Ne brinite, sto bih briso

Zao mi je zbog Zannetija, sinoc slavlje, danas tuga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
najbolji svih vremena...u 37 godini zivota, u 1003 utakmici u karijeri ovo raditi, e to moze samo Il Capitano...al meni je najjace sto svi klubovi svijeta kroje formacije i sve prema najboljim igracim i zvjezdama da dodju do izrazaja, ali u nas se sve vrti oko Zanettia...Interista di cuore je napisao/la: P.S. Il Capitano sinoc u 86. minuti :
[youtube][/youtube]
al meni najjaci podatak za njega...znaci odigrao je 45 utakmica ove sezone, a svi znamo na kojoj poziciji igra, a dobio je samo jedan jedini zuti karton i to u prvoj utakmici ove sezonu u super kupu protiv rome...od tada ni jednog zutog kartona... Cambiasso-Zanetti=Xavi-Iniesta...samo jedni prema naprijed, a drugi prema nazadInterista di cuore je napisao/la:Cambiasso sa sinocnjom titulom postao najtrofejniji Argentinac svih vremena.Osvojio ih je 23 do sada u karijeri i nema namjeru tu stati![]()
jel' to samo zbog toga sto ja imam takav?Interista di cuore je napisao/la:Uvijek smo imali lijepe dresove,ovaj domaci od ove sezone mi nije nesto,al generalno imamo dobre dresove![]()
ovo je najludja utakmica, ne samo Intera, vec opcenito, koju sam gledaosarajlija89 je napisao/la:Ma pratim ja vas, moram biti aktuelan![]()
Gledajte asistencije kod 2. gola Zamorana, od strane Zannetija, protiv Rome, ako sam dobro upratio da je on, da ne vracam...igracina.
Ne moze sa ovom tekmom nijedna:
[youtube][/youtube]
![]()
I danas se sjećam Neše Stefanovića sa Pinka ( mislim da se tako zvao ) kako je urlao , kada je Chino zabio gol, oni su ludiiiiii.....sarajlija89 je napisao/la:Ma pratim ja vas, moram biti aktuelan![]()
Gledajte asistencije kod 2. gola Zamorana, od strane Zannetija, protiv Rome, ako sam dobro upratio da je on, da ne vracam...igracina.
Ne moze sa ovom tekmom nijedna:
[youtube][/youtube]
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.