+ FrancuskePanda je napisao/la:pitanje je šta bi bilo sa njim da s druge strane nije bio luxemburg nego švica...Zekoo je napisao/la:Jedan je Miralem Pjanić
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Upravu si @Panda 100 %, al ajd sada da pišemo o tome šta bi bilo, kad bi bilo, zaista nema smisla.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma to je sve do igraca i njegove porodice ( Pjanicev otac je insistirao da on igra za BIH:), jednostavno mi trebamo sa svakim nasim igracem razgovarati pa nek se onda odluci za koga hoce i gotovo, a patriota poput Pjanica ce uvijek biti.Panda je napisao/la:pitanje je šta bi bilo sa njim da s druge strane nije bio luxemburg nego švica...Zekoo je napisao/la:Jedan je Miralem Pjanić
nije on ispunjavao niti jedan uslov da zaigra za francusku, to je patka nasih novinaraGoalgetter je napisao/la:+ FrancuskePanda je napisao/la:pitanje je šta bi bilo sa njim da s druge strane nije bio luxemburg nego švica...Zekoo je napisao/la:Jedan je Miralem Pjanić
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Kakvog Cire? Prije da je do Komsica i nekih drugih. Iako je bio zelen, Pjanic je kod Cire bio na Margini ..Cartman je napisao/la:Da je Ciro selektor, bili bi sad u Ljubljani. I to ne u "posjeti", nego da igraju.sajo10 je napisao/la:
Ciro je doveo Begovica, i to nakon sto je ovaj vec bio na spisku Kanade (sreca Bozija pa nije ulazio u igru, a jednom je i odbio jer mu je zena radjala), i na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. A Susic prakticki tjera ove igrace od BiH. Kaze logicno je da Seferovic igra za Svicarsku, pa neka onda igra.
Opet cu ponovit da me Seferovic nije nimalo odusevio, ali stvar je u principu i momak je mlad. Ista bi situacija bila da je Messi u pitanju, selektora ne zanimaju novi igraci i to je to.
Opet cu ponovit da me Seferovic nije nimalo odusevio, ali stvar je u principu i momak je mlad. Ista bi situacija bila da je Messi u pitanju, selektora ne zanimaju novi igraci i to je to.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 04 feb 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ali da ne idemo u svadju, jer je to ruzno, a nismo djeca (ja bar nisam, za mnoge ovdje neznam, kad citam vidim cesto da neko rezonovanje fali). Hocete da znate zasto Seferovic ne igra upravo za nas, a igrat ce bar u ovoj prijateljskoj za Svicu?
Evo vam odgovora: Zato sto je logicno.
Sušić: Hitzfeldov poziv Seferoviću je logičan
Evo vam odgovora: Zato sto je logicno.
Sušić: Hitzfeldov poziv Seferoviću je logičan
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 feb 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ni dipr majke ti, Pjanic je u Francuskoj od 2004-te godine a 2009-te je mogao lagano izabrati Francusku. Imao je sve potrebne uslove i zato ne pricaj gluposti ko sto pricas u zadnje vrijeme.Panda je napisao/la: nije on ispunjavao niti jedan uslov da zaigra za francusku, to je patka nasih novinara
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Svi dvoličnjaci tipa Seferović , Hajrović I. , i slični , a ti ih braniš , su za mene **** nad **** .Principatus je napisao/la:Hehe bagra sam ja i svi Bosanci van BiH? Hopa.bavarian_bk je napisao/la:Šta je smiješno , momak nešto krivo rek'o ?Principatus je napisao/la:
Oni bi na dvije stolice da sjede , e ne može jarane , imaj muda pa reci Hitzi , neću jarane , ja sam Bosanac i Hercegovac i igraću za BiH a ne jednim pričati jedno , drugima drugo .
Al' sve je to ista bagra , počevši od njih pa do tebe , ipak , dijaspora je dijaspora , čast izuzecima .Onda budi covjek i prestani navijati za dijasporsku repku, ili ti navijas za bagru? E posto to radis kako da te cijenim, kad sam sebi skaces u stomak?
A dijasporce vecinom mrze kompleksasi, to se zna.
![]()
Smijem se, smijeh je zdrav, naravno da je nesto pogresno rekao, ali oni koji ne mogu gledati dalje od svog nosa to nemogu razumijeti i vidjeti sta se ovdje upravo desava...nema smisla da takvim ljudima ista sto puta objasnjavam, jer ipak nemogu razumijeti. Pa ce se kasnije pitati, pa kako to hebemu misa da mi ne napredujemo, a tako smo talentovani.
Ja navijam za repku Bosne i Hercegovine a ne dijaspore za tvoju informaciju .
Možeš ti mene nazivati kompleksašom , ovim onim , ja sam u životu shvatio da vi iz dijaspore dolazite u BiH samo na odmor , kao i da odete u Tursku , Španiju , Italiju ili Hrvatsku , da bi pokazali svoj novi BMW , Audi i slično , pokazali kako imate para i ostalo i neki zbog rodbine koju imaju ovdje . Da dolazite vamo iz ljubavi , pff , pričam ti priče .
Naravno , čast izuzecima .
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 04 feb 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nista treba nastaviti dalje, u postupku dobivanja papira su Bicakcic i Hadzic, a sad treba vidjeti sta je sa Kolasincem, Hajrovicem mladjim, te vijeti i razvoj situacije oko Halilovica i trebalo bi se vidjeti sta je sa Arslanagicem iz Standarda jer on je jedini od ovih nasih mladih koji ima oravo solidnu minutazu u solidno klubu tako da bi nam mogao pomoci odmah.
Ti bi se i na vlastitu drzavu posrao,samo da iskoristis da popljujes Susica.Cartman je napisao/la:Ciro je doveo Begovica, i to nakon sto je ovaj vec bio na spisku Kanade (sreca Bozija pa nije ulazio u igru, a jednom je i odbio jer mu je zena radjala), i na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. A Susic prakticki tjera ove igrace od BiH. Kaze logicno je da Seferovic igra za Svicarsku, pa neka onda igra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
BIHfan je napisao/la:ni dipr majke ti, Pjanic je u Francuskoj od 2004-te godine a 2009-te je mogao lagano izabrati Francusku. Imao je sve potrebne uslove i zato ne pricaj gluposti ko sto pricas u zadnje vrijeme.Panda je napisao/la: nije on ispunjavao niti jedan uslov da zaigra za francusku, to je patka nasih novinara
2004. dosao, a debitovao za nas 2008., znaci 4 godine... a treba 5 da bi mogao igrati za reprezentaciju drzave u kojoj igras... on nije mogoa igrati za francuze osim da je sacekao jos godinu dvije...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Susic redovno sere na reprezentaciju, tako da...emir79 je napisao/la:Ti bi se i na vlastitu drzavu posrao,samo da iskoristis da popljujes Susica.Cartman je napisao/la:Ciro je doveo Begovica, i to nakon sto je ovaj vec bio na spisku Kanade (sreca Bozija pa nije ulazio u igru, a jednom je i odbio jer mu je zena radjala), i na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. A Susic prakticki tjera ove igrace od BiH. Kaze logicno je da Seferovic igra za Svicarsku, pa neka onda igra.
Hajrovic i Seferovic su male mace, tek cemo vidit sta je Susic napravio kad izgubimo Kolasinca i Halilovica. Ova prva dvojica su za siru klupu, ova druga za kicmu ekipe.
Pa sta je sa onim Hadzicem , ima brat bratu godina odkad on vadi papire 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ništa druže @ZZtop, još jednom se javio, ima 15 dana, da su mu papiri pri kraju, i da će biti završeni do kraja mjeseca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Begovic je mogao birati Kanadu da igra protiv Trinidada I Tobaga,Yamajke i onda da mu SAD ili Mexico dohakaju i to je sve a mozda i prije izlete.Bas nikakve sanse za neko veliko takmicenje.Kod Cire nije ni branio fakticki a tad je i baraz vec mirisao.
Pjanic je mogao izabrati Luxemburg Francuska je bila patka naravno,i sta dao bi koji gol u porazima od 1-5 ili 1-6 skoro pa svaku tekmu.Mujdza je presao zato sto je bilo ocito da ga Bilic tad nikad vise nece pozvati.
Mudonja se vrnuo iz Olandije tek kad je vidio da teoretske sanse za A selekciju Holandeza nema itd itd.
Ovi sto u imalo boljoj repci kotiraju tek onda kad izgube sve sanse za igranje u A selekciji a pronadju silom prilika rupu da ko fol hoce i mogu da zaigraju za BIH repku.Eto ih i to bas pjeske.
Ne treba biti previse bistar da se to na kilometre vidi.
Samo fakat ovi sto ih brane su 100 puta gori od ovih ispod .....
Pjanic je mogao izabrati Luxemburg Francuska je bila patka naravno,i sta dao bi koji gol u porazima od 1-5 ili 1-6 skoro pa svaku tekmu.Mujdza je presao zato sto je bilo ocito da ga Bilic tad nikad vise nece pozvati.
Mudonja se vrnuo iz Olandije tek kad je vidio da teoretske sanse za A selekciju Holandeza nema itd itd.
Ovi sto u imalo boljoj repci kotiraju tek onda kad izgube sve sanse za igranje u A selekciji a pronadju silom prilika rupu da ko fol hoce i mogu da zaigraju za BIH repku.Eto ih i to bas pjeske.
Samo fakat ovi sto ih brane su 100 puta gori od ovih ispod .....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ok. Kao prvo zasto mene vrijedjas i gnjavis me sa tvojim predrasudima. Da, u BiH kompleksasi iz dijaspore dolaze da pokazu auto i koliko novca mogu potrositi u discu preko noci. A kompleksasi u BiH, kao ti, se kace za to. Ja za to nemam potrebe, imam uspjesan i dobar zivot, to nemoram demonstrirati niti u Bosni ili negdje drugdje. Tako da zavrsimo tu temu, jer me ne interesuje i nema nikakve veze sa temom. Diskutuj je sa nekim "istomisljenikom" iz dijaspore.bavarian_bk je napisao/la: Svi dvoličnjaci tipa Seferović , Hajrović I. , i slični , a ti ih braniš , su za mene **** nad **** .
Ja navijam za repku Bosne i Hercegovine a ne dijaspore za tvoju informaciju .
Možeš ti mene nazivati kompleksašom , ovim onim , ja sam u životu shvatio da vi iz dijaspore dolazite u BiH samo na odmor , kao i da odete u Tursku , Španiju , Italiju ili Hrvatsku , da bi pokazali svoj novi BMW , Audi i slično , pokazali kako imate para i ostalo i neki zbog rodbine koju imaju ovdje . Da dolazite vamo iz ljubavi , pff , pričam ti priče .
Dvolicnjak. E sad o tome se da diskutovati. Na mene ovaj Hajrovic djeluje tako, dok ne dokaze suprotno. Ali tebi mora biti jasno, da nas selektor ne radi apsolutno nista po tom pitanju. Uzmi sebi vremena, procitaj sve clanke, stavi u hronoloski tacan poredak i razmisli sta se ovdje desava, ja sam ih sve pratio i citao. Susic sa Seferovicem nije rijeci promijenuo, nikad nisu stojali u kontaktu. Sa Hajrovicem jedanput u godini se cuo, to je sam priznao, dok je Hitzfeld, koji je bog i batina za Susica kao trener, sebi nije bio predobar, pa je isao u posjetu kod Hajrovica i tu direkt davao obecanja i stvarao pritisak. Evo sad odmah kod Seferovica. To su djeca, ti momci moraju razmisljati o svojoj karijeri, a nas selektor i savez su ih 100% zanemarivali, dok su Svicarci vodili razgovore (i to sa svojim reprezentativcima), drzali ih na radaru etc. Iz tog razloga igraju za njih, iz tog razloga je Svica sredjena drzava, a BiH nije. Ali kod nas se voli vise kukati, krivicu drugima dobacivati i kupati se u samosazaljavanju. Znam da to nisu slatke rijeci, nego gorke, a ljudi kod vise vole da im lijepo lazes. E to necu, pa me radije napadaj. Ok.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 feb 2013, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne znam što se toliko sekirate za te levate iz dijaspore? Ako neće, ne mora ba. Mora li Sušić molit te igrače? Ne mora. Jest da nam je trenutna ekipa sastavljena od većine takvih igrača, sigurno bi i oni pobjegli da su mogli igrati za druge reprezentacije, većina. Vjerovatno ćemo u budućnosti biti oslabljeni, al' Bože moj. To je već druga strana ove priče.
Reprezentativac prije svega mora biti veliki profesionalac, al' ništa manji patriota. Nek se ugledaju na Sergeja Barbareza i slične njemu. KO NE ŽELI, NEĆEMO GA MOLITI.
Reprezentativac prije svega mora biti veliki profesionalac, al' ništa manji patriota. Nek se ugledaju na Sergeja Barbareza i slične njemu. KO NE ŽELI, NEĆEMO GA MOLITI.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 04 feb 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
- Rockefeller
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Begovic je mogao birati Kanadu da igra protiv Trinidada I Tobaga,Yamajke i onda da mu SAD ili Mexico dohakaju i to je sve a mozda i prije izlete.Bas nikakve sanse za neko veliko takmicenje.Kod Cire nije ni branio fakticki a tad je i baraz vec mirisao.
Većinom ko god je imao priliku da zaigra za drugu državu zaigrao je. BiH je vazda bila alternativa. Razlog više da povedemo brige o sebi.
Ovi što pričaju protiv dijaspore se mogu stiditi, naravno. Za mnogo njih BiH znači alternativu, al' je mnogo njih i pomoglo/pomagalo BiH. Koliko se samo para ostavi u BiH, dosta je samo to.
Ko god misli da je u dijaspori dobro, naće način da ode. Nakon toga neka priča svoju priču.
Yebiga, Mahmutovic i Aco su Zacku Wrightu sredili papire za par sedmica, a Bakovic, Susic i ostala kompanija liku iz Velike Kladuse ne mogu za skoro dvije godine. Jadno.ZZtop10 je napisao/la:Pa sta je sa onim Hadzicem , ima brat bratu godina odkad on vadi papire
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Confiance, General505, Google [Bot], IgmanskiVukovi, Kobayashi, Maverick, mexy_whites, Sheyi, tuzlanskinacin i 84 gosta.