Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Krasić danas na tribinama. Veliki Juventino 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo za pobjedu, nazalost nakon dugo vremena nisam gledao Juve, ali mi je drago zbog pobjede! Kakva golcina Asamoe
Bravo Juve, titula je tu

Bravo Juve, titula je tu

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbmu miša nisam mogao gledat', bio na poslu jbm ti pos'o. Sada gledam gol, pa šta je ovo ljudi moji 

Allegri je gospodin!
Sarajevo1946 je napisao/la:Krasić danas na tribinama. Veliki Juventino

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Burberry46 je napisao/la:Kakva golcina Asamoe![]()

igrac mjeseca

ramiral je napisao/la:Buffon - odličan supermen, kakvo istrčavanje ondje kad je korigovao Barzu![]()

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovih zadnjih 6 bodova mogu da prevagnu prvenstvo s vecerasnjim kiksom Rome, tako da vecerasnja utakmica za Rimljane predstavlja veliki test, s obzirom da je pritisak i na njima, a i na Napolitancima. Ocekujem dobru utakmicu!
U cetvrtak bi mogao da bude prenos na javnim emiterima, valjda ovaj put nece da se predomisle i stave Benfica-Tottenham, kao sto su prije dvije sedmice iznenada ubacili Dnipro-Tottham.
FORZA JUVE!
U cetvrtak bi mogao da bude prenos na javnim emiterima, valjda ovaj put nece da se predomisle i stave Benfica-Tottenham, kao sto su prije dvije sedmice iznenada ubacili Dnipro-Tottham.
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Danas dobra utakmica sa naše strane, ali ponovo pred kraj smo su povukli, i poslije ulaska Isle i Padoina više ni sam nisam znao u kojoj formaciji igramo, ali nije ni bitno
.
Golčina Kwadwa, iako nekad zna previše zezati sa driblinzima, danas je to uradio na perfektan način
. Sad čekati pobjedu Napolija i da se ozbiljno krene na osvajanje EL
!
U četvrtak je Juventus na javnim emiterima, zvanično je.

Golčina Kwadwa, iako nekad zna previše zezati sa driblinzima, danas je to uradio na perfektan način

U četvrtak je Juventus na javnim emiterima, zvanično je.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nazalost nisam gledao utkamicu, ali sam uspio pogledati sazetak na Rai Due. Sampionski poveli i uz malo srece priveli utakmicu kraju i tako skoro osigurali novi scudeto. Asamoah pokidao po lijevoj strani, gol je samo rezultat njegove dobre igre...
Sad puknuti Firencu u LE i spustiti ih jos jednom na zemlju.
Forza Juve!
Sad puknuti Firencu u LE i spustiti ih jos jednom na zemlju.
Forza Juve!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Imamo 14 odnosno 11 ili 12 bodova prednosti, sada sve snage usmjeriti na Evropa ligu jer i u Seriji A igramo uglavnom protiv lahkih protivnika.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nek nam je sa srecom novi scudetto.. 32. po redu
sad svo oruzje baciti na LE!!!

sad svo oruzje baciti na LE!!!
Bilo bi dobro otključati 100tku, ali više bih volio da podignemo trofej EL na Juventus Areni
. Kwadwo ili Caceres moraju igrati protiv Viola na lijevoj strani, neka Peluso igra protiv Genoe.
Krasiću svaka čast, jeste da je ograničen, ali uvijek ću ga se sjećati i one lude sezone i gola Laziu u 90+
, naravno i nezaboravna komunikacija sa Conteom.

Krasiću svaka čast, jeste da je ograničen, ali uvijek ću ga se sjećati i one lude sezone i gola Laziu u 90+

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma isti sastav kao danas mora igrati i u četvrtak. Jedino možda Islu umjesto Lichta i vjerovatno Pirlo upada umjesto Pogbe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nakon ovih danasnjih rezultata u cetvrtak bi se trebalo krenuti sa najjacim sastavom,samo ubacit Osvalda umjesto Llorentea,treba napast EL,jer je Seria A 99% rijesena 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Mislim da će Bonucci i Cacers sigurno biti starteri, na domaćem terenu samo ne primiti gol, a gore šta Bog da. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ukoliko prođemo Violu utakmica četvrtine finala Europa lige bi se igrala prije Livorna. Potencijalno polufinale prije Sasuola. Govorim o prvim tekmama, uzvrati su prije Udinesea/Atalante. Dakle žrijeb itekako dobar s obzirom na relativno lagane protivnike u prvenstvu.
Naravno, sve je ovo daleko, ali eto, fino bi se poklopilo gdje bi se moglo ići full u ovim tekmama.
Bilo kako bilo, forza Juve!
Naravno, sve je ovo daleko, ali eto, fino bi se poklopilo gdje bi se moglo ići full u ovim tekmama.
Bilo kako bilo, forza Juve!

- IlCapitano
- Kontakt:
Nije loše, samo Peluso out i zadovoljan sam.TS: Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso; Osvaldo, Tevez.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Samo ne Peluso. Ubio bi ga Cuadrado 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nemozes Pelusa izbacit,nemamo mi adekvatne zamjene za njegaIlCapitano je napisao/la:Nije loše, samo Peluso out i zadovoljan sam.TS: Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso; Osvaldo, Tevez.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta bi sa onim da je solidan?L'Avvocato je napisao/la:Samo ne Peluso. Ubio bi ga Cuadrado

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.