Out do kraja sezone najvjerovatnije. Steta, Lija itekako zna lopte i zna napraviti visak, a toga ce nam trebati u ovoj borbi
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trebamo izvuci 4 boda iz ove dvije utakmice kako znamo i umijemo.Naspanovani i premirani igraci moraju uci u ove dvije utakmice!!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ako sam dobro razumio pare idu i od plasmana? Savez daje? Vico? Ako je tako onda je to baš golemo....Koliko tek para ostane Savezu? Bolje biti predsjednik Saveza nego vrhunski fudbaler u Bosni....Lova sigurica, pa sva ta korupcija, sudije, kladionice, zabava sa Tijanom....Koliko sam načuo Vico je bivši teniser, lovu zarađivao reketom...ovo mu je posao snova....Otmjeno, s kravatom, muljaža a zatvora nema....očekujem da je Maminjo slijedeći kandidat....
Danas smo oborili rekord po broju bodova u premijer ligi. Danas smo dobili 55 bodi a rekord je bio 54 iz sezone 2013/14. Uz to je i danas 18ta utakmica bez poraza. Ova ekipa obara nove rekorde stalno i nadam se da ce izboriti Evropu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Gdje će im veći motiv od skorašnje transfer liste? Cijena će im skočiti i moći će poput Fejsala na Jug a ko se bude zajebavao evo ga kod mene na Sjever. FK Pjong Jang je vječni šampion a igračima je premija mesni doručak Gavrilović iz bratske Jugoslavije. Eventulni poraz donosi poziv u vojsku i glumljenje mete u vježbi bojevim mecima. Ovdje još ne znaju da se Juga raspala a onaj stariji vođa ih ubijedio da su u Brazilu postali svjetski šampioni. Elem dragi naši Rođeni, dao sam vam na znanje.
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Sta ja gledam haha. Pa normalno svi se bore za tri boda. Gledaj sve lige na svijetu ove bolje ljudi se bore da pobjede. Nama cudno ako neko drugi dobro igra protiv nas pa ko fol zapeli nigdje veze..Nije niko zapeo nego mi ne dajemo golove kad trebamo. Danas smo mogli dati dva tri gola i nebi ti nigdje bilo zapeli. Nama se samo cini zapeli zbog nase neodlucenosti kod gola. Sudije su druga prica skroz, tu dijelim tvoje misljenje. Mi vecinom borbom dobivamo tekme i zato se i vecinom zavrsavaju ovako jer borba ti je 80% ekipe a ostalo 20% e to dijeli sampione od ostalih, to ti je ono kad vodis jedan nula pa dali ces dati jos jedan gol ili kiksati na kraju. Borba ce ti pomoci puno ali ti nece rijesiti sve, za top 3 treba imati bolje igrace.mozak je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:32Ne znam šta ti gledaš, ali ovaj Borac ne bi ni 5 mjesto osvojio da nije imao pomoć sudija i sve bagre koja mu namješta da bude prvak.Mostarac1922 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:12Cuj svi zapnu protiv nas, klasicno mostarski.
Fudbal se gra se za tri boda svak hoce da pobjedi, nisu nam oni krivi sto mi neznamo sacuvati rezultat. Iskljucivo je do nas.
Željini igrači se sklanjaju da Borac da gol, a protiv nas ginu ko da je bit ili ne bit.
Ne pravdam današnju lošu igru.
U padu smo teškom, umor nas stiže, kratak roster..jedino nas motiv i Feđa drže.
Danas smo se prerano povukli, ali ko zna da li bi nam zabili gol da nije bilo glupog penala. Odbrana je bila na nivou.
Bod prije utakmice bih potpisao..tako da..dobro je.![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Furamo se da smo Atletico Madrid, a Fedja se uzivio u ulogu Diega Simeonea, zabij gol i zatvaraj 
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Jal EU jal North Korea....
In VFC We trust.
Sanjam derbi protiv Fljamurtaria ili Škendije....
Donijeti ću veliku korejsku zastavu na dedaru a na njoj sveti grb na kojoj će pisati
마음에 무덤까지
In VFC We trust.
Sanjam derbi protiv Fljamurtaria ili Škendije....
Donijeti ću veliku korejsku zastavu na dedaru a na njoj sveti grb na kojoj će pisati
마음에 무덤까지
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Velite da treba boljih igrača. Treba li nam stoper ?
Imam nagledanog jednog, Duletov mali, ugovor mu ističe, bolji od svih stopera u Bosni a bogami i u Hercegovini. Kako da dođem do Šoše?
Imam nagledanog jednog, Duletov mali, ugovor mu ističe, bolji od svih stopera u Bosni a bogami i u Hercegovini. Kako da dođem do Šoše?
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑16 maj 2021, 22:40Velite da treba boljih igrača. Treba li nam stoper ?
Veležov navijač postaje novi vođa Sjeverne Koreje
Posljednjih nekoliko dana se intenzivno piše u svjetskim medijima oko toga da li je vođa Sjeverne Koreje, Kim Jong Un, preminuo.
Brojni mediji su izvjestili da je preminuo nakon operacije srca, dok su japanski mediji imali druge informacije, koje su govorile kako je Kim Jong Un i dalje živ.
Ipak, postavlja se pitanje, ko će nakon njegove eventualne smrti postati novi predsjednik ove zemlje. Jedini pravi nasljednik njegove loze jeste sin od Kimovog polubrata Kim Han Sol, koji je prije nekoliko godina studirao u Mostaru. Upisao je koledž UWC, na kojem je diplomirao 2013. godine, te se odselio u Francusku. Nakon par godina provedenih u Francuskoj, odselio je u Kinu gdje i danas živi. Pošto sa Kim Jong Unom nije u najboljim odnosima, pretpostavlja se da će tek nakon eventualne smrti trenutnog vladara Sjeverne Koreje, mladi Kim Han Sol dobiti dozvolu za povratak u Sjevernu Koreju, te će zauzeti mjesto predsjednika te države.
Za vrijeme njegovog boravka u Hercegovini, Kim Han Sol je okusio čari slobodnog života, a prvi put je posjetio i fudbalsku utakmicu, i to čiju drugo nego najvećeg hercegovačkog kluba, mostarskog Veleža. Odmah se zaljubio u Rođene, te je nakon toga bio čest gost na utakmicama.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Sjeba me brate ti...čim si malog pomenuo dođoše neka lica vade osigurače i kažu da spremim komp..........

Ocigledno je inspirisan likovima iz Sina Gospodara sirocadi 
Obavezno procitajte,ako ste fanovi Kima i njegovog rezima
Obavezno procitajte,ako ste fanovi Kima i njegovog rezima
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mladosti treba bod za opstanak , a vama 4 boda za evropu , mislim pobijeda protiv Slobode i to je to
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Mladost je 99% izborila opstanak. Radnik gostuje Sarajevu a Krupa i Olimpik igraju medjusobno. U zadnjem kolu ce im trebati bod jedino ako Radnik dobije u Sarajevu a ovamo da dobije bilo ko. Ako Radnik ne uzme 3 boda oni ostaju u ligi i zadnje kolo im nece ni bod trebati. Isto tako ako Krupa-Olimpik zavrsi nerijeseno, Radnik moze uzeti 3 boda i opet ostaju u ligi.HeraklitMracni je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:18Mladosti treba bod za opstanak , a vama 4 boda za evropu , mislim pobijeda protiv Slobode i to je to
Forzza Velez
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑16 maj 2021, 22:17Ako sam dobro razumio pare idu i od plasmana? Savez daje? Vico? Ako je tako onda je to baš golemo....Koliko tek para ostane Savezu? Bolje biti predsjednik Saveza nego vrhunski fudbaler u Bosni....Lova sigurica, pa sva ta korupcija, sudije, kladionice, zabava sa Tijanom....Koliko sam načuo Vico je bivši teniser, lovu zarađivao reketom...ovo mu je posao snova....Otmjeno, s kravatom, muljaža a zatvora nema....očekujem da je Maminjo slijedeći kandidat....
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
https://sportsport.ba/fudbal/premijer-l ... one/399247
Znači u petak šator razapeti ispred kancelarije kluba i čekati kartu
Znači u petak šator razapeti ispred kancelarije kluba i čekati kartu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Protiv Slobode bez Dine i Radovića, njima ne igra Jusić
-
Mostarac45
- Kontakt:
Je li Andjusic 100%
Znam da je Cvija 100% ali za Nemanju neznam
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Anđušić out do kraja sezone, povreda tetive.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:09Je li Andjusic 100%
Znam da je Cvija 100% ali za Nemanju neznam
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.