Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Led te ne yebo, odavno veci amaterizam ne vidjeh. Christian Bale, Azpiqueta i sta sve ne...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Najjači je onaj što sa nekim Adisom komentariše,pa ga stalo Adiseee, Adisee, kao da ima legendu u studiju

Hahaha znao je i Spaho reci to za istogChapman je napisao/la:christian umm... gareth bale. pa kolega hadzicuuuuu
Ne znam da li oni citaju ikako sportske portale u BiH(forume). Ovaj mladji sa OBN-a(Adis) koji i nesto zna
ubijedjen sam da cita. Eh sad nakon ovoliko pljuvanja, morali bi malo poraditi na sebi. Radim slican posao vec dugo vremena, tj.od kako znam za sebe samo puno vise na radiju nego na TV-u i kada mi neko od kolega ukaze na problem sa dikcijom gdje sam pogrijesio. U vecini slucaja to je bilo slucajno, ali iducih 10-ak dana me grize savjest zbog te rijeci i totalno se fokusiram bas na tu rijec pri svakom iducem izgovaranju iste ili slicne. Eh sad, ovo kod mene je na Kantonalnom nivou a ova 2 papka su ne na drzavnom nego na regionalnom nivou i opet grijese ko majmuni. Aj kant bilived

- RockyMaivia
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:
Zoran Suko: Lyon je prijavio cak 8 golmana za EL 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bio je Bilić večeras... u 40 sekundi tri puta naglasio da je trener Lyona večeras slavljenik (rođendan).Contentissimo je napisao/la:Zoran Suko: Lyon je prijavio cak 8 golmana za EL
Hayley <3
- Contentissimo
- Kontakt:
Bilic je na FTV, ovaj je na BHTbadblueboylivno je napisao/la:Bio je Bilić večeras... u 40 sekundi tri puta naglasio da je trener Lyona večeras slavljenik (rođendan).Contentissimo je napisao/la:Zoran Suko: Lyon je prijavio cak 8 golmana za EL![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislio sam da prenose samo na entitetskim televizijama... onda vjerojatno na RTRS-u prenosi treći komentator?
Hayley <3
- Contentissimo
- Kontakt:
sta ces kad smo drzava paradoksa 
slažem se sa obojicom...DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.alan_kardec je napisao/la:nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima.
Marjan![]()
ima li negdje snimak kompletnog ovog Bahovog izlaganja na temu novinarstva?
Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
ako hoćeš da budeš drugačiji budi kao onaj dvojac sa ES, a ne izigravaj baba Maru dopingovanu šljivovicom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Titova-Juga
- Kontakt:
RockyMaivia je napisao/la:I ovakav Sasa je beton za Maki-a
Kao prvo, taj isti Saša ne spada u kategoriju komentatora.
Taj posao radi jer mu može biti a ne zato što je za isti kvalificiran.
Etikiranje Saše kao komentatora je ni manje ni više nego sramota.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
slažem se da ono što Marjan radi nije primjereno jednom komentatoru, mislim na njegove ispade, tj. dernjanje, pozdravljanje tetke, ljubavi, pričanje kako je otac nekog igrača bio tramvajdžija, sajdžija, burekdžija, pa ono gdje ste miševi i ostale suvišne stvari .. međutim, meni to ne smeta, meni se baš dopadaju te "gluposti"
jednostavno, volim da ga slušam, iako u posljednje vrijeme izgleda kao da mu je nestalo fora 
svako ima svoje, Marjan je jednostavno čovjek kojeg voliš ili ne voliš
svako ima svoje, Marjan je jednostavno čovjek kojeg voliš ili ne voliš
Nebojša Višković i Darko Plavšić sa Sportkluba su najbolji komentatori. Milina je slušati njihove komentare, a posebno kada Viško kaže: ''Sjajnoooo''
Oni koji prate znaju o čemu pričam (mada malo naginju na Liverpool ali nema veze
)
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Visko i fudbal
nek se on drzi tenisa, kad je u pitanju fudbal ima previse "gafova" da bi ga se smatralo odlicnim komentatorom
Srdjan Radojevic je BogOtac svih komentatora na SK (normalno zbog kosarke)
nek se on drzi tenisa, kad je u pitanju fudbal ima previse "gafova" da bi ga se smatralo odlicnim komentatorom
Srdjan Radojevic je BogOtac svih komentatora na SK (normalno zbog kosarke)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kaze ovaj debil sto prenosi ovaj fight na OBN-u da je jedan od boraca bio prvak Hrvatske u kategoriji do 66 kilometara

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARTERBACK
- Kontakt:
eh to sam čekao ahahahhahaha pazi ti izbora riječi samo molim te aaaaaA_d_0 je napisao/la:Latentna opasnost. O Boze.
[youtube][/youtube]

Sjećam se kad je OBN prenosio mislim finale Super Kupa i u 40 min rezultat je bio 1:0 za domaćina.Kad poče Vugdalić svoju misu.
Vugdalić - ova utakmica ide na produžetke
Hadžić - ima se još dosta igrati treba sačekati sa prognozama
Vugdalić - pitaću te to kolega Hadžiću u 90'
Vugdalić - ova utakmica ide na produžetke
Hadžić - ima se još dosta igrati treba sačekati sa prognozama
Vugdalić - pitaću te to kolega Hadžiću u 90'
1974---1975---1976---2001---2013---2020