FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 maj 2015, 19:45

BABUKA nas .... suze mi na oci krenuse , ako bog da da ve bude kako je zamislio .... TUZLA te voli Azmire

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 maj 2015, 19:48

Gromada od covjeka,zdrav i ziv bio 100 godina zivio.Ova vijest mi je uljepsala zivot.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 maj 2015, 19:48

Subota i nedjelja suncane, idemo li cistiti tribine? Eto nam odlicnog nacina da pokazemo nasu ljubav i ozbiljnost, ako vec ne mozemo ulagati stotine hiljada KM u klub.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 maj 2015, 19:49

Ultrasstyle, evo brate da ne brigaš više zbog subote :D
Nakon meča protiv Mladosti u meni je proradio bosanski inat! Ovim putem poručujem svim 'hijenama' koje se vrte oko kluba da za njih plijena u Slobodi više nema!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2015, 19:55

pocelo je pocelo :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Da u Slobodi znaju šta rade najbolje pokazuje i činjenica da će naredni četvrtak trener "crveno-crnih" Husref Musemić i sportski direktor kluba Saša Vugdalić otputovati na Zlatibor kako bi dogovorili uslove za pripreme koje će tim sa Tušnja obaviti na Zlatiboru. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2015, 19:56

Ka.ranje je nauka. :opaopa: :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 maj 2015, 20:14

Hejteri, sagnite se Gospodinu Husiću. Krenulo je bez vađenja... ;) Idemo čistit' stadion... :D :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 maj 2015, 20:24

amypitar je napisao/la:Skahic igrac Veleza,kako kazu ovi Mostarci, da je vec poptisao za vas.Dobar je igrac ako je tacno.Slijedece prvenstvo ce biti zestoka konkurancija, između ova nasa dva kluba za titulu.
lik dogovorio za nas do 2018 godine samo sto se nije pricalo o tome da ga Velez isforsira i ovu polusezonu :lol: napokon momak dolazi u pravi klub pun mu qurac Veleza i Vrpacica, njiva i balege :!: mada valja mu se naviknuti to ti je kao da iz Seata predjes u BMW :lol: mlad i perspektivan takav nam treba
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 maj 2015, 20:27

Husrefe i Azmire samo lagano :lol:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 20:27

ooo bato,...nikada to nije bilo pitanje 4 mil...ovog ili onog..nego hocete klub,gradski,dignite malo guzu..
pisao sam o tome unazad 2 mjeseca,bilo proslo,eto,sad je gotovo.
okrenimo se svjetlijim stvarima..vec je hus predao listu igraca koje bi volio da vidi u svojoj ekipi,onih igraca koji bi po njemu mogli izboriti evropu,kup ili prvenstvo,svejedno..
hajmo malo nagadjat koji su to.
sta vi mislite ko bi mogao biti husova zelja,ko ide iz kluba
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 maj 2015, 20:35

Prso posudba, Radovanovic ne znam do kad mu je ugovor ali vjerovatno ode i on, ja cak vjerujem da ce i Mujic ili posudjen otici ili prodati se, Saric mi nit mirise nit smrdi, zna odigrati dobru tekmu, ali jos dosta treba napredovati da bismo se mogli osloniti na njega u jacim utakmicama... jbg odbranu smo dobro igrali na proljece, ne moze covjek pametan biti, ali ne smijemo ni mijenjati previse tim... ovaj sadasnji je pokazao da se moze nositi sa svima u ligi, 3-4 jaka pojacanja bi bila dovoljna za sami vrh tabele...
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 26 maj 2015, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 20:38

imena,kolega,imena :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2015, 20:39

Batva je napisao/la:Kiso posudba, Radovanovic ne znam do kad mu je ugovor ali vjerovatno ode i on, ja cak vjerujem da ce i Mujic ili posudjen otici ili prodati se, Saric mi nit mirise nit smrdi, zna odigrati dobru tekmu, ali jos dosta treba napredovati da bismo se mogli osloniti na njega u jacim utakmicama... jbg odbranu smo dobro igrali na proljece, ne moze covjek pametan biti, ali ne smijemo ni mijenjati previse tim... ovaj sadasnji je pokazao da se moze nositi sa svima u ligi, 3-4 jaka pojacanja bi bila dovoljna za sami vrh tabele...
Meni Kiso top jarane :shhh: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2015, 20:45

fukaratz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Skahic igrac Veleza,kako kazu ovi Mostarci, da je vec poptisao za vas.Dobar je igrac ako je tacno.Slijedece prvenstvo ce biti zestoka konkurancija, između ova nasa dva kluba za titulu.
lik dogovorio za nas do 2018 godine samo sto se nije pricalo o tome da ga Velez isforsira i ovu polusezonu :lol: napokon momak dolazi u pravi klub pun mu qurac Veleza i Vrpacica, njiva i balege :!: mada valja mu se naviknuti to ti je kao da iz Seata predjes u BMW :lol: mlad i perspektivan takav nam treba

sto rece drug z nali smo mi ovo davno da je potpisao ali eto nece covjek da se javno prica da ga nebi prevarili i da ostane...idemo sklapat polahko ekipu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2015, 20:51

Naredni dobar i isplatljiv potez bi bio da kupimo Velez kako bi imali gdje kaliti igrace

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 maj 2015, 20:52

solinas je napisao/la:imena,kolega,imena :mrgreen:
O pojacanjima ne smijem jos uvijek, ali se nadam Bekicu iz Sarajeva, ne znam zasto. Husejinovic mi je zelja, onako navijacki makar da povrati formu kod nas i zaradimo 100tinjak hiljada na njemu. :mrgreen:
tuzlak1987 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Kiso posudba, Radovanovic ne znam do kad mu je ugovor ali vjerovatno ode i on, ja cak vjerujem da ce i Mujic ili posudjen otici ili prodati se, Saric mi nit mirise nit smrdi, zna odigrati dobru tekmu, ali jos dosta treba napredovati da bismo se mogli osloniti na njega u jacim utakmicama... jbg odbranu smo dobro igrali na proljece, ne moze covjek pametan biti, ali ne smijemo ni mijenjati previse tim... ovaj sadasnji je pokazao da se moze nositi sa svima u ligi, 3-4 jaka pojacanja bi bila dovoljna za sami vrh tabele...
Meni Kiso top jarane :shhh: :mrgreen:
Ma Prso, editovo sam post, ne znam sto svaki put napisem Kiso (a mislim na Prsu) :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 20:53

tuzlak1987 je napisao/la:Naredni dobar i isplatljiv potez bi bio da kupimo Velez kako bi imali gdje kaliti igrace
nema potrebe kupovat odpad,,sloga je vec jednom nogom u federalnoj,dogodine,mozda bude i gradski derbi :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 maj 2015, 20:56

tuzlak1987 je napisao/la:Naredni dobar i isplatljiv potez bi bio da kupimo Velez kako bi imali gdje kaliti igrace
ma sta ce nam oni :?: otpad je otpad nazalost, kupit ce njih Zrinjski za koju godinu da im budu filijala :lol:
Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 maj 2015, 21:31

amidzaTan je napisao/la:Husić: ''Hijenama'' poručujem da će ih progutati evropska Sloboda

Autor: Sport Centar
Datum: 2015-05-26 20:15:53
Nakon dogovorenog nastavka saradnje sa Husrefom Musemićem, pred čelnicima Slobode tek slijedi ''pravi'' posao. Ostvarivanje projekta „Zlatna karika“ veliki je poduhvat koji vodi ka ozdravljenju Kluba i stvaranju evropske Slobode.
„Dogovoreno je da se klupska skupština održi 1. juna i očekujem da će ona proteći prema našim očekivanjima. Na skupštini će se mnogo toga pojasniti. Inače, u posljednje vrijeme imao sam mnogo kontakata i sastanaka sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem koji je detaljno upoznat sa svime što podrazumijeva projekat 'Zlatna karika'. On je istakao da će Grad učiniti sve što je u njegovoj moći da maksimalno podrži Kariku. Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda .

Husić je nakon utakmice protiv Mladosti još odlučniji u svojim namjerama da od Kluba napravi trofejan i uspješan sportski kolektiv:

„Nakon meča protiv Mladosti u meni je proradio bosanski inat! Ovim putem poručujem svim 'hijenama' koje se vrte oko kluba da za njih plijena u Slobodi više nema! Spremni smo im se suprotstaviti na sve moguće načine. Mi smo zdrava sredina i 'hijenama' poručujem da će ih progutati evropska Sloboda!“.

Izgleda da ce se u narednim godinama titula odlucivati izmedju nas :D :D :D :D :D Ovog covjeka cuvajte kao oci u glavi!!!!!
Ne odustaje Husić !!! Tvrdoglav je on . .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 maj 2015, 21:34

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.