Ma boli nas ona stvar ko ce biti prvak, ko nas je zasto zaduzio, navijam za svoju Slobodu, svejedno mi ko ce biti prvak, Sarajevo, Zeljo, Obaraska, isti mi qurac.staragarda je napisao/la:fakat je ovo teska odluka sto se tice navijanja u subotu...ja kao Slobodin bolesnik tesko da cu moci navijati da izgubimo isto tako razmislja bruka raje sa kojom sam pricao...pogotovo sto imamo taj sjajni niz od 8 tekmi bez poraza....al od dva zla biras manje,jbg tako je ispalo....mada bi idealno bilo da ih tresnemo al i da strumfete zijane na Bilinom...kakav bi to sou bio..hahahahaha
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
odluka da kapije Tušnja budu otvorene nije pogrešna, to što ima debila je neka druga stvar 

Ja ne navijam da mi izgubimo, nego navijam da Zeljo ne osvoji titulu. Ako je cijena titule Sarajeva da Sloboda izgubi, onda sam za tu opciju, samo da do kraja sjebemo Zelju.staragarda je napisao/la:fakat je ovo teska odluka sto se tice navijanja u subotu...ja kao Slobodin bolesnik tesko da cu moci navijati da izgubimo isto tako razmislja bruka raje sa kojom sam pricao...pogotovo sto imamo taj sjajni niz od 8 tekmi bez poraza....al od dva zla biras manje,jbg tako je ispalo....mada bi idealno bilo da ih tresnemo al i da strumfete zijane na Bilinom...kakav bi to sou bio..hahahahaha
Mislim da cu vise osluskivati rezultat sa Bilinog Polja, nadam se brzom golu Celika pa da rahat gledam utakmicu sa AFH i navijam za Slobodu.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- FranckRibery
- Kontakt:
i ja sam za da idemo ocistit tribinu nisam clan fukara al sam vjerni navijac kluba. Pa na onim kospama bube se pocele razvijati ne mozes sjedit normalno utakmicu gledat. Sjever nije ociscen od pocetka sezone
sa sarajevom nek bude kako bude, volio bih da oni uzmu titulu prije selje, ali da se odigra muski pa nek pobijede ako su bolji

sa sarajevom nek bude kako bude, volio bih da oni uzmu titulu prije selje, ali da se odigra muski pa nek pobijede ako su bolji

Pa eto onda hajmo se poceti lagano dogovarati, cim kisa prestane da odemo na stadion. Eto Zlajci je sam na tribini bio, pa onda mozemo i mi. Javljajte se svi, da vidimo kad bi ko mogao, moze li se naci neki termin u kojem bi nas bilo vise, cim kisa prestane.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Saraj'vo vec dalo 50 ljami za subotu
...svasta nece covjek cuti,i cijenu zna u fening.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sta je pisac htio reci?ultrasstyle_tz je napisao/la:posudjeno sa druge teme
zlatna karika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
mah, pusti ga, takav je on, pesimista čovjek 

pa sta je,upravu je covjek
nevjerujem da ce azmir igdje,ali zlatnu karinu cemo dobiti od grada

nevjerujem da ce azmir igdje,ali zlatnu karinu cemo dobiti od grada

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zlatna karik(n)a
.

jojjjjjjjjjjjjjjjj sanjam evropsku ligu,sanjam pun tusanj,sanjam ludilo na sjeveru,sanjam fukare ujedinjene,sanjam 1000 fukara na kosevu,grbavici,banja luci, sanjam velike utakmice,**** vas zlatna **** i bronzana kokos,pustite covjeka da radi svoj posao,i da punimo stadion,umoran sam od patnje 20 godina...majke mi moje..umoran od grupe jada na sjeveru,umoran od prosjecne posjete,umoran od bliceva sproljeca,
umoran od sredine tabele,borbe za opstanak,dugova,borbi za licencu,gubljena bodova kuci,umoran od listice,obarske,slavije,leotara,orasja,modrice,glasinca,vitezova,i pm,umoran od PROSJECNOSTI....naprijed azmire,karaj nevadi,ljubi te tvoj elvis,neposustaj,**** ih ba redom,jer namjere su ti ciste,ti ces uci u legendu,o tebi ce i moji unuci da pricaju,kosto vec sad moja djeca pitaju,a tata,sto taj azmir daje pare,jel on nevoli svoje pare
a tata sto opet ides za bosnu,jel opet sloboda igra,kada cemo mi sa tobom,pa zapjevamo,kada se napijem ja,u po sobe,niko niko samo slbodaaaa
a zena vice **** i tebe i azmira i slbodu,a ja nako pjan odgovaram,zeno nemoj,puno ti je,preceraces
hocu veliku slobodu...**** ti ovo.....umoran sam...braco...alaha mi...
umoran od sredine tabele,borbe za opstanak,dugova,borbi za licencu,gubljena bodova kuci,umoran od listice,obarske,slavije,leotara,orasja,modrice,glasinca,vitezova,i pm,umoran od PROSJECNOSTI....naprijed azmire,karaj nevadi,ljubi te tvoj elvis,neposustaj,**** ih ba redom,jer namjere su ti ciste,ti ces uci u legendu,o tebi ce i moji unuci da pricaju,kosto vec sad moja djeca pitaju,a tata,sto taj azmir daje pare,jel on nevoli svoje pare

a tata sto opet ides za bosnu,jel opet sloboda igra,kada cemo mi sa tobom,pa zapjevamo,kada se napijem ja,u po sobe,niko niko samo slbodaaaa
a zena vice **** i tebe i azmira i slbodu,a ja nako pjan odgovaram,zeno nemoj,puno ti je,preceraces

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sjetite se Trebinja...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma nema sta teska uvijek za Slobodu navijat...Uzet bod Sarajevu na Kosevu posto nam ni za sta ne treba...Donijeti titulu zeljovcima onim sto nas istjerase...Suze i plac, nevjerica na Kosevu...HAHAHHAAHAH....Ma nek se samo paze...Steta bi bila da se neko nas povrijedi pa makar i ne ostao u Slobodi...staragarda je napisao/la:fakat je ovo teska odluka sto se tice navijanja u subotu...ja kao Slobodin bolesnik tesko da cu moci navijati da izgubimo isto tako razmislja bruka raje sa kojom sam pricao...pogotovo sto imamo taj sjajni niz od 8 tekmi bez poraza....al od dva zla biras manje,jbg tako je ispalo....mada bi idealno bilo da ih tresnemo al i da strumfete zijane na Bilinom...kakav bi to sou bio..hahahahaha
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav carsolinas je napisao/la:jojjjjjjjjjjjjjjjj sanjam evropsku ligu,sanjam pun tusanj,sanjam ludilo na sjeveru,sanjam fukare ujedinjene,sanjam 1000 fukara na kosevu,grbavici,banja luci, sanjam velike utakmice,**** vas zlatna **** i bronzana kokos,pustite covjeka da radi svoj posao,i da punimo stadion,umoran sam od patnje 20 godina...majke mi moje..umoran od grupe jada na sjeveru,umoran od prosjecne posjete,umoran od bliceva sproljeca,
umoran od sredine tabele,borbe za opstanak,dugova,borbi za licencu,gubljena bodova kuci,umoran od listice,obarske,slavije,leotara,orasja,modrice,glasinca,vitezova,i pm,umoran od PROSJECNOSTI....naprijed azmire,karaj nevadi,ljubi te tvoj elvis,neposustaj,**** ih ba redom,jer namjere su ti ciste,ti ces uci u legendu,o tebi ce i moji unuci da pricaju,kosto vec sad moja djeca pitaju,a tata,sto taj azmir daje pare,jel on nevoli svoje pare![]()
a zena vice **** i tebe i azmira i slbodu,a ja nako pjan odgovaram,zeno nemoj,puno ti je,preceraces![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Breaking: Berba preuzima Slobodu.
Prvi cilj je nagradna igra, ko zabije iz slobodnog dobija karton pana
Prvi cilj je nagradna igra, ko zabije iz slobodnog dobija karton pana

pa nekide,ja postujem njegov rad,i ono sto cini za klub,ali niko nije nezamjenjiv...svasta...ali ovo sam uosteno napisao..muka mi je brate,svega mi...evo mozda je smijesno,znam,ali vidi u danskoj ko osvoji titulu,ljudi postoje od 99...halo ba...mi se **** sa nekim selima....staragarda je napisao/la:kakav carsolinas je napisao/la:jojjjjjjjjjjjjjjjj sanjam evropsku ligu,sanjam pun tusanj,sanjam ludilo na sjeveru,sanjam fukare ujedinjene,sanjam 1000 fukara na kosevu,grbavici,banja luci, sanjam velike utakmice,**** vas zlatna **** i bronzana kokos,pustite covjeka da radi svoj posao,i da punimo stadion,umoran sam od patnje 20 godina...majke mi moje..umoran od grupe jada na sjeveru,umoran od prosjecne posjete,umoran od bliceva sproljeca,
umoran od sredine tabele,borbe za opstanak,dugova,borbi za licencu,gubljena bodova kuci,umoran od listice,obarske,slavije,leotara,orasja,modrice,glasinca,vitezova,i pm,umoran od PROSJECNOSTI....naprijed azmire,karaj nevadi,ljubi te tvoj elvis,neposustaj,**** ih ba redom,jer namjere su ti ciste,ti ces uci u legendu,o tebi ce i moji unuci da pricaju,kosto vec sad moja djeca pitaju,a tata,sto taj azmir daje pare,jel on nevoli svoje pare![]()
a zena vice **** i tebe i azmira i slbodu,a ja nako pjan odgovaram,zeno nemoj,puno ti je,preceraces![]()
hocu veliku slobodu...**** ti ovo.....umoran sam...braco...alaha mi...![]()
![]()
.....sve je to lijepo i bajno i krasno al moram te razocarat tebra..Husic ide

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
s kim si takav si jbg, tuzla ni po cem nije sampionska sredina nit ce bit..ja sam rekao davno, mi tuzlaci kad bi se pitali bi prodali finale Lige Prvaka kad bi dosli u njega..a u subotu sam se uvjerio u to..nije ova sredina za velikog rezultata i velikih ljudi..ko god vrijedi odavdje je pobjegao i nije se ni okrenuo vise- sa punim pravom...nema vece djubradi od nas na dunjaluku
ima i vece sirotinje al ima ljudi, ovdje moras se potrduti pa inasana nac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,nije sampionska sredinaultrasstyle_tz je napisao/la:s kim si takav si jbg, tuzla ni po cem nije sampionska sredina nit ce bit..ja sam rekao davno, mi tuzlaci kad bi se pitali bi prodali finale Lige Prvaka kad bi dosli u njega..a u subotu sam se uvjerio u to..nije ova sredina za velikog rezultata i velikih ljudi..ko god vrijedi odavdje je pobjegao i nije se ni okrenuo vise- sa punim pravom...nema vece djubradi od nas na dunjaluku

KK Sloboda visestruki prvak drzave
KK Jedinstvo evropski prvak i visestruki prvak drzave
ne ofiraj se...socijala tipa da ima vise insana bili bi prvaci je smijesna....TREBAJU TI KESH,LOBIJI,VEZE,SPOSOBNI LJUDI....eto sve neke dobrice zive u mariboru,rijeci,minhenu,barceloni...de se jednom prodzite tih furki ba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pesimizam ili negativizam je mračno shvaćanje i gledanje svijeta oko sebe. To je filozofsko učenje po kojem je ovaj svijet i sve u njemu najgore što može biti, sva stvarnost nevrijedna i besmislena, poricanje volje za život, predavanje rezignaciji ili hrabrosti bez iluzija.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.