I ja kontam da ce over veceras, ali i Anderson je u strasnoj formibob je napisao/la:meni nekako R.Westbrook over baca e sad skim ga staviti jos dva paraovaj Harder posljednje tri ga igram lik bunar nemoze pogoditi
al eto kontam mogo bi veceras
...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ma gledam ovaj wwin losu ponudu ima za kosarkase duplo bolji bet live i premier ...LloriS je napisao/la:I ja kontam da ce over veceras, ali i Anderson je u strasnoj formibob je napisao/la:meni nekako R.Westbrook over baca e sad skim ga staviti jos dva paraovaj Harder posljednje tri ga igram lik bunar nemoze pogoditi
...
- vendeta1921
- Kontakt:
ja sam se u premier bas zbog toga regovo,hajde daj jos jedan par koji bi ti odigro uz Westbrooka i Andersonabob je napisao/la:ma gledam ovaj wwin losu ponudu ima za kosarkase duplo bolji bet live i premier ...LloriS je napisao/la:I ja kontam da ce over veceras, ali i Anderson je u strasnoj formibob je napisao/la:meni nekako R.Westbrook over baca e sad skim ga staviti jos dva paraovaj Harder posljednje tri ga igram lik bunar nemoze pogoditi
...
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- zlatniljiljan
- Kontakt:
howard underbob je napisao/la:meni nekako R.Westbrook over baca e sad skim ga staviti jos dva paraovaj Harder posljednje tri ga igram lik bunar nemoze pogoditi
...
D.Howard (LA Lakers) (19,5) 8.12. 03:30 Manje 1,85
Augsburg - Bayern 8.12. 15:30 2 1,25
Motherwell - Ross County 8.12. 16:00 1X 1,27
PAOK - Levadiakos 8.12. 16:15 1 1,60
Paris SG - Evian TG 8.12. 17:00 1 1,20
Atalanta - Parma 8.12. 18:00 1X 1,34
Budućnost - C.Zvezda 8.12. 19:00 2 1,80
Zadar - Szolnoki 8.12. 19:00 1 1,30
ADO Den Haag - Zwolle 8.12. 19:45 1X 1,22
Srbija - Češka(Ruk.Ž) 8.12. 20:15 2 4,00
kvota: 86.28
Augsburg - Bayern 8.12. 15:30 2 1,25
Motherwell - Ross County 8.12. 16:00 1X 1,27
PAOK - Levadiakos 8.12. 16:15 1 1,60
Paris SG - Evian TG 8.12. 17:00 1 1,20
Atalanta - Parma 8.12. 18:00 1X 1,34
Budućnost - C.Zvezda 8.12. 19:00 2 1,80
Zadar - Szolnoki 8.12. 19:00 1 1,30
ADO Den Haag - Zwolle 8.12. 19:45 1X 1,22
Srbija - Češka(Ruk.Ž) 8.12. 20:15 2 4,00
kvota: 86.28
ja sam se u premier bas zbog toga regovo,hajde daj jos jedan par koji bi ti odigro uz Westbrooka i Andersona[/quote]vendeta1921 je napisao/la:ma gledam ovaj wwin losu ponudu ima za kosarkase duplo bolji bet live i premier ...LloriS je napisao/la:I ja kontam da ce over veceras, ali i Anderson je u strasnoj formibob je napisao/la:
iskreno nisam ti ja nesto pouzdan
5 kvotu za sutra molim lijepo,ljudi pomažiteee..
- vendeta1921
- Kontakt:
[quote="bob"][quote="vendeta1921"][quote="LloriS"][quote="bob"][/quote] I ja kontam da ce over veceras, ali i Anderson je u strasnoj formi
[/quote]
ma gledam ovaj wwin losu ponudu ima za kosarkase duplo bolji bet live i premier ...[/quote]
ja sam se u premier bas zbog toga regovo,hajde daj jos jedan par koji bi ti odigro uz Westbrooka i Andersona[/quote]
ima par momaka koji znaju postaviti finih parova , onako na prvu deng mi over baca boozer necu jer snjim nisam nikad nacisto a deng igra fino posljednje tri over isao , west. cu over najvjerovatnije , ovaj harder a posljednje tri je los bio al opet mora ga jednu krenuti opet ce imati jedno 15 slobodnih
valjda koju tricu ubode veceras takodejr kobe over 27 bi trebao imao je dobar prosjek protiv oklahome proslu sezonu a ove igra jos bolje , nije mi ovo def. posto cu cekati tamo 20 min. do utakmca pa cu skontati ...[/quote]
hajd hvala ti,sacekacu tih 20 minuta pa postavi sta si odigrao,posto sam ja bas nikakav sa NBA aa samo jel pod tim harder mislis na onog iz Houstona
ma gledam ovaj wwin losu ponudu ima za kosarkase duplo bolji bet live i premier ...[/quote]
ja sam se u premier bas zbog toga regovo,hajde daj jos jedan par koji bi ti odigro uz Westbrooka i Andersona[/quote]
hajd hvala ti,sacekacu tih 20 minuta pa postavi sta si odigrao,posto sam ja bas nikakav sa NBA aa samo jel pod tim harder mislis na onog iz Houstona
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
On i Jefferson over, ali Al izgleda sa nekakvom povredom, pa znaci on otpada.bob je napisao/la:
iskreno nisam ti ja nesto pouzdanima par momaka koji znaju postaviti finih parova , onako na prvu deng mi over baca boozer necu jer snjim nisam nikad nacisto a deng igra fino posljednje tri over isao , west. cu over najvjerovatnije , ovaj harder a posljednje tri je los bio al opet mora ga jednu krenuti opet ce imati jedno 15 slobodnih
valjda koju tricu ubode veceras takodejr kobe over 27 bi trebao imao je dobar prosjek protiv oklahome proslu sezonu a ove igra jos bolje , nije mi ovo def. posto cu cekati tamo 20 min. do utakmca pa cu skontati ...
Treb˙o bi West over, Denver prima dosta poena, i sama ut. je bliza overu od undera.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
nadam se da nije laž: " onclick="window.open(this.href);return false;
jest on je vidim pala mu granica na wwinu sad je na 21,5vendeta1921 je napisao/la:
- BenjooJutub
- Kontakt:
bezze je napisao/la:5 kvotu za sutra molim lijepo,ljudi pomažiteee..

Zasto Deng over kad je zadnje 2 sezone protiv detroita na prosjeku od 7, odnosno 12 poena, a i igra protiv Princea koji ga jako dobro brani, a uz to ove sezone igra nesto slabije u gostima nego kod kuce ?
Peković 13.5
Love 21.5
Kontam da će bar jedan ići over,pa ako može neka sugestija ili analiza ko prati NBA pošto ja baš i ne pratim toliko,sinoć me zaj... Wade
Mislio sam nekog od ova 2 staviti over,Ellis over i Howard under ili S.Curry under.
Love 21.5
Kontam da će bar jedan ići over,pa ako može neka sugestija ili analiza ko prati NBA pošto ja baš i ne pratim toliko,sinoć me zaj... Wade
Mislio sam nekog od ova 2 staviti over,Ellis over i Howard under ili S.Curry under.
it's football day
gledam i S.Curry bi mogao over 19 , 6 utakmica je do sada samo u under otisao a u prvoj mecu protiv nets zavrsio na 25 poena ...dr.van nostrand je napisao/la:On i Jefferson over, ali Al izgleda sa nekakvom povredom, pa znaci on otpada.bob je napisao/la:
iskreno nisam ti ja nesto pouzdanima par momaka koji znaju postaviti finih parova , onako na prvu deng mi over baca boozer necu jer snjim nisam nikad nacisto a deng igra fino posljednje tri over isao , west. cu over najvjerovatnije , ovaj harder a posljednje tri je los bio al opet mora ga jednu krenuti opet ce imati jedno 15 slobodnih
valjda koju tricu ubode veceras takodejr kobe over 27 bi trebao imao je dobar prosjek protiv oklahome proslu sezonu a ove igra jos bolje , nije mi ovo def. posto cu cekati tamo 20 min. do utakmca pa cu skontati ...
Treb˙o bi West over, Denver prima dosta poena, i sama ut. je bliza overu od undera.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nekako mi i ut. u overu zvuci fino, moglio bi dosta igraca prebacitibob je napisao/la:gledam i S.Curry bi mogao over 19 , 6 utakmica je do sada samo u under otisao a u prvoj mecu protiv nets zavrsio na 25 poena ...
U Detroitu opet nekako under najblizi, pa i u Clevelandu, Timberwolvesi destkovani...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Može li se Love raspucati večeras i dati 22+ ?dr.van nostrand je napisao/la:nekako mi i ut. u overu zvuci fino, moglio bi dosta igraca prebacitibob je napisao/la:gledam i S.Curry bi mogao over 19 , 6 utakmica je do sada samo u under otisao a u prvoj mecu protiv nets zavrsio na 25 poena ...![]()
U Detroitu opet nekako under najblizi, pa i u Clevelandu, Timberwolvesi destkovani...
it's football day
Ko fali Wolvesima ? A Curry ne igra bas najbolje protiv D-Willa.dr.van nostrand je napisao/la:nekako mi i ut. u overu zvuci fino, moglio bi dosta igraca prebacitibob je napisao/la:gledam i S.Curry bi mogao over 19 , 6 utakmica je do sada samo u under otisao a u prvoj mecu protiv nets zavrsio na 25 poena ...![]()
ma ja samo overe igram nekako mi se neda pratiti underdr.van nostrand je napisao/la:nekako mi i ut. u overu zvuci fino, moglio bi dosta igraca prebacitibob je napisao/la:gledam i S.Curry bi mogao over 19 , 6 utakmica je do sada samo u under otisao a u prvoj mecu protiv nets zavrsio na 25 poena ...![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:

silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.