Safet Sušić - Pape

Zamora
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Zamora » 08 jan 2015, 18:56

Strucnjak je zamalo usrao protiv Slovacke.
Izete :tokralju:

Tino Sveno, Avdija, Hadzic Anel, Sunja, Kvrzo nosioc Pape - odveli nas na SP :lol: to je grupa + teleca formacija :hmmmmm: golemo odradila klf. EP, cetri utakmice - dva boda....
Nasim momcima je bilo tesko i nosati se protiv Avdija, Pape i protivnik...ali kad se tu dodali jos Hadzic Anelko, Tino Sveno play :crazy: to je bilo vec previse...
X

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2015, 21:06

Žuti Mrav u svom stilu piše rečenice koje niko ne razumije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AdoCazin
Kontakt:

Post Postao/la AdoCazin » 08 jan 2015, 22:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

Objasnio covjek...

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 09 jan 2015, 10:19

adriano_leite je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:150 000 KM je jednako 11 prosjecnih godisnjih plata.

dakle neko mora ustati 2500 jutara u 11 godina ,raditi minimalno 8 sati svaki dan da bi zaradio te pare

a on je te pare uzeo vodeci ekipu iz prvog jakosnog šešira na 5 mjesto samo 2 boda iznad Andore!!!!

Ovo je samo jos jedan dokaz o kokvom se je covjeku radilo

SRAMOTA !!!!

Da bog da mu trebalo
Ali si zaboravio reci da je on zapravo i odveo repku u taj famozni prvi sesir ili je vec ona isprobana glupost da su to
sami igraci uradili pa ih Pape minirao :rol: .
sad ih je odveo na 5 mjesto grupe samo 2 boda ispred amaterske Andore

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2015, 11:25

Hvala ti Pape sto je jedino Borac dobio 80k dolara za SP na osnovu Avdukica.
Bolje je bilo napuniti kasu Ajduka, Sturma i Ibricinog kluba, a ne da se pomogne nasim klubovima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2015, 13:06

damirdamic72 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:150 000 KM je jednako 11 prosjecnih godisnjih plata.

dakle neko mora ustati 2500 jutara u 11 godina ,raditi minimalno 8 sati svaki dan da bi zaradio te pare

a on je te pare uzeo vodeci ekipu iz prvog jakosnog šešira na 5 mjesto samo 2 boda iznad Andore!!!!

Ovo je samo jos jedan dokaz o kokvom se je covjeku radilo

SRAMOTA !!!!

Da bog da mu trebalo
Ali si zaboravio reci da je on zapravo i odveo repku u taj famozni prvi sesir ili je vec ona isprobana glupost da su to
sami igraci uradili pa ih Pape minirao :rol: .
sad ih je odveo na 5 mjesto grupe samo 2 boda ispred amaterske Andore

Je li Safet dobio ugovor nakon poraza u kvalifikacijama ili nakon odlaska u Brazil? Kad to odgovoris, samo ce ti se reci zasto je dobio tolike pare ;) . Bili smo zrno kafe na fudbalskoj mapi dok Safet nije dosao, pa nas odveo u top 20, nebitno svidjalo ti se to ili ne. Ako nas nije odveo u top 20, onda nas nije odveo ni na 5. mjesto sada. Ako su samo igraci zasluzni za uspjehe, onda su zasluzni i za poraze.

Btw, vidim, Pupan ti relevantan :D.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jan 2015, 14:32

Sušić nije bio u Francuskoj u vrijeme napada braće Kouachi, ali jesu njegova djeca, koja žive u Parizu. Napad ga nije iznenadio.

"Nisam u Francuskoj, ali me je sve ovo pogodilo, posebno jer 30 godina živim u Parizu, djeca mi žive u ovom gradu. Kada sam čuo za pucnjavu, pozvao sam ih telefonom da vidim je li sve uredu. Nažalost, ovo su stvari koje se događaju s vremena na vrijeme. Nisam iznenađen, jer ti ljudi nisu prijetili samo časopisu Charlie Hebdo, nego i cijeloj Francuskoj, već godinama, zahvaljujući njihovim angažmanima u Iraku i drugim zemljama", izjavio je Sušić.

Ukazao je na činjenicu da se ne radi o izolovanom slučaju.

"Problem je što, kad eliminišeš njih dvojicu, ostaju hiljade njihovih istomišljenika, koji su spremni isto učiniti. To je žalosno", završio je Sušić.
Gigant, napad ga nije iznenadio, ali brzina Nigerijaca jeste :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jan 2015, 14:33

Virtu4l je napisao/la: Gigant, napad ga nije iznenadio, ali brzina Nigerijaca jeste :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 09 jan 2015, 15:06

adriano_leite je napisao/la: Je li Safet dobio ugovor nakon poraza u kvalifikacijama ili nakon odlaska u Brazil? Kad to odgovoris, samo ce ti se reci zasto je dobio tolike pare ;) . Bili smo zrno kafe na fudbalskoj mapi dok Safet nije dosao, pa nas odveo u top 20, nebitno svidjalo ti se to ili ne. Ako nas nije odveo u top 20, onda nas nije odveo ni na 5. mjesto sada. Ako su samo igraci zasluzni za uspjehe, onda su zasluzni i za poraze.

jesi li ti gledao i jednu utakmicu kvalifikacija za SP ?

imali smo najlaksu grupu gdje su nam se rezultati poklopili jbt Slovacka je remizirala s Lihtenstajnom

Jedina dobra utakmica bila je ona protiv Grcke u Zenici

daj molim te sa Grckom su nas u Grckoj vile pronosale.Izgubili smo od Slovacke ovdje i sretno dobili tamo

sa Latvijom Litvanijom i Lihtenstajnom smo igrali ok

cijele kvalifikacije je pokusavao nesto nemoguce.da sa 5-6 igraca kalibra Vrsajevica krpa rupe.O nepotizmu gluposti ,nekomunikaciji necu ni govoriti. 2 ista napadaca,rezervni golman za k...a ,do Besica smo kontinuirano igrali bez def veznog.Nigerija i Medunjanin kao lijevi bek.skautinga je vise Mešpa uradio za ovaj mjesec nego on za 5 godina

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2015, 15:09

Virtu4l je napisao/la:
:clap: :clap: Safet je fakat nepredvidiv lik. :urnebes: :urnebes:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jan 2015, 15:16

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
:clap: :clap: Safet je fakat nepredvidiv lik. :urnebes: :urnebes:
...i kao takav će nedostajati. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2015, 15:21

BaDa12 je napisao/la:
...i kao takav će nedostajati. :D
Kako kome. :evil:
Nece mi bas nedostajati glupe izjave i glupa prica. ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jan 2015, 15:30

Ali, svakako hoće sva euforija koja se ovdje podizala zbog toga što je zakasnio na avion ili što samo klima glavom uz aut liniju. Svašta se ovdje pisalo zahvaljujući Safetu. :lol:
Jedan je Pape, što jes' jes'. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 jan 2015, 15:43

Sad mozemo razumijeti te taktike Papeta,pa čovjek 30 godina u Francuskoj živi pod pritiskom,hoće li ga kakva braća zamijeniti i roknut na ulici,a on Safet!!! Sve mu opraštamo... Nije mogao ni da se kreće po Europi,šta znaš odakle vrebaju :D Mi smo zivjeli od 92 do 95 u ratu i nešto se žalimo,a Sajo 30 godina u nesigurnoj zemlji... Skup a opasan po život,takav ti je Pariz :urnebes:

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2015, 15:47

damirdamic72 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Je li Safet dobio ugovor nakon poraza u kvalifikacijama ili nakon odlaska u Brazil? Kad to odgovoris, samo ce ti se reci zasto je dobio tolike pare ;) . Bili smo zrno kafe na fudbalskoj mapi dok Safet nije dosao, pa nas odveo u top 20, nebitno svidjalo ti se to ili ne. Ako nas nije odveo u top 20, onda nas nije odveo ni na 5. mjesto sada. Ako su samo igraci zasluzni za uspjehe, onda su zasluzni i za poraze.

jesi li ti gledao i jednu utakmicu kvalifikacija za SP ?

imali smo najlaksu grupu gdje su nam se rezultati poklopili jbt Slovacka je remizirala s Lihtenstajnom

Jedina dobra utakmica bila je ona protiv Grcke u Zenici

daj molim te sa Grckom su nas u Grckoj vile pronosale.Izgubili smo od Slovacke ovdje i sretno dobili tamo

sa Latvijom Litvanijom i Lihtenstajnom smo igrali ok

cijele kvalifikacije je pokusavao nesto nemoguce.da sa 5-6 igraca kalibra Vrsajevica krpa rupe.O nepotizmu gluposti ,nekomunikaciji necu ni govoriti. 2 ista napadaca,rezervni golman za k...a ,do Besica smo kontinuirano igrali bez def veznog.Nigerija i Medunjanin kao lijevi bek.skautinga je vise Mešpa uradio za ovaj mjesec nego on za 5 godina
Ponovo ti kazem, odgovori na pitanje, je li Pape dobio ugovor nakon plasmana u Brazil ili nakon kvalifikacija? Dalje, repka je bila u qrcu i Pape ju je odveo u top 20, neoboriva cinjenica, a ako kazes igraci bla bla bla, pa sto nisu ranije igraci sami vodili repku u top 20? To sta je radio u kvalifikacijama, dobio je otkaz zbog rezultata. Ponavljam, nije dobio pare zbog rezultata u kvalifikacijama, nego zato sto je odveo repku u Brazil. Ako to ne mozes da skontas, onda tebi pasa nema pomoci.

Sto se tice skautinga i Mese, Mesa cilja na mjesto selektora vec dugo, on se huda sturio nudeci preko svakojakih medija, bila bi sramota da nema razradjen plan.

I jos sto se tice te izlizane teze kako su nas igraci odveli negdje- kad smo tako jaki, da li ce sve osim plasmana na Euro biti potop? Prema pisanju na ovom forumu, trebali smo biti u cetvrtfinalu Svjetskog, jer smo jaki k'o crna zemlja, znaci da je neuspjeh ako se ne kvalifikujemo na EP. Ako kazes da je nemoguca misija zbog toga sto je uradio Pape, postavljam ti pitanje: kako tako jaka repka poput nase, sa klasama od igraca, ne moze otici na EP tako sto ce zaredati pobjede protiv losije rangiranih ekipa i recimo uz jedan remi protiv Belgije? Velesila poput nase repke (misljenje foruma) trebala bi biti u stanju da dobije sve tekme i uzme bod protiv Belgije...

Mes Que Un Club!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 jan 2015, 15:53

Cuj repka bila u qurcu, a naslijedio ekipu koja je bila u barazu te godine.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2015, 16:00

Mozambik je napisao/la:Cuj repka bila u qurcu, a naslijedio ekipu koja je bila u barazu te godine.
Sta se desavalo prije historijskog baraza? Sta se desavalo od momenta postojanja repke pa do tog baraza sa Cirom? Gdje smo bili? San nam bio baraz, san nam bio da se ne halalimo sa kvalifikacijama nakon 3 ili 4 odigrane utakmice itd. itd. itd.

Mes Que Un Club!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 jan 2015, 16:29

Kakve to ima veze sa Susicem?

Napisao si da je repka prije njega bila u qurcu. Ja sam jednom recenicom dokazao da to nije istina, jer repka ne moze biti i u qurcu i u barazu istovremeno.

Repka je bila u kurcu 2006-e , ali nije kad ju je on preuzeo. On je preuzeo ekipu iz baraza i odveo istu opet u baraz, gdje je dozivio zestok nokaut.

Prema tome, prica da je Safet dosao kao boziji poklon, i da je preko noci od ekipe ranga Lihtenstajna napravio ekipu za SP, je obicna glupost.

Zbog takvih prica je Calcio i finalista izbora za ovogodisnju kantu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2015, 17:38

Mozambik je napisao/la:Kakve to ima veze sa Susicem?

Napisao si da je repka prije njega bila u qurcu. Ja sam jednom recenicom dokazao da to nije istina, jer repka ne moze biti i u qurcu i u barazu istovremeno.

Repka je bila u kurcu 2006-e , ali nije kad ju je on preuzeo. On je preuzeo ekipu iz baraza i odveo istu opet u baraz, gdje je dozivio zestok nokaut.

Prema tome, prica da je Safet dosao kao boziji poklon, i da je preko noci od ekipe ranga Lihtenstajna napravio ekipu za SP, je obicna glupost.

Repka je bila u kurcu od 1996 do 2006 sto je 20 godina. Dosao Ciro i napravio iskorak u baraz, a onda dosao Pape i odveo repku na Svjetsko. Koliko je Cirinih igraca bilo i koliko Papetovih, lako je provjeriti.

Mes Que Un Club!

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2015, 17:38

Mozambik je napisao/la:Kakve to ima veze sa Susicem?

Ne možeš to objasniti, ni nacrtati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.