FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 feb 2013, 16:54

Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.

Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze :?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 feb 2013, 17:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.

Ciza jesi ti glup ili sta? Ko je rekao da je kvalitetno pojacanje?
Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??
BUDI ŽELJO !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2013, 17:04

champions1921 je napisao/la:

Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??
Apsolutno, Amer Osmanagic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 feb 2013, 17:04

champions1921 je napisao/la:

Osmanagic ce biti, Todorovic, Haurdic i Melunovic bi mogli biti...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 feb 2013, 17:12

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.

Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze :?

Haurdic je nivo iznad ostalih i ovih koji su sad tu i koji su dosli nedavno,cak se usudjem reci i vece pojacanje i od Hameta,samo kazem neznam kolko je ta povreda ostavila traga,ako se vrati blizu staroj formi bit ce bez sumlje glavni igrac ekipe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 17:26

Ma oni su običan prosjek sve dok se ne pokažu na terenu. Samo se bojim ovog pritiska koji ih može totalno omesti u tom dokazivanju i tim namjerama da pokažu ono najbolje što znaju. Mnogo se očekuje od čitavog tima, ne samo ovih novih igrača. Zna se cilj i pritisak je ogroman. Mogu izgorjeti u želji, ali isto tako mogu obradovati sve nas i ovima što pričaju kako dovodimo polovnjake iz okoline začepiti usta. Mene više brine Zenica nego gostovanje na Pecari i Grbavici. Toliko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2013, 17:27

Ja sam ubjedjen u pobjedu na Bilinom 8-) 8-)

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 17:29

Zar ti nisi uvijek pesimista bio? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2013, 17:46

High je napisao/la:Zar ti nisi uvijek pesimista bio? :mrgreen:
u 95% slucajeva :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 feb 2013, 17:54

bhsport je napisao/la:Komsije, imali ste dobar prelazni rok, doveli stvarno respektabilnih igraca, Dino odlicno radi i mislim da se biti mrtva trka do kraja prvenstva izmedju vas i nas.
Mi imamo Amara i kontinuitet igrackog kadra, a vi elan i zelju za titulom koju cekate 6 godina.

Puno srece i jednim i drugim i nadam se da cemo zavrsiti makar bod ispred vas.

Sportski pozdrav.
EEEEEEEEEEEEEE konaćno neko, hvala prijatelju i vama želim puno sreće i da vas zaobiđu povrede a titula nek bude imperativ i jednim i drugim sretno!
Sarajevo ljubavi moja!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:22

Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 19:26

abelos je napisao/la:Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.
nezapamcen u historiji nogometa?
znas li ko je predsjednik njemackog nogometnog saveza,
ili navedi mi jednog covjeka osim Ivice dovoljno sposobnog da obavlja ovu funkciju?
mislim , sjedi 1.
edit
zaboravio si se zahvaliti Osimu sto si imao priliku gledati svoj klub protiv Levskog na Kosevu jer to ti je on licno omogucio.

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:34

Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 19:37

abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
jos uvijek se nisi zahvalio?

elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 feb 2013, 19:37

abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
Hajde podjseti mene :)
ZELJEZNICAR 1921!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:51

tu i tamo je napisao/la:
jos uvijek se nisi zahvalio?

elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ
Zato sto istina boli pa se banuje cim spomenes istinu,kao i sve u drzavi odmah se usutka.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 19:53

Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 25 feb 2013, 19:54

Dona je napisao/la:Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha
bas tako,al ne kontaju to oni.............

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:55

Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 feb 2013, 19:56

abelos je napisao/la:Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.
Borac go kojeg s glave nije bilo

Al nije to tema... nego ko ide u ZENICU????????

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []