Pa ne znam kako te nije stid spominjati neki offsajd.Ako ga je bilo to je rijec o par centimetara, ocito zaboravljas onu 100% sansu Benzeme kada je bio dobrih pola metra u offsajduOzil10 je napisao/la:kao i to sto vas lazno optuzuju za ofsideJohny je napisao/la:Sinoc sam gledao analizu utakmice na Chanel + i apsolutno svi se slazu da je Barcelona ostecena kod penala dok su oba penala i crveni karton cisti kao suza u korist Barcelone.
Ovaj i dalje prica o nekoj ruci a poenta je u kontaktu nogu.Sinoc su izbacili neki drugi ugao dok su radili analizu i kontakt je jos ocitiji.Neymar jeste pao ali ovdje nije bilo ni trunke teatralnosti jer je rijec o velikoj brzini.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Neandertalac
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Nesviran ofsajd, nepostojeci penal i crveni u jednom napadu? To se moze samo najvecim kriminalcima u svijetu fudbala FC Barceloni.
BigBigBang je napisao/la:Neka je zabio 30 u klasicima u igri ga nigdje nema a to je najbitnije, moze on zabiti gol na kraju ali to ne mijenja cinjenicno stanje da ga u ostalim segmentima nema.
Mojne ti vise . Za tebe su kratki postovi , tipa ; hala Madrid , CR7 , gooool ...itd itd ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
da je taj ofsajd odlučio utakmicu sigurno bi te razumioJohny je napisao/la:Pa ne znam kako te nije stid spominjati neki offsajd.Ako ga je bilo to je rijec o par centimetara, ocito zaboravljas onu 100% sansu Benzeme kada je bio dobrih pola metra u offsajduOzil10 je napisao/la:kao i to sto vas lazno optuzuju za ofsideJohny je napisao/la:Sinoc sam gledao analizu utakmice na Chanel + i apsolutno svi se slazu da je Barcelona ostecena kod penala dok su oba penala i crveni karton cisti kao suza u korist Barcelone.
Ovaj i dalje prica o nekoj ruci a poenta je u kontaktu nogu.Sinoc su izbacili neki drugi ugao dok su radili analizu i kontakt je jos ocitiji.Neymar jeste pao ali ovdje nije bilo ni trunke teatralnosti jer je rijec o velikoj brzini.
ovako kradja stoljeca !
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ili bi možda, možda mogao biti objektivan? Barem u nekoj mjeri. U slučaju da nisi upoznat sa pojmom:LenBias je napisao/la:naravno da jesmo, nismo valjda navijaci kada citavu sezonu kritikujemo ekipu nakon svake moguce i nemoguce radnje dok cekamo kiks da bi mogli reci JESAM VAM REKAO, i da, nema na cemuDonnie Darko je napisao/la:Dakle danas smo naučili da su najveći navijači oni koji slijepo negiraju činjenice i pronalaze najviše izgovora za apsolutno svaku negativnu stvar povezanu sa njihovim timom.
Hvala ti @bias na poučnoj lekciji.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Objektivnost" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili, ako ćeš već pucati ignoranciju, ili tvojim vlasititm riječima
čini to barem na način da te neko koliko toliko može ozbiljno shvatiti. A ne ladno braniti penal Reala jer je Barceloni u drugoj utakmici, u drugom takmičenju, protiv drugog tima od strane drugog sudije dosuđen u određenoj mjeri sličan penal.LenBias je napisao/la:tim se bodri u svakoj prilici i na sve moguce nacine brani, uzdize, glorificira itd
Tim postom si se lišio i trunke relevantnosti u sličnim raspravama.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ne mogu ni ja sad tražit' sliku, ako je nekom pri ruci - bujrum nek' je postavi...sinoć sam je ja upratio i čini mi se da nije bilo ofsajda (ako jest, to su centimetri bili). Jedino što je sigurno bilo u ofsajdu jeste Neymarova ruka, nećete zar to računat'?ek0 je napisao/la:Ima li ko potvrdu ili kakav gif one situacije prije ovoga svega gdje sam prilicno siguran da je bio ofsajd? Dzaba price i oko penala i crvenoga ako do ovoga nije trebalo ni doci jer je trebalo prekinuti igru prije. Nisam 100% siguran ali ono sto sam vidio na usporenom snimku tokom utakmice je vise licilo na ofsajd nego da ga nije bilo.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
ek0 je napisao/la:Ima li ko potvrdu ili kakav gif one situacije prije ovoga svega gdje sam prilicno siguran da je bio ofsajd? Dzaba price i oko penala i crvenoga ako do ovoga nije trebalo ni doci jer je trebalo prekinuti igru prije. Nisam 100% siguran ali ono sto sam vidio na usporenom snimku tokom utakmice je vise licilo na ofsajd nego da ga nije bilo.

eto ,ovo da sudija vidi mora biti robot
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Sreća pa Marcelo ima ovaj žbunj na glavi, inače bi ovo bio ofsajd više nego očigledan. 
ne znam sta se toliko ibretis, ronaldov penal je isti slucaj kao taj sto sam spomenuo, samo jos blize golu i sta je sad u tome cudno stvarno ne znam, valjda sto se negira ronaldov ali je onaj bio eto igrom slucaja prema pravilima, daj zivota ti nemojDonnie Darko je napisao/la:Ili bi možda, možda mogao biti objektivan? Barem u nekoj mjeri. U slučaju da nisi upoznat sa pojmom:LenBias je napisao/la:naravno da jesmo, nismo valjda navijaci kada citavu sezonu kritikujemo ekipu nakon svake moguce i nemoguce radnje dok cekamo kiks da bi mogli reci JESAM VAM REKAO, i da, nema na cemuDonnie Darko je napisao/la:Dakle danas smo naučili da su najveći navijači oni koji slijepo negiraju činjenice i pronalaze najviše izgovora za apsolutno svaku negativnu stvar povezanu sa njihovim timom.
Hvala ti @bias na poučnoj lekciji.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Objektivnost" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili, ako ćeš već pucati ignoranciju, ili tvojim vlasititm riječimačini to barem na način da te neko koliko toliko može ozbiljno shvatiti. A ne ladno braniti penal Reala jer je Barceloni u drugoj utakmici, u drugom takmičenju, protiv drugog tima od strane drugog sudije dosuđen u određenoj mjeri sličan penal.LenBias je napisao/la:tim se bodri u svakoj prilici i na sve moguce nacine brani, uzdize, glorificira itd
Tim postom si se lišio i trunke relevantnosti u sličnim raspravama.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Za usporedbu ovog penala nad Ronaldom si trebao dati jos 2 ili 3 ovako dosudjena penala za Real u prethodnih 12 mjeseci.Na pameti su mi 2 dosudjena nad Ronaldom i 1 nad Ozilom.
Poenta je da trazis dlaku u jajetu i povezujes stvari koje nemaju ama bas nikakve veze sa ovom utakmicom.
Poenta je da trazis dlaku u jajetu i povezujes stvari koje nemaju ama bas nikakve veze sa ovom utakmicom.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
penal je penal lave dok eno ono na neymaru nije penal ali sta da se radi, ramos na glasu kao sivonja (a ovde stvarno to nije bio), ovaj dobro glumi, dodas sudiju koji blage veze nema i eto ga, perfektno tlo za greske i, na zalost reala, najvece greske utakmice na njihov racun, greske koja je u ogromnom omjeru imala efekta na rasplet utakmice
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene:

Analiza sumnjivih situacija:

Analiza sumnjivih situacija:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A jel bio penal nad Baletom u drugom pol kad ga Pike pokupi ?! ajmo ovi canal + objektivni.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo slijepac ili neko ko uopće ne poznaje fudbalska pravila može porediti penal nad Messijem (Demichelis) i penal nad Ronaldom (Alves).
Kod prvog je kontakt bio van kaznenog, Messi nastavio trčati, a onda nastavak klizećeg (novi kontakt + novi faul), dok je Ronaldo samo jednom udaren van kaznenog i pao unutar istog.
Jednostavno, dvije situacije koje nemaju apsolutno ništa zajedničko osim konačne odluke - PENALA.
Kod prvog je kontakt bio van kaznenog, Messi nastavio trčati, a onda nastavak klizećeg (novi kontakt + novi faul), dok je Ronaldo samo jednom udaren van kaznenog i pao unutar istog.
Jednostavno, dvije situacije koje nemaju apsolutno ništa zajedničko osim konačne odluke - PENALA.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
" onclick="window.open(this.href);return false;VahaCFC je napisao/la:Cigan ne moze na fin nacin da privuce paznju na terenu pa ovako bar da bude u centru paznje.emir18 je napisao/la:
A niko takodjer ne spominje ovo gazenje Pepea od strane dajvera i prevaranta Busqetsa.
Zalosno da ovakvi debili igraju najveci derbi na svijetu.
I kao i uvijek,katalonci ce reci da je ovo ne namjerno ili da ga je Pepe isprovocirao,nesto u tom smislu.
da rijesimo i ovu situaciju
lik uopste pepea ni ne registruje nego ide prema ramosu
a nije ga ni nagazio
po slici bi neko reko pepe osto bez poo glave
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
penal + crveni.Raul_64 je napisao/la:A jel bio penal nad Baletom u drugom pol kad ga Pike pokupi ?! ajmo ovi canal + objektivni.
ma klizao lik za mesijem i napravio dvocifren broj faula dok je klizao
kruzi prica da je igrac citya klizao jos od centra ali se o tome danas slabo govori
Za'ebaješ, nisi toliko retardiran da ti neko treba pisat' ovdje koja je razlika između ovog i onog penala. Otiđi na youtube, pogledaj obje situacije pa ćeš i sam vidjet' razliku.LenBias je napisao/la:ma klizao lik za mesijem i napravio dvocifren broj faula dok je klizaokruzi prica da je igrac citya klizao jos od centra ali se o tome danas slabo govori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.