FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 29 maj 2011, 23:52

Interista di cuore je napisao/la:Ja ne znam da li postoji covjek na svijetu koji ne voli Zanettia ? Primjer u svakom pogledu,veliki igrac i veliki covjek !

IL CAPITANOOOOOOOOOO !

Onaj koji nevoli Zanettia za mene nije covjek :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 maj 2011, 23:57

Puma je napisao/la:slika
slika

ni slike postavit ne znas :lol: :lol: :lol:

@Tritolone

slazem se 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 29 maj 2011, 23:59

evo malo hladne glave da napišem pokoju pametnu :) :lol: :lol: :lol:

večeras je činjenica da nas je Palermo RASTAVIO na proste faktore te se nadam da je to i Presidente vidio....

- uvijek sam bio protiv Leonarda pa i sad sam jednim djelom jer je mnogo nestručan u svom poslu, ali kad sam ga večeras vidio onako sretnog u zagrljaju s igračima i koliko mu je stalo bilo do ovog trofeja zaista se nadam da će dobiti šansu da nas vodi iduće sezone... igrači ga mnogo vole i nad njima ima vrlo jak autoritet

u obrani bi definitvno prodao Maicona.... Ranocchia večeras jako loš i mnogo oscilira u ovoj sezoni, no mišljenja sam da je pred njim blistava budućnost.... Lucio i Samuel aBd zdravi dogodine i na stoperima smo mirni....
treba nam lijevi bek jer bi Chivua hladno prodao (iako večeras solidan)... desno nam stiže taj Urugvajac a imamo i Capitana i Yuta

- u vezi nam treba jedan JAK igrač te još jedna solidna zamjena (npr. Montolivo i Banega).... Stanković, pa i Motta jednostavno nemogu igrati u prvoj postavi Intera... Dekija su stigle godine, dok Motta je odigrao cijelu sezonu za zaborav i njega bih također prodao....da napomenem da Mariga mora dobivati više šansi jer je ZVIJER.. Kharju vratit odakle je i došao

- u napadu OSTAVITI velikog Diega Milita.... nedat ga nikom jer da negdje pređe slomilo bi mi se srce za njim... previše ga volim i cijenim da ga za neku mizernu svotu novca damo ikome....
u napadu osim Sancheza također netrebamo NIKOG !!!
.. još prodat Pandeva i to je to !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 00:01

To je to Silent...sto se tice lijevog beka Clichy bi bio dobro rjesenje.

Dekija bih ostavio,a Mottu prodo...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 maj 2011, 00:03

Interista di cuore je napisao/la:To je to Silent...sto se tice lijevog beka Clichy bi bio dobro rjesenje.

Dekija bih ostavio,a Mottu prodo...
naravno, Dekija definitivno ostavit.... on sa Materazzijem i Cordobom nek uvijek bude tu ;)
samo smatram da ako dogodine mislimo išta u Ligi prvaka da on nažalost nema mjesta u prvom timu ;)

.. Clichy bi bio dobar, ali smatram da netreba žuriti jer ima dosta igrača na toj poziciji koji bi se mogli uzeti u ovom prelaznog roku.... prije svih mislim na Balea i Fabia Coentrãa
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 00:05

slika

dokaz da kod mene ima slika, boli me briga :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 00:06

I to se slazem,na njegovo mjesto neko poput Banege ili Fernanda...Deki uvijek moze odigrat kad zatreba,a i drag mi je jbg :mrgreen:

@Strucnjak
:lol: :lol: :lol:

meni ovako pise kad otvorim sliku : 403 - Forbidden

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 00:12

silenT. je napisao/la:evo malo hladne glave da napišem pokoju pametnu :) :lol: :lol: :lol:

večeras je činjenica da nas je Palermo RASTAVIO na proste faktore te se nadam da je to i Presidente vidio....

- uvijek sam bio protiv Leonarda pa i sad sam jednim djelom jer je mnogo nestručan u svom poslu, ali kad sam ga večeras vidio onako sretnog u zagrljaju s igračima i koliko mu je stalo bilo do ovog trofeja zaista se nadam da će dobiti šansu da nas vodi iduće sezone... igrači ga mnogo vole i nad njima ima vrlo jak autoritet

u obrani bi definitvno prodao Maicona.... Ranocchia večeras jako loš i mnogo oscilira u ovoj sezoni, no mišljenja sam da je pred njim blistava budućnost.... Lucio i Samuel aBd zdravi dogodine i na stoperima smo mirni....
treba nam lijevi bek jer bi Chivua hladno prodao (iako večeras solidan)... desno nam stiže taj Urugvajac a imamo i Capitana i Yuta

- u vezi nam treba jedan JAK igrač te još jedna solidna zamjena (npr. Montolivo i Banega).... Stanković, pa i Motta jednostavno nemogu igrati u prvoj postavi Intera... Dekija su stigle godine, dok Motta je odigrao cijelu sezonu za zaborav i njega bih također prodao....da napomenem da Mariga mora dobivati više šansi jer je ZVIJER.. Kharju vratit odakle je i došao

- u napadu OSTAVITI velikog Diega Milita.... nedat ga nikom jer da negdje pređe slomilo bi mi se srce za njim... previše ga volim i cijenim da ga za neku mizernu svotu novca damo ikome....
k'o da mi misli citas, govorio sam ja da tu ne treba potpuni remont, vec samo djelimicno jacanje/podmladjivanje ekipe, pogotovo veznog reda

i da, vise sanse za Marigu !
@Strucnjak
:lol: :lol: :lol:

meni ovako pise kad otvorim sliku : 403 - Forbidden
to izgleda samo ja mogu vidjeti slike, u cemu je fazon :?
Call the coroner!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 30 maj 2011, 00:20

silenT. je napisao/la:evo malo hladne glave da napišem pokoju pametnu :) :lol: :lol: :lol:

dobar post :)

dijelimo isto misljenje za milita jednostavno ne treba ga prodavati... a i za marigu djelimo isto misljenje :D a i vraca nam se santon :D :D

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 30 maj 2011, 00:39

Bitno je da se nastavlja sa osvajanjem trofeja.U zadnjih 7 godina smo osvojili 15 TROFEJA (5 TITULA, 4 KUPA, 4 SUPER KUPA i 1 LP)...

Sto se tice igre,tipicno za italijanski fudbal,jbg zao mi nesto Palerma,simpaticna su ekipa i dragi su mi skorz ali eto morali su da tuguju na kraju :D ...Eto pokazao da je jedan od najboljih napadca na svijetu,Drago mi je zbog Milita jer je zasluzio ovaj pogodat...

Sve u svemu nije lose,i sada cekam da Moratti uzme 3-4 igraca i da uzmemo ponovu scudetto i ostale trofeje...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 maj 2011, 02:59

sta ono rece neki dan Zamparini?:"Dobijamo Inter sa rezultatom 3-1,,," :o :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 30 maj 2011, 09:02

bili ste puno bolji od njiha :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 15:10

Cambiasso sa sinocnjom titulom postao najtrofejniji Argentinac svih vremena.Osvojio ih je 23 do sada u karijeri i nema namjeru tu stati :mrgreen:

Motta napustio pripreme repke zbog povrede.

Zamparini se nakon prespavane noci izvinuo za sve gluposti koje je navaljo nakon sinocnje utakmice (fkt ne znam sto su srali sudiji kad su dali neregularan go,slazem se da Munoz nije trebo dobit crveni al stvarno nidje veze da onoliko sere)...

I da izjavio je da mu je Inter trazio Pinillu.Volio bih ga u Interu ali samo ako Milito ode da bude zamjena.Meni pravo dobar igrac.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 20:47

Coutinho blizu odlaska u Chievo...Radi se o jednogodisnjoj posudbi bez prava na otkup i sa odredjenim garancijama oko toga koliko ce mladi brazilac igrati.

Dobro je da ga nece dat u sklopu deal-a za Sancheza. U Chievu ce sigurno imat vise prostora za igru i napredovanje.

Takodjer danas se pojavila i informacija da su nasi zagrijani za prodaju JC,te da ako dodje zadovoljavajuca ponuda on moze ici...Zamjena bi bio Viviano.

Jonathan iz Santosa moguca zamjena za Maicona,a onaj Aguirregaray ce valjda prvu sezonu u Parmu na posudbu...

Isto tako Alborno najavio dolazak u Italiju ovih dana na medicinske preglede,a potpisat ce kad napuni 18 godina nekad pocetkom Augusta...

P.S. Il Capitano sinoc u 86. minuti :
[youtube][/youtube]

Kralj,legenda 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 20:50

ovo za Coutinha bi bilo idealno, realno nema on jos dovoljno ni snage ni iskustva da se nosi sa izazovom kakav je Inter

ko zeli Julia Cesara ??

inace, meni je ovako bilo malo dosadno, pa sam izdvojio dvije tipicne pazza Inter tekme :D

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 20:54

Trenutno i nema bas nekog prevelikog zanimanja za JC,jucer sam cito o nekakvom zanimanju City-a i ponudi od 20 miliona eura al cisto sumnjam da ce bit sta od toga...Danas sam ovo sluso,znaci nasi su samo spremni da ga prodaju u slucaju zadovoljavajuce ponude,nista jos nema konkretno...

Sto se tice ovih utakmica,ova protiv Rome je legendarna (ne sjecam se bas najbolje toga al sam je na yt gledo) dok ovu protiv Valencie nikad necu zaboravit i onaj Adriev legendarni potez,te aplauz citavog stadiona kad je izlazio.

Magicno 8-)

P.S. jest lijep ovaj dres protiv Rome :shock: :oops:

I da,Baggio-Zamorano-Ronaldo :o

P.S2. Umrla je majka od Capitana :(

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 21:05

uz tebe smo Capitano :!:

sto se tice Julia, pa da, jedini moguci kupac je City, jer realno nikome od vecih klubova trenutno nije potreban golman (Manu De Geu uzeo, Bayern Neuera - valjda :? ) a City jedini ima mogucnost da ga dovede, mada i oni su obezbjedjeni sa Hartom

dakle, tesko da ce Julio Cesar mrdati

sto se tice dresova, meni su naljepsi ovi

slika
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 21:10

Ovo je 2004/05 kad je Udineseu dao onaj go mislim...

Meni su ovi dobri :
slika

Imam ovakav jedno 10 godina i jos uvijek je u zivotu :mrgreen:

Al ovi su meni najdrazi :
slika

I naravno ovi :

slika

Triplete jbg (imam i njega) 8-)

I ovi gostujuci od ove sezone i taj dres kad smo Valenciu dobili su mi isto extra...

I ja sumnjam da ce Julione ici,tako da ce Viviano vjerovatno jos jednu sezonu na posudbu...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 21:17

ja ima dva ova sto smo igrali protiv Rome, imam od Ronalda i Zamorana

i imam naravno Imperatora, sezona 2006/2007 :P

a drug mi ima od Baggia, strasan dres i dan danas mu k'o nov :D
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 maj 2011, 21:20

Uvijek smo imali lijepe dresove,ovaj domaci od ove sezone mi nije nesto,al generalno imamo dobre dresove 8-)

Kako sam se ja silio poslije LP,svaki dan u dresu il u trenerci :lol:

Uglavnom fina konverzacija,nek si malo navrno i ti na ovu temu :lol: :mrgreen:

Nadam se da Saban nece pobrisat :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.