Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ceka odlazak Rodgersa iz Liverpoola 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- plavipatriota
- Kontakt:
hajmo onda redom otvarat teme za svakog koji je bio dobar igrač, od hadžibegića do barbareza i salihamidžića...hajmo ivici osimu otvoriti temu..
dok je selektor treba imati temu, iskreno poslije me ne zanima.. šta je to on sad posebniji od bilo kojeg drugog koji se ne zove Meša Baždarević?
dok je selektor treba imati temu, iskreno poslije me ne zanima.. šta je to on sad posebniji od bilo kojeg drugog koji se ne zove Meša Baždarević?
Ko ti brani da otvaras teme? Covjek je vodio reprezentaciju, znaci ostavio je trag, bilo i dobrih i losih vremena. Kakva je logika imati temu na forumu 4-5 godina i onda je izbrisati? Ne svidja ti se, zaobidji i mirna Bosna. Ne razumijem sta je to tako tesko zaobilaziti neku temu. Tema je prebacena na ostalo, sasvim korektno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Imali Ciro temu
did je rep. BIH digao iz govana (kad su mnogi digli ruke) a nesto zamisljam da je Papic preuzeo onda rep. BIH kako bi ga...od Belgije, Turske, Spanije, Armenije, Estonije dudlali.

X
Iskreno da ti kazem, boli me ima li temu ili ne, svakako nemam sta da pisem na njegovoj temi. PDF Ostalo je sasvim prikladan za sve sto je bilo vezano za reprezentaciju, ne razumijem koji dio ti sad ne kontas u tome svemu? Jesi li pogledao kakve su sve teme pod Ostalo? Otvorite fino svoj forum pa mozete moderirati kako zelite. Moja preporuka je da se idete zaliti @admin. Mislim da jedva ceka da mu neko pametuje kako treba forum odrzavati.
Ima ljudi koji zele ovdje komentarisati, ko ne zeli siroko mu polje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad je postala praksa, prosirenjem kapaciteta foruma, da se teme ne zakljucavaju nego samo prebacuju u odgovarajuci forum.
Tako da je prije bilo da se teme vezane za EURO, OI i SP brisu potpuno dok sad sa zadnjeg su se sve prebacile u arhivu.
Dok se teme bivsih reprezentativaca a i izbornika prebacuju ovdje radi daljne rasprave o njihovim karijerama.
Kad moze Zlatan koji nicim nema veza sa ovom drzavom zasto ne moze Safet ?
Tako da je prije bilo da se teme vezane za EURO, OI i SP brisu potpuno dok sad sa zadnjeg su se sve prebacile u arhivu.
Dok se teme bivsih reprezentativaca a i izbornika prebacuju ovdje radi daljne rasprave o njihovim karijerama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Sad je postala praksa, prosirenjem kapaciteta foruma, da se teme ne zakljucavaju nego samo prebacuju u odgovarajuci forum.

X
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=6&t=7989" onclick="window.open(this.href);return false;Zamora je napisao/la:
@Cartman je ovo sa videa. On podrzava Papeta cak iz daleke Norveske. On i @Nerminovic se nekad zarakijaju kad igra repka. 

Mislim da se oni pocesto zarakijajuMurga je napisao/la:@Cartman je ovo sa videa. On podrzava Papeta cak iz daleke Norveske. On i @Nerminovic se nekad zarakijaju kad igra repka.

Ne znam sta vise mrzim, harmoniku ili Safeta Susica. 
Ruke se pozlatile moderatoru koji je premjestio temu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vratiće se veliki vođa u podforum kojem pripada, kad - tad

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cartman je napisao/la:Ne znam sta vise mrzim, harmoniku ili Safeta Susica.

1946
Oj majko, ko je god ovo napravio treba ga uhapsit.Virtu4l je napisao/la:Vratiće se veliki vođa u podforum kojem pripada, kad - tad![]()

@Head: Para mi usi brate.
Pa uz sta se ti onda zarakijas ako neces uz harmoniku dragi @Cartman?Cartman je napisao/la: @Head: Para mi usi brate.
Sevdah, harmonika, Safet Isovic (ma ovi Safeti u svemu naj )

Cuj para mu usi, pa neces valjda uz Dubiozu se zarakijati

House, hip-hop, dubstep i tako to. Uz Safeta Isovica sigurno ne.emir79 je napisao/la:Pa uz sta se ti onda zarakijas ako neces uz harmoniku dragi @Cartman?Cartman je napisao/la: @Head: Para mi usi brate.
Sevdah, harmonika, Safet Isovic (ma ovi Safeti u svemu naj )![]()
Cuj para mu usi, pa neces valjda uz Dubiozu se zarakijati

Jedino Halid moze proc ponekad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.