Postao/la PrinceofVeresija » 12 apr 2017, 23:05
J.bo te zivot instaliro dns Pes 17-ku iako sam dosad samo FIFU derao jer za mene nema druge fudbalske simulacije pogotovo ova plasticna jeftina kopirana verzija zvana Soccer zato sto nisam mogao nac krekovanu verziju pa daj sta das....koja kar.ina od KONAMI-ja nmg vjerovat da ista kompanija pravi i Metal Gear Solid na istom Enginu...prvo igra nikakva troma,spora,dosadna...da ne idem da opisujem sta ne valja sa A.I jer bi do sutra mogao brojat pa cak i za nize performanse PCove...al jbs ga u mene bas svemirski brod komp derem na istom i GTA 5 na Ultra HD....onda dizajn stadiona i navijaca ko da je na Nintendo 64..grafika je uzas...oci me zabolise koliko je ocajna...i onda najveca zamjerka i to je najbitniji razlog sto je za mene FIFA br.1......iz godine u godinu PES gubi licence pomalo za svaku ligu i klub...nema Man City,Liverpool,Chelsea,Tottenham itd. al to je vec godinama problem....Njemacke i nema...Italijani isto osim par klubova poput Lazia,Juve od poznatijih....Spanija isto skoro sve osim Barcelone nema licencu pa cak ni Real Madrid!!...pa kakva je to fudbalska simulacija moze nabavit licencu za je.benu Japansku ligu ne moze za Real Madrid heej ..to se i ne moze vise znat jel Igra renomiranog proizvadjaca ili neka Beta verzija igrice koje sastavljaju par Budza iz garaze neke kod kuce...ja sam izbriso je odmah...ako treba sacekat cu i godinu dok izadje krekovana verzija Fife 17 ili cu na kraju krajeva kupit...al jedno je sigurno nikad necu vise PES-a poderat bar s trenutnom tradicijom