qarina obicnaBrokula je napisao/la:Cebalos![]()
![]()
![]()
sporiji lik od mertesackera
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
qarina obicnaBrokula je napisao/la:Cebalos![]()
![]()
![]()
A Vilok?Brokula je napisao/la:Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenu
Vilok je bio tako loš večerasbega_afc je napisao/la:A Vilok?Brokula je napisao/la:Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenu
Misliš, igrali su 80 od 90 minuta?AA23 je napisao/la: ovakvo rasulo gdje smo dali dva gola iz 2 slobodna udarca i imali isto suteva u okvir gola kao i Vitoria kući, gdje smo igrali samo kad smo morali ganjati rezultat je za otkaza
Ma jadniku su mijenjali poziciju evo 3 godine. I kad se konacno, koliko toliko, privikao na desnog bocnog, danas ga stavili u vezu. Mislim da on nije ni shvatio sta je Emery danas htio od njega. On je svakako tek treca opcija na kojoj god poziciji da igra, tako da nije on kriv sto se raja povrijedjivala. Meni je zalosnije vidjet, da Xhaka, Luiz, Mustafi i co., igraju u prvih 11 i to nerijetko.anell je napisao/la:A AMN treba da mjenja profesiju.
bega_afc je napisao/la:Misliš, igrali su 80 od 90 minuta?AA23 je napisao/la: ovakvo rasulo gdje smo dali dva gola iz 2 slobodna udarca i imali isto suteva u okvir gola kao i Vitoria kući, gdje smo igrali samo kad smo morali ganjati rezultat je za otkaza
Nije to samo kod njega, većina mladih igrača koji prođu akademiju pokazuju ovakvu vrstu qrcobolje, kao da su na antidepresivima.Brokula je napisao/la:Vilok je bio tako loš večerasbega_afc je napisao/la:A Vilok?Brokula je napisao/la:Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenuNije što je bio loš nego od tako mladog momka onako bezobrazan i prepotentan stav na terenu. Pogledaj Martinelija primjera radi, udara, ulijeće klizeći, nervira se, bori se.
Ovaj dobio par startova u ligi i odma neko qurčenje po terenu. Otvorio im je 5 kontri večeras sam on
Ismijavali su ga samo oni koji su htjeli podilaziti forumašima sa drugih tema.AshburtonG je napisao/la: Guendouzi je uz Pepea donio veceras preokret. Ismijavali su ga ovdje mnogi otkako je dosao. Momak ima ogroman potencijal. Davno rekoh, novi Vieira. Odnosno moderni Vieira, sa malo boljim pregledom igre i dosta losijom fizikom. Bitno je da je strast i volja tu, a to ni na jednoj tekmi nije izostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.