FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne treba nam odlazak Gotzea!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Bayern Munich boss Pep Guardiola has no intention of selling Mario Gotze after the midfielder hinted he could be interested in a move to Juventus.
Gotze, 23, called JuBentus a "big, big club" amid reported interest from the Serie A champions, and admitted he could be tempted by a move away from the Bundesliga to play in a different league.
He was signed from Borussia Dortmund for €37 million in 2013, but has struggled to hold down a starting role and was named as one of the biggest disappointments of the 2014-15 Bundesliga season by his fellow professionals.
La Gazzetta dello Sport reported on Saturday that Bayern would allow Serie A champions JuBe to speak to Gotze -- who scored Germany's winning goal in the 2014 World Cup final -- over a possible transfer.
But, speaking at a news conference ahead of Bayern's friendly against Inter Milan on Monday, Guardiola insisted that Gotze remains part of his first-team plans and will be at the club next season.
"Mario is a top player," Guardiola said. "He's a player in my team, and he'll be here for the season which is about to begin. There has been no contact with other teams, and I have nothing else to add."
Gotze's agent Volker Struth criticised Bayern earlier this month for not giving the Germany international enough support last season.
Gotze, 23, called JuBentus a "big, big club" amid reported interest from the Serie A champions, and admitted he could be tempted by a move away from the Bundesliga to play in a different league.
He was signed from Borussia Dortmund for €37 million in 2013, but has struggled to hold down a starting role and was named as one of the biggest disappointments of the 2014-15 Bundesliga season by his fellow professionals.
La Gazzetta dello Sport reported on Saturday that Bayern would allow Serie A champions JuBe to speak to Gotze -- who scored Germany's winning goal in the 2014 World Cup final -- over a possible transfer.
But, speaking at a news conference ahead of Bayern's friendly against Inter Milan on Monday, Guardiola insisted that Gotze remains part of his first-team plans and will be at the club next season.
"Mario is a top player," Guardiola said. "He's a player in my team, and he'll be here for the season which is about to begin. There has been no contact with other teams, and I have nothing else to add."
Gotze's agent Volker Struth criticised Bayern earlier this month for not giving the Germany international enough support last season.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
@PEP na aparatima 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Iako se ne bih složio prodaji Götzea, vidim kako bih mu to odgovaralo. Napokon bi igrao desetku u jednoj veoma kvalitetnoj ekipi.
Ali o tome ne vrijedi razmišljati za sad...
Ali o tome ne vrijedi razmišljati za sad...
FC Bayern -/- THE Ohio State University
@kufur, kad si tamo spam'o i ljude provocir'o bilo je ok; sad kad ljudi dodju da se nasladjuju i da ti vrate ti ovako reagujes. Sad kad si vec zakuh'o bori se i ne cmizdri i odgovaraj im kako i oni tebi, ne uvredama i psovkama jer ne zelim da ih ovdje citam i imam pravo kao ucesnik u diskusijama ovdje da to trazim.Kufur je napisao/la:Gefufna je napisao/la:@PEP na aparatima
diletant iz mafije A ne zna sta ce od dosade ,haj ramo medju svoja mafijaska ****,debilska.
kaj se mene tice ja bi gocinju jos ovu sezonu dao sansu ,znaci treca sansa sad ili nikad ,mada iskreno nisam optimista dok je guardiola ovdje da on moze doci do izrazaja i nesto vise uciniti,dakle iskazati svoju kvalitetu.
ne znam kako god bilo ako i dodje do transfer ,niakako glava za glavu sa jubetom ,jer gece vise vredi .Ako dodje masna ponuda zasto ga i ne prodati **** ga ,pa kud puklo da puklo.
ne znam kako god bilo ako i dodje do transfer ,niakako glava za glavu sa jubetom ,jer gece vise vredi .Ako dodje masna ponuda zasto ga i ne prodati **** ga ,pa kud puklo da puklo.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
muamerc je napisao/la:@kufur, kad si tamo spam'o i ljude provocir'o bilo je ok; sad kad ljudi dodju da se nasladjuju i da ti vrate ti ovako reagujes. Sad kad si vec zakuh'o bori se i ne cmizdri i odgovaraj im kako i oni tebi, ne uvredama i psovkama jer ne zelim da ih ovdje citam i imam pravo kao ucesnik u diskusijama ovdje da to trazim.Kufur je napisao/la:Gefufna je napisao/la:@PEP na aparatima
diletant iz mafije A ne zna sta ce od dosade ,haj ramo medju svoja mafijaska ****,debilska.
Ali zasto da se nasladuju gdje sam se ja izjasnjavao do predhodnog posta u vezi gecea
muamerc @ ,ne znam kakv si dojam stekao od jucer o meni ,ja te nisam nicim uvirjedio samo sam ti drzsko odg,i ne znam cemu takvo pisanje i odnos prema meni .A iskreno ,ponavljma po ko zna koji put ,ako se nekome nesto ne svidja ,neciji postovi, pisanja ,ima brate lijepo opcija za gnjavatore stavis na listu ,i nema citanja ili ignoriras ignoriras jednostavno.Zivio
- Centre forward
- Kontakt:
Normalni gosti su uvijek dobrodošli, par Juventusovaca koji pišu ovdje su i više nego korektni i cool momci, zaista, a ovaj zadnji provocira još od završne faze LP. Kad su i oni zijanili podvio je rep, narafno. Takvi trebaju da pišu na temi napravljenoj posebno za njih.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Pa stavite čovjeka u listu gnjavatora kad već čovjek sam preporučuje. 
ima ihmozda 2,3 onako djeluju ko OkCentre forward je napisao/la:Normalni gosti su uvijek dobrodošli, par Juventusovaca koji pišu ovdje su i više nego korektni i cool momci, zaista, a ovaj zadnji provocira još od završne faze LP. Kad su i oni zijanili podvio je rep, narafno. Takvi trebaju da pišu na temi napravljenoj posebno za njih.
a ovo ostalo aposlutno se slazem
Njemacki Messi ce bit nas, Buyern ga samo sputava, nadam se da je to shvatio. Plakat ce Kufur k'o devedesetdevete 
@Centarfor, da si upucen dovoljno znao bi da su ovo provokacije na "licnoj" osnovi, nemam nista protiv Bayerna ni protiv vas. Stavite me na ignore listu
@Centarfor, da si upucen dovoljno znao bi da su ovo provokacije na "licnoj" osnovi, nemam nista protiv Bayerna ni protiv vas. Stavite me na ignore listu
Gefufna je napisao/la:Njemacki Messi ce bit nas, Buyern ga samo sputava, nadam se da je to shvatio. Plakat ce Kufur k'o devedesetdevete
sine to je spam ,aj sada razligu medju svoje diletante
Spam ce biti kada predje, dotad samo opusteno. Zivio 
- Centre forward
- Kontakt:
Eto ti, sve si rek'o i onda se pitaš zašto se momci tako ophode prema tebi. Za lične uvrede valjda slijedi ban, a ako već moraš da ih nekome uputiš postoje i drugi načini, a ne da dječijim fazonima kontaminiraš naš pdf. Gori ja kad uopšte repliciram takvimaGefufna je napisao/la:Njemacki Messi ce bit nas, Buyern ga samo sputava, nadam se da je to shvatio. Plakat ce Kufur k'o devedesetdevete
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- anelbavarac
- Kontakt:
U velikoj su zabludi oni koji misle da ce Gotze otici.
Gotze je Bavarsko dijete, plus doveden za male novce iz najveceg konkurenta.
Prevazan igrac da bi ga se pustalo, dugo ce on jos igrat za Bayern.
Nevidjen talenat jos nije pokazao, vidjecemo da li ce to biti ove sezone, sve su sanse da hoce.
Gotze je Bavarsko dijete, plus doveden za male novce iz najveceg konkurenta.
Prevazan igrac da bi ga se pustalo, dugo ce on jos igrat za Bayern.
Nevidjen talenat jos nije pokazao, vidjecemo da li ce to biti ove sezone, sve su sanse da hoce.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Kao sto sam napisao na temi Juventusa, meni djeluje nerealno da ga Juve moze dovesti.
I on bi legao Juventusu a i Juventus bi legao njemu. U Bayernu nije toliko vazan koliko bi bio vazan u Juventusu. On bi dobio #10. Del Pierovu i od njega bi se strasno puno ocekivalo. E sada kako bi to izgledalo
Vjerovatno nikada necemo saznati posto sumnjam u to da ce Gotze preci u Juve
Zbunjuju izjave i Gotzea i Guardiole a i ostalih. Dosta je dima tu sa svih strana. Vidalov 'ljekarski' se bas oduzio iako mislim da je to gotova stvar.
I on bi legao Juventusu a i Juventus bi legao njemu. U Bayernu nije toliko vazan koliko bi bio vazan u Juventusu. On bi dobio #10. Del Pierovu i od njega bi se strasno puno ocekivalo. E sada kako bi to izgledalo
Vjerovatno nikada necemo saznati posto sumnjam u to da ce Gotze preci u Juve
Zbunjuju izjave i Gotzea i Guardiole a i ostalih. Dosta je dima tu sa svih strana. Vidalov 'ljekarski' se bas oduzio iako mislim da je to gotova stvar.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- anelbavarac
- Kontakt:
Dobices kitu.Gefufna je napisao/la:Njemacki Messi ce bit nas, Buyern ga samo sputava, nadam se da je to shvatio. Plakat ce Kufur k'o devedesetdevete
Re: RE: Re: FC Bayern München
Nemate vi para da sebi njega priustite, tu se sve zavrsava.Gefufna je napisao/la:Njemacki Messi ce bit nas, Buyern ga samo sputava, nadam se da je to shvatio. Plakat ce Kufur k'o devedesetdevete![]()
Stern des Südens
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Bayern München
E to ti bas i nije tacno ali ne bih da ulazim dublje u to posto do transfera nece dociproFCB je napisao/la:Nemate vi para da sebi njega priustite, tu se sve zavrsava.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.