FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
eh sad treba ocekivati smirivanje mase,nadoknada izgubljenog, u obliku transfera.
Ali ljud stvarno Svajn jes nasa legenda sve stoji ali nakon osvojene LP on je izgubio motiv,ozljede ga sjebale,a i Anauska mu diktira mnogo toga.Pep ga nije gotivio a ni obrnuto.Martinez,Alkantara,Rode,Lahm,Alonso,Emil su sasvim dovoljni da pokriju te pozicije .ostaje zal za bastijanom,vise kao sama pomisao da vise 31 nije sa nama.hvala mu za sve.
zasto lani nije pep ovoliko forsirao treninge??? pravo se nesto zado na ovoj kondiciji,valjda je slucajno skontao da su mu puleni nakon 75 min igre padali kao svitlaci proslu sesonu
Ali ljud stvarno Svajn jes nasa legenda sve stoji ali nakon osvojene LP on je izgubio motiv,ozljede ga sjebale,a i Anauska mu diktira mnogo toga.Pep ga nije gotivio a ni obrnuto.Martinez,Alkantara,Rode,Lahm,Alonso,Emil su sasvim dovoljni da pokriju te pozicije .ostaje zal za bastijanom,vise kao sama pomisao da vise 31 nije sa nama.hvala mu za sve.
zasto lani nije pep ovoliko forsirao treninge??? pravo se nesto zado na ovoj kondiciji,valjda je slucajno skontao da su mu puleni nakon 75 min igre padali kao svitlaci proslu sesonu
VOLIM BAYERN
Sad znam šta je predstavljao broj na njegovom dresu!
Činjenica je da Basti u zadnje vrijeme nije na svom nivou ali ja ovaj transfer opravdavam samo ako je to stvarno njegova želja! Nadam se da je tako, iako je ovo tužna vijest(makar za mene), ali ako ko može da ga vrati u formu, to je onda čovjek koji je od njega i napravio jednog od najboljih veznjaka svijeta. Šta da se kaže, svakako smatram da ne bi bio "prva" opcija u narednoj sezoni i da u Manchesteru sigurno može više da ponudi i želim mu svu sreću. Vidim oplelo se po Guardioli opet, ništa novo. Taj čovjek je na ovom topicu kriv za sve, ne bi me čudilo da ga se optuži i za ovaj napad na Vučića
Uprava sad da poradi na transferu Angelita dok su u dobrim odnosima sa Unitedovcima
(ali za neku razumnu svotu). Mada, ne sumnjam u njih i znam da će pronaći najbolja riješenja do kraja prelaznog roka(koji je svakako tek počeo). Sredina je svakako poprilično popunjena, naročito ako ne bude nekih novih odlazaka i posudbi.
Zamjenu za Bastiana imamo:

Očekujem da ovaj momak dobije pravu šansu. I dalje čvrsto stojim uz prognozu da je ovo buduća zvijezda i top3 veznjaka svijeta kroz koju godinu. Živi bili pa vidjeli

Činjenica je da Basti u zadnje vrijeme nije na svom nivou ali ja ovaj transfer opravdavam samo ako je to stvarno njegova želja! Nadam se da je tako, iako je ovo tužna vijest(makar za mene), ali ako ko može da ga vrati u formu, to je onda čovjek koji je od njega i napravio jednog od najboljih veznjaka svijeta. Šta da se kaže, svakako smatram da ne bi bio "prva" opcija u narednoj sezoni i da u Manchesteru sigurno može više da ponudi i želim mu svu sreću. Vidim oplelo se po Guardioli opet, ništa novo. Taj čovjek je na ovom topicu kriv za sve, ne bi me čudilo da ga se optuži i za ovaj napad na Vučića

Uprava sad da poradi na transferu Angelita dok su u dobrim odnosima sa Unitedovcima

Zamjenu za Bastiana imamo:

Očekujem da ovaj momak dobije pravu šansu. I dalje čvrsto stojim uz prognozu da je ovo buduća zvijezda i top3 veznjaka svijeta kroz koju godinu. Živi bili pa vidjeli

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mene bi samo transfer Hazarda uvjerio da uprava zna sta radi!!!
Nemojte se iznenaditi ako katastrofalno zapocnemo sezonu. Neuer je izjavio da boli sto nema Bastia, Lahm je vec prije govorio da ne zeli da Basti ode iz Bayerna.
No sve, apsolutno sve moje zelje bi bile zadovoljene da se sretnemo s njima sad odmah u LP.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nemojte se iznenaditi ako katastrofalno zapocnemo sezonu. Neuer je izjavio da boli sto nema Bastia, Lahm je vec prije govorio da ne zeli da Basti ode iz Bayerna.
No sve, apsolutno sve moje zelje bi bile zadovoljene da se sretnemo s njima sad odmah u LP.
Stern des Südens
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma dobro, svi smo mi samo navijači ( ha sigurno se među nama skriva i neki trenerOmerbavarac je napisao/la:Tebi tvoje, meni moje misljenje, ta zivimo u demokratiji gdje svako ima pravo iznijeti svoje misljenje pa makar se ono protivilo misljenju vecine.Stefan Effenberg je napisao/la:Sorry Omere, odličan si forumaš ali kad udariš takve gluposti u jednom postu onda ti mogu samo datiOmerbavarac je napisao/la:Bezrezervna podrska za Pepa i blagoslov podmladjivanju ekipe i toj smjeni generacije koja je kad tad morala doci.
Isfrosena roba nema istu vrijednost a bome ni kvalitet.
Sve sto je lijepo kratko traje a mi idemo ganjati nekog novog Schweinija.
Ja sam nebrojena puta rekao a to cu opet ponoviti da sam ja sa ovakvim Bayernom sasvim zadovoljan i da cu uvijek podrzavati odluke celnih ljudi pa makat iste bile neprihvatljive za mene.
Ko sam ja da se protivim Rumenom i Pepu sto su prodali potrosenog igraca, nisam niko i mogu do sutra palamuditi po forumu no to ce sve biti uzaludno.
PS: danas je na rasporedu Telekom cup pa imamo priliku da gledamo ponovo svoj Bayern u predsezonskim obavezama.
Samo veselo i optimisticno.

No ja smatram da je ovdje sve jasno, Guardiola ga ne želi dovoljno i ne vidi ga više kao centralnu figuru i igrača koji sve pokreće.
Isto tako smatram da uprava zadnje dvije godine ne radi dobar posao a rezultat se očitava protiv najjačih klubova.
No dobro, vrijeme će pokazati da li Pep zna šta radi ili ne, zasad je zakazao brutalno, kao i cijela uprava sa Kalleom na čelu.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Muamerc majstore, mišljenja se trebaju poštivati ali drže ga najviše zbog toga jer donosi pare, to je valjda i pticama na grani jasno.muamerc je napisao/la:Može i tebi pitanje, izvini, da li ti znaš više i bolje od Uprave šta je za Bayern korisnije i da li misliš da ono što navodimo kao mane Pepu uprava ne zna? Samo odgovori kratko i jasno ako ti nije problem. Ako jest, nema veze.Bundesliga je napisao/la: I vidim da se neki ljute što se Guardiola ne podržava. Meni lično ne pada na pamet da podržavam nešto što ne valja. Sada što je Guardiola trener Bayerna trebali bi svaku glupu odluku podržavati? Dobrobit Bayerna je na prvom mjestu a vjerujem da bi Bayo bio Bayo tek kada Guardiola ode.
Mi smo navijači, kažem vjerojatno i dosta puta subjektivni ali svaki čovjek ima svoje mišljenje i svaki čovjek bi trebao raspoznati što je dobro a što ne. Ako vidim da nešto nije dobro pa neću reći "bravo uprava, radite fenomenalno". Ne, to nema smisla, ne treba biti naivan i vjerovati da sve što uprava radi je Eins A.
Pogubili smo se sa transferima otkad je Guardiola došao, netko je nabrojao dosta igrača koji su otišli jer ih Guardiola više nije vidio kao važne igrače a to je svakako greška trenera jer su mnogi od njih mogli pružiti još itekako puno za naš klub.
A ponovit ću i to da se sve više vidi da nema Ulija, čvrste ruke koja će posložiti stvari na pravi način. Nadam se da će se legenda ubrzo vratiti na mjesto predsjednika Bayerna.
Ovo je Pepova najvažnija sezona otkad je u Bayernu i ako sad zakaže nema mu pomoći jer će javnost i navijači napraviti nesnosan pritisak.
- Centre forward
- Kontakt:
Ovaj me transfer neodoljivo podsjeća na onaj Ballackov. I on je otprilike im'o 30 ljeta kad je otiš'o u Chelsea, a to ljeto je Chelsea potpis'o sa Adidasom, baš k'o i Utd ove godine. Možda zvuči ludo al' ima tu i njihovog masla, bar 10-15 %.
Basti je ikona Bayerna i kao takav on je nezamjenjiv, al' istina je da je u zadnje vrijeme kod nas pruž'o slabije partije. Koliko ustv. može pokazala je finalna utakmica SP prošle godine. MoRe bit' da mu je falilo sportskog motiva, da mu ne odgovara ova Pep atmosfera il' šta već, niko od nas pouzdano ne zna. Ako ga zaobidju povrede biće najveće pojačanje Utd-a i želim mu svu sreću i da na Otoku pokaže svoju klasu. Al' ima i ono pitanje zašto baš Jedinstvo, iz milion razloga, možda kažnjava upravu na taj način i otvara im oči dok još nismo zaglibili i više sa ovim konkvistadorom iz Katalonije?!
Uprava se za ovaj potez može oprat' samo nekim velikim trasnferom k'o što reče 'lega @proFCB, i iskreno se nadam da se kuha nešto. U suprotnom i sljedeće sezone od nas nema ništa u Evropi.
Još jedan od razloga koji bi opravdali ovaj transfer je da Martinez zaigra na mjestu gdje i pripada. Ako Pep i ovo zezne i ne bude gled'o dalje od nosa treba ga spalit' na lomači.

Basti je ikona Bayerna i kao takav on je nezamjenjiv, al' istina je da je u zadnje vrijeme kod nas pruž'o slabije partije. Koliko ustv. može pokazala je finalna utakmica SP prošle godine. MoRe bit' da mu je falilo sportskog motiva, da mu ne odgovara ova Pep atmosfera il' šta već, niko od nas pouzdano ne zna. Ako ga zaobidju povrede biće najveće pojačanje Utd-a i želim mu svu sreću i da na Otoku pokaže svoju klasu. Al' ima i ono pitanje zašto baš Jedinstvo, iz milion razloga, možda kažnjava upravu na taj način i otvara im oči dok još nismo zaglibili i više sa ovim konkvistadorom iz Katalonije?!
Uprava se za ovaj potez može oprat' samo nekim velikim trasnferom k'o što reče 'lega @proFCB, i iskreno se nadam da se kuha nešto. U suprotnom i sljedeće sezone od nas nema ništa u Evropi.
Još jedan od razloga koji bi opravdali ovaj transfer je da Martinez zaigra na mjestu gdje i pripada. Ako Pep i ovo zezne i ne bude gled'o dalje od nosa treba ga spalit' na lomači.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ima li gdje danas prenos ovog kupa ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- FranckRibery
- Kontakt:
pa Basti ni u Buli nije odigrao sve utakmice jer je nespreman radi zgloba. EPL je zahtjevnija liga sigurno, vise ce se puta i povrijediti. Mozda je ovaj transfer uvaljivanje kao i Owena Hargreavesa kad se uvaljivalo, ali jbg ipak je Basti legenda i provjeren igrac sto se tice kvaliteta.Valencia je napisao/la:Igraci Bajerna su vazda bili slabi na MU... Jos ranije je Manco pokusavao dovesti Svajna...
Ne znam sta reci za transfer. EPL je dosta ozbiljnija i fizicki zahtjevnija liga. Svajn mora biti fizicki jak i pokretljiv da bi ostavio dobar utisak.
Jedan Falkao nije nista napravio jer je fizicki bio lose pripremljen.
- Omerbavarac
- Kontakt:
SAT 1phily je napisao/la:ima li gdje danas prenos ovog kupa ??
Turnir pocinje u 15.00 a Bayern prvi mec igra protiv Augsburga.
Inace, danas ce se odraditi i finalni mec a sve utakmice ce trajati po 45 minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neporcjenjiv osjecaj
,kada vidis da si toliko vremena upravu u pgledu neke stvari,u ovom slucaju pepa guardiole,oni njegovi zastitnici su postali malo zesci njegovi protivnici,ipak Stefan Efemberg@,Center Foward@,Pep@,Bilal,thuktazal 2,Klare i jos par momaka iz stare garde nisu dzaba pricali evo ve csada ulazeci u trecu sezonu protiv guardiole .Def trener koji ce ostati po meni ,u crnim mislima svakog navijaca bayerna.Zelim mu iskkreno sto brzi ekspresniji odlazak iz svetinje ,dosta nam je jada i cemera nanio . :evil:Pa ako treba zrtvovati i ovu sezonu ,**** ga ,za bolje sutra.

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- FranckRibery
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/1862/premie ... ID=AR_PN_9
hajd valjda ce bit sta od ovog. Ne vjerujem da su toliko ludi pa da samo prodaju Bastia a da nisu nista zavrsavali oko Di marie. Nije mi to nekako u njihovom stilu ali eto svasta se desava bez Ullia
hajd valjda ce bit sta od ovog. Ne vjerujem da su toliko ludi pa da samo prodaju Bastia a da nisu nista zavrsavali oko Di marie. Nije mi to nekako u njihovom stilu ali eto svasta se desava bez Ullia

Schweinsteiger je dobrano grohn'o, više je po bolnicama nego što igra, a u 30-tima može samo još više nazadovati. Ovo je bio zadnji voz da se zaradi koji dinar na njemu, a i sam je odlučio otići. Tako da ne vidim čemu kmečanje za istim ili s druge strane čemu se navijači Uniteda toliko raduju ?
Emocije ostaviti po strani, ovo je bilo neophodno.
Emocije ostaviti po strani, ovo je bilo neophodno.
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 12 jul 2015, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nema razloga da se ovoliko kmeči zbog Sweinija koji je prošle godine odigrao 1360 minuta.Ne treba biti matematičar da se zaključi da je propusti 2/3 sezone. Takav Bayernu nije od koristi.Mi na njegovoj poziciji imamo Martineza, Alonsa, Thiaga, Rodea, Kimmicha, Hojberga, a i Lahm može uskočiti. Ja se nadam velikom transferu, uprava je svijesna da ga moraju dovesti ako žele podršku navijača.
Para se ima da se dovede Pogba ili Di Marija.Ako uđemo pak sa ovim kadrom onda nismo ovo ljeto uradili ništa i biće na udaru kritika svih. Klub mora ponovo ciljati osvajanje Lp-a, samo me to na kraju i zanima.
Para se ima da se dovede Pogba ili Di Marija.Ako uđemo pak sa ovim kadrom onda nismo ovo ljeto uradili ništa i biće na udaru kritika svih. Klub mora ponovo ciljati osvajanje Lp-a, samo me to na kraju i zanima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FranckRibery
- Kontakt:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561AF973 kako smo igrali sa Bastianom kako bez njeg. Ana ga uzela pod svoje, sad ce on njoj gore na wimbledonu rekete nosit 

@FRANK RIBERY
Uprava je najavila da ce bit transfera, u to ne trebamo sumnjati. Medjutim, kao sto sam i sam rekao mogu se oprati samo dovodjenjem nekog top imena, mada mi to di Maria nije, a Pogba mi je igrac koji mi ne godi (sve pohvale za njega).
Ali poznavajuci nasu upravu, nece biti bacanja para i nece se kesirati igrac sa 50,60 miliona. To ce bit nekih 35-40 milki.
@effe_sa je cini mi se bas poziva Ulia da se vrati ne mjesto predsjednika. Ja mislim da je to logican slijed dogadjaja, za nekih 15-16 mjeseci.
Ali, sjetimo se svi da je upravo Uli i doveo Pepa. Da nije rijeci rekao kada je Pep odlucio da se rijesi Mandzukica.
Nasi u upravi nisu sigurno neki slijepci niti senilni starci da ne vide sta se dogadja u i oko kluba.
Ali isto tako vjerujem da je Pep na marketinskom planu ogroman plus za Bayern. Plata od 17,18 milki po sezoni je najvjerovatnije treci korjen od onog sta Pep donosi Bayernu.
Pojavila se i spekulacija da bi Pep mogao produziti ugovor... Iskreno se nadam da nece doci do toga, a vjerujem da ce to ovisiti samo od rezultata u LP. Ukoliko ne udje u polufinale, dani su mu odbrojani 100%
Uprava je najavila da ce bit transfera, u to ne trebamo sumnjati. Medjutim, kao sto sam i sam rekao mogu se oprati samo dovodjenjem nekog top imena, mada mi to di Maria nije, a Pogba mi je igrac koji mi ne godi (sve pohvale za njega).
Ali poznavajuci nasu upravu, nece biti bacanja para i nece se kesirati igrac sa 50,60 miliona. To ce bit nekih 35-40 milki.
@effe_sa je cini mi se bas poziva Ulia da se vrati ne mjesto predsjednika. Ja mislim da je to logican slijed dogadjaja, za nekih 15-16 mjeseci.
Ali, sjetimo se svi da je upravo Uli i doveo Pepa. Da nije rijeci rekao kada je Pep odlucio da se rijesi Mandzukica.
Nasi u upravi nisu sigurno neki slijepci niti senilni starci da ne vide sta se dogadja u i oko kluba.
Ali isto tako vjerujem da je Pep na marketinskom planu ogroman plus za Bayern. Plata od 17,18 milki po sezoni je najvjerovatnije treci korjen od onog sta Pep donosi Bayernu.
Pojavila se i spekulacija da bi Pep mogao produziti ugovor... Iskreno se nadam da nece doci do toga, a vjerujem da ce to ovisiti samo od rezultata u LP. Ukoliko ne udje u polufinale, dani su mu odbrojani 100%
Stern des Südens
Schweinsteiger pod Guardiolom u 108 utakmica:
64 igrao
38 utakmica povrijeđen
53 započeo, sve ključne utakmice
64 igrao
38 utakmica povrijeđen

53 započeo, sve ključne utakmice
Je li tebi sada jasno zašto sam blokirao par forumaša?Stefan Effenberg je napisao/la:Sorry Omere, odličan si forumaš ali kad udariš takve gluposti u jednom postu onda ti mogu samo dati

Ne znam šta da kažem, kod mene je svašta pomiješano, to da smo bili upravu ne donosi mi nikakavu satisfakciju kad vidim šta se dešava, ono jučer je bio jedan crn dan u historiji Bayerna, jedan od najcrnjih otkako ja ovo pratim, odlazak Švajna je za mene bio nemoguć, apsolutno, bilo je Gvardo ili Švajn i desilo se ovo što nije smjelo.Kufur je napisao/la:Neporcjenjiv osjecaj
Nažalost već drugu godinu zaredom gubimo dijete Bayerna, i to je ono što nikako ne valja, i što treba da brine, ovim sadašnjim ljudima ništa sveto nije,
Na legendama ćemo zarađivati?Rajaz je napisao/la:Ovo je bio zadnji voz da se zaradi koji dinar na njemu, a i sam je odlučio otići.

Dajte jedan aplauz momku.

To je isto kao da kažeš nemoj više pratiti Bayrn, kako?Rajaz je napisao/la:Emocije ostaviti po strani, ovo je bilo neophodno.
Svi ste vi dojučerašnji, 13 godina nije malo, a 13 godina je Švajn tu, prošao s nama najteže i najljepše trenutke, njegovu požrtvovanost nikad nećemo zaboraviti, još mi je svježe koliko se trudio na Nou Campu ovog proljeća, čovjek je dušu, srce sve živo od sebe na terenu ostavio, a onda te zaboli kad vidiš da je sve to uzalud bilo zahvaljujući harakiri taktici i neznanju trenera da iskoristi ove igrače.
Švajnu u MU neće biti bolje, to je sigurno, on sa ovim povredama i tempom koji vlada tamo ne može izdržati, to me iskustvo naučilo, daj Bože da bude izuzetak.
Ukoliko se dese ove crne misli te ga nesreća zadesi, uh koji je to neoprostiv grijeh za sve žive ublehe.
ps:Jedino rješenje da Švajn ostane je bio odlazak Gvardiole, no to hahaha, istina da švajn u Gvardinom sistemu nije imao šta tražiti, to se vidjelo od prve utakmice, vraćanje među dva stopera, pa na beka, krilo, sva ta nakarada je bila odmah primjetna.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Klare:
Kroos nije dijete Bayerna.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mislim da je Kroos oko 2007. godine došao u Bayernov internat, možda čak i prije, a tad je imo cca16-17 godina jer je 90. godište, da je osto fucat se gore po Istočnoj Njemačkoj i ne bi bio neki igrač, tako da ga slobodno možemo smatrati za dijete Bayerna.Omerbavarac je napisao/la:@Klare:![]()
a čakk je i Lahm išo na posudbe u druge klubove, Kroos, Alaba svi su odlazili jedino je Švajnara vazda bio tu, zato je odlazak emotivan, al neka ima još Miler u njega se uzdamo, a Švajni malo sad uživa u životu ko Alonso, nemamo ga šta krivit.
Vidim svima nam je teško, i meni je swajni je naša legenda i ostat će u našim srcima zauvjek!
Teško mi je da prihvatim da ga više nećemo gledat na alianzu u našim bojama
Poslije svih ovih godina, teških i lijepih trenutaka.. Za mene je bio ikona br 1!
Kada je odlazio Kross, nekako me tješilo samo neka nije Basti! To nebi mogao podnjet al eto desi se..
Mada ima nekih i dobrih stvari u tome, otvorilo se mjesto za mlađe da se pokažu.. Možda nam izraste novi basti u kimmichu ili hojbjergu ko zna
Imamo mi dobrih veznjaka, pa neka nas sad uprava obraduje dobrim pojačanjem! Siguran sam u to nekako, biće!
Valja nama dalje kako god, bastianu sretno bilo! Da nam se vrati u upravu za 2-3 godine abd!
Teško mi je da prihvatim da ga više nećemo gledat na alianzu u našim bojama

Poslije svih ovih godina, teških i lijepih trenutaka.. Za mene je bio ikona br 1!
Kada je odlazio Kross, nekako me tješilo samo neka nije Basti! To nebi mogao podnjet al eto desi se..
Mada ima nekih i dobrih stvari u tome, otvorilo se mjesto za mlađe da se pokažu.. Možda nam izraste novi basti u kimmichu ili hojbjergu ko zna

Imamo mi dobrih veznjaka, pa neka nas sad uprava obraduje dobrim pojačanjem! Siguran sam u to nekako, biće!

Valja nama dalje kako god, bastianu sretno bilo! Da nam se vrati u upravu za 2-3 godine abd!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.