Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2014, 13:18

"Želim mu mnogo sreće, a imam i jedan savjet. Neka ima na umu da su u Savezu prefrigani. Preporučio bih Meši ovom prilikom da ugovor odmah pokaže novinarima jer predsjednik će to po običaju svejedno učiniti. To je i meni uradio", za Dnevni list je izjavio Safet Sušić.
Tako je selektore, samo oštro :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2014, 13:26

Rece covjek koji je ugurao bratica I bratove igrace nazor u reprezentaciju, a nekim igracima trazio pare za nastup. I ovo su informacije od dvojice igraca I jednog bivseg reprezentativca.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2014, 13:30

Zukanović 100% :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2014, 13:49

Ne. ;)
Nijedan nije trenutno u reprezentaciji a ovaj treci je zavrsio karijeru prije par godina. A svi su isto rekli o doticnom.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 dec 2014, 13:56

Kad zna Bog, neka zna i narod, bagrcavi. Podijeli s rajom. :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 dec 2014, 14:04

Joj al je ex Seljaktor uvrijden sto narod sazna koliko love on uze. Da si ikakav strucnjak nebi morao da krijes koliko zaradujes. :rol: :rol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 dec 2014, 14:07

Ne znam kako covjek koji izgubi od kipra kuci i ne povede napadaca u izrael i bude ponizen od **** moze biti ovakav mudrac i davati savjete.. lafo se pametan pravi.. :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 dec 2014, 14:48

Joj sto srnetina pjeni. Pa pokazat ce Mesa sam ugovor, nije problem.
Problem je sto do neki dan ni marka poreza nije placena za Safeta Susica za cijelih 5 godina.
Pjeni, pjeni, neces razbojnice vise ni marke uzeti. :cool: :cool:

Sto bi papketovci rekli, jednom dzentlmen uvijek dzentlmen. :cool: :cool: :opaopa:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 dec 2014, 16:49

JEst mu krivo sto ga ne placaju do juna 2015g :D Mada me ne bi zacudilo cudi da mu savez pored onih 150.000KM jos uplati

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 16 dec 2014, 17:51

Ovim glupim izjavama samo pokazuje koliki džon obraz zapravo ima. Ali naslušali smo se mi svega iz njegove "kuhinje", tako da ni ova posljednja ne čudi. Samo svoju ukaljanu reputaciju još više potvrđuje. Što se tiče cifre iz ugovora, to niti jedan savez ne taji osim našeg, jer je NSBiH javna ustanova a uposlenici javni službenici, te kao takvi dužni raditi potpuno transparentno.

Sada mu savez ne valja ali je bio dobar dok je i on "iz iste kace umakao." Samo još jedna potvrda, ako je nekome potrebna, o kakvoj je osobi riječ i da smo ga se mnogo kasno riješili.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 16 dec 2014, 18:04

revan je napisao/la:Ovim glupim izjavama samo pokazuje koliki džon obraz zapravo ima. Ali naslušali smo se mi svega iz njegove "kuhinje", tako da ni ova posljednja ne čudi. Samo svoju ukaljanu reputaciju još više potvrđuje. Što se tiče cifre iz ugovora, to niti jedan savez ne taji osim našeg, jer je NSBiH javna ustanova a uposlenici javni službenici, te kao takvi dužni raditi potpuno transparentno.

Sada mu savez ne valja ali je bio dobar dok je i on "iz iste kace umakao." Samo još jedna potvrda, ako je nekome potrebna, o kakvoj je osobi riječ i da smo ga se mnogo kasno riješili.
Ajd ti to objasni Virtualu, Headu i kompaniji... :kafa:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 dec 2014, 18:07

Nema mi ko sta objasnjavati, ja volim Susica i pisacu ovdje po temi ono sto ja hocu, to mi niko ne moze zabraniti. Vi ako ne gotivite Susica ne morate ni citati ovu temu, nije uopste na pdf reprezentacija tako da imate :wave:
1946

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 16 dec 2014, 18:09

Head je napisao/la:Nema mi ko sta objasnjavati, ja volim Susica i pisacu ovdje po temi ono sto ja hocu, to mi niko ne moze zabraniti. Vi ako ne gotivite Susica ne morate ni citati ovu temu, nije uopste na pdf reprezentacija tako da imate :wave:
Sve 5, digni mu i spomen bistu u avliji u sebe, mene to nece tangirat uopste. :thumbup: :wave:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 dec 2014, 18:25

revan je napisao/la:Ovim glupim izjavama samo pokazuje koliki džon obraz zapravo ima. Ali naslušali smo se mi svega iz njegove "kuhinje", tako da ni ova posljednja ne čudi. Samo svoju ukaljanu reputaciju još više potvrđuje. Što se tiče cifre iz ugovora, to niti jedan savez ne taji osim našeg, jer je NSBiH javna ustanova a uposlenici javni službenici, te kao takvi dužni raditi potpuno transparentno.

e jest se naumakao u pm. do juce je radio za kukuruze i dobio je nogu cim se pocelo malo vise zaradzivat.
Nas narod je blesav sto se toga tice i pocelo mu se prigovarat o plati cim je potpisao novi ugovor, to u normalnoj drzavi se nebi desilo. Nevidjeh da se iko bunio kad je radio za kukuruze i sa takvom platom nas odveo na svjetsko.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 16 dec 2014, 18:31

harixs je napisao/la:

e jest se naumakao u pm. do juce je radio za kukuruze i dobio je nogu cim se pocelo malo vise zaradzivat.
Nas narod je blesav sto se toga tice i pocelo mu se prigovarat o plati cim je potpisao novi ugovor, to u normalnoj drzavi se nebi desilo. Nevidjeh da se iko bunio kad je radio za kukuruze i sa takvom platom nas odveo na svjetsko.
znaci za tebe je kukuruz mjesecna plata od 5000 eura plus svi placeni troskovi?? realno kakav je covjek a pogotov strucnjak i ta plata od 5000 eura je previsoka...zalio se na platu? pa sto ako mu je bila mala kao sto on kaze nije podnio ostavku jos u prvom mandatu?? zanimljivo...druze svako ide tamo gdje mu je bolje...i ti, ako radis, i da ti je mala plata dao bi ostavku...

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 dec 2014, 18:59

edo07 je napisao/la:
harixs je napisao/la:

znaci za tebe je kukuruz mjesecna plata od 5000 eura plus svi placeni troskovi?? realno kakav je covjek a pogotov strucnjak i ta plata od 5000 eura je previsoka...zalio se na platu? pa sto ako mu je bila mala kao sto on kaze nije podnio ostavku jos u prvom mandatu?? zanimljivo...druze svako ide tamo gdje mu je bolje...i ti, ako radis, i da ti je mala plata dao bi ostavku...
:rol: wow
sta ocekivat od nezahvalnog prosjecnog bosnje. jesili ti svjestan da za tu platu danas nebi radio ni trener Celika, jos nas je odveo na svjetsko i to kao prve u grupi.
Danasnji trener prima platu 10 puta vecu i ima cilj da nas dovede do baraza, sto je itekako ostvarljivo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 dec 2014, 20:10

Glupko je radio za tu platu jer je bolje ista nego nista a nijedan klub ga nije zelio. Kao sto i sada ne moze da pronadje klub. Ustvari, Barcelona i Marseille se otimaju za njega. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 16 dec 2014, 21:18

harixs je napisao/la:
Da njemu nije odgovarao angažman nebi on ostao pet godina i grčevito se borio do posljednjeg sata da ne dobije otkaz. Svojim izjavama je jasno pokazao da mu je novac bio uvijek na prvom mjestu i ja nemam ništa protiv takvog stava. To je njegovo pravo. I sam se uvijek borim za bolju plaću. Problem je što se on predstavlja kao da novci nisu važni ali onda svojim postupcima i kasnijim izjavama potvrđuje suprotno. A ne sumnjam da je sa pajdašima iz IO imao i nešto "sa strane."

Da je pametan, sada bi se ušutio i uživao u Parizu, umjesto što valja ovakve gluposti. Njegova era u reprezentaciji je završena. Vrijeme je da i sam to shvati.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 16 dec 2014, 21:31

@harixs ti se momcino gubis i vremenski i prostorno...jedan Slaven Bilic je imao mjesecnu platu u iznosu od 4000 eura i covjek se nikada nije zalio...tvoje razmisljanje je na nivou jednog ogranicenog balavca koji misli da se novac nalazi na putu i da se mozes njim rasipati kako hoces...osoba poput Susica za vrijeme prvog mandata nije nicim zasluzila vecu platu...i manite se vise te price on nas odveo..eto i da jeste..ali isto tako nas je unistio, osramotio i unazadio nekoliko godina...kako vas vise nije sramota braniti papka...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 dec 2014, 21:35

HarisHelic je napisao/la:
Sve 5, digni mu i spomen bistu u avliji u sebe, mene to nece tangirat uopste. :thumbup: :wave:
Sta koji qrac zalazis ovdje i ti i ostali ako vas ne tangira nista oko Susica?

Al nije ni cudo, danas su bosanski muskarci odrasli na turskim sapunicama, pa se tako i ponasaju, kao kakve zenturace sto ne mogu zivot zamisliti bez tracanja. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.