FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Drugi navijaci se ne boje Bayerna koliko se vi bojite Atletica. 

Hocemo svratiti malo do teme Bayerna da malo raspitamo o porezu
Da ne bude off za mene igrac utakmice Iniesta.Objasnio kako treba da se igra na krilu.

Da ne bude off za mene igrac utakmice Iniesta.Objasnio kako treba da se igra na krilu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma mi se bojimo Leotara, Toška i sl. Stas giganti kad smo male mace. Kontam da ispadamo i iz Primere. Jeste mi vi jaki >12 god i uvije ista prica.geoxx je napisao/la:Drugi navijaci se ne boje Bayerna koliko se vi bojite Atletica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta ti pricas koji k?bparena je napisao/la:Ma mi se bojimo Leotara, Toška i sl. Stas giganti kad smo male mace. Kontam da ispadamo i iz Primere. Jeste mi vi jaki >12 god i uvije ista prica.geoxx je napisao/la:Drugi navijaci se ne boje Bayerna koliko se vi bojite Atletica.

Sta's, evo nema nas 5-6 koji navijaju i pisu ovdje. Nekad ih vise biloSveti je napisao/la:Ma vidis da se zayebavam, izboli me realno qrac i za jednim i za drugim, realno penal i čist gol Poništeni, ali kazem da bez obzira na ta dva gola trolovi bi zaposjeli temu i pominjali crveni i penaltanki ste
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

RIP CITY!
>12 godgeoxx je napisao/la:Sta ti pricas koji k?bparena je napisao/la:Ma mi se bojimo Leotara, Toška i sl. Stas giganti kad smo male mace. Kontam da ispadamo i iz Primere. Jeste mi vi jaki >12 god i uvije ista prica.geoxx je napisao/la:Drugi navijaci se ne boje Bayerna koliko se vi bojite Atletica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
I kakve to veze ima s onom gore recenicom da mi je cudno sto se toliko bojite Atletica?
Pricas o nekim "strahovima" a na mapi LP vas ni na vidiku. Mi ne gubio od Atletika kao vi i ne znam od kud ti to. A ovo ima veze da se smjestite na pravu poziciju u LP i ne prozivate one koji su za to vrijeme nekoliko puta osvajali istu tu LP. Jos malo pa postajete punoljetni. >12 - vise od 12 godina je sramota za jedan takav klub.geoxx je napisao/la:I kakve to veze ima s onom gore recenicom da mi je cudno sto se toliko bojite Atletica?
koliko je real smijesan klub govori cinjenica da isti taj real koji puca od samopouzdanja i koji je "najjaca" ekipa u spaniji ne moze pobijediti atletiko, dok je vrijeme Barcelonine dominacije (koja se nije zavrsile sto ce se ubrzo dokazati) bilo vrijeme kad je svaki klub bio sretan kad nije primio 4 komada, bio to atletiko, real ili neko treci
Možda je ovo tek početak Realove dominacije ?xaves je napisao/la:koliko je real smijesan klub govori cinjenica da isti taj real koji puca od samopouzdanja i koji je "najjaca" ekipa u spaniji ne moze pobijediti atletiko, dok je vrijeme Barcelonine dominacije (koja se nije zavrsile sto ce se ubrzo dokazati) bilo vrijeme kad je svaki klub bio sretan kad nije primio 4 komada, bio to atletiko, real ili neko treci

Realovo tek dolazi.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
cime argumentujes to "realovo tek dolazi"nedim93 je napisao/la:Možda je ovo tek početak Realove dominacije ?xaves je napisao/la:koliko je real smijesan klub govori cinjenica da isti taj real koji puca od samopouzdanja i koji je "najjaca" ekipa u spaniji ne moze pobijediti atletiko, dok je vrijeme Barcelonine dominacije (koja se nije zavrsile sto ce se ubrzo dokazati) bilo vrijeme kad je svaki klub bio sretan kad nije primio 4 komada, bio to atletiko, real ili neko treciLjudi su bukvalno tek počeli uigravat, dok je barsa u vrijeme dominacije mogla igrat i zatvorenih očiju koliko su bili uigrani, a tek koliko nijedan protivnik nije imao odgovor na tako brz protok lopte.
Realovo tek dolazi.
[youtube][/youtube]
cim je potrcao par puta ozbiljnije - odmah su bile opasne šanse i golovi.
Sad se postavlja ono logicno pitanje: Zašto to ne radi u svakoj utakkmici, yebem ga mahnita
nemojte samo price kako je teže igrati protiv Valladolida nego protiv Citya, jer imaju ko fol imaju jacu odbranu
al' u q 
cim je potrcao par puta ozbiljnije - odmah su bile opasne šanse i golovi.
Sad se postavlja ono logicno pitanje: Zašto to ne radi u svakoj utakkmici, yebem ga mahnita

nemojte samo price kako je teže igrati protiv Valladolida nego protiv Citya, jer imaju ko fol imaju jacu odbranu

Ne znam koja je utakmica tačno bila u pitanju, Messi ovako zaganjo loptu a onaj kondicioni trener malo kasnije mu pokazuje da kao uspori, očito se boje povrede.
Don't hate what you don't understand.
Za vrijeme te Barcine dominacije u LP koju vi obično računate, Barca je upisala više poraza od Atletica nego Real Madrid.bparena je napisao/la:Pricas o nekim "strahovima" a na mapi LP vas ni na vidiku. Mi ne gubio od Atletika kao vi i ne znam od kud ti to. A ovo ima veze da se smjestite na pravu poziciju u LP i ne prozivate one koji su za to vrijeme nekoliko puta osvajali istu tu LP. Jos malo pa postajete punoljetni. >12 - vise od 12 godina je sramota za jedan takav klub.geoxx je napisao/la:I kakve to veze ima s onom gore recenicom da mi je cudno sto se toliko bojite Atletica?
Mada je rasprava poglupa stvarno. Cijela ova priča Barca vs. Real, sezona je u toku, Real Madrid ima puno bolje rezultate od Barcelone što se može promijeniti do kraja sezone, jer su oba kluba u utrci za trostruku krunu.
bparena je napisao/la:Pricas o nekim "strahovima" a na mapi LP vas ni na vidiku. Mi ne gubio od Atletika kao vi i ne znam od kud ti to. A ovo ima veze da se smjestite na pravu poziciju u LP i ne prozivate one koji su za to vrijeme nekoliko puta osvajali istu tu LP. Jos malo pa postajete punoljetni. >12 - vise od 12 godina je sramota za jedan takav klub.geoxx je napisao/la:I kakve to veze ima s onom gore recenicom da mi je cudno sto se toliko bojite Atletica?

Samo ne znam kako si ti uspio povezati sa Realom.
- hule_barca
- Kontakt:
Evo malo za Messia:
Leo Messi is the topic of conversation of everyone in the pub these days. And in the media.
What’s happening to him? And in truth, what’s wrong? And what about the reported episodes of vomiting we are hearing about courtesy of The Independent?
According to my information, he is passing as well as usual (85.1 percent completion rate four years ago and now 83.1 percent), he has the same number of shots (3.47 to 3.67) and does more or less the same number of explosive runs into the area as usual (about five per game).
Cristiano Ronaldo has needed 173 shots to score 24 goals, whereas Messi has scored 15 goals in the league, with less shots than the Portuguese player, some 101. His effectiveness, almost equal to an in-form Ronaldo, is still extraordinary.
It’s just that these days he is running less than he used to, two kilometres per game in fact.
The psychological blow of his last injury, his age (26) and a more personalised approach to his training regime are linked to this statistic. But there is something much more important that is being forgotten.
Messi is running less than before because he is being relied on less than he used to be; he is touching the ball less than he did during the Pep Guardiola era (68.4 passes per game during the 2010-11 season compared to 53.5 this time around) and is receiving fewer passes from his team-mates during 90 minutes of a game (66.3 then compared to 51.1).
The team is playing more down the wings, away from the influential area of Messi. The full-backs are joining up with the wingers because they are not making the diagonal runs they used to in the past to create the space in the middle, which Messi would utilise to make use of his skillful one-twos and wall passes.
In the past, he had better players to do that than, say, Alexis. This way, Messi, without receiving the ball, finds himself out of the game, and his mind switches off out of frustration, and he has to track back in order to participate. Barcelona are keeping the ball away from their major star.
As far as the vomiting is concerned, I mentioned in my book Messi that this often happened to him before games, or at times of tension.
One of the keys to understanding his mentality is to understand that he has a very low emotional threshold, and consequently this means he is affected less by pressure and criticism.
This helps him come out on to the pitch in a more liberated state of mind. But at times, this creates its own problems; this mental block translates into displays of vomiting.
It has been said that Paris Saint-Germain are keeping a close eye on negotiations between him and Barcelona according to John Drayton of the Daily Mail. Manchester City are out of the question, they are not going to spend £200 million on him.
According to my ****, the latest offer from the Nou Camp club, that would see him earn less globally than before, has attracted their attention.
Not since the time Inter were on the point of convincing him to sign, a deal that was eventually stopped thanks to the intervention of former Barcelona president Joan Laporta, as reported by ESPN, has his future been more confused.
One thing is for sure. He needs the ball back.
Mes Que Un Club
geoxx....ja ne vidjeh da je iko na ovoj temi pisao o nekom strahu od Atletica , osim tebegeoxx je napisao/la:bparena je napisao/la:Pricas o nekim "strahovima" a na mapi LP vas ni na vidiku. Mi ne gubio od Atletika kao vi i ne znam od kud ti to. A ovo ima veze da se smjestite na pravu poziciju u LP i ne prozivate one koji su za to vrijeme nekoliko puta osvajali istu tu LP. Jos malo pa postajete punoljetni. >12 - vise od 12 godina je sramota za jedan takav klub.geoxx je napisao/la:I kakve to veze ima s onom gore recenicom da mi je cudno sto se toliko bojite Atletica?kontanje ti nije jaca strana. Napisao sam da mi je cudan taj strah od Atletica jer pojedini gore pisu kako bi zeljeli upravo njih izbjeci u cetvrtini iako postoje jace ekipe od Atletica. Po meni , sigurno bi njih lakse rijesili nego Bayern, Chelsea, Real pa i PSG.
Samo ne znam kako si ti uspio povezati sa Realom.

ne znam kako si uopšte došao do tog zakljucka

Ma nisam se bas ok izrazio ali su pojedini ovdje pisali kako bi zeljeli izbjeci bas Atletico. I to mi je cudno , kao prvo jer ste sigurno jaci od njih a kao drugo jer su Bayern, Real, Celzi, PSG sve samo ne laksi od Atletica, naprotiv. S druge strane, kod drugih navijaca sam uglavnom citao kako bi prije Atletico nego ove gore ekipe, dok je kod vas obrnuto. To je bila sva poenta, dok je rerna to povezao sa Realom i 12 godina , e svaka mu dala- 

pa iskreno brate, što se mene tice sve bi ih izbjegao (i Real, i Bayern, Atletico, Borusiju, PSG, Čelzi)....zapravo, da mogu birati - izabrao bih Olympiacos ili Galatu, za narednog protivnika u četvrtinigeoxx je napisao/la:Ma nisam se bas ok izrazio ali su pojedini ovdje pisali kako bi zeljeli izbjeci bas Atletico. I to mi je cudno , kao prvo jer ste sigurno jaci od njih a kao drugo jer su Bayern, Real, Celzi, PSG sve samo ne laksi od Atletica, naprotiv. S druge strane, kod drugih navijaca sam uglavnom citao kako bi prije Atletico nego ove gore ekipe, dok je kod vas obrnuto. To je bila sva poenta, dok je rerna to povezao sa Realom i 12 godina , e svaka mu dala-

Ne zbog nekog velikog straha od mogucih protivnika, koliko zbog nepovjerenja u ovu Tatinu Barcu

i ovo je moje licno mišljenje, a ne ostalih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.