FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 26 maj 2015, 14:13

belosevic28 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Pozz raji iz Tz. Sorry sto upadam na temu. Zanima me kakav je igrac Bekic, do kad ima ugovor sa vama, i na kojoj poziciji igra. Hvala unaprijed, i bujrum svi na Kosevo, pa sta Bog da ;)
ovu polusezonu, a došao je na polusezoni, igra očajno, osim prve tekme protiv Travnika, sve ostale je podbacio, s obzirom da je on naš ponajbolji igrač uz Zebu, mnogo više smo očekivali od njega, ne kontam šta se dešava s njim, al' ne igra ni 50% kako može i zna :roll: dobro, možda sam malo pretjerao sa ovih 50%, al' definitivno veliko razočarenje

igra na poziciji lijevog krila, može igrat' i na poziciji desnog krila, za ugovor ti ne bih znao reći ..
Hvala na informaciji. Evo na TM pise, da mu ugovor istice ovo ljeto. Pitam za njega jer se dovodi u vezu s nama, kao eventualno pojacanje na ljeto. POZZ
Jedino neko pojacanje iz Slobode moze biti golman Piric koji je vezan visegodisnjim ugovorom i za njega treba izdvojiti finu svotu novca s obzirom da je najperspektivniji bh golman.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 14:13

ako će igrat' kao ovu polusezonu, neka prihvati neku od drugih ponuda, jer ovako kako je on odigrao, to može i Mehidić

ne znam, ne možeš krivit' ekipu za loše igre, kao, nema s kime igrat' ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 14:17

tesko je ba vise i motivirat momke..**** vise borbu za opstanak,da smo igrali ovako od pocetka i da se borimo za evropu,bio bi to drugi beka..
mislim da je svima muka od prosjecnosti,i borbi za goli zivot,pa i igracima
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 26 maj 2015, 14:27

bazdareni je napisao/la:Samo da vam kazem i ovo nije provokacija, citavo Sarajevo prica da ste zavrsili tekmu sa pitarima, pa cak i oni sami, ako ne vjerujete pitajte Zebu gdje ce on biti u subotu.. Tako da nema potrebe da vise naglabate o tome, dobiste i vi etiketu da vas nosaju po ustima, a niste ni odigrali tekmu. I da vam kazem mi vas ne krivimo zbog toga!
Sta je, radi guza ko meduza, a ne tako davno, prije 3 godine pogledaj kakkvu ste utakmicu odigrali protiv Leotara, pogledaj primljenih golova i reakcija golmana zbog cega Sloboda ispade, i sad kao vi nesto, kao vi trazite regularnost.

Jbt sto ti je reci zivot, pravda je nekada spora, ali je definitivno ima.
Kad tad dodje sve na naplatu.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 26 maj 2015, 14:36

Sto se tice Bekica, ako je ovo njegov maksimum, a pokazao nije da moze bolje (osim utakmice protiv indisponiranog Travnika), vrata bi mu trebala biti otvorena za odlazak, jer ako budemo pravili ekipu za vrh tabele on bi medju prvima trebao zauzet mjesto na klupi. Sto u konacnici znaci da ce on ili Mehidic potražit novi klub.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 14:43

zeba,ahmetovic,ivetic,piric,kiso,zrnanovic,efendic,krpic,i td i td,neki su vezani ugovorom,ali bogami neki nisu..treba se sto prije aktivirat,i zadrzati ovu ekipu,ako mislimo bilo sta,osim **** opstanka..na ovu ekipu,kada bi ostala,treba ti po jedan kpitalac u svakoj liniji,i to je to..
ako cemo opet mjenjati komplet ekipu,**** ga

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 14:45

pa zadržat' će se ako Azmir ostane, nemoj sumnjat' u to

ako ode, odoše svi ovi što valjaju, a odosmo i mi u qrac krasni

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 14:50

Chinaglia je napisao/la:pa zadržat' će se ako Azmir ostane, nemoj sumnjat' u to

ako ode, odoše svi ovi što valjaju, a odosmo i mi u qrac krasni
nemas ti brate sta cekat..sezona se blizi kraju,vec poslije sarajeva,trebalo bi to zavrsavat,ko ostaje ko ide,dje skripi,i traziti pojacanja..dok mi nemozemo **** skupstinu sazvat,sve sto valja ce otici,ono ostalo naci angazmane..iako vjerujem da ima ko misli o tome,i cvrsto vjerujem da azmir nece nikuda..ali opet kao navijaca,brine me to,volio bi jednu **** sezonu docekat bez ovih sranja :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 15:05

brate, kontam te, al' neće Azmir pregovat' s igračima oko produženja, ako ni sam ne zna da l' ostaje, kontaš me? šta sad, dogovori s igračima ostanak, potpišu ugovore, on ode, ko će plaćat' te igrače? ne bi bilo profesionalno, a ni pošteno od njega .. neće ti ni jedan igrač potpisat' ništa ako nema garancije da on ostaje, budi uvjeren u to

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 15:22

Chinaglia je napisao/la:brate, kontam te, al' neće Azmir pregovat' s igračima oko produženja, ako ni sam ne zna da l' ostaje, kontaš me? šta sad, dogovori s igračima ostanak, potpišu ugovore, on ode, ko će plaćat' te igrače? ne bi bilo profesionalno, a ni pošteno od njega .. neće ti ni jedan igrač potpisat' ništa ako nema garancije da on ostaje, budi uvjeren u to
i ja tebe kontam,sve si dobro napisao,meni bilo mrsko,dug post :D
salim se,ali bas je i to srz onog sto govorim,predugo ovo nadmudrivanje traje...i opet kazem,nije azmiru problem dovesti 3-4 igraca,ali bilo bi dobro i ove zadrzat,

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 15:26

Azmir reče da će sačekat' skupštinu da vidi da l' će prihvatit' njegov projekat, a naš drug @Skver kaže da Azmir ima većinu u skupštini, pa eto, nadajmo se da je tako :thumbup:

sa Azmirom smo navikli na igre i igrice, vjerujem da ostaje! :cool:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 15:30

nedo bog tajnog glasanja, vidio bi qrca i vecine..neg ovako javno valja stisnut pa dignut ruku pa da te poslije svijet proziva
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 15:32

al' s kojim ciljem odlažu skupštinu?

da Azmiru pukne film, je l'? to bi stvarno bila taktika :rol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 15:37

između ostalog i to...sujeta, potkopavanje, nada da ces ga natjerat da konacno uvidi da nema podrsku navijaca (sto je vidio protiv Obarske) i u krajnjoj liniji da ti zaje.be i uspori planove za narednu sezonu

igraci inace bas lete da cekaju do pola juna sta ce bit sa Slobode, boli njih ba qrina, odose potpisat ugovore gdje mogu i rahat obezbijedjeni na more a ne cekat pola mjeseca hocel bit, nece bit, sta ce bit

dobro momak danas rece, eto i da opstina hoce da dadne milion bez pogovora..kome da dadne i zasto da dadne covjeku koji nema podrsku vise od 300 navijaca sto se vidjelo u subotu...sta dobije milion i krenu stvari naopako, 2-3 poraza, jbg desi se i Real Madridu..ko bi ga onda oprao, bil bilo opet "ukrala izbjeglica tuzlanski milion, prokocko, hajmo ga udarat nakon utakmice, hajmo svi izac sa stadiona" ...poslije onog u subotu nit ko ima obraza dat, nit trazit za klub bez navijaca i upravi bez podrske...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2015, 15:39

@merak, slazem se za Pirica. Mali ce aBd biti prejak golman, ali nama konkretno nije potreban ako adrzimo Delaca, a hocemo, neho nam bas treba brz, prodoran igrac tipa Bekica (ovo govorim kad je u formi, naravno).
Ali da ne idem dalje u off, hvala vam na info. Bujrum na Kosevo, bit ce ludnica :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2015, 15:43

ja kako vas ovdje citam i kontam stvarno mislim da vas vecina ovdje misli da je Husic neka ovcurina teska...mozda i grijesim,doduse....ja vam garantujem a dobro mi je rekao i jedan nas brat sa tribine koji je upuceniji u neka desavanja oko kluba i podmetanja nogu pa cu da ga citiram...Husic je najmanje 2 godine ispred ovih jazavaca...ili ti u 2017...onako slikovito je to covjek htjeo da opise...opustite se ba

P.S.jazavac MUHAREMAGIC nista ne radi na SVOJU RUKU....ima ruka koja njega voda..taj se sam hljeba nezna najest a da skupstinu vodi....i opasno sam poceo vjerovat u agenturu poslije nekih prica...
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 maj 2015, 15:49, ukupno mijenjano 3 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 15:46

belosevic28 je napisao/la:@merak, slazem se za Pirica. Mali ce aBd biti prejak golman, ali nama konkretno nije potreban ako adrzimo Delaca, a hocemo, neho nam bas treba brz, prodoran igrac tipa Bekica (ovo govorim kad je u formi, naravno).
Ali da ne idem dalje u off, hvala vam na info. Bujrum na Kosevo, bit ce ludnica :bih:
eto vam Bekic za Okica i Kalasija :mrgreen: Bilbiju nece niko hahah

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 15:46

ma realno,stanje u naciji,i tuzli konkrektno je takvo,da nama nista nije sveto,za sve nas boli ****,osim naseg dupeta..zeli se stvoriti takva atmosfera,da poslije bude,eto mi htjeli,on cigan otisao,glumi uvrijedjenu mladu...mi smo eto,iznenadjeni njegovom ostavkom,i povrdjuje se nasa teza,o kojoj trubimo vec dvije godine..da nam prodaje maglu.sada ce i on da trazi povrat novca,i eto,mi moramo slobodu da ugasimo,krecemo ispocetka,sloboda 1919 ce biti sampion za nekoliko godina...
i **** ti meni sve ako na prvoj utakmici nebi bilo 5000 dusa...slboodu niko nebi ni spomenuo..takvi ljudi smo mi...stoka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2015, 15:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:@merak, slazem se za Pirica. Mali ce aBd biti prejak golman, ali nama konkretno nije potreban ako adrzimo Delaca, a hocemo, neho nam bas treba brz, prodoran igrac tipa Bekica (ovo govorim kad je u formi, naravno).
eto vam Bekic za Okica i Kalasija :mrgreen: Bilbiju nece niko hahah
Za Sekija bi se mogli dogovoriti, ali Ahmu nedamo ahaha taman ga naucili jezik, i vi bi da nam ga uzmete :rol:
Aaa vidjet ces ti kad Bica proradi, davat ces ti Zrnu i Pirica za njega :tralala:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 maj 2015, 15:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:između ostalog i to...sujeta, potkopavanje, nada da ces ga natjerat da konacno uvidi da nema podrsku navijaca (sto je vidio protiv Obarske) i u krajnjoj liniji da ti zaje.be i uspori planove za narednu sezonu

igraci inace bas lete da cekaju do pola juna sta ce bit sa Slobode, boli njih ba qrina, odose potpisat ugovore gdje mogu i rahat obezbijedjeni na more a ne cekat pola mjeseca hocel bit, nece bit, sta ce bit

dobro momak danas rece, eto i da opstina hoce da dadne milion bez pogovora..kome da dadne i zasto da dadne covjeku koji nema podrsku vise od 300 navijaca sto se vidjelo u subotu...sta dobije milion i krenu stvari naopako, 2-3 poraza, jbg desi se i Real Madridu..ko bi ga onda oprao, bil bilo opet "ukrala izbjeglica tuzlanski milion, prokocko, hajmo ga udarat nakon utakmice, hajmo svi izac sa stadiona" ...poslije onog u subotu nit ko ima obraza dat, nit trazit za klub bez navijaca i upravi bez podrske...
Koji qurac ti s.e.r.e.s da nema podrsku navijaca.....kojih navijaca nema podrsku....nema podrsku onih smradova sto ih kupis za par piva i onih bivsih placenika iz Fukara.....ima covjek podrsku svih normalnih navijaca....koji ti je qurac....za koga ti momak radis.....s.e.r.e.s konstantno da nema podrsku.....naravno da nece niko dobiti milion godisnje ali ako dobije podrsku skupstine a dobice covjek bi trebao ostati....uprkos nekim tvojim stalnim crnim razmisljanjima.....samo ne mogu da skontam za koga ti pises ove crnjake.....
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.