NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ti se odnosiš tako prema stadionu na kojem ti reprezentacija igra sve utakmice, na kojem ti realno medijski najpraćeniji klub igra premijer ligu, stadion na kojem ti se zamalo igrala grupna faza evropskog takmičenja, stadion na kojem ti domaćin u trećoj ligi dovede 4000 ljudi itd. Umjesto da ulažeš da sačuvaš sve to, da sačuvaš stvar koja ti donosi pare u čitav grad, ti "zaboraviš" plaćati održavanje.
Ali mi smo sami krivci za stanje u gradu. Jedini otpor je baš na tom stadionu. Na svakom od nas je da odluči hoće li biti dio toga ili ne.
Zeničani na STADION!
Ali mi smo sami krivci za stanje u gradu. Jedini otpor je baš na tom stadionu. Na svakom od nas je da odluči hoće li biti dio toga ili ne.
Zeničani na STADION!
"Prije par godina predlagao sam radikalan pristup za ozdravljenje. Nešto kroz šta prolazi Čelik iz Zenice. Doživio sam zlurade podsmijehe. I na čemu smo sada?! Čelik se sigurno vraća, a ja sam donedavno bio selektor i tehnički direktor Šri Lanke i radio sa Arsenom Wenger u projektima FIFA."
Evo za one s.mradove isto što se podsmjehuju na fb zajedno sa svojim nOčelnikom pitanjima kao što su..Ispali u najniži rang a dugovanja ostala...
Evo za one s.mradove isto što se podsmjehuju na fb zajedno sa svojim nOčelnikom pitanjima kao što su..Ispali u najniži rang a dugovanja ostala...
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Svi na stadion večeras, a vraca nam se i nakon dugo vremena Žuna
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Mogu li ikako biti 2 milje danas.
Pokazalo bi se da ono protiv Bosne nije bilo slucajno. Ja svakako ocekujem 1 milju.
Pokazalo bi se da ono protiv Bosne nije bilo slucajno. Ja svakako ocekujem 1 milju.
https://www.zenica.ba/aktuelnosti/javne ... a83d5c2e71
evo ih tek objavili tender za održavanje terena
evo ih tek objavili tender za održavanje terena
#samoČelik
Udje sad na stranicu gradske uprave.
Kaze gradonačelnik bivši sportista i zaljubljenik u prirodu.
Kako to ako je bivši sportista nema sluha za nasu svetinju, i zaljubljenik u prirodu jest kad se naloce i nazdere u Sebuju pa pijan sleti u babinu rijeku
Kaze gradonačelnik bivši sportista i zaljubljenik u prirodu.
Kako to ako je bivši sportista nema sluha za nasu svetinju, i zaljubljenik u prirodu jest kad se naloce i nazdere u Sebuju pa pijan sleti u babinu rijeku

moSa likCe
Ebem ja sport kojim se on bavio.
Najgore od svega je kada vidis one sto ga brane ginu za njega a sve seljacine Koje bi mater prevarile da im se ukaze prilika.Veceras ocekujem oko 1000-1500 gledatelja i naravno pobjeda 3-0
Celik Zenica
Neda mi se ovaj Jelah nikako gledati.I prosle godine radio kad su gostovali , a i veceras opet.Karta je kupljena, hajmo Ce u nove pobjede
Svi na Bilino!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Malo promjena u sastavu, hmm, aj vidjet cemo i ovog Pašalića kakav je
Hajmoooo sampioooniii!
Ja ne razumijem ovog lika sto strima, pa brate de priblizu tu kameru, jos od terena ovog zelenog oči me bole ne mozes gledati kako treba, sa tva uopste ne vidis loptu gdje je
Ti si dobar, ja golamana ne mogu upratiti. Prije su dosta bolji prenosi bili, ne zelim biti nezahvalan, bolje i ovo nego nista. Al ne bi bilo lose malo ovo poboljsat, ubi zeleno ovo od terena.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samo treba kontrast smanjit.
Kako dobar gol Alija, bravo mali. ABd da te prodamo dobro.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 11 gostiju.