LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 10 nov 2012, 08:53

Svi timovi u NBA ligi su vjestacki, jer niko nema podmladak i da ima svoje igrace. I to je istina.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2012, 08:55

neno#4 je napisao/la:Svi timovi u NBA ligi su vjestacki, jer niko nema podmladak i da ima svoje igrace. I to je istina.
Niko nema podmladak, ali timovi u NBA draftuju igrace i od njih prave zvijezde, a onda ta neka zvijezda odlazi u neki drugi tim sa drugim zvijezdama. Lakersi u tome prednjace dugi niz godina, mnogo duzi niz godina nego sto to Miami radi. Tako da je s te tacke gledista mnogo smijesno procitati nesto vezano za Miami od strane navijaca Lakersa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 nov 2012, 08:59

Moze se i kroz draft doci do titule , il vise njih 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 nov 2012, 09:00

Svako ima pravo na izbor sredine gdje ce nastaviti karijeru i to je to. Sto puta prozvakana prica da igraci dolaze u Lakerse radi slave, novca, Los Angelesa i ostalog sto nosi s tim. A plus gotovo uvijek Lakersi imaju konkurentan tim.
Je li ti mislis da ce Irving ostati lojalan Cavsima, kada nece doci do titule?

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2012, 09:36

neno#4 je napisao/la:Svako ima pravo na izbor sredine gdje ce nastaviti karijeru i to je to. Sto puta prozvakana prica da igraci dolaze u Lakerse radi slave, novca, Los Angelesa i ostalog sto nosi s tim. A plus gotovo uvijek Lakersi imaju konkurentan tim.
Je li ti mislis da ce Irving ostati lojalan Cavsima, kada nece doci do titule?
Mislim da da, jer vec sada se gradi tim oko njega, tu je Waiters, tu je Tristan, tu je Zeller, to je okosnica za pravljenje jednog contendera, naravno moguce su povrede i da igraci ne ispune svoj potencijal itd. ali mislim da ce ostati lojalan.

Medjutim, odlasci igraca iz manjih sredina u vece nije ono sto me natjeralo da reagujem, nego izjava navijaca Lakersa sa podsmijehom prema Miamiu (naravno nisam ni advokat Miamia) ni ja ih ne volim, ali mi je smijesno i neshvatljivo da neko voli Lakerse a pljuje Miami, jer je Miami samo uradio ono sto godinama Lakersi rade. To je poenta mog citata doticnog.

Znaci nebitno je kako Lakersi prave tim, kako je Boston napravio veliku trojku itd. nego mi je samo cudno da navijac Lakersa prica sa podsmijehom prema Miamiu, zbog politike doticnog tima, to je to.

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2012, 10:56

Na kraju ubjedljiva i zasluzena pobjeda. Tokom utakmice sam imao osjecaj da je ekipa ono sto se kaze prodisala nakon sto je onaj pokusaj od trenera dobio otkaz.

Veliko hvala gospodinu Jerry Bussu za ovaj potez, jer da jucer ujutro nije stiglo od njega naredjenje Jim Buss u Kupchak ne bi jos reagovali.

Zanimljivo je da su Lakersi pitali Howarda za novog trenera i on je rekao da bi volio Jacksona. Isto tako treba napomenuti da je on sinoc izveo ekipu na parket umjesto Bryanta. U ovom slucaju za mene Kupchak i porodica Buss rade pametan potez i time dokazuju Howardu da ce uskoro ovo biti njegov tim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 10 nov 2012, 11:09

@adriano_leite dzaba ti je raspravljati se sa navijacima lakersa,ako sam ista skontao otkad pratim ovu ligu to je da sa njima se ne vrijedi raspravljati...da stern izadje i u vijestima kaze evo vam James,Paul,Love vi samo pikove posaljite u te tri ekipe oni bi opet govorili kako im nista nije poklonio...da izgube od Bobcatse-a 50 razlike to bi bio normalan poraz,a kad oni dobiju Bobcatse 10-15 razlike to je razvaljotka historiskih razmjera...previse su subjektivni sto se tice svoje ekipe i svega sto ih okruzuje...ja koliko se sjecam Brown je bio kosarkaska institucija kad je tek potpisao za Lakerse a sad nije ni za Vogosce..i u pravu si to za LAL-MIA,meni se place od smijeha kad cujem kako oni govore nesto za miami i pravljenje velike trojke..a kad je Shaq prelazio u LAL-e nije im smetalo,kad je Dwight dolazio nije smetalo,kad je Nash dosao nije smetalo...al zato smeta kad se covjek odrekne dijela plate da bi igrao za neku ekipu(dosad mi je bio najmrzi igrac,sad je tu negdje sa glumcima na vrhu liste...),a vjerujem da im isto tako nece smetati ako isti taj igrac 2014-e dodje u Lakerse.. :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2012, 11:16

Melo15 je napisao/la:@adriano_leite dzaba ti je raspravljati se sa navijacima lakersa,ako sam ista skontao otkad pratim ovu ligu to je da sa njima se ne vrijedi raspravljati...da stern izadje i u vijestima kaze evo vam James,Paul,Love vi samo pikove posaljite u te tri ekipe oni bi opet govorili kako im nista nije poklonio...da izgube od Bobcatse-a 50 razlike to bi bio normalan poraz,a kad oni dobiju Bobcatse 10-15 razlike to je razvaljotka historiskih razmjera...previse su subjektivni sto se tice svoje ekipe i svega sto ih okruzuje...ja koliko se sjecam Brown je bio kosarkaska institucija kad je tek potpisao za Lakerse a sad nije ni za Vogosce..i u pravu si to za LAL-MIA,meni se place od smijeha kad cujem kako oni govore nesto za miami i pravljenje velike trojke..a kad je Shaq prelazio u LAL-e nije im smetalo,kad je Dwight dolazio nije smetalo,kad je Nash dosao nije smetalo...al zato smeta kad se covjek odrekne dijela plate da bi igrao za neku ekipu(dosad mi je bio najmrzi igrac,sad je tu negdje sa glumcima na vrhu liste...),a vjerujem da im isto tako nece smetati ako isti taj igrac 2014-e dodje u Lakerse.. :roll:
Slazem se sa svim sto si rekao, medjutim onda kada neko kaze sve to, on je hejter Lakersa i ljubomoran i volio bi da njegova ekipa to isto uradi :lol: :lol: :lol: .

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2012, 11:23

To da smo Browna govorili da je institucija nije istina. Uostalom vrati se na ovu temu u Maju prosle godine pa ces vidjeti kakvo su misljenje navijaci Lakersa imali o njemu.

Mi imamo 16 titula i najuspjesnija samo franciza pored Celticsa u ovom sportu da bi pobjedu protiv Bobcatsa smatrali historijskom razmjerom - mozda je to za Nuggetse. Eto sinoc smo dobili 24 razlike, pa niko ne prica da je to pobjeda historijskih razlika.

Sto se tice tog poredjenja sa Heatom trebate imati na umu da je kod nas samo O`Neal dosao kao FA, dok su za sve ostale igrace Lakersi nesto dali, za razliku od Heata koji je preko telefona spajao prijatelje koji su bili FA.
Kao sto @neno#4 kaze niko nije tjerao ekipu X da pristane na prijedlog Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 nov 2012, 11:49

Ovo se trazi...nema zaj... :twisted:

Ipak je ovo prekvalitetan roster da bi se slavila svaka pobjeda kao da je play off u pitanju...nadam se da je Phil zainteresovan da odradi jos jednu sezonu jer ovo je idealna ekipa za njega...skup zvijezda kojima ne treba previse da bi funkcionisali...samo par sitnih savjeta velikog Phila :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 nov 2012, 11:54

Nakon katastrofalnog uvoda u sezonu i četiri poraza iz pet utakmica, Los Angeles Lakersi ostali su bez trenera...
Mike Brown otpušten je, jer je zabilježio tek jednu pobjedu s timom koji vrijedi za najskupljeg u ligi i čiji igrači zbirno imaju oko 100 miliona dolara vrijedne ugovore.

"Bila je ovo teška odluka, jer je Mike bio posvećen timu i radu, ali osjetili smo da je najbolje ovako. Cijenimo napor koji je Mike uložio i želimo mu mnogo sreće u budućnosti", rekao je Mitch Kupchak, sportski direktor Lakersa.

Dok ne pronađu novog trenera, Jezeraše će s klupe predvoditi Bernie Bickerstaff. :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2012, 11:55

Cigani dovede free agente. A nisu se sjetili ni poslati nesto za uzvrat njihovim timovima iako nisu morali. Jos su ono bezobrazno i bahato poslali pik ili dva druge runde samo da se nasladjuju. Daj bolan ne budite smjesni.

I da, sigurno ce biti sramota ako najbolji tim lige odbrani titulu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 nov 2012, 11:58

Donnie Darko je napisao/la:Cigani dovede free agente. A nisu se sjetili ni poslati nesto za uzvrat njihovim timovima iako nisu morali. Jos su ono bezobrazno i bahato poslali pik ili dva druge runde samo da se nasladjuju. Daj bolan ne budite smjesni.

Kojeg bi vi trenera doveli za nas a da je dobar zelim vase misljenje.. :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2012, 12:06

DevilS je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Cigani dovede free agente. A nisu se sjetili ni poslati nesto za uzvrat njihovim timovima iako nisu morali. Jos su ono bezobrazno i bahato poslali pik ili dva druge runde samo da se nasladjuju. Daj bolan ne budite smjesni.

Uzmite Gentrya, vidim hocete da vam klupa igra, a njemu cesto zna i rjesavati utakmice. Sa njim nosite i Browna ili Beasleya, nebitno. Za uzvrat bi bio dovoljan top55 protected pik iz 202x. Bolju ponudu necete dobit. :mrgreen:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 nov 2012, 12:17

Donnie Darko je napisao/la:
DevilS je napisao/la:

Uzmite Gentrya, vidim hocete da vam klupa igra, a njemu cesto zna i rjesavati utakmice. Sa njim nosite i Browna ili Beasleya, nebitno. Za uzvrat bi bio dovoljan top55 protected pik iz 202x. Bolju ponudu necete dobit. :mrgreen:
Hvala na odgovoru. :P

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 nov 2012, 12:19

Melo15 je napisao/la:@adriano_leite dzaba ti je raspravljati se sa navijacima lakersa,ako sam ista skontao otkad pratim ovu ligu to je da sa njima se ne vrijedi raspravljati...da stern izadje i u vijestima kaze evo vam James,Paul,Love vi samo pikove posaljite u te tri ekipe oni bi opet govorili kako im nista nije poklonio...da izgube od Bobcatse-a 50 razlike to bi bio normalan poraz,a kad oni dobiju Bobcatse 10-15 razlike to je razvaljotka historiskih razmjera...previse su subjektivni sto se tice svoje ekipe i svega sto ih okruzuje...ja koliko se sjecam Brown je bio kosarkaska institucija kad je tek potpisao za Lakerse a sad nije ni za Vogosce..i u pravu si to za LAL-MIA,meni se place od smijeha kad cujem kako oni govore nesto za miami i pravljenje velike trojke..a kad je Shaq prelazio u LAL-e nije im smetalo,kad je Dwight dolazio nije smetalo,kad je Nash dosao nije smetalo...al zato smeta kad se covjek odrekne dijela plate da bi igrao za neku ekipu(dosad mi je bio najmrzi igrac,sad je tu negdje sa glumcima na vrhu liste...),a vjerujem da im isto tako nece smetati ako isti taj igrac 2014-e dodje u Lakerse.. :roll:
Auu, Melo kakvih gluposti si navaljao. Gdje je iko pricao da je Brown kosarkaski mag, zvijer ili nesto slicno? Ja koliko se sjecam vecina je ovdje bila za to da nas Scott uzme. Ko igdje prica da je sinocnja pobjeda razvaljotka? To da nas Stern gura je presmijesna stvar. Sta je bilo sa Paulom? Gilbert i Cuban se raskukali na sve zive strane i na kraju nije presao u Lakerse, jer je to ne daj Boze nefer. Jesmo li za Howarda dali Bynuma? Jesmo li? Je li Bynum jedan od dva najbolja centra na svijetu? Nash je pricao uvijek ne u Lakerse, da bi onda na kraju dosao.

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 10 nov 2012, 12:33

1.ovo nije jedini forum gdje ima navijaca lakersa..
2.juce niste igrali sa bobcatsima i to se ne odnosi na tu tekmu
3.stern je bio vlasnik ekipe noh i vjerujem da je prihvatio onaj trade da bi ga objesili na sred grada..
4.bynum jedan od najboljih a howard najbolji pa ste trebali dat jos i gasola..isto ko da npr. da neko 1. pik za 3. bez dodatnih dobitaka...a ti reci da je nash vrijedan samo pika druge runde?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 nov 2012, 12:51

1. Naravno da nije jedini forum Lakersa.
2. Kakve veze imaju Bobcatsi i Lakersi? Apsolutno nikakve. Lakersi pobijedili Warriorse, odigrali solidnu utakmicu i to je to. Mislim da niko ne moze u ovim trenucima pricati o nekom razvaljivanju ili nesto slicno.
3. Sve je bilo dogovoreno, nego su se pobunili Gilbert i Cuban i na kraju nece Paul u Lakerse. Malo cudno zar ne?
4. Eto sad Stern namjestio Lakersima Nasha :lol: :lol: ...Stanje je takvo, ja dajem ponuda ti prihvat ili odbijanje. Kraj price. Ali jok, uvijek neko nesto mora namjestiti Lakersima. Valjda je tako lakse prihvatiti. Mala je razlika izmedju Endija i Howarda, vrlo mala.

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2012, 13:23

neno#4 je napisao/la: 3. Sve je bilo dogovoreno, nego su se pobunili Gilbert i Cuban i na kraju nece Paul u Lakerse. Malo cudno zar ne?
Ja te smatram za ozbiljnog forumasa i normalnog lika, ali da li je moguce da si ti toliko plitak pa da mislis da se oko ove dvojice vrti sve?

Pa kako ne skontas i ti a i ostatak vas koji mislite da vam je Paul ukraden, da je cijela liga, NBA liga, bila vlasnik Hornetsa, te da se bilo koji od ownera pobuni, trejd ne moze proci.

Da li je to toliko tesko za skontati? Pa bem ti groma ne posjeduju Lakersi ligu pa da se moraju prihvatati trejdovi tipa onog trejda za Pau Gasola.

Mes Que Un Club!

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 10 nov 2012, 14:03

ahahahaha sjajna rasprava momci , keep it coming :jedekokice:

inace solidna tekma sinoc , klupa napokon nesto ubacila jbm mu...brajant igra sjajno (izgubljene malo da sredi sto jest jest ) , ne forsira nista i samara sve one koji su tvrdili da se on nikad ne moze podrediti ekipi...idemo nastavit ovako i unistit sakramento
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []