FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 13:14

Kufur je napisao/la:
Klare je napisao/la:Naravno da treba ukinuti sve teme, te ostaviti samo glavnu, gosti su uvijek dobrodošli, ma kakvi god bili.
niko se od moderacije ne oglasava ili se prave slijepi :mrgreen:
Budes li nastavio tako poslat ce te tamo gdje su ukinute referendumom sve Bayernove teme.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 13:23

muamerc je napisao/la:
Kufur je napisao/la:
Klare je napisao/la:Naravno da treba ukinuti sve teme, te ostaviti samo glavnu, gosti su uvijek dobrodošli, ma kakvi god bili.
niko se od moderacije ne oglasava ili se prave slijepi :mrgreen:
Budes li nastavio tako poslat ce te tamo gdje su ukinute referendumom sve Bayernove teme.

pa je li zivimo u demokratiji ili jos u totalitarnosm sistemu :D .Demokratsko pravo su izbori referendum ,o nekim pitanjima glasaci odlucuju :D
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 jul 2015, 13:37

Nažalost ova tema se svodi sve više na pljuvanje pepa i svega što on i uprava urade!
Tako da ću se malo odmorit od pljuača svega!
Samo je bitno pljuvat po svemu i ništa dr
Pa ljudi da čovjek hoće uništit bayern kao da bi uprava i svi dr ljudi gledali skrštenih ruku, al vi sve najbolje znate...
Žalosno bgm :shhh:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jul 2015, 14:08

http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... uve-704349

Ima li išta od ovog Kingsley Coman(19) iz Juventusa se spominje kao novo pojačanje. Navodno nedaju ga ovi iz Torina ni pod koju cjenu :hmmmmm: . Zamjena za Riberija kažu izuzetno brz igrač nisam ga gledao kako igra, navodno odbijeno 15 miliona evra očekuje se nova ponuda KHR i Peponje

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 jul 2015, 15:06

Pretjeruje se pomalo, do jucer je i Sammer bio sila, i pogadjao sa transferima, sad odjednom evo i on ne valja..

Ja bi razumio da je nas Bayern spao prosle godine na 5 mjesto u Bundesligi, da nisu izborili ni Ligu prvaka kao one godine cini mi se pod Klinsmanom..

Toliko smo negativni, vec je i klub unisten, sve se srozalo, para nemaa, reko bi covjek u Bayernu stanje ko u BiH :)

Pomalo ljudi doci ce sve na svoje, siguran sam da ce ova godina biti kljucna za Pepa, a polako se vraca i Uli Henes, na kraju krajeva dok je svijeta bice i Bayerna i dobrih rezultata, ponekad i losih i padova i sta sve ne..

Slijedi nam ta turneja , u subotu imamo prijateljsku sa Valenciom :thumbup:
FC Bayern !!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jul 2015, 15:09

Alaba kkako citam bi u ovoj sezoni mogao biti lider sredine terena
kaze i on to voli a i pep ide logikom da mu veznih nikad dosta
Thomas Müller - Fußballgott

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 15:13

don_burza je napisao/la:Alaba kkako citam bi u ovoj sezoni mogao biti lider sredine terena
Ko ne bi volio da igra na sredini, svako vjerujem; pogotovo ako bira s bekovske pozicije.

Ne slazem se sa tim gomilanjem na sredini, uredu Alaba, ali ako bude Lahm opet...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 jul 2015, 15:18

don_burza je napisao/la:Alaba kkako citam bi u ovoj sezoni mogao biti lider sredine terena
Pošto je @Pogba izgubio sat jel' ostalo upražnjeno mjesto za kakav dres ? :D :mrgreen:

Alaba u sredinu, odlično. Onda Alcantara i Martinez po bokovima i ima da gori. :njanjanja:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jul 2015, 15:24

Nema to voli ne voli, svi igrači treba da igraju na pozicijama na kojima su najbolji. Alaba lijevi bek, Lahm desni, Martinez zadnji vezni.
Ako te trener stavi da braniš ima da to i uradiš, zarađuju oni masne pare da bi se bunili.
Samo sve su prilike da Guardiola vjerovatno niti jednog neće staviti na pozicije na kojima su najbolji, možda Alaba bude igrao lijevog beka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jul 2015, 15:36

Centre forward je napisao/la:
Pošto je @Pogba izgubio sat jel' ostalo upražnjeno mjesto za kakav dres ? :D :mrgreen:

Alaba u sredinu, odlično. Onda Alcantara i Martinez po bokovima i ima da gori. :njanjanja:

e jbg da si prije reako dok sam bio tamo da ti narucim :) bez zajebancije
Thomas Müller - Fußballgott

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 jul 2015, 16:25

Ode i di Maria u PSG, sada više nema krila te kvalitete, mogli bi ove godine dobiti dosta šamara, na kraju prošle je bilo uočeno da nema hemije, a uz ovakav prelazni rok to se vjerovatno i nastavlja.

Od najbolje ekipe u historiji Evropskog fudbala smo za samo dvije godine pali previše, prebrzo se sve desilo, katalonac je prebrzo sve uništio.

Izvinite, nemojte mi zamjeriti, ali moram se još jednom vratiti na 2013 i 7upa ekipi koja je glasila za najbolju u historiji, te njihovih opravdanja Mesi bio povrijeđen(a igrao čitavu utakmicu), i još sijaset razloga koji ne piju vode.
Oni su sami sebi uvjerili u te laži.

A još jedna situacija dosta slična se desila ovog proljeća, kada ih je niko drugi do Pep ubijedio da su najbolji u Evropi, dao im je stimulans, slagao ih, a sve na naš račun.

KHR je izgubio sve što čovjek može izgubiti, kod mene on više ne postoji, tipična lutalica koja nema svoje JA, a šta tek reći za Samera(effe gdje si :? )ispao je kao najobičniji potrčko, Nerlinger je mala maca za nj..., stvarno ni u snovima nisam mogao vidjeti da će nas odlazak Ulija ovoliko unazaditi, radi se besplanski, nema se kontrole, treneru se sve dozvoljava..., nije greška što su Pepa dovela, greška jeste što su dozvoljene nus pojave u jako velikom obimu, a sve se to moglo i moralo spriječiti.
Mozda najgenijalniji post u historiji covjecanstva. Kapa dole momcino :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2015, 16:44

Kufur je napisao/la:Ponavljam ,hoce li biti kakvog referenduma u vezi glasanja i ostanka odnostno ukidanja ovih podtemaa na pdf bayerna koje su zaista nepotreben i suvisne.

Nadam da ovo za robena nista nije ozbiljno
APSOLUTNO PODRZAVAM!!!
Ja sam bio veliki protivnik iste kada se tek uvela.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 17:31

ocigledno je da zadnje dvije godine je povelik jaz izmedju misljenja starih i najvecim djelom novih pridosli forumnasa u ove dvije ,tri godin ima tu stvari o kojim se vecinom slazemo ,ali i onih nepomirljivih ,narocito dolasko one katlonske prevare gdje umeo totalnu pometnju u kuci .Predazem sledece a to je da anti pep forumasi ,da izaberemo neki havatar u znak protesta protiv guardiole ,koji bi ja predlozio sa natpisom Anit pep gurpa i da ga nosimo sve dok separatisa ne napusti minken.Svako i drugi prijedlozi su dobro dosli .

a ovo za pdf ,moderacijo molim vas ,ako moze dajete anketu hocemo li ostanak pod tema ili njihovo ukidanje i ostavljanje glavne stranice .Ako moze dajte ,ako ne recite da ne moze.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jul 2015, 17:47

ma ove teme su bespotrebne ,ali to je sada najmanji problem nego sta bi sa Robenom jel se povredio ili nije...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 18:03

phily je napisao/la:ma ove teme su bespotrebne ,ali to je sada najmanji problem nego sta bi sa Robenom jel se povredio ili nije...

ja kolko pratim portale ,nista ne pise ,moze biti da je to bilo nagadanje ,zaista nikakvih vjesti ni da je dozivio povredu niti aje povredjen

German magazine SportbIld yet again reiterate in their edition this week that Bayern Munich still fancy a deal for Angel Di Maria. The French sport media have been falling over themselves to to state Di Maria is close to a PSG move and been almost competitive in saying how 'done' a deal is. One day a newspaper will say a fee is agreed or almost agreed, the next day it will be personal terms and so on. This has been going on for months with the French media and they clearly feel they know something.

There was frustration in France when PSG lost out to Manchester United for Di Maria and, whether that was through FFP or not, it's remained an itch they can't help but scratch. If Di Maria was to leave Manchester United this summer and not go to PSG there'd be dismay among those in France now insisting the Argentine is theirs.

Bayern Munich and Manchester United have obviously done transfer business very recently for Bastian Schweinsteiger, and Pep Guardiola would no doubt hope that will help him get Di Maria. However, whilst SportBild do mention that Di Maria is still a real option, the main focus is on the fall-out from the Schweinsteiger transfer.

Guardiola has been booed by fans at a recent friendly and the Bayern supporters sang songs about Schweinsteiger being a football god. The pressure is on and people miss their Schweini. Dante was quoted by SportBild as saying "There is something missing. Basti always brought laughter."

znaci svinja je nas konj za trku i dzoker u borbi za mariju protiv PSG. :think: bice interesntno

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2015, 18:33

Kufur je napisao/la:ocigledno je da zadnje dvije godine je povelik jaz izmedju misljenja starih i najvecim djelom novih pridosli forumnasa u ove dvije ,tri godine
Naravno, kada su to navijaci od Juppove ere.
To je naviklo samo na triple krune. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 15 jul 2015, 18:40

Niti jedna znacajna utakmica odigrana, a ko da ispadamo iz prve lige. De ohladite malo, tek sezona pocinje, previse ste mi negativni
FC Bayern -/- THE Ohio State University

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 18:49

Atmosfera ko kad je umro Tito. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2015, 19:47

Daaj ima li neko od nasih da je moderator, neka nam makar anketu postavi sto se tice ovih podforuma, da vidimo kako mislimo.

@Kufur
Jesi se ti iz mrtvih vratio :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 19:54

phily je napisao/la:
Alaba prefers to play in midfield over full back. He wants to play the same role as in the Austrian national team.
:stop:
e kad sam ja to rekao a mene ovdje ljudi napadaju
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.