A i jeste za druge lige,sto jes ,jes!

A vama se odnekud stvori N ispred Ultras, radi danasnjeg izdanjaModricluka je napisao/la:RED AMY!
spast ce vam R od bure!
ja mislim da je zrinjski najbliže ispadanju iz lige jer vam dolazi sarajevo,čelik,borac i teško da sve možete dobiti ako i jednu izgubite ja mislim da je krajbilino polje je napisao/la:a sljedece kolo dolazi vam nocna mora ove sezone ste ispali iz kupa izgubili na bilinom polju u prvenstvu jos da vas posaljemo u drugu ligu bit ce sve super akb... 0:1 za celik prognoziram puric strijelac
nidi je napisao/la:ja mislim da je zrinjski najbliže ispadanju iz lige jer vam dolazi sarajevo,čelik,borac i teško da sve možete dobiti ako i jednu izgubite ja mislim da je krajbilino polje je napisao/la:a sljedece kolo dolazi vam nocna mora ove sezone ste ispali iz kupa izgubili na bilinom polju u prvenstvu jos da vas posaljemo u drugu ligu bit ce sve super akb... 0:1 za celik prognoziram puric strijelac

Objektivno Celik ima nesto jacu i uigraniju ekipu, ali po meni objektivno Zrinjski nema uopste los sastav...splet okolnosti i odlazak nekih jako bitnih igraca uticali su na lose predstave jesenas, ja sam ubijedjen da ce Zrinjski ostati u PL ove sezone, jer realno bar 6-7 ekipa trenutno je kvalitetom daleko ispod Zrinjskog...ultra gitano je napisao/la:Jašta Čelik smo dobili kad smo bili najslabiji (2-0) u kupu a sada da izgubimo![]()
stvarno smješno, ali može se svašta desiti lopta je okrugla, ali čisto sumljam pogotovo u našoj PL
Rosas7 je napisao/la:salcinovic napustio redove zrinjskog,nije mogao izdrzati pritisak,ai jedva je zivu glavu izvukao neki dan na istocnoj strani mostara i plus tuca sa melherom
to vam je bio definitivno najbolji igrac a sta cete sada zapitajte se al neka doce on kod nas u celik akb .........hocemo pobjedu sutra hocemo pobjedu ale ale aleModricluka je napisao/la:Salcinovic jedan od najskupljih igraca Zrinjskog u povijest kluba je definitivno otisao,nakon napada i fizickih ozljeda u istocnom dijelu Mostara vracajuci se sa dzume je definitivno odlucio da Mostar nije za njega,takodjer njegova ravnodusnost i manjak barbenosti je odmah prepoznata od strane navijaca Zrinjskog tako da ovaj gay lik sa bradicom nece nedostajati nikom!
Jedino vrijedno spomena je odlicna utakmica protiv Celika u cetvrtfinalu kuba bih kad je postigao dva gola!
Naš najbolji igrač je bez premca Maka Ivanković.bilino polje je napisao/la: to vam je bio definitivno najbolji igrac a sta cete sada zapitajte se al neka doce on kod nas u celik akb .........hocemo pobjedu sutra hocemo pobjedu ale ale ale
Nakon sto sam pogodio da Velez pobjeđuje Budućnost,kao i DRH opet se slazem da nije mjesto ni vrijeme pricati o ovome mostu i ostalim stvarima,na kraju imam osjecaj da cete doći do drugog svjetskog rata.Ljudi,politika nece dopustiti da Zrinjski i Velez vise ispanu,i sto se vise budete mrzili,manja je vjerojatnost da cete ispasti!!!!Zrinjski ispasti,pa da je u losim odnosima sa Širokim ,vec bi ispao,ali posto nije.....drH je napisao/la:Nije ni mjesto ni vrijeme za ove price...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.