Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
čist penal. :kafa
ne znam što daju ovom (mentalnom) patuljku da šuta.
ne znam što daju ovom (mentalnom) patuljku da šuta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakva midzetska ekipa , ubaci Sevillu umjesto Juventusa ispisala bi ligu.
Ovaj Juve je bezveze ekipa , fin kadar i smijesna igra.
Ovo se nmz svirati penal realan treba biti, pa sa pola metra ga napucao, ne moguce je skociti i drzati ruke uz tijelo, ko god se bavio fudbalom zna o cemu pricam, tako da mi je drago sto nije zabio. Cemu var ako se ovoliko grijesi
Getafe ili Alaves da, Sevilla bi se vec malo napatila.JoeBleck je napisao/la:Kakva midzetska ekipa , ubaci Sevillu umjesto Juventusa ispisala bi ligu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ocajan Juve stvarno, vise srece nego znanja. Tu je Ronaldo koji tegli koliko moze ali i on precesto samo nestane s terena.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jesu li pobijedili pošteno ili su po zakonu?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
celikmilan
- Kontakt:
Ova gužva je bila prava sramota. Neka obe ekipe izbace iz lige pa da se ovaj ostatak pobije za titulu a ne za LP.
Kakvi cigani, prvo udaraju bez lopte i kulibali izbjevne crvwni (vise nego pjanic sro je trrbao), onda ne vrate ispucanu loptu ....dzaba bolan cigani i tacka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Crveni karton, nepostojeci penal, 5/6 kartona, oprosten crveni Koulibalyu, neolose za Juve ruba.
Ne trebam se ponavljati o igri jer trubim godinu i pol o Allegriu, ali je ljepota dobiti ove cigane svakako. Izvuci posljednje atome, igrati kontra idejama Allegria
i dobiti i najveće cigane u Lp.
Ne trebam se ponavljati o igri jer trubim godinu i pol o Allegriu, ali je ljepota dobiti ove cigane svakako. Izvuci posljednje atome, igrati kontra idejama Allegria
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma druze mozes ti sarkastican biti ali ovo je realnost.Sevilla bi se potukla sa Juventusom , ostale ekipe iz Italije su nivo ispod.Gefufna je napisao/la:Getafe ili Alaves da, Sevilla bi se vec malo napatila.JoeBleck je napisao/la:Kakva midzetska ekipa , ubaci Sevillu umjesto Juventusa ispisala bi ligu.
Ovaj Juventus je prosjecan , jaci su bili prije 3godine.U bilo kojoj drugoj ligi ne bili uzeli titulu ,ovdje su je uzeli nakon 15 kola jer konkurencija ne postoji.
- CROtorious
- Kontakt:
Koji ocaj od sudenja opet. Ne znas vise gdje se gore sudi, Engleska, Španjolska ili Italija i onda ti moroni sude i LP i eto gluposti.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- Burberry46
- Kontakt:
A kakve su to konkurencije u drugim ligama svega ti inzinjeru? Getafe, osasuna ili sevilja sto primi 6 komada za po sata?
Ili nantes i marsej? Da nije slucajno wolfsburg ili menhengladbah ili mainz? Da nije strasni cardiff ili newcastle? Ok kod engleza je ono kao i ok ....ali ostale lige su sve isti kalup a juve da se uozbilji pomeo bi ligu kao i barsa .
Ili nantes i marsej? Da nije slucajno wolfsburg ili menhengladbah ili mainz? Da nije strasni cardiff ili newcastle? Ok kod engleza je ono kao i ok ....ali ostale lige su sve isti kalup a juve da se uozbilji pomeo bi ligu kao i barsa .
JoeBleck je napisao/la:Kakva midzetska ekipa , ubaci Sevillu umjesto Juventusa ispisala bi ligu.
Alegri bi od Barcelone napravio ovakav Juventus. Ekipa na papiru vrhunska, dok je igra da Bog sacuva...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Kakav sarkazam, u pravu si, samo ne razumijem sta je poenta.JoeBleck je napisao/la:Ma druze mozes ti sarkastican biti ali ovo je realnost.Sevilla bi se potukla sa Juventusom , ostale ekipe iz Italije su nivo ispod.Gefufna je napisao/la:Getafe ili Alaves da, Sevilla bi se vec malo napatila.JoeBleck je napisao/la:Kakva midzetska ekipa , ubaci Sevillu umjesto Juventusa ispisala bi ligu.
Ovaj Juventus je prosjecan , jaci su bili prije 3godine.U bilo kojoj drugoj ligi ne bili uzeli titulu ,ovdje su je uzeli nakon 15 kola jer konkurencija ne postoji.
Najjace mi je kad neko prvi put u sezoni pogleda Juve ili pogleda max 3-4x15min uz uporedno tipkanje na forumu ili drkanje uz PH, i onda trijumfalno zakljuci da je Juve gola **** i da Max ubija potencijal ove ekipe.
Nista licno, samo mi ide to na qrac, treba zabranit ovdje komentare svima osim juventinima.
Barci je konkurencija Real, ekipa koja redovno tuče Juveta i Atletico što je prije koju sedmicu tukao Juveta.Pantelija je napisao/la:A kakve su to konkurencije u drugim ligama svega ti inzinjeru? Getafe, osasuna ili sevilja sto primi 6 komada za po sata?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa rukao je juve i barsu i reala pa? Ito ih bas tukao .....Mokes je napisao/la:Barci je konkurencija Real, ekipa koja redovno tuče Juveta i Atletico što je prije koju sedmicu tukao Juveta.Pantelija je napisao/la:A kakve su to konkurencije u drugim ligama svega ti inzinjeru? Getafe, osasuna ili sevilja sto primi 6 komada za po sata?
Hajd Spanci **** ba, imate pun qrac tema za mjerenje centimetara. 
Đetafe bi do januara i matematicki osvojio scudetto.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bruda dobar si forumas al daj malo objektivnosti. Nema sudije u Evropi koji ono ne bi svirao kao penal, sa i bez VARa. Jedini mozda ne bi Bjelica Zrinjskom u nasoj ligi, il onaj Mateo Musa.Pogba je napisao/la:Bez namjere i kratka distanca. Ali svirat ce.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.