FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 11 jul 2015, 19:00

@effe_sa
Pazi nemojmo porediti Robbena, njegov povratak na teren nakon povrede se ne moze porediti ni sa jednim igracem na svijetu.
Taj momak jednostavno kao da nema formu. Nakon svake povrede se vrati i igra na istom nivou, ako ne i boljem, na kojem je bio prije povrede.

Zalim prodaju Schweinia, ali mislim da on nama ne bi donosio neki napredak.

Naravno da je Pep kriv, kao sto je kriv i za Mandzukica, i ne gotivim ga bas kao i ti, ni sekunde od trenutka od kako je doktor otjeran iz kluba, ALI ajmo realno, Bastianu da se ostajalo, ostao bi, a uprava bi ga sigurno podrzala!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 jul 2015, 19:02

jaoooo, pa da i moja malenkost doceka da vidi ledja onom ishlapljelom polovnjaku. hvalim te Boze.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 11 jul 2015, 19:04

sekerbay je napisao/la:jaoooo, pa da i moja malenkost doceka da vidi ledja onom ishlapljelom polovnjaku. hvalim te Boze.

Amidza daajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mojne zafrkavat :D
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 jul 2015, 19:14

vala, svi znate da ga nikada nisam gotivio, kao i to da sam uvijek tvrdio da je precijenjen.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 jul 2015, 19:18

Swinjski penjač je zadnjih dvije godine van forme i Bayern od njega nije imao puno koristi. On je već sad legendarni igrač, kojeg silno poštujem, ali trofeji se osvajaju sa najboljim ne sa istrošenim igračima, koji su se zasitili kluba, a to se upravo dogodilo u slučaju Sweinija. Igrao je loše, da ne kažem i očajno za platu koju nema puno igrača u Evropi. Volio bih da je ostao, ali on sa trenutnom formom ne bi pomogao Bayernu, trebao mu je novi izazov i nek mu je sa srećom. AKo ne dovedu igrača tipa Pogba ili DI MArija onda smo odradili očajan prelazni rok. Od Coste i Kimmicha bar ovu godinu neće biti nikakve koristi, treba nam neko ko će uletiti u prvih 11.

Koliko god pojedinci napadali Pepa, Sweini je svojim igrama na terenu zaslužio da ode. Sretno majstore, vrati nam se po završetku karijere da nam vodiš omladinske selekcije. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 jul 2015, 19:40

Hajde sad uprava dovedite nam ovu masinu
slika
:bale: :pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2015, 20:18

effe_sa je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Ivo Hrstic, sto cu ja njemu da vjerujem kad je Kalle sve vec objasnio?
:lol: :lol: :lol:
Ma ja Kalle će izaći pred medije i navijače i reći: Naša velika dosadašnja zvijezda, Bastian Schweinsteiger, koji nas je toliko zadužio, napušta naš klub jer se ne uklapa u koncepciju trenera Pepa Guardiole.... :D :D :D

Pa potpisao bi time skidanje glave i sebi i Pepu...Pogotovo što se navijača tiče....
Kalle nije supcina, sjetimo se kad je prica bila o Mandzi, on je izasao pred medije i izjavio da Mandzo nije dobar sa Peponjom, sad je prica o Bastianu i dosao je taj dan, nije da je sok jer se vec dosta godina pricalo o tome da bi nas Bastian mogao napustiti. Bezveze napadate Peponju, jasno mi je da vise niste uz njega ali ste pretjerali sa propagandom, Bastian je zatrazio transfer, dobio je ono sto je trazio i da je bilo drugacije siguran sam da bi Kalle to i rekao - i ako je prica o covjeku sto je igrao 17 godina u klubu i ne samo jednu kao Mandzo.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2015, 20:26

Desperado09 je napisao/la::facepalm: Uuuuu nakon Kroosa izgubiste i drugu indetifikacijsku figuru kluba. :facepalm: Sad je jedini nijemac koji vrijedi Lahm, ali i njegovo je pri kraju. Umalo da zaboravim, pa vi imate Gotzea... :rol:

Uništi vas Pep... :geek: :lol:
Kroos nije dijete Bayerna, inace dobar pokusaj, trollinjo

BackSpace United

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jul 2015, 20:31

Sta je ovo @Saurman dragi, ja i ti se koljemo oko Di Maria a ovi tvoji ga prizivaju.

I da, jel' Bastian zalijecio povredu i koliko je uopšte i igrao prošle sezone?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2015, 20:41

proFCB je napisao/la:@effe_sa
Pazi nemojmo porediti Robbena, njegov povratak na teren nakon povrede se ne moze porediti ni sa jednim igracem na svijetu.
Taj momak jednostavno kao da nema formu. Nakon svake povrede se vrati i igra na istom nivou, ako ne i boljem, na kojem je bio prije povrede.

Zalim prodaju Schweinia, ali mislim da on nama ne bi donosio neki napredak.

Naravno da je Pep kriv, kao sto je kriv i za Mandzukica, i ne gotivim ga bas kao i ti, ni sekunde od trenutka od kako je doktor otjeran iz kluba, ALI ajmo realno, Bastianu da se ostajalo, ostao bi, a uprava bi ga sigurno podrzala!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Boze sacuvaj. Pep nije imao problem sa Mandzom, nego obrnuto.

BackSpace United

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jul 2015, 20:59

U narednoj sezoni ne može nikako biti bolje od prošlih... Ekipa se nije pojačala, povrede se nisu osigurale a ne može ih niko ni osigurati osim adekvatnih zamjena a imamo ih pravo.. Costa ala Muller/Maradona/Pele u jednom... Uostalom sumnjam da će Ćelavac promjeniti pristup taktici-treningu-Bayernu...

I da, ova prodaja Bastiana je čist signal da ćemo Lahma gledati u sredini čitavu sezonu... Drago mi je što pravi navijači, ovi što idu po utakmicama, napokon počinju uviđati štetnost ovih hoštaplera u Bayernu...

Ova uprava je truhla ... KHR je osoba koja brine više o maramama i šamijama nego o klubu a Dressena boli briga o fudbalu, tip nije fudbaler nego ekonom, para se ima i on svoj posao obavlja...

@muamer O povratku Ulija... Nema osobe u Minhenu/Njemačkoj/Evropi/Dunjaluku koja može spriječiti povratak Ulija, naravno ako on to poželi... Čak i bezlični KHR je povijenog repa davao izjave kako će se dobrovoljno povući ukoliko se Uli bude vraćao...

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 jul 2015, 21:20

Rooney88 je napisao/la:Sta je ovo @Saurman dragi, ja i ti se koljemo oko Di Maria a ovi tvoji ga prizivaju.

slabo je igrao, a i ono sto je igrao, bolje da nije.
ako uzmemo u obzir ko vam igra u vezi, te ako svajn zalijeci povredu i vrati se u formu, dobili ste prilicno dobro pojacanje.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 11 jul 2015, 22:13

evo momci loma sa danasnje prezentacije.

ja sto mi na zivce ide ova pjesmica nikakao da kaze hastala vista bejbi :cool: :salut: :kralj: Terminator :cool:

sada i zvanicno
Manchester United have reached an agreement with Bayern Munich for World Cup winning midfielder Bastian Schweinsteiger.

Svinjcek hvala ti za sve ove godine igranja u svetom dresu ,za hektolitre znoja prosutog za svetinju ,hvala ti za sve one lijepe momente koje si nam ti i ekipa donijeli i aBd. koji ce se nastaviti sa nekim novim klincima ,nekim novim svajnima ,kapetnima,milerima ... Hvala ti majstore za sve :salut: :kralj: :salut:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 jul 2015, 22:37

Desperado09 je napisao/la::facepalm: Uuuuu nakon Kroosa izgubiste i drugu indetifikacijsku figuru kluba. :facepalm: Sad je jedini nijemac koji vrijedi Lahm, ali i njegovo je pri kraju. Umalo da zaboravim, pa vi imate Gotzea... :rol:

Uništi vas Pep... :geek: :lol:
Kroos nije dijete Bayerna, inace dobar pokusaj, trollinjo
Jel to onaj lik koji je svrsavao na dolazak Immobilea? :lol:

Cuj Kroos indetifikacijska figura kluba.Kako da ne.Isto kao i sto je Eduardo da Silva indetifikacijska figura Dinama :rol: A tek ovo da je jedini Nijemac koji vrijedi Lahm.Da,Muller aposlutno nista ne vrijedi :facepalm:

Bayern unisten?Ove sezone osvajamo Ligu Prvaka :cool:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 11 jul 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 jul 2015, 22:51

Omerbavarac je napisao/la:Bezrezervna podrska za Pepa i blagoslov podmladjivanju ekipe i toj smjeni generacije koja je kad tad morala doci.

Isfrosena roba nema istu vrijednost a bome ni kvalitet.

Sve sto je lijepo kratko traje a mi idemo ganjati nekog novog Schweinija. :opaopa:
Sorry Omere, odličan si forumaš ali kad udariš takve gluposti u jednom postu onda ti mogu samo dati :thumbdown:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jul 2015, 22:52

Video govori sve ... Zvižduci se nisu dugo čuli na AA ali et krenulo je ...

[youtube][/youtube]

Nema potrebe objašnjavati ljudima koji trollaju i prave se mutavi ...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 jul 2015, 22:56

effe_sa je napisao/la:Naravno da je glavni krivac za odlazak Schweinsteigera Pep. Nema se tu šta diskutovati. Samo se neki mogu zavaravati da je to drugačije. A Rummenigge je postao isto pravi seronja.
Ako Bog da uskoro očekujem povratak Ulija, za neku godinu dana on se može aktivnije uključiti u klub.
I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...
Slažem se majstore, slažem se milijardu posto, a i sa svima koji tako mislimo kao što su Klare, Thulkazal, PEP, Centre Forward, Bilall i ostali.

Jedva čekam taj dan kad Guardiolu više neću gledati u Bayernu.

Hahahahahahahaahahahhaha, Lahm koji je godinu dana stariji će igrati cijelu sezonu u vezi a pojma nema a Švajnija, makar trenutno bio u lošoj formi ( koja je dijelom i zasluga Pepa ), smo se riješili.

Ljudi, znam da je Švajni u lošoj formi ali brate mili on ima tek 31 godinu i može odigrati još barem dvije godine majstorski kao što zna.

Halo, kako propali igrač????????????

Pa Stefan Effenberg je sa 33 godine osvojio Ligu Prvaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako prestari i slične gluposti da ne upotrijebim psovku neku?

Malo je reći da sam razočaran, malo je reći. Ne mogu riječima opisati bijes. Od naše transfer politike u zadnje dvije godine nema ništa. Samo loše odluke i potezi koji rezultiraju petardama u Ligi Prvaka.

Pa dajte razmislimo malo, frajer prelazi u Manchester da bi tamo bio APSOLUTNI VOĐA NA TERENU JER GA GUARDIOLA OČITO NIJE DOVOLJNO CIJENIO. Pa ne traži ga United jer misli da je svoje dao. Upravo suprotno. A i ne bi Švajni išao u United da ne misli da još uvijek može pružiti vrhunske partije. Otišao bi u Ameriku pokupiti novac da mu se više neda. To je činjenica. A ovo kao "novi izazov" je samo mazanje očiju naivcima kojih očito ima puno.

Uprava od kad nema Ulija ima veliki minus.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2015, 23:17

Rooney88 je napisao/la:Sta je ovo @Saurman dragi, ja i ti se koljemo oko Di Maria a ovi tvoji ga prizivaju.

I ovdje ima nekoliko frakcija baš kao na temi Utd svako vuče na svoju stranu. :)

NYKnicks Fan je napisao/la:Guardiola ubleho, mrs iz kluba, mater ti yebem.
Guardiola ni kriv ni duzan :lolno:
Jok ja sam.

I ptice na grani znaju da Bastian nije u planovima Guardiole.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 11 jul 2015, 23:34

Stefan Effenberg je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Naravno da je glavni krivac za odlazak Schweinsteigera Pep. Nema se tu šta diskutovati. Samo se neki mogu zavaravati da je to drugačije. A Rummenigge je postao isto pravi seronja.
Ako Bog da uskoro očekujem povratak Ulija, za neku godinu dana on se može aktivnije uključiti u klub.
I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...
Slažem se majstore, slažem se milijardu posto, a i sa svima koji tako mislimo kao što su Klare, Thulkazal, PEP, Centre Forward, Bilall i ostali.

Jedva čekam taj dan kad Guardiolu više neću gledati u Bayernu.

Hahahahahahahaahahahhaha, Lahm koji je godinu dana stariji će igrati cijelu sezonu u vezi a pojma nema a Švajnija, makar trenutno bio u lošoj formi ( koja je dijelom i zasluga Pepa ), smo se riješili.

Ljudi, znam da je Švajni u lošoj formi ali brate mili on ima tek 31 godinu i može odigrati još barem dvije godine majstorski kao što zna.

Halo, kako propali igrač????????????

Pa Stefan Effenberg je sa 33 godine osvojio Ligu Prvaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako prestari i slične gluposti da ne upotrijebim psovku neku?

Malo je reći da sam razočaran, malo je reći. Ne mogu riječima opisati bijes. Od naše transfer politike u zadnje dvije godine nema ništa. Samo loše odluke i potezi koji rezultiraju petardama u Ligi Prvaka.

Pa dajte razmislimo malo, frajer prelazi u Manchester da bi tamo bio APSOLUTNI VOĐA NA TERENU JER GA GUARDIOLA OČITO NIJE DOVOLJNO CIJENIO. Pa ne traži ga United jer misli da je svoje dao. Upravo suprotno. A i ne bi Švajni išao u United da ne misli da još uvijek može pružiti vrhunske partije. Otišao bi u Ameriku pokupiti novac da mu se više neda. To je činjenica. A ovo kao "novi izazov" je samo mazanje očiju naivcima kojih očito ima puno.

Uprava od kad nema Ulija ima veliki minus.
:clap:
sve rečeno, i evo šta vam obećavam dragi moji...
- evo glave ako schweini ne bude u prvom timu BPL na kraju sezone, i ne bih me iznenadilo da uzmu titulu ako di maria ostane.
Odoh popiti jednu...
FC Bayern -/- THE Ohio State University

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 11 jul 2015, 23:56

napravise nam cistku u ekipi basti kroos kugla gomez mandzo kakve smo samo igrace izgubili ima i gustavo njega sam zaboravio :/ bili bi najjaci s njima ali eto ima alcantarica da malo melja loptu jaoo kakvi kreteni cuvaju ovom pepu ledja. Max cetvrtfinale LP sto cemo postici

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []