Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

ItsRamiz
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la ItsRamiz » 24 okt 2019, 22:39

Brokula je napisao/la:Cebalos :sick: :sick: :sick: :puke:
qarina obicna
sporiji lik od mertesackera
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 okt 2019, 22:49

Hahahahahahhaha :tokralju: :tokralju:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 okt 2019, 22:50

Što lik ima slobodnjak grob te ****
Pld W D L
38 26 12 0

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 okt 2019, 22:50

Pepppeeee!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 24 okt 2019, 22:50

Sad si na pozitivnoj nuli doktore. :clap: :clap: :wtf:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 okt 2019, 22:51

au yebote

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 okt 2019, 22:51

Brutalna dva suta.

Ako nista, barem smo u njemu dobili izvodjaca slobodnjaka kojeg godinama unazad nije bilo u ekipi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 okt 2019, 22:58

Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 okt 2019, 22:59

Brokula je napisao/la:Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenu
A Vilok? :rol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 okt 2019, 22:59

kako god, emery out, opet individualni momenti su iscupali tekmu

ovakvo rasulo gdje smo dali dva gola iz 2 slobodna udarca i imali isto suteva u okvir gola kao i Vitoria kući, gdje smo igrali samo kad smo morali ganjati rezultat je za otkaza

smiješan trener, posrećilo se večeras da Pepe zabije dva briljantna gola, sa ovakvim nastupima popušićemo i od Palasa, Wolvesa i Lestera hladno i tu ćemo debelo zijaniti LP, nešto kao prošle sezone

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 okt 2019, 23:01

bega_afc je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Ja razumijem od drugih navijača, al neko ko gleda Arsenal svake minute i sumnjao je u Pepe i pisao gluposti u vezi njega, stvarno treba da se preispita. Momak je zvijer i golovi su samo šlag na tortu onog što on radi na terenu
Vilok je bio tako loš večeras :sick: Nije što je bio loš nego od tako mladog momka onako bezobrazan i prepotentan stav na terenu. Pogledaj Martinelija primjera radi, udara, ulijeće klizeći, nervira se, bori se.

Ovaj dobio par startova u ligi i odma neko qurčenje po terenu. Otvorio im je 5 kontri večeras sam on
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 okt 2019, 23:02

A AMN treba da mjenja profesiju.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 okt 2019, 23:03

AA23 je napisao/la: ovakvo rasulo gdje smo dali dva gola iz 2 slobodna udarca i imali isto suteva u okvir gola kao i Vitoria kući, gdje smo igrali samo kad smo morali ganjati rezultat je za otkaza
Misliš, igrali su 80 od 90 minuta?

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 24 okt 2019, 23:08

anell je napisao/la:A AMN treba da mjenja profesiju.
Ma jadniku su mijenjali poziciju evo 3 godine. I kad se konacno, koliko toliko, privikao na desnog bocnog, danas ga stavili u vezu. Mislim da on nije ni shvatio sta je Emery danas htio od njega. On je svakako tek treca opcija na kojoj god poziciji da igra, tako da nije on kriv sto se raja povrijedjivala. Meni je zalosnije vidjet, da Xhaka, Luiz, Mustafi i co., igraju u prvih 11 i to nerijetko.

Guendouzi je uz Pepea donio veceras preokret. Ismijavali su ga ovdje mnogi otkako je dosao. Momak ima ogroman potencijal. Davno rekoh, novi Vieira. Odnosno moderni Vieira, sa malo boljim pregledom igre i dosta losijom fizikom. Bitno je da je strast i volja tu, a to ni na jednoj tekmi nije izostalo. :salut:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 okt 2019, 23:08

bega_afc je napisao/la:
AA23 je napisao/la: ovakvo rasulo gdje smo dali dva gola iz 2 slobodna udarca i imali isto suteva u okvir gola kao i Vitoria kući, gdje smo igrali samo kad smo morali ganjati rezultat je za otkaza
Misliš, igrali su 80 od 90 minuta?

pa eto ukratko to, sreća pa ovi nisu prije dali treći i martinez je imao par dobrih odbrana

uglavnom sramota, ovu vitoriju je neki semi profesionalan klub izbacio u kupu ligaskom njihovom, dodju na emirate i ljudi odigraju fantasticno, zasluzili su bodove ali eto pepe je majstorijama donio sva 3

ne znam samo kako da se radujem kada ovaj idiot ostaje na klupi zbog svakog dobrog rezultata, najgore sto znam da nema napretka niti ce biti pod ovim idiotom i nadam se da ce sto prije dobiti razlaz i da ce neko drugi sjesti na kormilo da se od ove ekipe napravi nesto konkretno i gledljivo

ovako znas da cemo igrati ko qrac i da ce nas ljudi silovati, a isto tako da znas iako pobijedis da nema napretka sa ovim kretenom na klupi

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 okt 2019, 23:09

Tierny je odličan igrač u najavi. Konačno nešto dobro i pozadi.

Opet po meni igrač tekme Matteo Guendouzi. Momak toliko intenzivno želi pobjediti u 90 minuta... malo igrača to ima.

Iz njegovog prodora je i dobijen zadnji slobodan udarac.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 okt 2019, 23:10

Brokula je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
Vilok je bio tako loš večeras :sick: Nije što je bio loš nego od tako mladog momka onako bezobrazan i prepotentan stav na terenu. Pogledaj Martinelija primjera radi, udara, ulijeće klizeći, nervira se, bori se.

Ovaj dobio par startova u ligi i odma neko qurčenje po terenu. Otvorio im je 5 kontri večeras sam on
Nije to samo kod njega, većina mladih igrača koji prođu akademiju pokazuju ovakvu vrstu qrcobolje, kao da su na antidepresivima.

Pojma nemam zašto je to tako, ali mi unazad deset godina nemamo akademca koji će izaći nabrijan i preorati teren.

Marineli je radilica, volim ovakve igrače. Iako je još dječak, ne boji se duela, ide uvijek rame u rame, a ima sve predispozicije da bude jako kvalitetan igrač.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 okt 2019, 23:12

Jest vala, AMN im diluje koje gode antidepresive da koriste u Engleskoj :mrgreen:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 okt 2019, 23:18

Pepe definitivno ima ono 'nesto', i to je bilo jasno nakon dvije odgledane utakmice. Opasna ljevica, odlican dribling, brzina, snaga za EPL, jedino me nervira stalno oslanjanje na lijevu nogu sto umnogome protivnicima olaksava posao da ga zaustave. Da sam bio ubijedjen u ispravnost njegovog dovodjenja i transfera od 80 miliona, iskreno nisam (nisam ni sada), ali da se ponovo treba dovesti i dati toliki novac, ja licno bih to uradio. Sigurno je ispred igraca poput Coutinha, koji nista manje ne kostaju.

Guendouzi je vec sad dobar igrac, a s obzirom na njegove godine, moze biti samo jos bolji. Borben, trci svih 90 min, nimalo mehak u duelima (niti bjezi od istih), a najvise mi se svidja sto voli povuci loptu. Uz njega i Torreiru dovesti jos nekog ofanzivnog veznjaka, dva dobra stopera (mada ima onaj iz Francuske, trebalo bi da je dobar), desnog beka (ja bih se Spanca vec na ljeto rijesio) i mogla bi se fina ekipa sklopiti.

Laca je veceras konstantno negodovao, sirio ruke, bunio se bez ikakve potrebe. Pristup kao da je Messi i dosao na seoski turnir da osvoji 1000 KM. Iako ga cijenim kao igraca, u narednoj bih poceo sa malim Martinellijem na desnom krilu (koliko god da nije za tu poziciju), uz Aubu i Pepea.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 okt 2019, 23:20

AshburtonG je napisao/la: Guendouzi je uz Pepea donio veceras preokret. Ismijavali su ga ovdje mnogi otkako je dosao. Momak ima ogroman potencijal. Davno rekoh, novi Vieira. Odnosno moderni Vieira, sa malo boljim pregledom igre i dosta losijom fizikom. Bitno je da je strast i volja tu, a to ni na jednoj tekmi nije izostalo. :salut:
Ismijavali su ga samo oni koji su htjeli podilaziti forumašima sa drugih tema.

Moraš nekako opravdati javno mišljenje pa udri po svemu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.