Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
DRAXLER je potencijal, dragulj, ali jednostavno on se ne bi mogao probiti u prvi plan kod Pep-a
On mozda dodje u Arsenal samo zato sto ga Bayern ne zeli i sto su BvB i Schalke smrtni neprijatelji...
On mozda dodje u Arsenal samo zato sto ga Bayern ne zeli i sto su BvB i Schalke smrtni neprijatelji...
Stern des Südens
Nemoj gluposti da pisesfrankqqqqq je napisao/la:Čovjek hoće da igra i igrat će u Arsenalu, nije lud da ide tamo grijat klupu igračima od kojih može bit bruku bolji, sin zna da će kod Wenge napredovat, tamo bi se zguzlo od kobasica
Ne valja to
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
New: Walcott escapes FA punishment
FA will investigate objects being thrown from away and home fans during North London derby. Life bans possible if offenders identified
FA will investigate objects being thrown from away and home fans during North London derby. Life bans possible if offenders identified
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
Valja kad ovi vaši nahrnu, a znaš koliko vas volimoBadrHari je napisao/la:Nemoj gluposti da pisesfrankqqqqq je napisao/la:Čovjek hoće da igra i igrat će u Arsenalu, nije lud da ide tamo grijat klupu igračima od kojih može bit bruku bolji, sin zna da će kod Wenge napredovat, tamo bi se zguzlo od kobasica![]()
Ne valja to
Draxler će se mnogo prije razviti u Arsenalu nego li bi to bio slučaj u Bayernu i ima još nekih faktora, Ozil, Merte i prije svih Arsene, koji razgovorima vrlo lako privuče igrače sebi
Draxler je ambiciozan momam i normalno je da zeli igrati u najjacoj ligi na svijetu,.
Realno,mi smo favoriti za njegov dolazak,.Igrao bi u najjacoj ligi,dosao bi u klub sa velikim ambicijama kod svjetskog menadjera koji govori i Njemacki,imao bi masu saigraca iz reprezentacije i dovoljno minuta da pokaze sta zna..
No,da se razumijemo,ja vjerujem da je Gnabry veci talenat od njega,samo sto ce on svoju reputaciju tek da izgradi
Realno,mi smo favoriti za njegov dolazak,.Igrao bi u najjacoj ligi,dosao bi u klub sa velikim ambicijama kod svjetskog menadjera koji govori i Njemacki,imao bi masu saigraca iz reprezentacije i dovoljno minuta da pokaze sta zna..
No,da se razumijemo,ja vjerujem da je Gnabry veci talenat od njega,samo sto ce on svoju reputaciju tek da izgradi
- schweinsteiger
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.frankqqqqq je napisao/la:
Draxler će se mnogo prije razviti u Arsenalu nego li bi to bio slučaj u Bayernu
U Bayernu je konkurencija prevelika i nema umjesto koga igrati,dok mu u Arsenalu moze parirati jedino Ozil i prva postava mu je zagarantovana.
#miasanmia
Costa fkt ima tu neku otkupnu klauzulu od 30+ miliona....sad on odlučuje gdje će i šta će....dali Wenger zna Španski jezik? mog'o bi poslužit 
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moji Gunneri zar niste naucili da je klupa Bayerna jaca od Arsenala?
Al dzaba, kad ih Wenger raskuje onda ce biti plakanja.
Al dzaba, kad ih Wenger raskuje onda ce biti plakanja.
Celik!3,2,2.
Ma normalno da su oni bezopasni, jer nema igraca koji bi prije izabrao Bauern nego Arsenal. Vidjeli smo na primjeru Girouda. Samo me brine da se Real ne ukljuci. Sjecam se da su se i oni spominjali oko Draxlera.BigBigBang je napisao/la:Bayern nema nikakve sanse kad jedan Arsenal krene po igraca pa makar bio i svabo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
Twitter:
A evo i našao sam:Atletico Madrid have confirmed that Diego Costa has a release clause in his contract worth £31.6m. (****: Sky Sports)
Orginalni članak"The player has a clause of 38 millions euros and the big clubs in England know this," he is quoted by Marca (Caminero - sportski direktor A. Madrida)
Pricaj ti to Johnyu padobrancu Arnele,nije da mi nismo znali 
Lewandowski.BigBigBang je napisao/la:Bayern nema nikakve sanse kad jedan Arsenal krene po igraca pa makar bio i svabo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Arsene je izjavio da su zakasnili po Lewandowskog s obzirom da je taj vec potpisao (pred)ugovor sa bauernom.
"Yes, we looked into Lewandowski, but honestly he signed for Bayern one and a half years ago, everyone knows that"
Zadnja izmjena: Deniro, dana/u 06 jan 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kad smo to mi krenuli po Lewandovskog? Jedini napadac kojeg smo mi sluzbeno ganjali je Luis Suarez ostalo su sve bile spekulacije i medijske bombe a i ptice na grani znaju da je taj igrac dok smo mi ganjali Suareza dogovorio sve sa Bayernom tako da ici po njega u Januaru ne bi imalo nikakve koristi to je bio gotov posao.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nekako mi istorija govori da Arsenal nema šanse da zadrži igrača kad drugi krenu po njega.BigBigBang je napisao/la:Bayern nema nikakve sanse kad jedan Arsenal krene po igraca pa makar bio i svabo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pokušao ga je dovesti ali nije mogao jer je već izabrao klub, nešto slično kao i sa Gotzeom.
Bayernu nije problem kupiti igrača ali je zato Arsenalu problem zadržati igrača.
Bayernu nije problem kupiti igrača ali je zato Arsenalu problem zadržati igrača.
- red devil88
- Kontakt:
Citam da je Walcott van terena 6 mjeseci . Ako je tacno steta , jer mislim da onda ni na svjetskom ne moze igrati
Glory Glory Man United !!! 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
There's bad news about Theo's injury... unfortunately he has been ruled out for at least six months: http://po.st/WBIvBd" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.
Izgleda da su navijači Spursa prizvali demone na Wallcota.
Teška povreda pred ključne mečeve za Arsenal.
Teška povreda pred ključne mečeve za Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.