Nije
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sloga losa posjeta s obzirom da su tek usli,gdje je euforija u gradu
Leotar isto mala posjeta s obzirom da Trebinje nije toliko malo ,a suncano vrijeme vecinom
Leotar isto mala posjeta s obzirom da Trebinje nije toliko malo ,a suncano vrijeme vecinom
-
- Kontakt:
Pa Sloga nije igrala u Doboju, igrali su u Modriči domaće. Ovo nije ni loše toliko. Kad vidiš Velež i njih, razlika nije baš drastična, u par stotina gledalaca.
-
- Kontakt:
A Velez je igrao U Mostaru ili Gabeli...Sto se tice navijaca , Velez kad igra u Mostaru U top cetir je sigurno Sto se tice posjete..Zeljo,Sarajevo, Borac,Velez i Posusje..Ali Zeljo, Pa jedno pet praznih mjesta i ostali se mogu redati.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 nov 2022, 11:12Pa Sloga nije igrala u Doboju, igrali su u Modriči domaće. Ovo nije ni loše toliko. Kad vidiš Velež i njih, razlika nije baš drastična, u par stotina gledalaca.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Nisu ovo tacni podatci za Velez nikako. Jedina utakmica gdje je bilo ispod hiljadu ljudi je ova zadnje kolo protiv Sloge. Zeljo, Igman, Tuzla iz pocetka sezone gdje je bilo puno dijaspore pa kasnije Sarajevo, Siroki, Posusje sigurno blize dvije hiljade nego ovome sto je prikazano. Leotar je bilo oko hiljadu petsto. Pretpostavljam da se posjeta malo lazirala i radi poreza jer je kompletan prihod od karata isao za Gosk. Jako dobra posjecenost kada se pogledaju udaljenost od sesdeset kilometara i sve turbulencije koje drmaju Velez od jula
Generalno pratiti posjetu je besmisleno kada su u pitanju ekipe koje ne igraju na svom terenu.
Zasto uopste komentarisati ove podatke?!
Zasto uopste komentarisati ove podatke?!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to je tema stara koliko i PLBiH. I starija.
A ove sezone komšije imaju niz razloga da im to bude glavni trofej.
Naravno, svaka čast za posjetu koja je za bh uslove odlična.
Međutim za to se ne dodjeljuje nikakav trofej niti garantuje izlazak u Evropu.
A ove sezone komšije imaju niz razloga da im to bude glavni trofej.
Naravno, svaka čast za posjetu koja je za bh uslove odlična.
Međutim za to se ne dodjeljuje nikakav trofej niti garantuje izlazak u Evropu.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Znam, pitam namjerno. Mi 7 domacih, od cega 5 u Zenici, a prve dvije tekme na Kosevu po 10.000 imali....
Kone 10 domacih utakmica i hvale se jos

-
- Kontakt:
Treba biti realan i reć da je prosjek 7300 ljudi po utakmici za našu ligu stvarno dobra posjeta, još su nas zakinuli na početku sezone par utakmica. Niko ne spori da vi ne bi imali 5-6 hiljada da igrate na Koševu, ali treba biti realan i reći da smo u posljednjih 4-5 godina što se tiče posjete daleko ispred svih ostalih.Stroj1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:01Znam, pitam namjerno. Mi 7 domacih, od cega 5 u Zenici, a prve dvije tekme na Kosevu po 10.000 imali....
Kone 10 domacih utakmica i hvale se jos![]()
Niko ne spori da imate bolju posjetu. Ali i proslih sezona je razlika bila na kraju seozone u 400, 500 ljudi. I niste imali uvijek bolju posjetu zadnjih godina, tu smo se mijenjali.ferroviere87 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:06Treba biti realan i reć da je prosjek 7300 ljudi po utakmici za našu ligu stvarno dobra posjeta, još su nas zakinuli na početku sezone par utakmica. Niko ne spori da vi ne bi imali 5-6 hiljada da igrate na Koševu, ali treba biti realan i reći da smo u posljednjih 4-5 godina što se tiče posjete daleko ispred svih ostalih.
-
- Kontakt:
Kone svake godine u vrhu s posjetom zadnjih 10 godina samo hajduk i zvezda imaju vecu posjetu od Željezničara tako da suplje kuci ostavite ne mozete se porediti sa zeljom ni po jednom aspektu jedino zadnjih 5 godina mogu zrinjski i sarajevo jer su osvojili dosta trofeja ovi ostali nek se poklope pogotvo sarajevska fijala iz vrapcica
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Zasto se ne bi hvalili? Vidis li prosjek i ukupnu posjetu, na stranu sto su neki igrali na zamjenskim terenima, za proslu cijelu sezonu mi smo ukupnu posjecenost imali negdje oko 60k i opet smo bili prvi, a vidi sad za polusezonu 72k. Strasan kontinuitet, ne znam sto je problem to priznatiStroj1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:01Znam, pitam namjerno. Mi 7 domacih, od cega 5 u Zenici, a prve dvije tekme na Kosevu po 10.000 imali....
Kone 10 domacih utakmica i hvale se jos![]()
Imali ste 10k prve dvije utakmice jer ste kontali da cete izdominirati sve zivo, a poslije, poslije ostaje domena sbb-kbb za mnoge stvari
Kad se piše o posjeti svako treba skinuti kapu navijačima Želje .Aferim
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nas najveci i najtrofejniji klub, FK Sarajevo, u ovoj sezoni na Kosevu je pratilo u prosjeku 9746 gledalaca.
Da nisu poceli raditi nas najveci i najpoznatiji stadion, islo bi ovo preko 12 hiljada po utakmici

- Shategabri
- Kontakt:
Malo nam ga metno i nece ga vaditi tamo negdje do maja

Svaka cast vrabcicima. Oni svi isli na sve utakmice

Ovo moram napisati dok mi nema brata @Svrakino
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!