Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
ajmo ljudi neku peticiju zadati da ga neki kurcospor prihvati za trenera. samo je jos to ostalo od opcija. mozda se ljudi smiluju , em problem manje za nsfbih em tema da se izbaci sa repke. a kontam nesto - lik izjavio znao da džeko kuburi sa povredom kada je i izasao na tekmi mc dakle znao je za džekin problem i to u vrijeme kada je ibisevic bio izvan opcija za pozivanje. dakle znao je da je ostao na jednom napadacu koji ima problem sa povredom i dalje nije htio nikoga zvati. potpuni ali potpuni debil. i ovi sto ocjenunju ove nove kandidate kao ista skola kao pape se pregrdno varaju. jedan je debil.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ma pljus 100.Ove cg,mlf sportove iskulirajtestorm_raider je napisao/la:+1harixs je napisao/la:agree my friend, welcome to brdoviti bosnjakistan.Ibrahim je napisao/la:Sto puta rekoh sebi da necu na ovu temu, jer svaki put iznova mi se a toliko ogade tzv. Bosanci, da po sedam dana nikoga iz okoline osim familije, ne mogu da ocima vidim. Toliko mrznje, toliko primitivizna, toliko nasladjivanja...pa covjece ne bi tako zlobni bili prema Karadzicu i Mladicu. Onda mi misli odu na proslost i sto prije pobjegnem sa ove teme jer dodjem cak dotle da pomislim da je malo ono sta nas je zadesilo koja smo g...a.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čuj sto pa trojicu ste skupili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Što ova tema ne seli iz podforuma Reprezentacija BiH? Donosi lošu sreću.
Caeruleus je napisao/la:Što ova tema ne seli iz podforuma Reprezentacija BiH? Donosi lošu sreću.

X
I s pf- a reprezentacija je napokon otisao 

Hvala ti ljudino, ostat ces upisan u historiji zlatnim slovima kao jedini selektor koji je nasu reprezentaciju odveo na jedno takmicenje.
Za sve ti hvala Safete.
Za sve ti hvala Safete.
1946
-
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaHead je napisao/la:Hvala ti ljudino, ostat ces upisan u historiji zlatnim slovima kao jedini selektor koji je nasu reprezentaciju odveo na jedno takmicenje.
Za sve ti hvala Safete.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Head je napisao/la:Hvala ti ljudino, ostat ces upisan u historiji zlatnim slovima kao jedini selektor koji je nasu reprezentaciju odveo na jedno takmicenje.
Za sve ti hvala Safete.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Head je napisao/la:Hvala ti ljudino, ostat ces upisan u historiji zlatnim slovima kao jedini selektor koji je nasu reprezentaciju odveo na jedno takmicenje.
Za sve ti hvala Safete.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- plavipatriota
- Kontakt:
zaključaj temu o govedini!
Zaista ne vidim razlog da se zakljucava tema najboljeg igraca BiH svih vremena i najuspjesnijeg trenera reprezentacije svih vremena.
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Slazem se... Treba posteno ispratiti najavljene grandiozne trenerske poduhvate sirom Evrope.... Bice zanimljivo 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
: 
Consigliere je napisao/la:Slazem se... Treba posteno ispratiti najavljene grandiozne trenerske poduhvate sirom Evrope.... Bice zanimljivo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Čeka otkaz Luis enriquea

Sve prolazi sve...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
I ja ga nisam gotivio u zadnje vrijeme svi znamo zasto i bio sam za njegov odlazak,ali covjek je najbolji BH igrac u povijesti,jedini selektor koji nas je odveo na neko veliko takmicenje(sad jesu li njegove zasluge ili ne ostaje po tome upamcen da nas je vodio)i nema razloga da se kljuca teme,i da se ovaj covjek mrzi.
SAFETE ZAMRZIO SAM TE U POSLJEDNJIH 5-6 MJESECI,ALI HVALA TI ZA SVE ONE LIJEPE TRENUTKE MOJE SMO PROVELI S TOBOM.16.10
SAFETE ZAMRZIO SAM TE U POSLJEDNJIH 5-6 MJESECI,ALI HVALA TI ZA SVE ONE LIJEPE TRENUTKE MOJE SMO PROVELI S TOBOM.16.10

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Consigliere
- Kontakt:
harishp je napisao/la::Consigliere je napisao/la:Slazem se... Treba posteno ispratiti najavljene grandiozne trenerske poduhvate sirom Evrope.... Bice zanimljivo

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.