FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
78
50%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 157

MojaMalenkost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MojaMalenkost » 05 apr 2024, 15:25

Svi bi nesto da se vracaju i da pomazu, a svi ti direktno ili indirektno strovarili klub u ambis. Ocigledno je da su samo dvije poznate struje jedine koje su i dan danas zainteresovane da silje qrac preko kluba i pokusaju sta usicariti.
Pročepit će negdje.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 05 apr 2024, 15:33

Sve i da se smjeni i rasformira komplet klub, UO, omladinski pogon, stručni štab i igrački kadar, ko će na kraju rasformirati ključni Željin problem, nikad lošije sastavljenu skupštinu kluba?
Od njih sve kreće..imate li obraza pa je napustiti?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2024, 15:35

Zujo i Kozaric traze da ovi iz uprave pokazu moral i odgovornost u ovom teskom trenutku :lol: :lol:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/jusuf ... /240212136

A ne faci mu se jasno vidi da je totalna neznalica za posao koji obavlja, sklona sitnim prevarama.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 apr 2024, 15:51

MojaMalenkost je napisao/la:
05 apr 2024, 15:25
Svi bi nesto da se vracaju i da pomazu, a svi ti direktno ili indirektno strovarili klub u ambis. Ocigledno je da su samo dvije poznate struje jedine koje su i dan danas zainteresovane da silje qrac preko kluba i pokusaju sta usicariti.
Ova uprava zasluzuje linc, ali ono sto je gore od toga su spasioci koji su bili tu bas cudno i 2018.. Drago mi je sto ce ipak Jug kociti te ljude jer se zna ko su.
Fk Željezničar.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 05 apr 2024, 15:55

avalPacidoroP je napisao/la:
05 apr 2024, 15:33
Sve i da se smjeni i rasformira komplet klub, UO, omladinski pogon, stručni štab i igrački kadar, ko će na kraju rasformirati ključni Željin problem, nikad lošije sastavljenu skupštinu kluba?
Od njih sve kreće..imate li obraza pa je napustiti?
Tebi je ova skupstina losija od one koja je 2018. grupi spasioca dozvolila ulazak u klub? Ispravi me ako grijesim.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 apr 2024, 16:03

mamonelafo je napisao/la:
05 apr 2024, 14:29
Ahaa, ma dobro to, nego me zanima zašto hulahopka? To neki forumaš koji je banovan ili nešto? Vidio sam da je još nekom u opisu glupahopka, pa me zanima, ali hajd', da ne spamujem ovdje sa tim.
Najveći idiot na ovom forumu, definitivno nije navijač Željezničara već očajan bezmudi troll. Za ovih 12 godina, koliko sam ja na forumu, promijenio je više nickova nego što smo ti i ja Željinih utakmica odgledali, a simptomatično mu je da kontrira uvijek, svima i svuda pa je kontrirao podršci Amaru Osimu dok je isti uzeo duplu krunu, Senadu Misimoviću dok je radio u interesu kluba, ostalim u njihovim periodima, a osilio se toliko da je u posljednje dvije godine počeo pljuvati i Manijake.
Ipak, da nema muda pokazali smo @scorpion, @delinjo i ja nudeći mu diskusiju o klubu u četiri oka, što je (sasvim očekivano) i odbio te svoje frustracije prosipa isključivo na forumu jer mu je to maksimum. Također, bitno je istaći da dotični ne ide ni na domaće, a kamoli na gostujuće utakmice kluba te shodno tome i ne bi smio imati ikakvu mogućnost govora na temu Želje, ali ovdje se sve dopušta, administracija ne radi ništa a interni moderatori tvrde da nemaju ovlasti da banuju pa tako ovaj orgija par stotina postova, dok mu se nick ne banuje, pa se smiri određeni period i onda opet dođe meni na volej i tako u krug već godinama
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 apr 2024, 16:15

enterofuryl je napisao/la:
05 apr 2024, 15:55
Tebi je ova skupstina losija od one koja je 2018. grupi spasioca dozvolila ulazak u klub? Ispravi me ako grijesim.
Ako sam ja dobro upratio i izbrojao, desetak njih u skupštini, bili su i 2018. a i 2021. kada su tjerani, pa i dan danas, 2024. su tu. Neću da ih imenujem znaš ti dobro koji su. Ako se dobro sjećam, ima među njima i onih koji su baš glasni bili tad, da se otjera tadašnja UO a instalira UO na čelu sa Nihadom Selimovićem.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 16:17

**** hulahopku pored toliko problema on je i nije problem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 apr 2024, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 05 apr 2024, 16:21

Kakvo je stanje s igračkim kadrom pred Slogu,jel neko upućen ko se vratio,Cavnić je izašao protiv Veleža,šta je s njim,jel u kombinaciji?

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 05 apr 2024, 16:30

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:21
Kakvo je stanje s igračkim kadrom pred Slogu,jel neko upućen ko se vratio,Cavnić je izašao protiv Veleža,šta je s njim,jel u kombinaciji?
Amoah ne igra, a suspenzija za derbi prijeti Galicu, Radinovicu, Drlji i Haracicu.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 05 apr 2024, 16:35

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 apr 2024, 16:15
enterofuryl je napisao/la:
05 apr 2024, 15:55
Ako sam ja dobro upratio i izbrojao, desetak njih u skupštini, bili su i 2018. a i 2021. kada su tjerani, pa i dan danas, 2024. su tu. Neću da ih imenujem znaš ti dobro koji su. Ako se dobro sjećam, ima među njima i onih koji su baš glasni bili tad, da se otjera tadašnja UO a instalira UO na čelu sa Nihadom Selimovićem.
Vidi, interesna skupina okupljena oko Amara tad radila je sve samo da skloni Senada i tu garnituru. Ja sam i tada govorio, a istog sam misljenja i danas, da je trebalo skloniti Senada, ali nikako dovesti Amara. Isto tako, skupstina i svi ostali su na strogi zahtjev navijaca raspusteni jer su klub doveli pred ponor. Ovi trenutni su klub spasili od gasenja, pa koliko god to nekome bilo tesko priznati. Kada je bilo 5 do 12, samo su oni bili tu i navijaci. Danas, par godina nakon toga, nakon sto je vracen veliki dio duga, isti ti ljudi se oznacavaju grobarima kluba. Za nestrucnost uprave u sportskom segmentu mislim da niko nema kontraargument, ali za targetiranje navijaca i orgijanje po forumu, iznosenje lazi i sve ostalo nemam rijeci.
Isto tako, prica se da ovi trenutni nikome ne daju u klub, a isti ovaj saziv skupstine ovlasti Gredica za najbitnije pitanje kluba, a to je pitanje investitora. Ostali ako zele uci u klub, izvolite doci na skupstinu, donijeti plan i neka delegati glasaju. Bilo kakve krizne stabove, privremene upravne odbore, i vladanje iz sjene mogu zaboraviti i nastaviti kukati po raznim portalima.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 05 apr 2024, 16:42

lakilone je napisao/la:
05 apr 2024, 16:30
Amoah ne igra, a suspenzija za derbi prijeti Galicu, Radinovicu, Drlji i Haracicu.
Joj Drljo molim te napravi kakav pametan faul, pa da dobijes zuti. Ako budes bas dobar mozes skinuti i dres prilikom proslave gola kad ga zabijes :rol: :rol:.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 apr 2024, 16:59

Kamaga11 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:42
lakilone je napisao/la:
Joj Drljo molim te napravi kakav pametan faul, pa da dobijes zuti. Ako budes bas dobar mozes skinuti i dres prilikom proslave gola kad ga zabijes :rol: :rol:.
Upravo je to nas problem navijaca, sto se zakaciko na jednog igraca,a ne gledamo dosta siru sliku. Npr. Drljo je imao okej nastup protiv veleza, par dobrih centarusteva gdje naravno nigdje nikog nema u 16m,a ganjamo rezultat? Krpic se toliko ne pljuje, pa i Cocalic kojeg sam branio do zadnjih par tekmi,a postao je veci problem nazad nego Selimovic.
Fk Željezničar.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 apr 2024, 17:11

Hansestadt je napisao/la:
05 apr 2024, 11:54
mamonelafo je napisao/la:
05 apr 2024, 11:26
irfo je napisao/la:
05 apr 2024, 10:33

E nek je sve na vidjelo izašlo, a ovdje se pojavljivali odredjenih ljudi koji su govorili da nije niko bio za ulazak u klub, skupština i uprava ovim direktno rade protiv kluba
Da! Bilo je i bit će ljudi zaniteresovanihm ali ovi eksperti u skupštini i upravi ne žele da se to desi, zbog nekih svojih nalogodavaca i planova.
Kod nas ljudi misle da su najpametniji i imaju tedenciju da se mijesaju gdje im nije mjesto. Ne vidim ja tu neke interese, nego nece da vide da nemaju kapacitet i da nekom drugom prepuste. Uzive se u ulozi koju obavljaju, tretiraju kao da je to njihova neka misija, sta vec, a realno pojma nemaju. Ide se do te granice da postane destrukitvno i pogubno za klub. I tu nastaje problem.
I ja sam o ovome razmisljao i slazem se s tobom, mislim da se sve svede na kraju na njihovu nesposobnost rukovođenjem i ono što je još gore ta indolentnost da priznaju sebi i ostalima da nisu sposobni za posao koji rade.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 apr 2024, 17:12

Meni se cini da je nama puhnuo israfil, tako da ko moze nek prestane pratiti ovo zbog vlastitog zdravlja.

Nije ovo problem koji je nastao zimus pa cemo ga rijesiti jednom skupstinom. Problem je godinama tu a sad ue kulminirao jer se sa nestrucnim ljudima ovo kad tad moralo desiti. Jedno je sigurno, ako sadasnja uprava koja je realno u klubu skoro 3 godine dobije podrsku da ostane onda svako moze biti NEKO u Zelji. Ljudi su lagali za investitore, pa onda ne znas jel bila skupstina il nije, odgodjene skupstine, pozivi za investitore, brukanje u javnosti sa nebuloznim izjavama i stavovima. Srusis tradiciju 103 godine kluba i imas mjesto u klubu i dalje? Nemoguce.

Sramota i jadno.

Na kraju ti ispasta igrac koji ni kriv ni duzan igra u nasem klubu jer je neko bio nesposoban godinama napraviti ekipu i posloziti stvari u klubu. Problem je predubok da bi ga galama rijesila. A opet me strah i pomisliti na scene koje ce uslijediti na dan kad zvanicno ispadnemo iz lige.

Mi moramo doci u ponedjeljak pred skupstinu.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 05 apr 2024, 17:31

343 opet izgleda

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 05 apr 2024, 17:48

Pablo11 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:59
Kamaga11 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:42
lakilone je napisao/la:

Upravo je to nas problem navijaca, sto se zakaciko na jednog igraca,a ne gledamo dosta siru sliku. Npr. Drljo je imao okej nastup protiv veleza, par dobrih centarusteva gdje naravno nigdje nikog nema u 16m,a ganjamo rezultat? Krpic se toliko ne pljuje, pa i Cocalic kojeg sam branio do zadnjih par tekmi,a postao je veci problem nazad nego Selimovic.
Drljo je obicni kloc iz utakmice u utakmicu i nista specijalno nije odigrao protiv Veleza osim sto se nafulao svega. Krpic je isto toliko los jer nemamo nista od njegove borbenosti, ako nema golova. Vehabija i Coca su tandem za termina jedino.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2024, 17:52

Hoce li Bruno Akrapovic ostati upamcen kao retard koji je sa Zeljom uspio ispasti u niz rang takmicenja iz jedne od najslabijih liga Evrope. Ponavljam sa Zeljom, ne sa Zvijezdom 09.
Ili ce nesto konkretno poduzeti po tom pitanju u ovih preostalih 9 kola, posto ga ovih banditi iz uprave nece smijeniti.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 apr 2024, 18:36

Ako izgubimo u Modriči, Bruno treba da ide, ako ne sam, onda smjenom. Vrijeme curi, igre nema, rezultata nema, nema tu puno polemike.

Hipotetički, da ode, ko je taj koji je spreman da sjede na klupu u trenutnoj situaciji?

Marko Topić u podcastu reče kako je bio u kontaktu sa nama prije par mjeseci, djeluje kao interesantna opcija ali nije nigdje radio.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 05 apr 2024, 19:01

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 apr 2024, 18:36
Ako izgubimo u Modriči, Bruno treba da ide, ako ne sam, onda smjenom. Vrijeme curi, igre nema, rezultata nema, nema tu puno polemike.

Hipotetički, da ode, ko je taj koji je spreman da sjede na klupu u trenutnoj situaciji?

Marko Topić u podcastu reče kako je bio u kontaktu sa nama prije par mjeseci, djeluje kao interesantna opcija ali nije nigdje radio.
Ako izađe sa 343/352 gubimo sigurno.

Nevjerovatna mi je količina tvrdoglavosti sa forsiranjem ove formacije koju nisam vidio još od Kostića koji je onda rekao: "Mi ćemo igrati 442 bez obzira na profil igrača koji imamo". I on je, kao i Bruno, pročitan nakon 3 utakmice. Bruno je još gori jer je ciljano dovodio igrače za ovu formaciju i opet kombinatorike nikakve nema - vezni ugušeni brojno, napad se vraća u sredinu, pušta se Selimović da "kreira" (čitaj nabija). Pa pokušaj barem jednom sa 4231 jer ne ocekujemo ništa u nedjelju, pa možda iznenadimo, lako se prešaltat na 3 ili 5 nazad ako imamo rezultat.

Jadno je da bi Brunu, ako gledamo isključivo do kraja sezone, mogao zamijeniti samo Amar. Njemu bi neko i poklonio bodove na stara poznanstva i prijateljstva. Ali da bude isključivo trener. Na onom podcastu se sam fino odao kakve je marifetluke radio oko ugovora kad je bilo para, te nije izgovorio niti jedan promašaj u rukovođenju Klubom dok je on bio tu. Također, treba biti realan da je, dok nije došlo do guše u decembru 2021, izvodio magije koje su dovele do toga da budemo prvi kad je Bekrić zalomio u blatu u Mostaru.

Što se tiče Topića, može on donijeti i dobro jer vjerovatno nema oraha u džepu, ali možda samo kao SD. Jedino što iskače prema svima atraktivnima. Jarane, nudiš se i nama, i pitarima, i reprezentaciji u jednoj godini, ne ide.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.