Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dobro, onda navijamo za Inter. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uvijek sam znao da si Interista 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Eeee rope razocarao si me, pa ne znas da osvajac mora biti van 4 da bi 5 islo, pa kako ne znas da je Atletico prosle god osvojio pa spanci nisu imali 5 predstavnika, ccx
A plus jos rece da ces onda za inter navijati
A plus jos rece da ces onda za inter navijati
milanisti jel se sramite i stidite ovog ropea
VelaHavle je napisao/la:Cuj Klnanndiio Renoriarie ok trener
Moj Chini vidis li ti sta se desava sa njim, jos ako ne dodje SMS na ljeto ne znam sta ce biti sa njimChinaglia je napisao/la:milanisti jel se sramite i stidite ovog ropea
Cist faul, da vidimo sad...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Padovan je napisao/la:Cist faul, da vidimo sad...
Legla rataUrbyEmanuelson je napisao/la:Padovan je napisao/la:Cist faul, da vidimo sad...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Lagano. Mada mislim da je uredno sve, jedino upitne makazice. S tim da je i defanzivac Chieva odmah ustao i nastavio igrati, ne trazeci faul.Padovan je napisao/la: Legla rata
Ma kakav Milan, ne mogu Chieva dobit bez srkleta, ostavit ce ih Inter na -10, minimalno. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa da i ja to kazem, inter laganini ce to da odradiGefufna je napisao/la:Ma kakav Milan, ne mogu Chieva dobit bez srkleta, ostavit ce ih Inter na -10, minimalno.
Sta ti je ba, Marotta je to 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uredno ga je spucao, misliš to?UrbyEmanuelson je napisao/la:Lagano. Mada mislim da je uredno sve, jedino upitne makazice. S tim da je i defanzivac Chieva odmah ustao i nastavio igrati, ne trazeci faul.Padovan je napisao/la: Legla rata
Kod VAR-a je problem što opet sudija odlučuje da li ga aktivirati ili ne.
Ja bih uveo nešto kao challenge u tenisu. Onaj koji smatra da je oštećen traži VAR i ima ograničen broj puta da traži u toku utakmice. Ovako opet ima onih privilegovanijih od drugih.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Na usporenom snimku se vidi da je igrač Chieva rukom odbio loptu i da nije pao gol, vjerovatno bi se svirao penal 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A vidi li se na tom usporenom snimku da je prethodno bio ofsajd?
Drugo, ako je i bila ruka, sviraj penal onda, jer se u kaznenom prostoru ne daje prednost. Penal ne znači automatski gol.
Drugo, ako je i bila ruka, sviraj penal onda, jer se u kaznenom prostoru ne daje prednost. Penal ne znači automatski gol.
Nije bio ofsajd jer je to prva stvar koju bi sugerisali.
Sve je po zakonu.
Sve je po zakonu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ja, i Branković je kupio stan - po zakonu! 
Nije bio ofsajd, jer Kastiljeho nije dirao loptu. I ja sam mislio da je bio ofsajd, zapravo i bio bi čist ofsajd da je Samu dotakao loptu, al' na snimku se vidi da nije i zato nije bilo ofsajda.jose je napisao/la:A vidi li se na tom usporenom snimku da je prethodno bio ofsajd?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.