Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovo se samo u Arsenalu moze desiti. Fakat mi nije jasno sta radi oni na tim treninzima, svi igraci nam od stakla. Ovo bi trebalo potaknuti Wengera na kupovinu, ali poznavajuci njega tesko ce do toga doci. U svakom slucaju, upustiti se u nastavak sezone sa samo Giroudom u napadu nije nikako dobra solucija. Ima jos dosta utakmica i moramo imati barem jos jednog dostojnog napadaca da zamijeni Francuza. Da li ce Wenger se osloniti na postojeci kadar, pa probati sa Podolskim u spicu ili ce ipak dovesti nekog napadaca ostaje da vidimo.
Clichy kad je presao u City izjavio je da su u fizickoj spremi tri puta spremniji od Arsenala,tako da ima tu svega,treninzi za **** izgleda koncipirani
Koje sranje sa ovom povredom, ne mogu da vjerujem, cuj pola godine. Ne moze se ovo zvat vise nesrecom jer se igraci ne povrijede na 10ak dana nego se to odma u startu racuna mjesecima, kod Hafiza i godinama, nesto se mora mijenjat na treninzima. Nezz da li ima neka ekipa osim Dortmunda u ozbiljnijim ligama da ima vise povrijedjenih igraca od Arsenala. Steta za Volkota, nadam se samo adekvatnom pojacanju. Na Oxa se jos ne moze ozbiljno racunat, nema njega jos minimum mjesec dana dok ne uhvati takmicarsku formu, nije mislim jos ni poceo trenirat sa ekipom. Valjda ce ovo sve izac na hajr, tuzno pa hajd.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Rockefeller
- Kontakt:
Neko poznat je negdje i nekad davno rekao da se igrači u Arsenalu ozljedjuju jer počnu standardno igrati veoma mladi, mislim da u tome ima istine. Samo ne znam ko je to rekao i kada, mislim da bi mogao biti Dixon. 
teško je tražit razloge za povrede...ima tu odgovornosti i medicinski tim,al ligamente koljena ne možeš njima na dušu...i drugi klubovi u Engleskoj kubure s tim povredama...al sad kad samo ovo pročito naježio sam se:
"Theo,
get well soon! We need you. Your BFG is always ready to carry you back on the pitch!
All the best, mate!" Pero ljudina
"Theo,
get well soon! We need you. Your BFG is always ready to carry you back on the pitch!
All the best, mate!" Pero ljudina
A.F.C. Bournemouth!
Ima tu sigurno dosta istine i sto je najgore od svega nastavice to Arsenalu da se desava. Apsolutno ne postoji nikakva sansa da se ovim operacijama stvari vrate na pocetak, posljedice ostaju za citav zivot i ne bi me iznenadilo da mu se slicna stvar ponovi i za par godina. Pola godine vani zbog koljena nije mala stvar, pogotovo ako se uzme u obzir koliko su osjetljiva. Ne znam, stvarno mi je zao covjeka, daj Boze samo da se to ne produzi i da bude tih pola godine kako je receno, dosta je hafiza u ekipi, ne treba jos jedan.Rockefeller je napisao/la:Neko poznat je negdje i nekad davno rekao da se igrači u Arsenalu ozljedjuju jer počnu standardno igrati veoma mladi, mislim da u tome ima istine. Samo ne znam ko je to rekao i kada, mislim da bi mogao biti Dixon.
nemamo srece sa povredama, taman se svi oporavili i u 2 sedmice opet pola ekipe u bolnici ccc
Da se hoce Lord vratiti opet bi nekako izgurali
Da se hoce Lord vratiti opet bi nekako izgurali
- Marsal
- Kontakt:
Jao Walcotta
Tačno je glup u pm.
A žao mi opet jbt, koristan je igrač i iako ga hejtam do kraja sezone bi sigurno zabio 15 golova i 10 asistencija. Sad nam ostaje samo da se nadamo da će ovo biti jedina teža ozljeda do kraja godine i da idemo po nekog napadača pa možda čak i po neko krilo mada sam siguran u Gnabryeve i Oxove mogućnosti.
Edit: Da budem realan dosad sam nam davao 30% šansi za titulu, a Cityu i Chelseau po 35%. Sad u najmanju ruku s ovom povredom ta dva kluba imaju po 40% a mi 20%, možda čak i ne toliko jer ponavljam se, koliko god Walcott nekad bio mrljav i bagav uvijek je zabijao dosta golova i biljezio dosta asistencija. Teško da ga možemo zamijenit, jedina opcija maznut Lavezzija na posudbu ali šta onda sa napadačem? Ne može nas Giroud nikako predvodit do kraja godine u pohodu na neko odličje.
Na kraju velika šteta i za Walcotta, propustit će Mundijal i ako bude živ i zdrav na idućem će zagrijat tek sa 29 godina. 13 godina nakon debija na SP 2006 u Njemačkoj.
A žao mi opet jbt, koristan je igrač i iako ga hejtam do kraja sezone bi sigurno zabio 15 golova i 10 asistencija. Sad nam ostaje samo da se nadamo da će ovo biti jedina teža ozljeda do kraja godine i da idemo po nekog napadača pa možda čak i po neko krilo mada sam siguran u Gnabryeve i Oxove mogućnosti.
Edit: Da budem realan dosad sam nam davao 30% šansi za titulu, a Cityu i Chelseau po 35%. Sad u najmanju ruku s ovom povredom ta dva kluba imaju po 40% a mi 20%, možda čak i ne toliko jer ponavljam se, koliko god Walcott nekad bio mrljav i bagav uvijek je zabijao dosta golova i biljezio dosta asistencija. Teško da ga možemo zamijenit, jedina opcija maznut Lavezzija na posudbu ali šta onda sa napadačem? Ne može nas Giroud nikako predvodit do kraja godine u pohodu na neko odličje.
Na kraju velika šteta i za Walcotta, propustit će Mundijal i ako bude živ i zdrav na idućem će zagrijat tek sa 29 godina. 13 godina nakon debija na SP 2006 u Njemačkoj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko kaze da nas Giroud ne moze nositi? Pa sta je radio prvih 10-13 kola? Dosao je malo sebi, sad ce on opet nastaviti dalje.
Celik!3,2,2.
Kako ste dosadni ko moze nositi igru a ko ne.Arsenal da ima Ibrahimovica il Costu umjesto Girouda opet bi mu trebao napadac u ovoj situaciji.Neozbiljno je igrati na 3 fronta sa jednim napadacem.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa ovim se slazem. Treba spic, treba krilo i treba bek. Mada recimo bek mzoe i za slijedece godine, ali treba i on.Head je napisao/la:Kako ste dosadni ko moze nositi igru a ko ne.Arsenal da ima Ibrahimovica il Costu umjesto Girouda opet bi mu trebao napadac u ovoj situaciji.Neozbiljno je igrati na 3 fronta sa jednim napadacem.
Celik!3,2,2.
Aktivirajte Suarezovu klauzuluMarsal je napisao/la: Ne može nas Giroud nikako predvodit do kraja godine u pohodu na neko odličje.
Stern des Südens
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nakon vecerasnjih dogadjaja mogao bi i Di Maria biti na transfer listi ali opet krilo ne rijesava problem, treba nam napadac.
Niti nas Giroud moze predvoditi u napadu a i da je on ta klasa opet ne moze sam tako da napadac je pod must.
Niti nas Giroud moze predvoditi u napadu a i da je on ta klasa opet ne moze sam tako da napadac je pod must.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
vratit ce AW taticu 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad Vođa izdominira ovaj prelazni rok pa dovede i špica i krilo.Kakav bi to tek bum bio...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Mislim da za to nema ni promil sanse. Prica je standardna, imamo povrijedjene igrace, brzo ce oni bit tu, ovaj moze odigrat to, ovaj drugi na njegovo mjesto i to je to. Sad je vec pod moranje da se neko dovede, ako to ne bude Kosta u ciji dolazak sumnjam, nadam se da ce dovest igraca profila slicnog Volkotu, napad je ionako dosta trom, treba tu jedan brzaner da razbije monotoniju.Orion87 je napisao/la:Kad Vođa izdominira ovaj prelazni rok pa dovede i špica i krilo.Kakav bi to tek bum bio...
- Marsal
- Kontakt:
OX je se vratio, počeo u potpunosti trenirati sa ekipom. Gnabry je pokazao šta može, strašan potencijal. Krilo sigurno nećemo dovoditi u januaru ali napadač nam je prijeko potreban. Mislim da će Wenger naći neko rješenje već.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ili možda Wenga kaže "ma imamo lakši raspored...i poslije toga se vraća Bendtner tako da nam napadač nije toliko bitan ,ali mi i dalje tražimo specijalnog igrača"

A.F.C. Bournemouth!
Visca bi Arsenalu lego ko budali samar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.