FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 12 mar 2014, 23:38

Dzoni je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Neočekivano dobri komentari, nisam se nadao ovome moram priznat'. :mrgreen:

Nisam gledao tekmu, tako da nemam šta komentarisat', nego ako ima ko kakav dobar video, highlights i tako to...plz. 8-)
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ga

btw tanki ste :D
Eh svaka ti dala. :mrgreen:

Dajte Real/Bayern. 8-) :mrgreen:

P.S. Pu ćafire šta mi dade, prvo poluvrijeme snimak...ne zanima me to...i to loš snimak, sve živo preskače. :mrgreen:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 12 mar 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 mar 2014, 23:42

Consigliere je napisao/la:Bez provokacije, ovo je meni najslabija Barcelona u zadnjih 6-7 godina. U napadu toliko ovise o Messiju da je to smijesno, a odbrana pliva kao i obicno. Barem pet ekipa mi je blize osvajanju Klempe od vas.
Od 2007/08 vjerovatno i jeste najslabija. Nije to nikakva provokacija, vec cinjenica.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 mar 2014, 23:51

mandraX je napisao/la:

P.S. Pu ćafire šta mi dade, prvo poluvrijeme snimak...ne zanima me to...i to loš snimak, sve živo preskače. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

halali,nisam provjeravo,barca me bas i ne zanima pa nisam htio ni da otvorim. :D
Al sacekaj (ako ne naletis na sta bolje) bit ce ubrzo jos linkova na toj stranici.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 mar 2014, 00:47

Na Barca PDF "barca me bas i ne zanima" hehehehhe Dzoni budi dobar. :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2014, 00:59

Consigliere je napisao/la:Bez provokacije, ovo je meni najslabija Barcelona u zadnjih 6-7 godina. U napadu toliko ovise o Messiju da je to smijesno, a odbrana pliva kao i obicno. Barem pet ekipa mi je blize osvajanju Klempe od vas.
Nisi nam ništa novo rekao, premda si istinu napisao :mrgreen: ne slažem sa za dio oko Messija, ali se slažem sa ostatkom posta.

Najpoželjniji protivnici u četvrtini:

Olympiacos (pod uslovom da prođu)
Atletico M. (ne zato što su loši, naprotiv odlicni su....vec zato što ih najbolje poznajemo)

Najnepoželjniji protivnici:

Bayern (ne treba objašnjavati puno, a plus sad ih vodi Pep koji nas poznaje u dušu)
Real M. (ufatili su nenormalnu formu, bolje igraju, kompaktniji su u svim linijama)

Ni ostali nisu nimalo poželjni (PSG, Borusija, Čelzi...sve redom gadne ekipe) ali eto, sa nekim se mora igrati jbg
Sve u svemu, mislim da bi samo protiv Olympiacosa bili favoriti....ostale bi jako teško prošli :?

Nemojte umišljati da smo sa ovom pobjedom protiv Citya izašli iz krize i dubioze ;) Nismo, budite sigurni :!:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 13 mar 2014, 01:08

Lako su ljudi poceli Barcelonu da otpisuju. ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2014, 01:10

Xavi Hernández je večeras imao 91 uspješno od ukupno 95 dodavanja i ujedno bio igrač koji je najviše pretrčao na terenu (12 054 metra). Najpokretljiviji nakon njega bio je Cesc (11 804 m).

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2014, 01:11

TO je sve istina, ali nemoj dva puta rec' :mrgreen: U LP treba i dosta srece, jer sjeti se kako je Chelsea osvojio.
Zamisli npr Galata prodje sad Chelsea a Barca izvuce Olympiakos,zatim Galata izvuce Atletico i izbaci ga ( ili i ne mora ga izbaciti).Barca prodje Olympiakos, izvlaci ili Atletico ili Galatu i eto ih u finalu.30 % je sreca u LP to zapamti ;)
27.10.2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 mar 2014, 01:16

bparena je napisao/la:Na Barca PDF "barca me bas i ne zanima" hehehehhe Dzoni budi dobar. :P
Ma dobro udjem ponekad da vidim prodajel se kakav traktor. :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 mar 2014, 01:17

Xavi i u ovim godinama skoro uvijek najviše pretrči na terenu, nevjerovatno jbt. Inače nadtrčali su City, to je ono što fali u ovim slabijim utakmicama.
Don't hate what you don't understand.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 mar 2014, 01:23

Cilj je ispunjen kao što Xavi reče. Dalje je sve moguće. U 2 utakmice sa Barcom niko nije favorit bez obzira u kakvoj je Barca formi. LP jača nego ikad. Sve će to biti jaki okršaji u 1/4 finalu i koga god da dobijemo sigurno je da će to biti 2 dobre tekme. Ova igra me podsjeća na sezonu 2006/2007 gdje smo imali dobar napad i zabijali, ali smo imali propuha u odbrani totalno. Večeras smo mogli primiti 3 komotno, mada smo mogli isto toliko i dati. Kada Messi, Iniesta, Xavi i Cesc igraju na nivou kao večeras ja se za napad ne brinem. Šta će biti da je Messi napravio par šprinteva do Harta :lol:
Mes Que Un Club

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 mar 2014, 02:13

U nastavku takmicenja volio bih da Barca izbjegne PSG i Atletico.

Od ostalih ekipa.mi je svejedno iako se potajno nadam Dortmundu ili CSKa.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 13 mar 2014, 03:47

Čuj LP jača nego ikad

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2014, 09:48

Cap17an je napisao/la:Čuj LP jača nego ikad
Pa nije daleko od toga kad pogledaš kakve ekipe će biti u 1/4-finalu.

Sveti
Kontakt:

FC Barcelona

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2014, 10:49

A yebemu gdje su ona vremena kad bi sad marva naselila ovaj pdf da komentarisu onaj crveni zabalete i penal nad džekom :mrgreen: opali ste, zato i nema raje da troluje :P
Helemnejse, dobra utakmica, Pele pokazao da je smijurija od trenera (kad se sjetim samo ublehasa sa pdf Reala kad su govorili da je bolji od murinja :lol: ). Alexis :lol:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 mar 2014, 11:21

Padaju ko cunjevi 8-)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 mar 2014, 11:24

@Sveti
A yebemu gdje su ona vremena kad bi sad marva naselila ovaj pdf da komentarisu onaj crveni zabalete i penal nad džekom :mrgreen: opali ste, zato i nema raje da troluje :P
Helemnejse, dobra utakmica, Pele pokazao da je smijurija od trenera (kad se sjetim samo ublehasa sa pdf Reala kad su govorili da je bolji od murinja :lol: ). Alexis :lol:[/i]

Nesto pozitivno vezano za do da smo opali je - nema vise smorova vezano za penal nad Dzekom i crveni Zabalete. Mada i dalje ne komentarises dva cista gola Barcelone u ove dvije utakmice. Al' haj ti ko fol slucajno o crvenom i penalu a ja ko fol slucajno o ova dva reglularna gola. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2014, 11:26

Ma vidis da se zayebavam, izboli me realno qrac i za jednim i za drugim, realno penal i čist gol Poništeni, ali kazem da bez obzira na ta dva gola trolovi bi zaposjeli temu i pominjali crveni i penal :mrgreen: tanki ste :P

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2014, 11:27

Sveti je napisao/la: tanki ste
Polako. 8-)

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 13 mar 2014, 14:35

xaviesta je napisao/la:Previše se sere. Kad su izvuli City bilo je samo da se časno oproste lafo najefikasiji napad ima da unište Mascherana i co. bla bla
Bayern i Real su ispred Barce to su fakti, protiv ostalih Barca bi imala manju prednost.
+86
Vec sam isto pisao. Nakon izvlacenja Citya bilo je razvalice ih arapi k'o Bayern prosle sezone, najvise golova u Evropi, Welcome to the Etihad Barcelona i ostale smijurije. I dodje nikad losija Barca na Etihad i zabi dvicu, treci ponisten koji bi sve rijesio.
Xavi je uvijek u top3 po pretrcanim kilometrima i ja mu ne zamjeram na tome koliko na tome sto je izgubio agilnost, brzinu i eksplozivnost. Mada protiv godina se ne moze, nije njegov problem sto jos nema dostojne zamjene za njega.

@let3 Madrid moze oma u sljedecem krugu, nije problem. Prije bih da se izbjegnu Bayern i Atletico. Ostalo sve more :Kava
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.