Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 28 okt 2012, 00:59

ivan.balic je napisao/la:Sada ozbiljno. Ne znam čemu teške riječi. Utakmica bila korektna, Željo pobijedio. Ne znam šta je sada izazvalo nervozu.
Neka odgovori MRTAV KRALJ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 28 okt 2012, 01:02

Mancini, nadam se da nećeš izgubiti posao u Gracićevoj firmi kad se to desi, jer ne vidim drugi razlog zašto bi, pored Želje i Sarajeva, toliko pratio neki klub iz glavnog grada. Sretno ;)
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 okt 2012, 01:05

MinjonKocka je napisao/la:Kao što smo mogli vidjeti, Gracić je velike pare uložio na x. Dok gola niste primili, meljali ste loptu pred Antolovićem bez želje da šutirate, kad ga primiste onda trči i izvlači taj x inače će "šef" biti ljut.

Iskreno se nadam da će tom, kako ga vi nazivate, gospodinu Graciću dosaditi ovaj klub i da će se ugasiti jer je vještački i nazor.

Lijep pozdrav
Šta je bolan i tebi se ne spavaaaaa-okle se ti pojavi sa nekim X,,,,,,,,X-1 naš gospodin NG nikada nije odigro kladionicu jer je on BOSS ozbiljnog kluba koji se zove OLIMPIC,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 okt 2012, 01:10

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Kako to da smo kralj i ja stalno zajedno online??? Administracija!!!
Sad se u kuci i cetvrti laptop pali:), okrecu se brojevi, zovu se Spahici, Bude, svi na forum :lol: , a predsjednik dolazi ujutro, da kaze koj pametnu.

Nije ba frka, nema teskih rijeci. Slabi ste, ocajni ste, silne pare se trose u klub, a napretka nema. Veceras ste razocarali, onako veceras losem Zelji niste u stanju po golu opucati. Radnik je bolji od vas bio na Grbavici za klasu. Idem, uzivajte i nemojte se paliti:) Pabizo, treba mi taxi ujutro:)
Lupaš kao početnik bubnjar -OZBILJNI LJUDI RADE U UPRAVI OLIMPICA--------------------------------------------u koje vrijeme ti treba taxi,,,,,,,

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 okt 2012, 01:10

Samo treba naprijed gledati. Ova utakmica je prošlost.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 okt 2012, 01:16

kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego pustite suplju, hoce li Husrefov Olimpic kome dva puta na gol opucati u 90 minuta :lol:
MRTVI KRALJU NASTAVI DA LUPAŠ A MI ODOSMO NA SPAVANJEEEEEEE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 okt 2012, 02:00

Pabizo kralju što si tužan? Očekivao si tricu na Grbavici? Mora Olimpic još puno da radi da bi stekao renome nekakav, pa onda da se natječe s velikima. Što Husref ne forsira Škoru? :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 okt 2012, 02:40

Veoma je zanimljiv ovaj tim Olimpika. Ima tu finih igraca. Uh onaj malac iz juniora kako je fin igrac samo. Kakav je samo ono potencijal. Milina je bilo gledati i njega i Zolotica. Da im Bog samo da zdravlja njih dvojica ce biti strasni. Imali su obadvojica par finih akcija, prilika, svega necega.

Igra Olimpika bezveze. Tamo ima par super igraca ali nekako ne disu kao tim. Onaj Salcinovic je sjajan igrac zna sa loptom ali imam osjecaj da se po prvi put slazem sa ovim komentatorom ni ime mu ne volim reci, ali je za Salcinovica se slazemo. Mora ovaj tim puno bolje da igra. Ovo je skupina dobrih pojedinaca koja se nece naigrati ako ovako budu igrali. Na ovako se ne odnosi samo na utakmicu protiv Zelje nego zadjih par utakmica im je odron.

Inace kad se igra protiv Zelje ovi igraci se pravo napale jer vise pravih pitara igra u Olimpiku nego u Sarajevu i uvijek im je imperativ dobiti Zelju. Isto tako se napale i protiv Sarajeva da se dokazu. Mozda nekad Olimpik preraste u veoma uspjesan tim ali za sad to nije. Ali nije nemoguce da postane nesto poput Sirokog Brijega.

Jucerasnja utakmica je pokazala da Olimpik moze igrati kad hoce a to je kad je Husref odlucio da igra malo ofanzivnije. A da se Selimovic nije zajebavao 2 puta jednom kada je pao i trazio penal, a drugi put kad je predriblao pola grada Sarajeva i onda umjesto da ga zabije on pokusava nesto. Imao je Olimpik svoje sanse iz nicega a to se protiv velikih mora zabiti. Ali prvo poluvrijeme onako nikako odigrati i nadati se necemu to je greska trenera. A Husref nije los trener nego je isao na bod zato je izgubio a na bod je isao zbog Gracica koji ima kompleks od Zelje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 okt 2012, 03:33

MinjonKocka je napisao/la:Mancini, nadam se da nećeš izgubiti posao u Gracićevoj firmi kad se to desi, jer ne vidim drugi razlog zašto bi, pored Želje i Sarajeva, toliko pratio neki klub iz glavnog grada. Sretno ;)
Ne radim u njegovoj firmi,a ne možeš shvatiti jer je to viša matematika za tebe. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 okt 2012, 03:39

Sad se u kuci i cetvrti laptop pali:), okrecu se brojevi, zovu se Spahici, Bude, svi na forum :lol: , a predsjednik dolazi ujutro, da kaze koj pametnu.

Nije ba frka, nema teskih rijeci. Slabi ste, ocajni ste, silne pare se trose u klub, a napretka nema. Veceras ste razocarali, onako veceras losem Zelji niste u stanju po golu opucati. Radnik je bolji od vas bio na Grbavici za klasu. Idem, uzivajte i nemojte se paliti:) Pabizo, treba mi taxi ujutro:)[/quote]
Lupaš kao početnik bubnjar -OZBILJNI LJUDI RADE U UPRAVI OLIMPICA--------------------------------------------u koje vrijeme ti treba taxi,,,,,,,[/quote]

Cujem Jagodic vas preuzima ukoliko Husref kiksa u gradskom derbiju sa Slavijom. A, spominje se i Curguz :lol:[/quote]
Imaš li kakvih problema?Postoje pp i da ih razjasnimo ako želiš,jasno? :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 28 okt 2012, 16:59

Evo Vukovi moji tim za sledecu tekmu:

Fejzic

Regije Skaljic
Muharemovic Hajradinovic

Duljovic
Ristic Djuric
Salcinovic Kapic

Skoro
-----------------------------------------------------
P.S. ovo vam je najbolji tim koji Olimpic ima. Nadam se da cemo na Otocima da gledamo ovog vikenda derbi sa ovim timom. Jel nema sta vise Husref da isprobava on mora da stavi Skora u napadu i jedino tako moze da udje u formu kakvi treba. Napred VUKOVI !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 okt 2012, 10:04

Imate finu ekipu, ali ste igrali kukavicki do Adilovog gola i ne znam razloge takve igre.
Valjda je Husref gledao tekme protiv Rudara i Radnika kada smo se patili pa postavio na bod, sto je grijeh sa ovakvim igracima.
Fejzic definitivno najbolji kod vas, zatim Duljevic koji je biser BH fudbala, Djelmic solidan, a Salcinovic papak klasicni, vidi se da je placenik.
I dalje vam fali dobar spic i kreativac jer to dvoje nemate, Skoro nije onaj stari a Smajicu fali iskustva.
Husrefa pustite da radi i on ce sve to uklopiti. Ne znam sto Hajradinovic nije igrao, bas sam ga htio vidjeti protiv nas na djelu. :D

Inace sto se tice ovog vikenda:
Zeljo - Olimpic 1-0
Kadeti: Zeljo - Olimpic 3-1
Juniori: Zeljo - Olimpic 3-0
Mali fudbal: Zeljo - Olimpic 6-4

Dominacija!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 okt 2012, 10:27

bhsport je napisao/la:Imate finu ekipu, ali ste igrali kukavicki do Adilovog gola i ne znam razloge takve igre.
Valjda je Husref gledao tekme protiv Rudara i Radnika kada smo se patili pa postavio na bod, sto je grijeh sa ovakvim igracima.
Fejzic definitivno najbolji kod vas, zatim Duljevic koji je biser BH fudbala, Djelmic solidan, a Salcinovic papak klasicni, vidi se da je placenik.
I dalje vam fali dobar spic i kreativac jer to dvoje nemate, Skoro nije onaj stari a Smajicu fali iskustva.
Husrefa pustite da radi i on ce sve to uklopiti. Ne znam sto Hajradinovic nije igrao, bas sam ga htio vidjeti protiv nas na djelu. :D

Inace sto se tice ovog vikenda:
Zeljo - Olimpic 1-0
Kadeti: Zeljo - Olimpic 3-1
Juniori: Zeljo - Olimpic 3-0
Mali fudbal: Zeljo - Olimpic 6-4
Vrijeme radi za nase bisere koji uz par iskusnih nasih nogometaša izrastaju u jako dobre asove a HUSREF ima odresene ruke ,,,,,ma bicemo dobra ekipa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dominacija!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 30 okt 2012, 17:58

Težak žrijeb Kupa, ali dobra prilika. Ili bos ili hadžija. Ko izbaci Želju, taj osvaja Kup.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 okt 2012, 18:01

ekran je napisao/la:Težak žrijeb Kupa, ali dobra prilika. Ili bos ili hadžija. Ko izbaci Želju, taj osvaja Kup.
slazem, osvajanje kupa samo ide preko zelje... ali iskreno ne vidim nikoga ko nas u dvije utakmice moze izbaciti... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 30 okt 2012, 18:02

jovanmaksimovic je napisao/la:
ekran je napisao/la:Težak žrijeb Kupa, ali dobra prilika. Ili bos ili hadžija. Ko izbaci Želju, taj osvaja Kup.
slazem, osvajanje kupa samo ide preko zelje... ali iskreno ne vidim nikoga ko nas u dvije utakmice moze izbaciti... ;)
Sve se slažemo. Teško će biti svakome, ali nadati se, bar iz mog ugla.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 30 okt 2012, 22:58

Teska tekma ali mislim da ce Vukovi to odraditi kako treba !!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 31 okt 2012, 23:08

Par pitanja... Ljudi koji su osnovali Olimpik, gdje su, šta su, ima li ih u klubu ili, kako se još kaže, "oko" kluba? ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 31 okt 2012, 23:51

Mislim da se čovjek koji je osnovao Olimpic sada bavi privatnim biznisom, a i politikom u nekoj novoj stranci.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 nov 2012, 00:13

ekran je napisao/la:Mislim da se čovjek koji je osnovao Olimpic sada bavi privatnim biznisom, a i politikom u nekoj novoj stranci.
Šefkija Okerić?Dali je on osnovao Olimpic ili ipak nego drugi?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.