Svaka ti čast stvarno. Realno treba ti dati neki orden, nečuveno je to. Gledao si Velež u gostima, ne znam da je iko prije tebe to uspio.DembaBa21 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 12:39Ja bas golemo ja gledao u Jajcu Brandaa kako zabija, a ti Rashforda u Mancesteru.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Yebo orden pusti to nego hoce li Glazer napustiti tvoj omiljeni klub?Baader je napisao/la: ↑05 maj 2021, 12:40Svaka ti čast stvarno. Realno treba ti dati neki orden, nečuveno je to. Gledao si Velež u gostima, ne znam da je iko prije tebe to uspio.
Da ja nekom poput tebe objašnjavam koji je moj omiljeni klub i zašto, i šta sam ja radio za svoj omiljeni klub i kada, i šta sam sve prošao sa svojim omiljenim klubom, smatrao bih to vlastitim intelektualnim porazom. Ovako radije ću te pustiti da se, kao i obično, blamiraš sa tim komentarima

Sta ima veze reci bilo me stid pratiti Velez i pisati na forumu dok smo igrali po selima federalne lige.Baader je napisao/la: ↑05 maj 2021, 12:45Da ja nekom poput tebe objašnjavam koji je moj omiljeni klub i zašto, i šta sam ja radio za svoj omiljeni klub i kada, i šta sam sve prošao sa svojim omiljenim klubom, smatrao bih to vlastitim intelektualnim porazom. Ovako radije ću te pustiti da se, kao i obično, blamiraš sa tim komentarima![]()
Ok, sad više ni dovoljno zanimljiv da bih ti odgovarao. Živio.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Koliko članova ima FK Velež?
Koji klub u BH ima najviše reg. članova?
Zahvaljujem na odgovorima.
Ne mogu sjetit sad bas dobro ali sam siguran da je preko 2000 bilo a sad tacan broj neznamSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:08Koliko članova ima FK Velež?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ovo šta je OnlyLeft napisao stoji za VeležSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:08Koliko članova ima FK Velež?
Čisto radi broja stanovnika mislim da Željo ili Sarajevo imaju najveći broj regularnih, Sarajevo ti trenutno ima 3300 prema web stranici, Željo ne znam, ali mislim da imaju manje od Sarajeva trenutno
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
100%, ipak Mostar ima oko 100 000 stanovnika a Sarajevo ima oko 500 000 i oba grada imaju dva kluba. Znaci dobro stojimo. Pitanje, moze li dijaspora kupiti clansku ili samo mozes kupiti u cernici clansku?Kulesza je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:16Ovo šta je OnlyLeft napisao stoji za VeležSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:08Koliko članova ima FK Velež?
Čisto radi broja stanovnika mislim da Željo ili Sarajevo imaju najveći broj regularnih, Sarajevo ti trenutno ima 3300 prema web stranici, Željo ne znam, ali mislim da imaju manje od Sarajeva trenutno
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Slabo je ovo sa clanskim, mora ovo bolje jeste da je grad mal ali 2000 clanskih je malo.
Mislim da je broj bliži 3000 nego 2000, neka me ispravi neko ako zna tačno. Uglavnom koliko volimo pametovati, mala je ovo cifra.
Trebali su sada opet promovisati clanske jer smo vidjeli da se je RAja nalozila pa bi valjda broj clanski porasto
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:19100%, ipak Mostar ima oko 100 000 stanovnika a Sarajevo ima oko 500 000 i oba grada imaju dva kluba. Znaci dobro stojimo. Pitanje, moze li dijaspora kupiti clansku ili samo mozes kupiti u cernici clansku?
Učlanjenje možete izvršiti na sljedeći način:
- U klupskim prostorijama na adresi Adema Buća br. 6 u Cernici svakim radnim danom od 8 do 16h, subotom do 14h.
- Putem Web shopa na službenoj stranici kluba nakon što se ispuni obrazac za članstvo (www.fkvelez.ba)
- Također, uplate za članske karte i sezonske ulaznice možete izvršiti putem sljedećeg žiro računa: 102 714 000 000 5195 (Union banka)
Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati na sljedeći način:
- Putem Paypal-a, mail kluba: [email protected]
- Telefon: 036 555 400
- Mail: [email protected]
- Putem društevnih mreža Facebook i Instagram.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Znaci moze i dijaspora kupiti, onda je sifra mozda malo mala, jer smo vidjeli koliko je karata dijaspora kupila protiv Borca.Kulesza je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:27OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:19100%, ipak Mostar ima oko 100 000 stanovnika a Sarajevo ima oko 500 000 i oba grada imaju dva kluba. Znaci dobro stojimo. Pitanje, moze li dijaspora kupiti clansku ili samo mozes kupiti u cernici clansku?Učlanjenje možete izvršiti na sljedeći način:
- U klupskim prostorijama na adresi Adema Buća br. 6 u Cernici svakim radnim danom od 8 do 16h, subotom do 14h.
- Putem Web shopa na službenoj stranici kluba nakon što se ispuni obrazac za članstvo (www.fkvelez.ba)
- Također, uplate za članske karte i sezonske ulaznice možete izvršiti putem sljedećeg žiro računa: 102 714 000 000 5195 (Union banka)
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pika tužio klub za doprinose.
Karte su skroz druga priča, njih možeš kupiti i više. Malo ko je kupio jednu kartu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:31Znaci moze i dijaspora kupiti, onda je sifra mozda malo mala, jer smo vidjeli koliko je karata dijaspora kupila protiv Borca.Kulesza je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:27OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:19100%, ipak Mostar ima oko 100 000 stanovnika a Sarajevo ima oko 500 000 i oba grada imaju dva kluba. Znaci dobro stojimo. Pitanje, moze li dijaspora kupiti clansku ili samo mozes kupiti u cernici clansku?Učlanjenje možete izvršiti na sljedeći način:
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
I članske se mogu kupiti u većem broju...za porodicu, domaće ljubimce, punicu ....
Koliko vidim na članskoj vrijedi do 31.5...
Čekam pozorno nove za 100 godina kluba...
Koliko vidim na članskoj vrijedi do 31.5...
Čekam pozorno nove za 100 godina kluba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.