English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Normalno da slijedi period Arsenala, Klopp je to uvidio i najavio odlazak, svjestan nove realnosti.
Mi se jesmo podigli nakon osvajanja UCL i titule PL uz nekoliko sezona sa 90+ bodova, al šta njih ovoliko ponese nije mi jasno.JayCatwright je napisao/la: ↑01 apr 2024, 20:39Čak najavljuju kao neku eru od naredne sezone, a ono Liverpool s tri pojačanja naredne sezone započinje dominaciju kakva se nije vidjela na otoku, a i dalje. Čuj sa Havertzom i Jesusom da napadaš trofeje, stvarno su duhoviti ovi topnici![]()
![]()
Arsenalu fali jedna titula da bi matchirao vaše rivalstvo sa Cityem. Eto koliko ste vi bili opasni po Guardiolu.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Možda im na kraju sezone budu falile i dvije.

A inače ovakvom Cityju i nije toliki izazov uzeti titulu kakav je bio onom iz prethodnih sezona. City iz 2019te bi do sad ovjerio titulu.
neznam sto se raspravljas sa nehljebarom koji do zore prati nba a prekodana spavaJayCatwright je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:55Pickica, jadnik i kvazivjernik koji civilima želi smrt lobira da me se banuje, plači jače pi.čko tuzlanska![]()
nikad nista nije zaradijo ni ostvarijo
azmir husic poklonio seljacinama stanove na heezu pa i njemu
Zaniolo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 21:21neznam sto se raspravljas sa nehljebarom koji do zore prati nba a prekodana spavaJayCatwright je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:55Pickica, jadnik i kvazivjernik koji civilima želi smrt lobira da me se banuje, plači jače pi.čko tuzlanska![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Pogotovo mi nisu jasni jer svi znamo šta ih čeka, proljetni choke, ko što se somuni prodaju u doba ramazana, tako Arsenal chokira na proljeće, prirodna selekcija.Fuerza je napisao/la: ↑01 apr 2024, 20:51Mi se jesmo podigli nakon osvajanja UCL i titule PL uz nekoliko sezona sa 90+ bodova, al šta njih ovoliko ponese nije mi jasno.JayCatwright je napisao/la: ↑01 apr 2024, 20:39Čak najavljuju kao neku eru od naredne sezone, a ono Liverpool s tri pojačanja naredne sezone započinje dominaciju kakva se nije vidjela na otoku, a i dalje. Čuj sa Havertzom i Jesusom da napadaš trofeje, stvarno su duhoviti ovi topnici![]()
![]()
još su mi dva ta forumaša slale te informacije u inbox, ali sam mislio da je zajebancija, kad dođe od nekog poput tebe znam da je relevantno.Zaniolo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 21:21neznam sto se raspravljas sa nehljebarom koji do zore prati nba a prekodana spavaJayCatwright je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:55Pickica, jadnik i kvazivjernik koji civilima želi smrt lobira da me se banuje, plači jače pi.čko tuzlanska![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sa Havertzom i Jesusom smo dali najvise golova u ligi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ako smo mi s busem dali najvise golova sta ostali parkiraju ispred ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ovo pisanje topnika postalo zabrinjavajuce
Ko tebe toliko iznervira ,nekada si bio dobar s nama

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
sta ja znam, iznenadilo me kako su svi s teme odjednom poceli trolati, inace bude 1 ili 2 sa svake ali kod vas skoro svi
Zamisli kako je nama citat vase gluposti iz dana u dan. Pisete vise o Arsenalu nego Liverpulu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma brate kad podju pisati pacenici kao onaj vas Jay kako se drugacije ponasati,znam da je jako ruzno vrijedjati ljude opcenito a pogotovo ljude koje ne poznajes ali onaj lik je da te Bog dragi sacuva,pa valjda to izazove neko ludilo u ljudima pa i oni uzvracaju

Ima jos uvjek ljudi s kojima se moze fino prodiskutovati

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ne, nije morao. Uopšte nije morao, sa ubjedljivo najtežim rasporedom do kraja. Manje šanse sada ima da Arsenal osvoji nego prošle sezone kad su imali 7-8 bodova više.
Ovo je bila jedinstvena prilika da Arsenal osjeti slast pobjede na Etihadu, City nikad ranjiviji.
I ljudi ladno slave ovaj remi, sa gostovanjem Brightonu, Spursima, Unitedu, a kući čekaju Villu i Chelsea.
Stvarno čudna sorta navijača.

- JayCatwright
- Kontakt:

+ sistemska krađa protiv Tottenhama, Arsenala i Citya

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne smiješ slaviti gol u 90+, ne smiješ slaviti prolaz na penalima u ligi prvaka, ne smiješ biti zadovoljan bodom sa etihada, ne smiješ objaviti produženje ugovora igraču. Svaki dan učim nešto novo ovdje 

Rođen s tobom da budem
Pa kad je sve oko tog kluba postalo ciganija i cringe. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15, UnitedWA i 3 gosta.