Zayebavam se, sta si odmah skocioCap17an je napisao/la:Jes vala. Nek' ponesu vazelin, pošto su oni Betis, zadnji na tabeli nisu nas pobijedili toliko dugo... I nije da nam je njihov igrač dosad zabio 20-ak golova, nikako.Amar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
Ljudi se trebaju spustiti na zemlju, pogotovo jer daju povoda za glupe rasprave kad ili ako Barca večeras pobijedi.
Ne znam zašto ljudi uzdižu Real toliko, kiksali smo svaki derbi dosad u Primeri.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nešto kontam, ponekad bi i volio da ih Real išamara ko drolju i ponizi (kao Bayern lani)....cisto da ih natjeraju da konacno krenu u rekonstrukciju....ufatim sam sebe nekad u takvim razmišljanjima, ali opet ne mogu im to poželiti u Clasicima.
Jer ta tekma je nenormalna po svim parametrima i pobuđuje najniže strasti kod covjeka - arhaicni poluprimitivni osjecaj plemenske pripadnosti jednom kolektivitetu....i kako cu im želiti potope i poniženja u jednoj takvoj utakmici
- iako su zaslužili tako nešto odavno (jer ocito da i posle onog šibanja mrtvog konja od strane bavaraca čelnicima kluba nije došlo iz guzice u glavu
)
Jer ta tekma je nenormalna po svim parametrima i pobuđuje najniže strasti kod covjeka - arhaicni poluprimitivni osjecaj plemenske pripadnosti jednom kolektivitetu....i kako cu im želiti potope i poniženja u jednoj takvoj utakmici
[youtube][/youtube]

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Otkriven razlog Barcine loše igre, nezalaganja, kao i razlog visoke pobjede nad Osasunom iz vedra neba.
U navedenom klipu se može vidjet' i taktika Martina za el-clasico.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Znas ti cime si se mazo protiv SirokogAmar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakve to ima veze s ovom temom? J.bo te celikbparena je napisao/la:Znas ti cime si se mazo protiv SirokogAmar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Neymar, Messi i Iniesta.
Hajmo po pobjedu !
Hajmo po pobjedu !
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo do pobjede!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
znacemo na cemu smo i prije pocetka utakmice cim vidimo tatumandraX je napisao/la:Otkriven razlog Barcine loše igre, nezalaganja, kao i razlog visoke pobjede nad Osasunom iz vedra neba.
[youtube][/youtube]
nadam se u ovakvom izdanju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Joj naših smećara u svakoj državi ima prijenos samo kod nas nema. Treba poslati dopis Senadu da Face od sljedeće sezone prenosi Primeru.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Isto ko vas vazelin sto vam je trebo u tekmi sa prvoplasiranom ekipom.Ado1921 je napisao/la:Kakve to ima veze s ovom temom? J.bo te celikbparena je napisao/la:Znas ti cime si se mazo protiv SirokogAmar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Vidiš da još nije prebolio ispadanje Slobode, a fura se da je veci tuzlak od samih tuzlakaAdo1921 je napisao/la:Kakve to ima veze s ovom temom? J.bo te celikbparena je napisao/la:Znas ti cime si se mazo protiv SirokogAmar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
Neka neka, kakve to veze ima sa Barcom, nemojte Bogati počet' o tome ovdje.
Još malo do tekme, nema predaje!
Tata, zelenooo obuciiiii nek' slutii na radooostttt!
Još malo do tekme, nema predaje!
Tata, zelenooo obuciiiii nek' slutii na radooostttt!
- Neandertalac
- Kontakt:
Bog ti dao lijepo zdravljemandraX je napisao/la:Ovaj bi trebao bit' ok.
http://88.80.11.29/80170/watch-real-madrid-vs-barcelona
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa de ljudi tako vam boga instalirajte sopcast ili torrent stream ,nisam jednom postavljo kako sta ,
gledajte utakmice normalno ko ljudi a ne ovako na ovim linkovima ,jezim se od njih ,piksel pola metra
gledajte utakmice normalno ko ljudi a ne ovako na ovim linkovima ,jezim se od njih ,piksel pola metra
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Braco nek nam je sretno, veceras 3 boda akobogda inshallah
MES QUE UN CLUB.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde , kako ide taj sopcast . Probao sam jednom i nije uspjelo , noob level , expert ... A i ne moras sada , ako treba nesto puno vremena ...barca_87 je napisao/la:pa de ljudi tako vam boga instalirajte sopcast ili torrent stream ,nisam jednom postavljo kako sta ,
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma sopcast je rinaka, non stop puca konekcija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.