Velkovski nikad nije igrao u Sarajevu, pa ga mi ne mozemo ni prodavati.BLU SKY je napisao/la:Evo ode vam vekovski potpisao pred ugovor sa Gaziantepsporom.Rasproda tan sve sto valja
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Otisli: Cimirot, Bilbija, Stojcev, Velkoski.BLU SKY je napisao/la:Evo ode vam vekovski potpisao pred ugovor sa Gaziantepsporom.Rasproda tan sve sto valja
Dosli: Ikande, Barbaric, Stepanov, Hebibovic.
Otisli: Bajic, Kvesic, Tomic.
Dosli: Hodzurda, Mladenovic, Livaja, Blagojevic.
Cemu ta prica "rasproda Tan sve sto valja"?? Sta je cilj te price?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Polako,sve ce ti se samo kazati.Sabinho je napisao/la:Otisli: Cimirot, Bilbija, Stojcev, Velkoski.BLU SKY je napisao/la:Evo ode vam vekovski potpisao pred ugovor sa Gaziantepsporom.Rasproda tan sve sto valja
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nigdje Krste jos nije otisao a sumnjam da ce i ici 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ako već tom logikom idemo onda tebi hvala što si priznao da smo jači od vas nekoliko puta. Jbg, tako ispadne kada čovjek pogleda rezultate protiv jednog Veleža od kojeg ste vi izgubili 2:0 u prethodnoj polusezoni a mi ih rastavili 3:0 tako da neću ni da zamišljam koliko smo jači od vas. Predaj titulu !BosnianKingdom je napisao/la:Videoton ubi je Ferencvaros, a Lech dobio Videoton koji je jači od Ferencvarosa duplo,sta bi tek uradio Lech onim komšijama što uzimaju desetine miliona za transfere dok mi po 20k a ostalo Dini
**** ti logiku
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa imajul ovi navijaci zeleznicara pameti ??

stid me za vas kako se provaljujete, eto ako mi vjerujete!
stid me za vas kako se provaljujete, eto ako mi vjerujete!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta prica ova kokos,kome je husref dijelio pare po svlacionici, 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Riješite ga se što prije, učio zanat namještanja od porodice Osim.
HUSREFE ODLAZI!
HUSREFE ODLAZI!
1946
Da starijeg Osima nije niti bi mi dočekali Standarda, Ferencvarosa niti bi vi dočekali prethodne sezone Borussiju ili Šatromitos.. Brazila očima vidjeli ne bi, Tan u vas ne bi investirao novac jer bi nam se cijela liga svela na ove kukuruz terene i ne bi bilo načina da isti i povrati, njemu su prioritet europske utakmice i ka tome i teži koje su inače i naš najveći izvor zarade..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma neka husrefa kod nas,lijepo mu je.
Auu Sto pjenis pilence,prije nego uzmes bilo kojeg clana fk sloboda u usta u tom kontekstu,prvi napisi osim i amar kraljevi namjestanja,pa onda pisi dalje.
Husref dijelio pare..
A cuj ga samo kaze zebi nije dao,
Pa zeba otisao piletu na sijelo i pozalio se na diskriminaciju
Kakav trol,
Auu Sto pjenis pilence,prije nego uzmes bilo kojeg clana fk sloboda u usta u tom kontekstu,prvi napisi osim i amar kraljevi namjestanja,pa onda pisi dalje.
Husref dijelio pare..
A cuj ga samo kaze zebi nije dao,
Pa zeba otisao piletu na sijelo i pozalio se na diskriminaciju
Kakav trol,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Samo vi okrecite pricu pa ce biti opet da sam ja rekao to za Husrefa. Mahalski ste klub i dzaba je evo kod nas se zamjenilo 6-7 ljudi u klubu u zadnje vrijeme i nidje niko nista.BitiSrcemVezan je napisao/la:Riješite ga se što prije, učio zanat namještanja od porodice Osim.
HUSREFE ODLAZI!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Skonto i ti da sad kad potpisemo pravog trenera ide replika prosle sezone pa da kazes koju dok jos jma vremena jel 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
belosevic28
- Kontakt:
E svasta sam citao od ovih Strumfeta, ali ova im je najjaca : ...da nije za Osima starijeg nikad Tan nebi ulagao u FKS.
HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAH
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znači vodim diskusiju sa nekim ko je tu od dolaska Tana, ništa ne brini jer nisi jedini. Bili smo mi i suspendovani, suspenzija je ukinuta uz pomoć njega i ono što ja tebe sada moram pitati je da li stvarno misliš da je Tan investirao novac radi neke ljubavi? Suspenzijom bi se ganjali po našim terenima samo da se klubovi ne bi izgasili, europskih utakmica očima vidjeli ne bi ni mi, ni vi, ni treći ni peti a upravo je to način na koji će Tan vratiti uloženi novac i sebi također donijeti neku zaradu. Naravno da se mora krenuti od nule, gradite akademiju i to je fantastična stvar za vas ali je gradite kako bi u budućnosti imali što više svojih igrača, kako bi oformili što više mladih fudbalera a uz to im pružili i najbolje uslove za trening u kojim će se na najbolji mogući način i razvijati. Europske utakmice su ono na čemu naši klubovi najviše zarađuju a iste ne bi ni igrali da Ivice nije bilo dok bi reprezentacija lupala prijateljske svakih 6 mjeseci sa reprezentacijom Kosova.
Ti stvarno mislis da je Osim zasluzan za to? Da je kojim slucajem neko drugi bio na njegovom mjestu, isto bi bilo, jer je bilo u interesu sviju. Osim i ostali dinosaurusi su tu bili samo radi sminke.
P.S. Da se razumijemo, ja njega postujem za sve ono sto je bio i sto jeste. Al bezze vam je prica da je on spasitelj bh fudbala. Jbt pa to bi onda mogli reci i za onog predsjednika FS, a lik kriminalac.
P.S. Da se razumijemo, ja njega postujem za sve ono sto je bio i sto jeste. Al bezze vam je prica da je on spasitelj bh fudbala. Jbt pa to bi onda mogli reci i za onog predsjednika FS, a lik kriminalac.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
sta ce se jadan ne bio kazati, Sarajevo moze i hoce biti samo jace i jace svake godine. mi smo prosle godine bili losiji nego ove, a ove cemo biti losiji nego sljedece, sve se slaze, dovode se jedan po jedan igraci koji su klase, ove Barbaric, Stepanov, Ikande, sljedece opet od 4 ili 5 ce se ubost jedan dva extra, pa ti drkaj, na golu, Delac, zatim, Barbaric, Stepanov, sredina,Ikande, napad Benko, to je 5 extra, uz par solidnih, Dulja, Radovac, Okic, Krste, dogodine na ovih 5 dodaj jos jednog dva, pa sve tako, u rupe misevi, pustio se otrov crkajete..BLU SKY je napisao/la:Polako,sve ce ti se samo kazati.Sabinho je napisao/la:Otisli: Cimirot, Bilbija, Stojcev, Velkoski.BLU SKY je napisao/la:Evo ode vam vekovski potpisao pred ugovor sa Gaziantepsporom.Rasproda tan sve sto valja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Strumfovi, tema je FK Sarajevo, ne fs BiH, Osim i komitet za normalizaciju. Ohladite malo...
Sta ima lose u tome da se Krste proda? Ako je za pravu cijenu, sto da ne? Vjerovatno je dosegao vrhunac razvoja u nasoj ligi, pa hoce da se oproba u jacoj ligi...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sta ima lose u tome da se Krste proda? Ako je za pravu cijenu, sto da ne? Vjerovatno je dosegao vrhunac razvoja u nasoj ligi, pa hoce da se oproba u jacoj ligi...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa logično, konama inače Adžo nije trebao pa ga je starac nama poslao, ipak imaju lutvu koji će još veću zvijer iz katara dovesti!belosevic28 je napisao/la:E svasta sam citao od ovih Strumfeta, ali ova im je najjaca : ...da nije za Osima starijeg nikad Tan nebi ulagao u FKS.
HAHAHAHAHAH
A tu su i vječno pulsirajući ajfel i raskopčani alkos šiljak, i šta ima tu Adžo tražiti pored izumitelja vibera i modnog trendsettera?
-
belosevic28
- Kontakt:
A sto u vas neko ne investira, nije bitno da li iz ljubavi, licnog interesa ili biznisa? Sto me nadjete generalnog sponzora, nije vazno koga?! Sta mislis da nije mozda Tan prepoznao viziju Kluba, skontao da ljudi koji su tu vode Klub u dobrom smjeru, i odlucio investirati?! Naravno da ce vremenom i on imati koristi od toga , to niko me spori...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''