FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"I vidim javljaju se sada neki ljudi koji su bili dio ranijih struktura na ovaj ili onaj način i većinom ostavljali iza sebe klub u dugovima i problemima. Nismo ih viđali ni po stadionu, ni u institucijama kojima smo se obraćali, niti su se nudili da pomognu. Neke od njih smo čak viđali na ročištima u sudovima, nakon što su tužili klub. Danas ih čujemo kako kažu da smo nesposobni i da ne mogu da spavaju zbog Želje. Zaboravljaju, očito, da su prespavali 2021 i 2022. godinu jer su se tada samo rijetki javili da pomognu kada je Želji prijetilo gašenje i taj, najnezahvalniji, posao je prepušten dobrovoljcima koji su, srećom, bili dovoljno stručni i vrijedni."
Puno gresaka i odgovornosti ima, nimalo simpatican ali za ovo svaka cast.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Svi se javljaju kad je ovakva situacija, nigdje nikog kad treba. Mozda se opet nudio za svoje pare pa da ih masno naplati. Ublehas.godrina je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:38"I vidim javljaju se sada neki ljudi koji su bili dio ranijih struktura na ovaj ili onaj način i većinom ostavljali iza sebe klub u dugovima i problemima. Nismo ih viđali ni po stadionu, ni u institucijama kojima smo se obraćali, niti su se nudili da pomognu. Neke od njih smo čak viđali na ročištima u sudovima, nakon što su tužili klub. Danas ih čujemo kako kažu da smo nesposobni i da ne mogu da spavaju zbog Želje. Zaboravljaju, očito, da su prespavali 2021 i 2022. godinu jer su se tada samo rijetki javili da pomognu kada je Želji prijetilo gašenje i taj, najnezahvalniji, posao je prepušten dobrovoljcima koji su, srećom, bili dovoljno stručni i vrijedni."
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pokreni proteste da rusimo upravu, jedino se u tebe mozemo pouzdati, od manijaka nema koristi.
Uz tebe smo Bizmarče!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Niti iko moze ovdje napraviti da se iko ruši niti ovi degeni mogu zabraniti dolazak Amara Gredica Kozarica... a to sto vi nemate mozga gram to je već druga priča.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:44Pokreni proteste da rusimo upravu, jedino se u tebe mozemo pouzdati, od manijaka nema koristi.
Uz tebe smo Bizmarče!
Vodjo povedi uz tebe smo !BIZMARK66 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:57Niti iko moze ovdje napraviti da se iko ruši niti ovi degeni mogu zabraniti dolazak Amara Gredica Kozarica... a to sto vi nemate mozga gram to je već druga priča.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:44Pokreni proteste da rusimo upravu, jedino se u tebe mozemo pouzdati, od manijaka nema koristi.
Uz tebe smo Bizmarče!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Sad promjeni ip adresu da ne mislimo da pišeš sam s sobom.Kamaga11 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:00Vodjo povedi uz tebe smo !BIZMARK66 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:57Niti iko moze ovdje napraviti da se iko ruši niti ovi degeni mogu zabraniti dolazak Amara Gredica Kozarica... a to sto vi nemate mozga gram to je već druga priča.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:44
Pokreni proteste da rusimo upravu, jedino se u tebe mozemo pouzdati, od manijaka nema koristi.
Uz tebe smo Bizmarče!
Ako si naucio sta je ip adresa onda cu uraditi sve za tebe.
Ma jok. Gdje cu to naučiti eskobaru nas pablo
Dobar je skontali sko ga da je on, sad svaljuje, legenda .Kamaga11 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:00Vodjo povedi uz tebe smo !BIZMARK66 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:57Niti iko moze ovdje napraviti da se iko ruši niti ovi degeni mogu zabraniti dolazak Amara Gredica Kozarica... a to sto vi nemate mozga gram to je već druga priča.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 15:44
Uz tebe smo Bizmarče!
Fk Željezničar.
Citiraj sam sebe da mislimo da imaju dvije budale. Bar promjeni tastaturu da tačku i usklicnik ne odvaja na kraju recenice kad mijenjaš profile da sam s sobom pišeš pametnice.
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 04 apr 2024, 16:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Navijaci aminuju nase uprave da rade sta zele bez ikakve odgovornosti.Prvo prospu pricu da nece biti titula ,jer treba klub da se stabilizuje .Nece biti Evrope ,kao vratili su dug koji nam je kanton pomogao i ta prica prolazi pored nas. Sloga i Posusje se bore za Evropu , da se ne lazemo nemaju ni blizu finansije kao mi ,ali imaju ljude spsobne koji vode klub.
2 godine ne mogu naci generalnog sponzora i onda mudruju kako su spasili klub ,pa koga vi lazete ,dobro se zna sto nema generalnog sponzora. Zanamo kako tjerate ljude od kluba , znamo da vam nista nije sveto.
2 godine ne mogu naci generalnog sponzora i onda mudruju kako su spasili klub ,pa koga vi lazete ,dobro se zna sto nema generalnog sponzora. Zanamo kako tjerate ljude od kluba , znamo da vam nista nije sveto.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 04 apr 2024, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi koji upravljaju navijackom tribinom su duboko u talu sa upravom a cilj je jasan, unistenje Želje. Ja to ovdje godinama pišem...
-
- Kontakt:
Karyne a ne navijači
Kakvi smo i glupani da smo dupustili ljudima koji vode tribinu a uz to imaju kriminalne profile u policiji. Dali smo ljudima bez 2 grama mozga da se pitaju o imenu i renomeu Želje.
Jug je rak rana ovog kluba. Nigdje u svijetu navijači nemaju prava o rukovodećim funkcijama osim kod nas.
Ne volite vi Želju moji Manijaci čim ovo dopuštate
SVE KOLETKIVNO RASTJERATI
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Normalno, hajmo sad sva gowna svaliti na navijace koji disu za ovaj klub, koji daju podrsku u svakoj vukojebini gdje je Zeljo nastupio.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:45Karyne a ne navijači
Kakvi smo i glupani da smo dupustili ljudima koji vode tribinu a uz to imaju kriminalne profile u policiji. Dali smo ljudima bez 2 grama mozga da se pitaju o imenu i renomeu Želje.
Jug je rak rana ovog kluba. Nigdje u svijetu navijači nemaju prava o rukovodećim funkcijama osim kod nas.
Hajmo se posrati po jedinoj svijetloj tacki ovog kluba i njih nazvati najvecim krivcima za ovo stanje Zelje.
Jug je rak rana Zelje, jel . Pa bas vam je dobar taj fazon

A dobri su bili manijaci kad navijaju 90 minuta, kad vuku onu kloceve na terenu do pobjede, kad prave koreografije i sl.. jelde

-
- Kontakt:
Uzalud vam trud sviraci.

-
- Kontakt:
Da rak rana, jesu li prije upadali u svlačionice, protesti ispred Mašinskog fakulteta kad je skupština zasjedala. Danas ko miševi šute iz razloga jer imaju interes i korist od ovih uhljeba u upravi.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:55Normalno, hajmo sad sva gowna svaliti na navijace koji disu za ovaj klub, koji daju podrsku u svakoj vukojebini gdje je Zeljo nastupio.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:45Karyne a ne navijači
Hajmo se posrati po jedinoj svijetloj tacki ovog kluba i njih nazvati najvecim krivcima za ovo stanje Zelje.
Jug je rak rana Zelje, jel . Pa bas vam je dobar taj fazon![]()
A dobri su bili manijaci kad navijaju 90 minuta, kad vuku onu kloceve na terenu do pobjede, kad prave koreografije i sl.. jelde![]()
Niko nije rekao da su najgori ali da ima njihove krivice i odgovornosti ima sigurno.
Ljudi su slijepi kad oni pozivaju na zajednistvo plava porodica bla bla daj zovi broj, daj uclani se u grupu i sve jesam to misleći da rade ispravno. Sada nimalo ne mogu ovo podržati.
Jest da bakljada je baš dobra a komisija jedva čeka da ti lupi kaznu. Koreografije svaka čast.
A zar misliš da ljudima kojima je furka potući se na ulici propagirat huliganstvo je mjesto u nekoj rukovodećoj funkciji kluba?
Mi smo svi navijači i ništa više od toga !!!
Podržavam ih kao skupinu i sigurno su broj 1 po masovnosti i navijanju ali ne trebaju biti bilo šta u klubu osim navijačke pozicije kao što smo i mi koji nismo jug !
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Evo jedno pitanje:Gargamel22 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:20
Podržavam ih kao skupinu i sigurno su broj 1 po masovnosti i navijanju ali ne trebaju biti bilo šta u klubu osim navijačke pozicije kao što smo i mi koji nismo jug !
Zasto neznalice koje vode klub (a vidimo kako vode) nisu u stanju naci gen. sponzora vec godinama, vec manijaci to moraju biti ? jel i to krivica navijaca ?
Ljudi pljuju po Manijacima, a akaunti im nisu stari ni 3 mjeseca strasno.
- gegenpressing
- Kontakt:
Šta ćeš,tako su i ušli u klub,prvo skupština pa UO preko odluke navijača,a debili od predsjednika su im sve dopustili vi zavid podrške,primjer je OP,gdje se pitaju nekakvi krimosi,sve je to neko aminovao,a zna se ko.I ti isti su zamajavali navijače i medije nekakvom stabilizacijom,a budžet veći nego u najboljim danima,i da je duplo veći,džaba kad su nesposobni.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:20Da rak rana, jesu li prije upadali u svlačionice, protesti ispred Mašinskog fakulteta kad je skupština zasjedala. Danas ko miševi šute iz razloga jer imaju interes i korist od ovih uhljeba u upravi.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:55Normalno, hajmo sad sva gowna svaliti na navijace koji disu za ovaj klub, koji daju podrsku u svakoj vukojebini gdje je Zeljo nastupio.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 16:45
Karyne a ne navijači
Jug je rak rana Zelje, jel . Pa bas vam je dobar taj fazon![]()
A dobri su bili manijaci kad navijaju 90 minuta, kad vuku onu kloceve na terenu do pobjede, kad prave koreografije i sl.. jelde![]()
Niko nije rekao da su najgori ali da ima njihove krivice i odgovornosti ima sigurno.
Ljudi su slijepi kad oni pozivaju na zajednistvo plava porodica bla bla daj zovi broj, daj uclani se u grupu i sve jesam to misleći da rade ispravno. Sada nimalo ne mogu ovo podržati.
Jest da bakljada je baš dobra a komisija jedva čeka da ti lupi kaznu. Koreografije svaka čast.
A zar misliš da ljudima kojima je furka potući se na ulici propagirat huliganstvo je mjesto u nekoj rukovodećoj funkciji kluba?
Mi smo svi navijači i ništa više od toga !!!
Kome nije odgovarao Diglisić ili Mirvić?
Ko se ukazao par sati ranije na dan dolaska Diglisiča,imaju i slike.
Nismo svi ovce

Brohra ribo se...
i to po manijacima pljuju nickovi koji su ljubitelji osobe koja je od strane manijaka jasno i glasno dobila sta se misli o njemu

ovako nazivati najsvjetliju tacku oko kluba mogu samo botovi i osobe koje ne navijaju za ovaj klub nego za svoje likove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.