FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma Stadt nas boli **** Stadt ti mislis **** vas bog kada smo mi ispali muha SE nije cula smijali ste SE sad van eto mi prodali nismo kompletni kmekme ma **** BA...i da smo u punom sastavu ljudi BI pobjedili pred svojim navijacima i 30 milja hordi.mi SE prodat necemo dokazali smo to igracemo ako pobjede bice to her su bolji a ne zbog neceg drugog.u **** vise SA moralisanjem.mrss
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Smijemo se mi i dan danas
nije to bitno, bitno je sta se sve radi, a vi pojma nemate

Life is a bitchbazdareni je napisao/la:Samo da vam kazem i ovo nije provokacija, citavo Sarajevo prica da ste zavrsili tekmu sa pitarima, pa cak i oni sami, ako ne vjerujete pitajte Zebu gdje ce on biti u subotu.. Tako da nema potrebe da vise naglabate o tome, dobiste i vi etiketu da vas nosaju po ustima, a niste ni odigrali tekmu. I da vam kazem mi vas ne krivimo zbog toga!

tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:

Sta ovaj prica tacno? Da je Sarajevo sredilo nama utakmicu protiv Mladosti

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E tuzlaci molim vas ne nasjedajte na provokacije ovog,kaze fol citavo Sarajevo pricalo nesto,hem sto on nije vidio Sarajeva ocima hem sto laze ko pasce,to nikada niko nije rek'o osim vjerovatno par plavih mitomanskih i ljubomornih prica,laze i da smo mi govorili i sve,svi znaju da ti niko nece nista pokloniti a oni samo traze alibi ba ko ih yebe kad su kmecavci i curice.Svaka nam je bila ''namjestena'' pa smo ispali iz kupa, pa smo izgubili od Veleza,par nerijesenih pa onda okrenu pricu da meda ne mozemo..to je bolesno i porecemeno ali da ne duljim dodjite u najjacem sastavu u subotu i da svi odigramo jednu dobru fudbalsku predstavu da drzava vidi,pa niste vi na ''prodaju'' imate obraz za razliku od nekih a i svakako mi nista ne kupujemo tako da ce biti veoma dobra predstava u subotu nadam se,pozdrav Tuzlaci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ja ne znam sta se ovi padavicari pale, pustit ćemo, igrat ćemo s juniorima... prodali smo. Oni nece pobijedit Celika 100% sam siguran, ne mogu i nemaju kuveta za pobjedu. Celik je jedna od najjacih ekipa u ligi.
PS. Nadam se Azmirovom ostanku, ne znam sta se ceka s tim potpisima za vanrednu skupštinu, jer nas ovaj Muharemagic ocito zavlaci, ako se to ne ubrza otice nam šef i igrači. Vremena je sve manje, za par dana se vec treba znati plan i program priprema za narednu sezonu.
PS. Nadam se Azmirovom ostanku, ne znam sta se ceka s tim potpisima za vanrednu skupštinu, jer nas ovaj Muharemagic ocito zavlaci, ako se to ne ubrza otice nam šef i igrači. Vremena je sve manje, za par dana se vec treba znati plan i program priprema za narednu sezonu.
Volio bi da dodju Fukare na Kosevo da napravimo jedan pravi ambijent fudbalski i da na kraju svi zajedno slavimo. Niko nece nista pokloniti te price malih plavih se pricaju samo da bi lakse presli preko toga sto cemo aBd biti prvi. Igraci Slobode ce igrati posteno u to sam uvjeren a isto tako vjerujem da nece zapinjati kao da je LP. Vrlo moguce da i budu neka pojacanja sa Koseva za iducu sezonu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dzaba se nesto kofrce oko utakmice Sarajeva i Slobode. Kao prvo Celik ce ih poderati ko' vojnik nevinu mladu, a drugo, imali su utakmicu sa nama na Grbavici i tu su trebali dokazavti kvalitet. Da nismo odigrali sa pola snage drugo poluvrijeme, otisli bi kuci hodajuci rasirenih nogu.
Realno, Sarajevo je mnogo bolje od malih plavih i zasluzeno ce osvojiti titulu, kakav god bio rezultat.
Oni ce nama pukla zastavica, nestalo vode, kljuc izgubljen. Morzovska, vodena glava!
Realno, Sarajevo je mnogo bolje od malih plavih i zasluzeno ce osvojiti titulu, kakav god bio rezultat.
Oni ce nama pukla zastavica, nestalo vode, kljuc izgubljen. Morzovska, vodena glava!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
zato ste vi iz sarajeva pobrali svu pamet svijeta,sve znate,ko nizama al raisa iz srebrenika.samo vam jos kugla falibazdareni je napisao/la:Smijemo se mi i dan danasnije to bitno, bitno je sta se sve radi, a vi pojma nemate
pa ja mislim da mu e samo to i cilj,sto vise otegnuti,svaki igrac koji ode,pa i musemic,bice plus za njegvu napacenu dusu,i smatrace to uspjehom.Pasha_car_aga je napisao/la:Ja ne znam sta se ovi padavicari pale, pustit ćemo, igrat ćemo s juniorima... prodali smo. Oni nece pobijedit Celika 100% sam siguran, ne mogu i nemaju kuveta za pobjedu. Celik je jedna od najjacih ekipa u ligi.
vjerujte mi na rijec,molim vas,da ovaj izvjestaj uopste nije toliko negativan,kosto kospon muharemagic evo danima pretstavlja u javnost.smisljeno razvlaci..nadam ce da barem udruzenje moze reagovat,mora...
Samo da je nama osvojiti tu titulu, da i vi dođete na utakmicu, a onda cijeli stadion pjeva:Biće željo **** šampion,nenadjebivoProbisvjet je napisao/la:Dzaba se nesto kofrce oko utakmice Sarajeva i Slobode. Kao prvo Celik ce ih poderati ko' vojnik nevinu mladu, a drugo, imali su utakmicu sa nama na Grbavici i tu su trebali dokazavti kvalitet. Da nismo odigrali sa pola snage drugo poluvrijeme, otisli bi kuci hodajuci rasirenih nogu.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- Probisvjet
- Kontakt:
Muharemagic ne vuce konce sam. Yebem mu sunce neupuceno, kao da zivite u qurcu negde, a ne u Tuzli. Muharemagic ne vuce konce sam, on radi po direktivi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Skahic igrac Veleza,kako kazu ovi Mostarci, da je vec poptisao za vas.Dobar je igrac ako je tacno.Slijedece prvenstvo ce biti zestoka konkurancija, između ova nasa dva kluba za titulu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Iduci mjesec mu istice ugovor, tako da ce Velez vjerovatno kuknjava , a potpisuje ugovor do 2017 ili 2018.amypitar je napisao/la:Skahic igrac Veleza,kako kazu ovi Mostarci, da je vec poptisao za vas.Dobar je igrac ako je tacno.Slijedece prvenstvo ce biti zestoka konkurancija, između ova nasa dva kluba za titulu.
Nas predsjednik je rekao da nema sanse da ce pustiti. Covjek je pobjednik, self made milionair, borac svoj citav zivot taj ne pusta nikome nista. Ko hoce da nas pobjedi mora dobro dupe oznojiti.bazdareni je napisao/la:Upravo to, niste kompletni, o tome se i prica, ali da ne duzimo. I citavo Sarajevo je pricalo da uzimate Mladost, dajete pitarima, Vitez ispada.
Pisem ti sta se pricalo po Sarajevu, a vidim po Tuzli se pricalo da dajete Mladosti bodove, uvijek se lomi preko tekme na koju najmanje obracas paznju..
Predsjednik nas ostaje prepametan je on da bi sebi dozvolio da ga jedan seoski mucavac otjera iz kluba. Ljudi ba nasjedaju na pricu o milonima lik sto je trazio u januaru da ostane dobio je sad sto od njega prave na nama je da ne nasjedamo na te stvari i da ispravljamo. Projekat ce proci, a na nama je da se radujemo nasoj svjetloj buducnosti.

samo Sloboda
-
- Kontakt:
Pozz raji iz Tz. Sorry sto upadam na temu. Zanima me kakav je igrac Bekic, do kad ima ugovor sa vama, i na kojoj poziciji igra. Hvala unaprijed, i bujrum svi na Kosevo, pa sta Bog da 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ovu polusezonu, a došao je na polusezoni, igra očajno, osim prve tekme protiv Travnika, sve ostale je podbacio, s obzirom da je on naš ponajbolji igrač uz Zebu, mnogo više smo očekivali od njega, ne kontam šta se dešava s njim, al' ne igra ni 50% kako može i znabelosevic28 je napisao/la:Pozz raji iz Tz. Sorry sto upadam na temu. Zanima me kakav je igrac Bekic, do kad ima ugovor sa vama, i na kojoj poziciji igra. Hvala unaprijed, i bujrum svi na Kosevo, pa sta Bog da

igra na poziciji lijevog krila, može igrat' i na poziciji desnog krila, za ugovor ti ne bih znao reći ..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:E tuzlaci molim vas ne nasjedajte na provokacije ovog,kaze fol citavo Sarajevo pricalo nesto,hem sto on nije vidio Sarajeva ocima hem sto laze ko pasce,to nikada niko nije rek'o osim vjerovatno par plavih mitomanskih i ljubomornih prica,laze i da smo mi govorili i sve,svi znaju da ti niko nece nista pokloniti a oni samo traze alibi ba ko ih yebe kad su kmecavci i curice.Svaka nam je bila ''namjestena'' pa smo ispali iz kupa, pa smo izgubili od Veleza,par nerijesenih pa onda okrenu pricu da meda ne mozemo..to je bolesno i porecemeno ali da ne duljim dodjite u najjacem sastavu u subotu i da svi odigramo jednu dobru fudbalsku predstavu da drzava vidi,pa niste vi na ''prodaju'' imate obraz za razliku od nekih a i svakako mi nista ne kupujemo tako da ce biti veoma dobra predstava u subotu nadam se,pozdrav Tuzlaci
Ma oni to misle jer znaju da su oni pustili Leotaru i kontaju da cemo se svetiti...pa vec smo im uzeli bod i da nismo danas bi bili prvi na tabeli tako da smo vec uradili barem nesto....ali opet kazem ova liga sa ovakvim stvarima pustanja, prodavanja tekmi dovest ce nas u propast i onako je najgora liga u evropi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Hvala na informaciji. Evo na TM pise, da mu ugovor istice ovo ljeto. Pitam za njega jer se dovodi u vezu s nama, kao eventualno pojacanje na ljeto. POZZChinaglia je napisao/la:ovu polusezonu, a došao je na polusezoni, igra očajno, osim prve tekme protiv Travnika, sve ostale je podbacio, s obzirom da je on naš ponajbolji igrač uz Zebu, mnogo više smo očekivali od njega, ne kontam šta se dešava s njim, al' ne igra ni 50% kako može i znabelosevic28 je napisao/la:Pozz raji iz Tz. Sorry sto upadam na temu. Zanima me kakav je igrac Bekic, do kad ima ugovor sa vama, i na kojoj poziciji igra. Hvala unaprijed, i bujrum svi na Kosevo, pa sta Bog dadobro, možda sam malo pretjerao sa ovih 50%, al' definitivno veliko razočarenje
igra na poziciji lijevog krila, može igrat' i na poziciji desnog krila, za ugovor ti ne bih znao reći ..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bekicu istice ugovor sad na kraju,neki dan je izjavio za neke novina...da ima ponude i da Sloboda ima prednost nad svima.Naravno ako sve ispadne kako treba na skupstini i Azmir nastavi kao predsjednik kluba.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.