Ajde Pape spasavaj Rizu keve ti. Gleaj sad kad Avdija napravi transfer u Rizu, a Tincek odbije Inter da bi pomogo svom amidzi.bhfanatic14 je napisao/la:E Moj Rizo,sto si pobjedivo,pobjedivo si... slijedi ispadanje u drugu ligu,sasvim neocekivano.. igraci ce biti u cudu kad cudnu takticke pripreme prije utakmice
amorovski je napisao/la:Ajde Pape spasavaj Rizu keve ti. Gleaj sad kad Avdija napravi transfer u Rizu, a Tincek odbije Inter da bi pomogo svom amidzi.bhfanatic14 je napisao/la:E Moj Rizo,sto si pobjedivo,pobjedivo si... slijedi ispadanje u drugu ligu,sasvim neocekivano.. igraci ce biti u cudu kad cudnu takticke pripreme prije utakmice
Oplakah, postao je sprdnja.delpiero502 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Evo ti pozdrav Safete"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape
Cartman je napisao/la:Evo ti pozdrav Safete"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape
Ma jarane, nemam šta podnositi i kukati. Niko ne spori da je on bio selektor generacije koja je otišla na SP i da je tu stao, sada bi ga ljudi kivali u zvijezde. No nije tu stao i ono što je napravio na SP-u i u ovim kvalifikacijama je bacilo mrlju na taj rezultat, baš kao i njegovo ponašanje pod pritiskom.emir79 je napisao/la:Zlatnim slovima upisano ime u histroiju bosanskohercegovackog fudbala. Prvi covjek koji je odveo BIH na veliko takmicenje.
Znaci , idemo sad malo u plac kuknjava
Kako li podnosite ovakve stvari, uz to Tincek do 35-te ce nositi Susic na BH dresu
Vidi Papketa sta cita.Cartman je napisao/la:Evo ti pozdrav Safete"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape
Ma odavno je jasno da cita ovaj forum i onda namjerno uradi suprotno od onoga sto mi prizeljkujemo.Greivis je napisao/la:Vidi Papketa sta cita.Cartman je napisao/la:Evo ti pozdrav Safete"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape
Cartman je napisao/la:U Nikoziji, Kardifu, Tel Avivu i Lagosu ima kip ovog konja.
1.Fifa ranking je toliko mjerodavan da uvijek onaj koji je na boljoj poziciji pobjeđuje.Saberi se Calcio!jel ti Pape rod ?!calcio je napisao/la:Mozda vas treba s vremena na vrijeme podsjetiti da smo bili rangirani na 51. mjestu kada nas je Susic preuzeo. Ovo je Susicev period na klupi reprezentacije, pa uporedite. Stvarno prelazi svaku mjeru ovo blacenje i to sto Pape rece, ti komentari gdje se maltene takmice ko ce vise popljuvati a sve da bi zaradili neke internetske lajkove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.