BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Gledam one mesare, zabiše ga bogme u Istanbulu. Moglo bi biti zanimljivo drugo poluvrijeme.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Rendulić je svakako katastrofa od trenera.Nigdje se nije zadržao više od godinu dana, al bitno je iz Hrvatske.
Respekt za Ultrase. Jako dalek i skup put, pri tome i jako komplikovan. Čestitke Zrinjskog na grupnoj fazi. Ovo je vaša jesen. Nadam se nekom mega popularnom klubu.
Joj vremena na Islandu

Joj vremena na Islandu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jos su isli u Armeniju

Valja to sve platit. Svaka im cast
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje svinje igraju grupnu? (stadion)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinjski Mostar igra grupnu fazu na svom stadionu u Mostaru. Dobrodosli svi sportski prijatelji, pa i vi provokatori

Koji je Memija idiot 

-
- Kontakt:
Svaka čast i čestitke navijačima Zrinjskog.
Nismo više nevini

Nismo više nevini

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom, dominiraju godinama ligom, nekako je i logicno da oni budu ti koji ce napraviti iskorak u Evropi. Koliko vidim ostali jos puno pure trebaju pojesti da bi dosli na ovaj nivo, nazalost, ali to je realnost. Nisu se brukali sa sudijama kao sto je to radio Borac, svaka titula cista kao suza. Sretno protiv Laska, mislim da se mogu proci itekako, sa tolikim parama koje ce stici na racun, rahat ste bar 3 godine.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Bravo Zrinjo 

Sa 5 poraza grupna faza 

Čestitke

-
- Kontakt:
Uozbilji se.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 21:25Cestitke Zrinjskom, dominiraju godinama ligom, nekako je i logicno da oni budu ti koji ce napraviti iskorak u Evropi. Koliko vidim ostali jos puno pure trebaju pojesti da bi dosli na ovaj nivo, nazalost, ali to je realnost. Nisu se brukali sa sudijama kao sto je to radio Borac, svaka titula cista kao suza. Sretno protiv Laska, mislim da se mogu proci itekako, sa tolikim parama koje ce stici na racun, rahat ste bar 3 godine.
1921
Najveći bh. klub 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fino gostovanje ultrasi, poserem vam se na šahovnicu iskreno od srca 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tek se sad vidi koliko je za prolazak u grupnu fazu bitno biti prvak. I koliko je promjena sistema za ulazak u grupne faze pomogao malim zemljama. Sve ostalo je nemoguća misija.
Jel i ovo gostovanje UM finansirao klub?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Čestitke Zrinjskom samo je falila među šahovnicom ova 

Trenutno korisnika/ca: Proximic, supervizor i 27 gostiju.