uglavnom, dobrodosao..sad Ješe i Jefton u obrani..drama
Nemoj me hebat da je u Kazanu bioKevin je napisao/la:znači na probi u Širokom Jefton..napokon..ovoga oćekujem ima 5 godina ali nikako kod nas..impresivna mu je karijera, Zagreb i Posusje ajd de..ali bio je clan Rubin Kazan-a kad su bili prvaci Rusije..![]()
jefton dobar igrač skroz uz ješu sigurno je široki dobio prave stopereKevin je napisao/la:znači na probi u Širokom Jefton..napokon..ovoga oćekujem ima 5 godina ali nikako kod nas..impresivna mu je karijera, Zagreb i Posusje ajd de..ali bio je clan Rubin Kazan-a kad su bili prvaci Rusije..![]()
Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
Ocetefelix123 je napisao/la:Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
Škripari ,škripari ,škripari smo mi ,idemo u Vrpcice roćkas slaviti ,hej
Neka si se ti logiro samo da mi kazesdime je napisao/la:Ocetefelix123 je napisao/la:Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
Škripari ,škripari ,škripari smo mi ,idemo u Vrpcice roćkas slaviti ,hej
Skripali ste vi,a znate kako ste prosli!!!Bas se sjećam onog BMW petice!!!Hrenovčico mala,vidi slike s naseg zadnjeg gostovanja u Vrapćiće,pa vidi jel nas bilo desetak!!!tarikhordas je napisao/la:Ha, kad zaskripite vas 10 sad u Mostaru ima da grmite
...mislis u pet godina odete na svako gostovanje u BiHŠB.TRN je napisao/la:Imas slike na fb,pa vidi gdje su gostovanja,u koji to grad Škripari nisu išli???? Jesmo manja skupina,al nas je bilo svugdje.Od manjih sredina ne znam brojniju i bolju skupinu!!!![]()
![]()
![]()
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!![]()
![]()
ha haŠB.TRN je napisao/la:Imas slike na fb,pa vidi gdje su gostovanja,u koji to grad Škripari nisu išli???? Jesmo manja skupina,al nas je bilo svugdje.Od manjih sredina ne znam brojniju i bolju skupinu!!!![]()
![]()
![]()
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!![]()
![]()
Draskovići,Jakupovići i ostali plaćenici,nas neće unistiti!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, Noke995, Proximic, supervizor i 11 gostiju.