Ko plitak potok!Marsal je napisao/la:Rosicky je napisao/la:Sljedeći protivnik u FA cupu je Coventry
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nemaju na sta lose uticati...AllGunsBlazing je napisao/la:Pa mozgu jedan Arsenal vec ima 8 utakmica u LP. I jos dvije protiv Bayerna 10, i jos dvije kad prodju Bayern dakle 12. I 38 to je 50 utakmica bez dva kupa. Promjeni malo ishranu kobasice lose uticu na tvoj mozak.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Zadovoljan sam žrijebom u Fa kupu,mislim da će konačno vecina ovih omladinaca dobiti šansu da pregaze Coventry kao plitak potok...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Konacno da i nas sreca jednom pogleda u ovim izvlacenjima. Coventry je odlicna prilika da Wenger pusti djecurliju da se razigraju. 
Ocekujem Zelalema u startnoj postavi a Crowleya na klupi 
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- Marsal
- Kontakt:
Pazite šta ka'e lik

Pa joj majko, joj allahu ekber pa mi smo ćaba za njih kako to da ima forumaša koji misle ovo?

Pa joj majko, joj allahu ekber pa mi smo ćaba za njih kako to da ima forumaša koji misle ovo?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Pazite šta ka'e lik

Na sta si tacno mislio? Ja vidim tri pogresne konstatacije u datom primjeru.Marsal je napisao/la:Pazite šta ka'e lik
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Marsal
- Kontakt:
Ma na ovu gdje Arsenal nema nista bolju ekipu od njih. Inače Clevs, Fella i Carrick su dobri poput Ozila, Cazorle i Ramseya.Greivis je napisao/la: Na sta si tacno mislio? Ja vidim tri pogresne konstatacije u datom primjeru.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa od tvoje gajbe Maršale
Uništi te taj insider
Uništi te taj insider
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Majstore rekli smo do kraja mjeseca. Tek je peti januar. :ugeek:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa od tvoje gajbe Maršale![]()
Uništi te taj insider
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Kokea kao da je i 1.2Marsal je napisao/la:Majstore rekli smo do kraja mjeseca. Tek je peti januar. :ugeek:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa od tvoje gajbe Maršale![]()
Uništi te taj insider
Ne valja previše vjerovati svemu što ti biseri izvale
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Ovaj je krele dosad baš bio pouzdan. Ako ne dođe Koke ima da mi on pošalje gajbu Guinnessa.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ne valja previše vjerovati svemu što ti biseri izvale
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa, onda idemo u Guiness pub na Ferhadiji, 8 kermi je bila točena, ako se ne varamMarsal je napisao/la: Ovaj je krele dosad baš bio pouzdan. Ako ne dođe Koke ima da mi on pošalje gajbu Guinnessa.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kakav treba amater biti pa porediti ove trojke. Pojedinci jednostavno trebaju preći na neku drugu temu. Dajte ipak malo ozbiljnih razmišljanja i analiza, bez obzira ko za koga navija. Tada polemika ima smisla,ovo je loše i za one koji piši ali i za one koji čitaju.Marsal je napisao/la:Ma na ovu gdje Arsenal nema nista bolju ekipu od njih. Inače Clevs, Fella i Carrick su dobri poput Ozila, Cazorle i Ramseya.Greivis je napisao/la: Na sta si tacno mislio? Ja vidim tri pogresne konstatacije u datom primjeru.
Taman poceo igrati dobro.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... rd-2993051" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... rd-2993051" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma niđe veze te povrede više...jbte to
al' ako se baš trebao povrijedit onda je ovo najbolji period jer se OX vraća a i nemamo Bog zna kakve jake tekme...
A.F.C. Bournemouth!
Ljudi moji dobro je i ovaj mjesec (ako ponovo ne bude produzivanja) kada se uzme kako se govorilo u prvi mah da je za njega sezona zavrsena...
treba sad forsirat Gnabrya i probat čim prije rješiti pitanje špica,nudi nam se onaj Martinez iz Porta na pladnju sa svojim izjavama ako nismo u stanju dovest Costu
Taj mi lik djeluje tako precjenjeno da je strasno... Ako Wenger sada ne pogura Gnabrya onda pojma nemam sta planira sa njim...Seaman je napisao/la:treba sad forsirat Gnabrya i probat čim prije rješiti pitanje špica,nudi nam se onaj Martinez iz Porta na pladnju sa svojim izjavama ako nismo u stanju dovest Costu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.