Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.
Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- champions1921
Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
Ciza jesi ti glup ili sta? Ko je rekao da je kvalitetno pojacanje?
BUDI ŽELJO !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Apsolutno, Amer Osmanagic.champions1921 je napisao/la:Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Osmanagic ce biti, Todorovic, Haurdic i Melunovic bi mogli biti...champions1921 je napisao/la:Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Alfa_Muzijak je napisao/la:Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.
Haurdic je nivo iznad ostalih i ovih koji su sad tu i koji su dosli nedavno,cak se usudjem reci i vece pojacanje i od Hameta,samo kazem neznam kolko je ta povreda ostavila traga,ako se vrati blizu staroj formi bit ce bez sumlje glavni igrac ekipe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma oni su običan prosjek sve dok se ne pokažu na terenu. Samo se bojim ovog pritiska koji ih može totalno omesti u tom dokazivanju i tim namjerama da pokažu ono najbolje što znaju. Mnogo se očekuje od čitavog tima, ne samo ovih novih igrača. Zna se cilj i pritisak je ogroman. Mogu izgorjeti u želji, ali isto tako mogu obradovati sve nas i ovima što pričaju kako dovodimo polovnjake iz okoline začepiti usta. Mene više brine Zenica nego gostovanje na Pecari i Grbavici. Toliko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam ubjedjen u pobjedu na Bilinom

Zar ti nisi uvijek pesimista bio? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
u 95% slucajevaHigh je napisao/la:Zar ti nisi uvijek pesimista bio?
EEEEEEEEEEEEEE konaćno neko, hvala prijatelju i vama želim puno sreće i da vas zaobiđu povrede a titula nek bude imperativ i jednim i drugim sretno!bhsport je napisao/la:Komsije, imali ste dobar prelazni rok, doveli stvarno respektabilnih igraca, Dino odlicno radi i mislim da se biti mrtva trka do kraja prvenstva izmedju vas i nas.
Mi imamo Amara i kontinuitet igrackog kadra, a vi elan i zelju za titulom koju cekate 6 godina.
Puno srece i jednim i drugim i nadam se da cemo zavrsiti makar bod ispred vas.
Sportski pozdrav.
Sarajevo ljubavi moja!
Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.
nezapamcen u historiji nogometa?abelos je napisao/la:Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.
znas li ko je predsjednik njemackog nogometnog saveza,
ili navedi mi jednog covjeka osim Ivice dovoljno sposobnog da obavlja ovu funkciju?
mislim , sjedi 1.
edit
zaboravio si se zahvaliti Osimu sto si imao priliku gledati svoj klub protiv Levskog na Kosevu jer to ti je on licno omogucio.
Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
jos uvijek se nisi zahvalio?abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ
Hajde podjseti meneabelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
ZELJEZNICAR 1921!
Zato sto istina boli pa se banuje cim spomenes istinu,kao i sve u drzavi odmah se usutka.tu i tamo je napisao/la:jos uvijek se nisi zahvalio?abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ
Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha
bas tako,al ne kontaju to oni.............Dona je napisao/la:Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha
Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Borac go kojeg s glave nije biloabelos je napisao/la:Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.
Al nije to tema... nego ko ide u ZENICU????????
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 22 gosta.