NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Kako me nerviraju ovi fauli.
Ma neće sigurno, prvo što LAC neće ovako dobro šutirati, a krenut će i OKC (večeras 29% za 3p). Ali Clippersi jednostavno igraju dobro, ovaj p'n'r Paula i Griffina toliko prostora otvara, laganih poena i otvorenih šuteva.. morat će Brooks nešto smisliti ako misle ovo proći.BABADZO je napisao/la:Ne skacite odma na bandwagon,OKC uzima ovo u 6.Sta mislite da ce klipersi sutat 55 % za trice citavu seriju,il da ce cp ubacivat po 8 trojki za nepune 3 cet ?!
S druge strane, dobili su od Westbrooka (70% FG) i Duranta (50%) 54 poena za 3/4, i opet su u zaostatku 25 poena. Šta treba da ubace obojica po 50 da bi oni dobili utakmicu?
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
A **** te, 104 poena za 3 cetvrtine....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nece Paul ovako sutirati,ali nece ni Durant i Westbrook iducu tekmu...
Rano je izvuci zakljucak nakon jedne tekme,ali se postavlja pitanje je li Brooks i ekipa OKC-a dovoljno pametna za Riversa i Paula,koji sad ima sto mu je nedostajalo!?Znaci i trenera i sutere i jedno 10 puta boljeg Blakea,nego kad je dosao u klub! 

Upravo to.NEZALAGANJE je napisao/la:Nece Paul ovako sutirati,ali nece ni Durant i Westbrook iducu tekmu...![]()
Ovo isto, jedna utakmica ne može biti mjerilo sve onoga što će se izdešavati u nastavku serije. Ali činjenica kako su ih Clippersi razbucali večeras.NEZALAGANJE je napisao/la:Rano je izvuci zakljucak nakon jedne tekme,ali se postavlja pitanje je li Brooks i ekipa OKC-a dovoljno pametna za Riversa i Paula,koji sad ima sto mu je nedostajalo!?Znaci i trenera i sutere i jedno 10 puta boljeg Blakea,nego kad je dosao u klub!
Možda slična situacija za Thundere kao protiv Spursa prije dvije godine, izgubili su prve dvije a onda pohvatali konce, našli rješnje za igru Spursa i dobili naredne četiri.
Kako stvari stoje, večeras dva breaka i odličan uvod u drugu seriju ovog ludog Playoffa.

#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Po meni jedino sto moze prevagnuti ovu seriju je upravo to Brooksovo neznanje trenerskog posla.On je po meni isti kalibar kao Mike Brown sto je bio u Cavsima,znaci covjek ima srecu da ima jednog od najboljih svih vremena u svom timu i on jednostavno izvlaci to njegovo prosjecno(u najbolju ruku) trenersko umijece,dok sa druge strane je jedan od najboljih trenera protekle decenije koji zna kako dobijati ove utakmice.Ukoliko nekim slucajem Brook ovo izgubi ja msm da je otkaz neizbjezanNEZALAGANJE je napisao/la:Nece Paul ovako sutirati,ali nece ni Durant i Westbrook iducu tekmu...Rano je izvuci zakljucak nakon jedne tekme,ali se postavlja pitanje je li Brooks i ekipa OKC-a dovoljno pametna za Riversa i Paula,koji sad ima sto mu je nedostajalo!?Znaci i trenera i sutere i jedno 10 puta boljeg Blakea,nego kad je dosao u klub!
Nisam ocekivao da cu gledati garbage time u ovoj utakmici.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
OKC je 2012 imala Hardena za preokret protiv SA plus su prvi ozbiljniji PO igrali Splitter i Green,a Leonard je bio rookie.
Jednostavno su nas pregazili nakon sto se velika trojka izmorila.Nema sanse da izmore LAC.Njih ako misle proci,to moraju uraditi puno,puno boljom igrom...
@BABA GM OKC-a je Presti,SA 'skola konstantnosti'....Sto ce reci da se trener tesko mijenja.

@BABA GM OKC-a je Presti,SA 'skola konstantnosti'....Sto ce reci da se trener tesko mijenja.

Ovo sto su Clippe uradile je doktorijat half-courta, spacing im je nenormalan.
Al' I jest im sve upadalo, posebno trice.
Al' I jest im sve upadalo, posebno trice.
Uredu je drzati trenera tipa Pop,koji bi trebao bit trener dok god je ziv,Presti bi mogao doci u situaciju ili Brooks ili Durant ukoliko ovoga ne zadovolji jos jedno ispadanje prije finala,Durant je FA za 2 sezoneNEZALAGANJE je napisao/la:OKC je 2012 imala Hardena za preokret protiv SA plus su prvi ozbiljniji PO igrali Splitter i Green,a Leonard je bio rookie.Jednostavno su nas pregazili nakon sto se velika trojka izmorila.Nema sanse da izmore LAC.Njih ako misle proci,to moraju uraditi puno,puno boljom igrom...

pacersi
hibbert
thunder
prognoze za heat

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Liga je dobila novog Ray Allena
Kako je samo kul Beal.

Kako je samo kul Beal.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jbt, wizardsi su sutali trice preko 60%. strasno!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
veceras ocekujemo makar ovo

-
- Kontakt:
Roy Hibbert "Tall and that's all"

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ova blokada je propracena legandarnim komentarom na twitteru, nesto u fazonu "f*ck off, peasant!"Kobe Bryant je napisao/la:
veceras ocekujemo makar ovo

Vidim da se lenbias uzbudio sto su neki prognozirali pobjedu Netsa. Na jednoj drugoj stranici sam nasao podatak da je ovo 26ti put u istoriji da sampion igra u PO protiv tima koji ga je pomeo u regularnom dijelu sezone. Statistika kaze da je u proteklih 25 puta sampion svaki put ispao u PO od tima koji ga je pomeo u regularnom dijelu.
Nisam lik od statistika, ali ta tvrdnja da je PO druga prica i da ce Lebron igrati duplo bolje, u to iskreno ne vjerujem. Oni su i u Game 3 i 4 bili maksimalno napaljeni da uzmu Netse, ali su oba puta izgubili. Jest da je bilo tijesno, ali poraz je poraz. Dakle, ocekujem neizvjestan dvoboj, a Netse vidim u u finalu konferencije sa skorom 4:2. Ako bi bilo 3:3, onda vjerujem da bi Heat uzeo game 7.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
jesu navalili na Hiberta sad ce on proigrat,jer gore ne moze
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece proigrat, ubijaju ga svi u pojam. Treba ga poslati psihijatru ali ozbiljno..dema je napisao/la:jesu navalili na Hiberta sad ce on proigrat,jer gore ne moze
Mediji ga znaju pretjerat, isto kao i za Irvinga tokom sezone. Momak nije imao dana odmora..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.