FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
effe druže nema potrebe da nešto dojučerašnjim dokazuješ.
Mi, a zna se ko smo, znamo ko je kriv, i do čega nije smjelo doći, a ovi što pričaju kontra tome govori o činjenici da su zalutali u naš tabor...
Mi, a zna se ko smo, znamo ko je kriv, i do čega nije smjelo doći, a ovi što pričaju kontra tome govori o činjenici da su zalutali u naš tabor...
- Nerminovic
- Kontakt:
Jest' vi znate a mi pojma nemamo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic i ostali...
Zar mislite da bi KHR dao izjavu tipa Pep i Basti nisu u najboljim odnosima te zato napusta klub?
Sve je prepuno politike i diplomatskih odgovora, tako da vjerujem da jee Pep imao svojih prstiju umijesanih u njegov odlazak.
@effe_sa
Kod mene, a mislim i kod vecine se pojavljuje tzv. "gemischte Gefühl", naime Basti je star, podlozan povredama i i poprilicno daleko van forme, i kao takav mislim da nam nije potreban.
Medjutim, ostaje je li, zal za igracem koji je ponikao tu, identitet kluba je poljuljan, htjeli to priznati ili ne.
Mi se ne riesavamo svojih igraca na taj fazon, a to da je Basti trazio transfer, u to ne vjerujem previse.
Igrac koji bi bio dosljedna zamjena za njega je za mene samo Luka Modric, a taj nije dostupan!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Zar mislite da bi KHR dao izjavu tipa Pep i Basti nisu u najboljim odnosima te zato napusta klub?
Sve je prepuno politike i diplomatskih odgovora, tako da vjerujem da jee Pep imao svojih prstiju umijesanih u njegov odlazak.
@effe_sa
Kod mene, a mislim i kod vecine se pojavljuje tzv. "gemischte Gefühl", naime Basti je star, podlozan povredama i i poprilicno daleko van forme, i kao takav mislim da nam nije potreban.
Medjutim, ostaje je li, zal za igracem koji je ponikao tu, identitet kluba je poljuljan, htjeli to priznati ili ne.
Mi se ne riesavamo svojih igraca na taj fazon, a to da je Basti trazio transfer, u to ne vjerujem previse.
Igrac koji bi bio dosljedna zamjena za njega je za mene samo Luka Modric, a taj nije dostupan!
Stern des Südens
Nerminovic je napisao/la:
Ivo Hrstic, sto cu ja njemu da vjerujem kad je Kalle sve vec objasnio?

Ma ja Kalle će izaći pred medije i navijače i reći: Naša velika dosadašnja zvijezda, Bastian Schweinsteiger, koji nas je toliko zadužio, napušta naš klub jer se ne uklapa u koncepciju trenera Pepa Guardiole....

Pa potpisao bi time skidanje glave i sebi i Pepu...Pogotovo što se navijača tiče....
U finalu SP je Schweinsteiger pokazao koliko još može...Trebalo je samo da se oporavi na pravi način i bio bi itekako koristan u predstojećoj sezoni.proFCB je napisao/la:
@effe_sa
Pa kada neko kaže povrede, pao bih odmah s kauča i umotao bi se u ćilim....Pa Robben je non stop imao povrede, a pošto se s njim imalo strpljenja, čovjek je došao na nivo da je npr sezonu kada je osvojen triple odigrao skoro bez ijedne povrede. Prva teža povreda nakon duže vremena mu bila ova sada na koncu protekle sezone...
Ali Pep je otjerao i Mandžu nakon dobre sezone, što bi čudilo sada da Schweini mora ići, koji je imao prosječnu sezonu? A kako čovjek da ima dobru sezonu, kada je zbog povrede i iscrpljenosti kasno i ušao u pravi ritam sezone.
I ja sam Pepa branio, ali i ono što je dobro uradio, popljuvao je potezima vezanim oko Muller-Wohlfahrta te sada Schweinija.
I neko će reći ne prodaje Pep igrače, nego uprava. Ali nećemo biti toliko naivni, znamo ko je tu indirektni krivac. Prodao bi on čak i Mullera, ali to ne može jer Muller je mlad, pa u upravi nisu toliko zagorili po glavi. Iako se Kalleu glava očigledno već i usijala....A mogli bi mi počet primat uskoro pljuske u BuLi. Sreća kadar je jači nego ikad, ali konkurenti sigurno neće biti naivni da do beskonačnosti ne iskoriste naše krive poteze....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sjebali smo se ko Milan sa Pirlom; ista situacija, doso trener pametnjakovic koji misli da Montolivo moze bolje odigrat njegovu poziciju, tako i Pep ima zamisli da Lahm i Alonso to mogu bolje od Svajnija i Svajnara je karakter pokazace u Junajtedu da nije staro gvozdje..ovo "mia san mia" nakon pepa pocinje da zvuci apsurdno
talkSPORT’s German football expert Raf Honigstein believes Bastian Schweinsteiger’s move to Manchester United could extend Pep Guardiola’s stay at Bayern Munich.
The German side have agreed a fee with United for the 30-year-old, who is set to join the Old Trafford side in the coming days.
A breakdown in his relationship with Guardiola is just one reason why the stalwart is prepared to leave the side where he has made all of his 342 Bundesliga appearances.
And Honigstein claims Bayern are unlikely to have allowed one of their favourite sons to leave if the Spaniard, whose contract expires at the end of the season, was not to stay on.
“Bayern Munich fans will be very disappointed,” he told talkSPORT. “He is an iconic figure at the club, along with Philipp Lahm.
“They are the two German and Bavarian faces of the club for the last 10 years.
“To see him go, especially under the suggestion that Pep Guardiola no longer backs him, does leave a sour taste for many fans.
“The up side might be that Guardiola will stay longer at Bayern Munich.
“It’s inconceivable that Bayern would have accommodated Guardiola’s wishes, without some sort of assurance that he would stay longer than next summer.”
iskreno ,zivim za dan kad ce uprava nogirati ovu prevaru od trenera katalonsko **** ,produze li sa njim ugovor ,prestajem pratiti bayern dok je on tu
Sta nam spansko **** uradi ,Allah mu platio 
ako nista u svom ovom dzumbus ovih dana ,te ova kulminacija odlaska svajnija u crveni dres sotona sa traforda
Bayern Munich winger Franck Ribery is making progress as he recovers from a long-standing right ankle injury.
Ribery had a cast removed from the ankle on Thursday and Bayern chairman Karl-Heinz Rummenigge believes the France international can focus on getting back into action.
'There is light at the end of the tunnel again,' Rummenigge said. 'An examination has confirmed the inflammation has gone down.'
The German side have agreed a fee with United for the 30-year-old, who is set to join the Old Trafford side in the coming days.
A breakdown in his relationship with Guardiola is just one reason why the stalwart is prepared to leave the side where he has made all of his 342 Bundesliga appearances.
And Honigstein claims Bayern are unlikely to have allowed one of their favourite sons to leave if the Spaniard, whose contract expires at the end of the season, was not to stay on.
“Bayern Munich fans will be very disappointed,” he told talkSPORT. “He is an iconic figure at the club, along with Philipp Lahm.
“They are the two German and Bavarian faces of the club for the last 10 years.
“To see him go, especially under the suggestion that Pep Guardiola no longer backs him, does leave a sour taste for many fans.
“The up side might be that Guardiola will stay longer at Bayern Munich.
“It’s inconceivable that Bayern would have accommodated Guardiola’s wishes, without some sort of assurance that he would stay longer than next summer.”
iskreno ,zivim za dan kad ce uprava nogirati ovu prevaru od trenera katalonsko **** ,produze li sa njim ugovor ,prestajem pratiti bayern dok je on tu

ako nista u svom ovom dzumbus ovih dana ,te ova kulminacija odlaska svajnija u crveni dres sotona sa traforda
Bayern Munich winger Franck Ribery is making progress as he recovers from a long-standing right ankle injury.
Ribery had a cast removed from the ankle on Thursday and Bayern chairman Karl-Heinz Rummenigge believes the France international can focus on getting back into action.
'There is light at the end of the tunnel again,' Rummenigge said. 'An examination has confirmed the inflammation has gone down.'
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- Desperado09
- Kontakt:

Uništi vas Pep...

svi igraci sa slike su prodani

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Napokon neko realan i svjestan situacije.effe_sa je napisao/la:http://www.****.de/fussball/bundeslig ... -fc-bayernNerminovic je napisao/la:@effe_sa
No offense ali sada izmisljas pricu koja tebi licno najvise odgovara, znam da vise nisi uz Peponju ali on jednostavno nista nije kriv za odlazak Bastiana, kad je god bio spreman da igra bio je standardan.
Pročitaj cijeli komentar, pa vidi šta kolumnista tvrdi. A na **** su ti ovih dana više puta bile takve informacije. Pogledaj forum tm.de, pa ćeš vidjeti da neki pravdaju odlazak, ali ima i dosta negativnih mišljenja. Trebam ti izgleda ovdje dostaviti izjave ljudi s lica mjesta da bi ti povjerovao.
Vi i dalje vjerujte da Pep nije kriv....Samo nemoj iznositi tvrdnje da ja nešto izmišljam, kada su te tvrdnje lako oborive.....
Nadam se da cete se sto prije rijesiti ovog kancera koji vam je donio puno vise negativnih nego dobrih stvari. @thulkazal je ukazao na onu najvazniju a to je gubljenje identiteta, sto je katastrofalna stvar za klub kao sto je Bayern, koji se po tome uviijek isticao iznad svih ostalih klubova u Evropi.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Haj ti sad znaj jel Basti "stvarno" htio otići u taj drugi crveni klub ili nije štimalo sa
pepom i morao je otići...to samo on zna i istina će izaći kad tad, možda u autobiografiji
Ipak Ne znam, meni sve to nekako sumnjivo miriši i ne mogu otresti
taj feeling, da sve nije bilo u redu ali
Na kraju krajeva, kad se podvuče crta-
tko šta zna, nitko ništa ne zna...
pepom i morao je otići...to samo on zna i istina će izaći kad tad, možda u autobiografiji

Ipak Ne znam, meni sve to nekako sumnjivo miriši i ne mogu otresti
taj feeling, da sve nije bilo u redu ali
Na kraju krajeva, kad se podvuče crta-
tko šta zna, nitko ništa ne zna...

FC Bayern -/- THE Ohio State University
@effe_sa
Pazi nemojmo porediti Robbena, njegov povratak na teren nakon povrede se ne moze porediti ni sa jednim igracem na svijetu.
Taj momak jednostavno kao da nema formu. Nakon svake povrede se vrati i igra na istom nivou, ako ne i boljem, na kojem je bio prije povrede.
Zalim prodaju Schweinia, ali mislim da on nama ne bi donosio neki napredak.
Naravno da je Pep kriv, kao sto je kriv i za Mandzukica, i ne gotivim ga bas kao i ti, ni sekunde od trenutka od kako je doktor otjeran iz kluba, ALI ajmo realno, Bastianu da se ostajalo, ostao bi, a uprava bi ga sigurno podrzala!
Pazi nemojmo porediti Robbena, njegov povratak na teren nakon povrede se ne moze porediti ni sa jednim igracem na svijetu.
Taj momak jednostavno kao da nema formu. Nakon svake povrede se vrati i igra na istom nivou, ako ne i boljem, na kojem je bio prije povrede.
Naravno da je Pep kriv, kao sto je kriv i za Mandzukica, i ne gotivim ga bas kao i ti, ni sekunde od trenutka od kako je doktor otjeran iz kluba, ALI ajmo realno, Bastianu da se ostajalo, ostao bi, a uprava bi ga sigurno podrzala!
Stern des Südens
jaoooo, pa da i moja malenkost doceka da vidi ledja onom ishlapljelom polovnjaku. hvalim te Boze.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:jaoooo, pa da i moja malenkost doceka da vidi ledja onom ishlapljelom polovnjaku. hvalim te Boze.
Amidza daajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mojne zafrkavat

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
vala, svi znate da ga nikada nisam gotivio, kao i to da sam uvijek tvrdio da je precijenjen.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Swinjski penjač je zadnjih dvije godine van forme i Bayern od njega nije imao puno koristi. On je već sad legendarni igrač, kojeg silno poštujem, ali trofeji se osvajaju sa najboljim ne sa istrošenim igračima, koji su se zasitili kluba, a to se upravo dogodilo u slučaju Sweinija. Igrao je loše, da ne kažem i očajno za platu koju nema puno igrača u Evropi. Volio bih da je ostao, ali on sa trenutnom formom ne bi pomogao Bayernu, trebao mu je novi izazov i nek mu je sa srećom. AKo ne dovedu igrača tipa Pogba ili DI MArija onda smo odradili očajan prelazni rok. Od Coste i Kimmicha bar ovu godinu neće biti nikakve koristi, treba nam neko ko će uletiti u prvih 11.
Koliko god pojedinci napadali Pepa, Sweini je svojim igrama na terenu zaslužio da ode. Sretno majstore, vrati nam se po završetku karijere da nam vodiš omladinske selekcije.
Koliko god pojedinci napadali Pepa, Sweini je svojim igrama na terenu zaslužio da ode. Sretno majstore, vrati nam se po završetku karijere da nam vodiš omladinske selekcije.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hajde sad uprava dovedite nam ovu masinu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Nerminovic
- Kontakt:
Kalle nije supcina, sjetimo se kad je prica bila o Mandzi, on je izasao pred medije i izjavio da Mandzo nije dobar sa Peponjom, sad je prica o Bastianu i dosao je taj dan, nije da je sok jer se vec dosta godina pricalo o tome da bi nas Bastian mogao napustiti. Bezveze napadate Peponju, jasno mi je da vise niste uz njega ali ste pretjerali sa propagandom, Bastian je zatrazio transfer, dobio je ono sto je trazio i da je bilo drugacije siguran sam da bi Kalle to i rekao - i ako je prica o covjeku sto je igrao 17 godina u klubu i ne samo jednu kao Mandzo.effe_sa je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:
Ivo Hrstic, sto cu ja njemu da vjerujem kad je Kalle sve vec objasnio?![]()
![]()
![]()
Ma ja Kalle će izaći pred medije i navijače i reći: Naša velika dosadašnja zvijezda, Bastian Schweinsteiger, koji nas je toliko zadužio, napušta naš klub jer se ne uklapa u koncepciju trenera Pepa Guardiole....![]()
![]()
![]()
Pa potpisao bi time skidanje glave i sebi i Pepu...Pogotovo što se navijača tiče....
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Kroos nije dijete Bayerna, inace dobar pokusaj, trollinjoDesperado09 je napisao/la:Uuuuu nakon Kroosa izgubiste i drugu indetifikacijsku figuru kluba.
Sad je jedini nijemac koji vrijedi Lahm, ali i njegovo je pri kraju. Umalo da zaboravim, pa vi imate Gotzea...
![]()
Uništi vas Pep...![]()
BackSpace United
BackSpace United
Sta je ovo @Saurman dragi, ja i ti se koljemo oko Di Maria a ovi tvoji ga prizivaju.
I da, jel' Bastian zalijecio povredu i koliko je uopšte i igrao prošle sezone?
I da, jel' Bastian zalijecio povredu i koliko je uopšte i igrao prošle sezone?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Nerminovic
- Kontakt:
Boze sacuvaj. Pep nije imao problem sa Mandzom, nego obrnuto.proFCB je napisao/la:@effe_sa
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.