Sportski komentatori

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 apr 2014, 01:33

Ovo je čisto OK.

I moje mišljenje se o njemu mijenjalo vremenom, vjerovatno se na ovoj temi može naći moj post od prije nekoliko godina (pod drugim nickom) kada mislim da je dobar, tad je bio samo "ludi komentator koji prati BL2 kao da je finale CL". Ali to je bilo nekad, sad je užasan, u rangu sa Vugdalićem. Zašto se ovoliko pokvario to ne znam. Da barem prenosi nešto drugo nego baš reprezentaciju.

Isto, na SK se prije 5-6 godina vrtila jedna reklama gdje se prodaju dresovi Srbije, a reklamu vodi Marjan i poziva ljude da kupe dresove "naše reprezentacije". Nije malo prošlo, a "naša reprezentacija" mu je postala BiH. Da li je njegova reprezentacija ona ko više plati?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2014, 01:34

DukeOfWellington je napisao/la:
Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Mislim da nije pravi primjer al eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 apr 2014, 01:37

legenda reala je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Mislim da nije pravi primjer al eto
Misliš da bi dobio 340k glasova da je onakav isti samo da nije to što jest? Kad ti kažem, znam ja naš podanički mentalitet u fening. Ne tvrdim ništa loše o njemu ovom prilikom, ali garantujem da je barem pola glasova dobio na ovo o čemu ja pričam. Al' da ne idemo u off.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 apr 2014, 01:40

Marijan bi i mamu svoju prodao za 100 eurica, a ne repku !
Max Allegri

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 apr 2014, 10:47

Marijan je najjači komentator, ko ga ne voli ne mora ni da sluša, nek smanji ton jednostavno, Maki samo naprijed :)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 apr 2014, 10:57

samolukavac je napisao/la:Marijan je najjači komentator, ko ga ne voli ne mora ni da sluša, nek smanji ton jednostavno, Maki samo naprijed :)
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 11:35

samolukavac je napisao/la:Marijan je najjači komentator, ko ga ne voli ne mora ni da sluša, nek smanji ton jednostavno, Maki samo naprijed :)
:thumbup:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 apr 2014, 11:45

Aha , jest, kako da nije, jel to pozdravio i tetku iz lukavca, pa ti dragoooo.. :lolno:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 14:54

Kačite se za mane koji svaki komentator na svijetu ima da bi diskreditirali njegove vrline jer ga očima ne možete smisliti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 apr 2014, 14:59

tyler durden je napisao/la:
Aha , jest, kako da nije, jel to pozdravio i tetku iz lukavca, pa ti dragoooo.. :lolno:
Meni je dobar i uživam kad lik prenosi utakmicu, kažem kome se ne sviđa nek smanji ton, gledati utakmicu na FACE TV i BHT kad igra reprezentacija razlika je nebo i zemlja, pa ovi na BHT Krisitć, Šuko i ekipa kao da kriket prenose :mrgreen:

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 02 apr 2014, 15:12

samolukavac je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
Meni je dobar i uživam kad lik prenosi utakmicu, kažem kome se ne sviđa nek smanji ton, gledati utakmicu na FACE TV i BHT kad igra reprezentacija razlika je nebo i zemlja, pa ovi na BHT Krisitć, Šuko i ekipa kao da kriket prenose :mrgreen:
Nemoj tako, tu je ipak i jedan veliki Velid Spaho :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2014, 15:19

Marjan je iz dana u dan sve gori i gori. Uživao sam u njegovim prijenosima kad je radio za Sport Klub. Gledao sam drugu ligu zbog njega i njegovog načina komentarisanja. Ali treba biti iskren i reći kako je sve slabiji i slabiji u poslu kojim se bavi. Već sam pričao o ovom "miševi, gdje ste sada". Pa kako neko može ići s tim? To se ne smije desiti nigdje. To je otkaz uz nabijanje nogom u gu*icu. Sramota. No, kod nas to prolazi. Kod nas sve prolazi.

Što se tiče Bahe - on je veliko zlo. Čovjek koji je pljuvao i dizao po narudžbi i ličnom nahođenju. To znaju svi koji su pratili reprezentaciju u tom periodu. Čovjek koji se izdaje za najvećeg patriotu i busa se u prsa, kao da je zaboravio da postoje ljudi koji su upoznati sa nekim (da ne kažem mnogim) stvarima. Uvijek je tu ta njegova priča koju nikako da ispriča. Ljudi moji, mogao je zgrnuti milione al' eto nije htio. Ne bi on remetio neki red i mir. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 02 apr 2014, 15:23

Sabahudin je gospodin.. Da mi ga je jos jednom cut, kakvi i maki i velid

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 apr 2014, 15:59

Monolog je napisao/la:Marjan je iz dana u dan sve gori i gori. Uživao sam u njegovim prijenosima kad je radio za Sport Klub. Gledao sam drugu ligu zbog njega i njegovog načina komentarisanja. Ali treba biti iskren i reći kako je sve slabiji i slabiji u poslu kojim se bavi. Već sam pričao o ovom "miševi, gdje ste sada". Pa kako neko može ići s tim? To se ne smije desiti nigdje. To je otkaz uz nabijanje nogom u gu*icu. Sramota. No, kod nas to prolazi. Kod nas sve prolazi.

Što se tiče Bahe - on je veliko zlo. Čovjek koji je pljuvao i dizao po narudžbi i ličnom nahođenju. To znaju svi koji su pratili reprezentaciju u tom periodu. Čovjek koji se izdaje za najvećeg patriotu i busa se u prsa, kao da je zaboravio da postoje ljudi koji su upoznati sa nekim (da ne kažem mnogim) stvarima. Uvijek je tu ta njegova priča koju nikako da ispriča. Ljudi moji, mogao je zgrnuti milione al' eto nije htio. Ne bi on remetio neki red i mir. :lol:
apsolutno sve potpisujem ;)
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 16:17

Monolog je sve to lijepo opisao, ja bih samo dodao da čovjek iritira glasom i to je vremenom postalo nepodnošljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 apr 2014, 18:05

Admir_Sa je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Marjan je iz dana u dan sve gori i gori. Uživao sam u njegovim prijenosima kad je radio za Sport Klub. Gledao sam drugu ligu zbog njega i njegovog načina komentarisanja. Ali treba biti iskren i reći kako je sve slabiji i slabiji u poslu kojim se bavi. Već sam pričao o ovom "miševi, gdje ste sada". Pa kako neko može ići s tim? To se ne smije desiti nigdje. To je otkaz uz nabijanje nogom u gu*icu. Sramota. No, kod nas to prolazi. Kod nas sve prolazi.

apsolutno sve potpisujem ;)

+1

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 apr 2014, 18:38

j.ebiga, nismo nikad imali komentatore i kako stvari stoje i kako se dolazi na televiziju nećemo ih ni imati još dugo dugo vremena. a ko je tu malo bolji a ko malo gori, takva poredjenja izmedju dva zla ne donose ništa dobro.

mada... upravo mi pade na pamet ratno doba i hasan grošić, ako se prema njemu mjerimo onda su ovi nabrojani svi "dobri" :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2014, 19:14

Kad je trebalo pohvaliti igre naše reprezentacije to je Baho i radio, kad su loše igrali znao je uputiti kritike što je sasvim normalno.Znači nikad nije "pljuvao" kako neki misle.

Što se tiče Marijana nikad i nije bio dobar komentator,uvijek je znao usrati utakmcu sa tonom nepotrebih informacija.
Ispade on sad najveći "patriota" ove reprezentacije a čovjek obični plaćenik,nevjerovatno koliko mu se toleriše al' s obzirom da radi za smeće nazvano FACE TV i nije čudno.

Mogu ih uvijek slušati mada imaju svojih momenata al' niko nije savršen.

Baho
Spaho
Krstić

Ne mogu ih smisliti.

Mijajlović :zvijezde:
Bilić :puke:
Vugdalić :puke:
Ahmetović :sick:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 apr 2014, 19:28

jestamaji je napisao/la:j.ebiga, nismo nikad imali komentatore i kako stvari stoje i kako se dolazi na televiziju nećemo ih ni imati još dugo dugo vremena. a ko je tu malo bolji a ko malo gori, takva poredjenja izmedju dva zla ne donose ništa dobro.

mada... upravo mi pade na pamet ratno doba i hasan grošić, ako se prema njemu mjerimo onda su ovi nabrojani svi "dobri" :mrgreen:

imali smo prije rata solidnog komentatora u momiru jelovcu,ostalo sve truba

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 apr 2014, 19:31

ovde izgleda svi o komentatorima koji prenose fudbal,kao da drugi sportovi ne postoje

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.