FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 26 maj 2015, 21:40

I ja bih volio vidjeti Husejnovica i Mesanovica ponovo u Slobodi, ako je sigurica za tog Skahica, mozda jos jednog igrača kao zadnjeg veznog recimo moj pik bi bio Tomić i jednog desnog beka.

Po meni ce slobodne papire dobit: Prses, Music, Halilovic, Mujkić i Radovanovic iako bih volio da Radovanovica zadrži u sta cisto sumnjam.

Oni koji bi mogli put posudbe: Salihovic, Colovic i Mehanovic.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2015, 21:46

Ma samo uzeti Manijacima Tomica i time bi moja prva zelja bila ostvarena. :salut:

Kasnije baciti oko na strano trziste, eno Khedira je slobodan. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 maj 2015, 21:46

Ljudi moji, posto ja vodim nasu Facebook stranicu... meni su najsmjesniji navijaci Zeljeznicara koji dolaze na nasu stranicu i pucaju neke kilometarske komentare, isto ovako kao i na forumu... moralisti veliki... pobijedite Sarajevo, Zeba zabij ga i slicno. Nema mi veceg meraka nego ih banovati. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jos gori su navijaci Sarajeva koji im odgovaraju :lol: al njih ne diram, fini su :oops:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 26 maj 2015, 21:48

NYKnicks Fan je napisao/la:Ljudi moji, posto ja vodim nasu Facebook stranicu... meni su najsmjesniji navijaci Zeljeznicara koji dolaze na nasu stranicu i pucaju neke kilometarske komentare, isto ovako kao i na forumu... moralisti veliki... pobijedite Sarajevo, Zeba zabij ga i slicno. Nema mi veceg meraka nego ih banovati. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jos gori su navijaci Sarajeva koji im odgovaraju :lol: al njih ne diram, fini su :oops:
Samo tebra banuj ove sto pisu protiv uprave i interesa kluba!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 maj 2015, 21:49

NYKnicks Fan je napisao/la:Ljudi moji, posto ja vodim nasu Facebook stranicu... meni su najsmjesniji navijaci Zeljeznicara koji dolaze na nasu stranicu i pucaju neke kilometarske komentare, isto ovako kao i na forumu... moralisti veliki... pobijedite Sarajevo, Zeba zabij ga i slicno. Nema mi veceg meraka nego ih banovati. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jeebiga, ti banuješ i Tuzlake i navijače Slobode :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 maj 2015, 21:50

Tuzlak04 je napisao/la:

Kad to, sta, koga :?: :o :oops:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 maj 2015, 22:00

NYKnicks Fan je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Kad to, sta, koga :?: :o :oops:
Popušili ban još od vremena Ćire.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 maj 2015, 22:03

Moguce, nisam ja tu sam, tako da. :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 maj 2015, 22:12

Onaj osjecaj kad cijeli dan nisi na netu i dodjes navece kuci i procitas extra vijest za voljeni klub....Neopisivo :D AZMIR HUSIC gigant

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 maj 2015, 22:14

Al RAja cmizdri i **** Skahica sad, ko fol prosjecan igrac koji se nafurao da je igracina, neka se vrati u selo kod Tuzle bla bla... wahahaha posto imam veliko srce, ja sam za to da ipak nase visak igrace posaljemo na posudbu u Velez, jer ce slijedece sezone biti jaca konkurencija u ligi pa nije fazon da ispadnu... uz to halal im i Selamovic, Jahic, Cejvanovic i Kuduzovic :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2015, 22:17

j e b e m o,ne vadimo...al pravo k a r a nj e tek slijedi....prvo ce da zaplati ovaj olos sto 20 j e b e n i h godina zivi od svetinje,pa onda idu pojacanja...e tu ce vam vec trebat secer i voda...a od avgusta ponovo red k a r anj a sto na Tusnju sto na strani....kad je mogao United dic spomenik Fergusonu mozemo i mi...ne mora bit u prirodnoj velicini,j e b e m mu misa....ahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2015, 22:19

Batva je napisao/la:Al RAja cmizdri i **** Skahica sad, ko fol prosjecan igrac koji se nafurao da je igracina, neka se vrati u selo kod Tuzle bla bla... wahahaha posto imam veliko srce, ja sam za to da ipak nase visak igrace posaljemo na posudbu u Velez, jer ce slijedece sezone biti jaca konkurencija u ligi pa nije fazon da ispadnu... uz to halal im i Selamovic, Jahic, Cejvanovic i Kuduzovic :D

Slazem se, treba Velezu ponuditi neke od igraca jer su ipak prijateljski klub, a ovo proljece su druga najgora ekipa lige tako da ne bi bilo okej da ispadnu

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 maj 2015, 22:30

K.A.R.A.NJ.E...pocinje u subotu na Kosevu

Husrefe :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 maj 2015, 22:38

fukaratz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Skahic igrac Veleza,kako kazu ovi Mostarci, da je vec poptisao za vas.Dobar je igrac ako je tacno.Slijedece prvenstvo ce biti zestoka konkurancija, između ova nasa dva kluba za titulu.
lik dogovorio za nas do 2018 godine samo sto se nije pricalo o tome da ga Velez isforsira i ovu polusezonu :lol: napokon momak dolazi u pravi klub pun mu qurac Veleza i Vrpacica, njiva i balege :!: mada valja mu se naviknuti to ti je kao da iz Seata predjes u BMW :lol: mlad i perspektivan takav nam treba
Prije iz Trabanta u BMW :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 maj 2015, 22:42

tuzlak1987 je napisao/la:Naredni dobar i isplatljiv potez bi bio da kupimo Velez kako bi imali gdje kaliti igrace
Imamo mi perspektivniji klub od njih nasu Slogu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2015, 22:44

merak je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Naredni dobar i isplatljiv potez bi bio da kupimo Velez kako bi imali gdje kaliti igrace
Imamo mi perspektivniji klub od njih nasu Slogu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
plus sto je Simin Han London za vrapcice

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 26 maj 2015, 22:46

Slobodo nasa, dragi Allah nam se opet smilovao....

Azmir Husic da je otisao, znaci udario bi "parmake" visine 5 metara da vise nikad ne gledam na stadion tusanj ,s obzirom da imam taj pogled na stadion, a kamoli da krocim na taj isti!

Koliko je samo dobra uradio za nas,glupo vise nabrajati. DJELIMA DOKAZANO! a koliko je dozivio ovdje neugodnosti ,pa covjece to je nevjerovatno e toliko uraditi za klub a tako da se vrati NEVJEROVATNO,ali.....pametan je nas Azmir zna on kakve se igre igraju i ko to sve rezira ,protivnike koje ima kraj sebe on ce povaljati sposobniji je i pametniji i naravno MOĆNIJI od svih tih miseva, pa naravno odlucio je već :)...

Samo za vrijeme jedne utakmice protiv Mladosti,sta mu sve ruzno govore,a bas sam imao tu čast biti sa Azmirom poslije te utakmice, gdje kaze OVU UTAKMICU DA SMO IZGUBILI NISTA I NIKO ME NE BI OPRAO,A TI TAMO SU MOG OCA UBILI NIKAD NE BIH PRODAO UTAKMICU NIKAD!!! uh kako bi samo docekali pojedinci naslađivati se i kriviti ga ...eh hvala Bogu kad je tako zavrsilo radovao se ko malo dijete to mu bas dalo dodatnu volju za nasatavak.

Pristizanjem kapitalaca na tušanj ,sloboda na vrhu tabele ,promjenit ce se i misljenje onih koji su kupjeni za 2 piva da lapradju protiv Azmira, sva sreca malo ih je !

aBd ujedinjeni ,Azmir,uz podrsku grada , navijaci sirom TK-a,znaci jedna super jaka Sloboda.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 22:48

zivota mi ako nebude vise raje u simin hanu na utakmicama sloge u federalnoj,nego u vrapcicima..ako nema i sad vise..ali simin han ima dosta stanovnika,i okolnih mjesta,mislim da broji oko 15 milja ljudi..da bude 500,vise nego kod njih
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 maj 2015, 23:05

Nije Simin Han ni blizu 15 milja, al da su tu negdje sa posjetom jesu :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2015, 23:16

Coraco je napisao/la:Nije Simin Han ni blizu 15 milja, al da su tu negdje sa posjetom jesu :D
jedina tekma koja ih cupa za posjetu je sa zrinjskim..ne mogu reci gradski derbi jer su ovi iz vrapcica a to nije mostar....tu ih bude 2,3 milje od toga 500 ultrasa...inace 200 dusa na stadionu...zakace nake transove i odu ljudi negdje,jbt :? :? :shock: ...sljedece sezone im je GAME OVER jer je cucnuo gospodin premijer a liga se skracuje....sto ti je sudbina kleta

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.