Jos malo pa duploQuinlan je napisao/la:Ooo kako si rule insajderu stari, prvo ti nick ukradu pa onda propade insajderska baš ti se ne da u životu
A to što tvoja riječ vrijedi ko kad se pas posere je druga stvar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jos malo pa duploQuinlan je napisao/la:Ooo kako si rule insajderu stari, prvo ti nick ukradu pa onda propade insajderska baš ti se ne da u životu
A to što tvoja riječ vrijedi ko kad se pas posere je druga stvar
Tako je to kad ne kontaš. Je li vam brojač krenuo od nule na početku ove sezone? Jednostavno pitanje, molim bez spinovanja.RuleHz je napisao/la:Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
Naspram malenih 4755 clanova, dakle ne aktivnih, vec clanova u jednih i drugih. Dokazite suprotno
Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.Virtu4l je napisao/la:Tako je to kad ne kontaš. Je li vam brojač krenuo od nule na početku ove sezone? Jednostavno pitanje, molim bez spinovanja.RuleHz je napisao/la:Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
Naspram malenih 4755 clanova, dakle ne aktivnih, vec clanova u jednih i drugih. Dokazite suprotno
Ne ide ti da pokušavaš biti pametan, kako to više nisi naučio nakon toliko blamova.RuleHz je napisao/la:Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.
Sada ja tebe pitam molim te bez spina. Jesu li ovo sto vi imate aktivni clanovi, ako jesi daj dokaz da su aktivni u suprotnom vjerujem da su od 2011 godine pa do sada? Bez spina molim te.
Sta si mi odgovorio? Evo i ja kazem da je nas krenuo od nule na pocetku sezone, hoces mi vjerovati?Virtu4l je napisao/la:Ne ide ti da pokušavaš biti pametan, kako to više nisi naučio nakon toliko blamova.RuleHz je napisao/la:Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.
Sada ja tebe pitam molim te bez spina. Jesu li ovo sto vi imate aktivni clanovi, ako jesi daj dokaz da su aktivni u suprotnom vjerujem da su od 2011 godine pa do sada? Bez spina molim te.
Naš brojač je krenuo sa nule na početku ove sezone, tako da su ovo članovi iz ove sezone, tj. aktivni članovi, a vaš je krenuo 2011. godine, i ne provaljuj se više.
Fakat si samo za sprdanje, mene stid od ovoga što pišeš.
To je karakter koji je prestao pisati na forumu.RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
A 'ta ce kanta, bori se, koprca se ali sta god mu kazem da dokaze ne uspjeva. Oni iz svojih privatnih Mossadovih informacija su uspjeli saznati da imamo cak 2000 aktivnih clanova a oni 5000? Pitas ih kako i da dokazu to sute kao zaliveni i nastavljaju pricati jednu te istu pricu.wobly92 je napisao/la:Da, jer Rule je izglasan za kantu godine.
Ne bi se ja usudio, ipak je toRuleHz je napisao/la:A 'ta ce kanta, bori se, koprca se ali sta god mu kazem da dokaze ne uspjeva. Oni iz svojih privatnih Mossadovih informacija su uspjeli saznati da imamo cak 2000 aktivnih clanova a oni 5000? Pitas ih kako i da dokazu to sute kao zaliveni i nastavljaju pricati jednu te istu pricu.wobly92 je napisao/la:Da, jer Rule je izglasan za kantu godine.
Stipu ba.
MortemHz je napisao/la:Ne bi se ja usudio, ipak je toRuleHz je napisao/la:A 'ta ce kanta, bori se, koprca se ali sta god mu kazem da dokaze ne uspjeva. Oni iz svojih privatnih Mossadovih informacija su uspjeli saznati da imamo cak 2000 aktivnih clanova a oni 5000? Pitas ih kako i da dokazu to sute kao zaliveni i nastavljaju pricati jednu te istu pricu.wobly92 je napisao/la:Da, jer Rule je izglasan za kantu godine.
Stipu ba.
Pa to se desi kad Ruletu i slicnima dozvolis da se za nesto pitaju. Zato ste svi sretni u BiH jer vam nepismeni ljudi kroje buducnost, da ne idem dalje...wobly92 je napisao/la:Da, jer Rule je izglasan za kantu godine.
tu ste negdje vas dvojica, ipak mislim da je rule veći imbecilVirtu4l je napisao/la:Rule baš uporan da ispadne najgluplji od sve djece.
Sto bolan? Sta sam tebi skrivio?Rigoletto je napisao/la:tu ste negdje vas dvojica, ipak mislim da je rule veći imbecilVirtu4l je napisao/la:Rule baš uporan da ispadne najgluplji od sve djece.
joj živote idi oduzmi se...ono zna kolko ima aktivnih...hajd stavi argument drugi od "ja reko"??? odakle ti podatci?Thetraphak1921 je napisao/la:
Mi imamo 5000 a vi 2500 aktivnih. Tu sva diskusija zavrsava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.