Mozda im se prognoza ispuni do kraja

FaraonTM je napisao/la:Možda Pape nađe Hondi pravu poziciju pošto Pippo ne zna
Pape bi umjesto Honde pozvao Hyundai, a Kagawu bi zamijenio sa Kawasaki.Chinaglia je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Možda Pape nađe Hondi pravu poziciju pošto Pippo ne zna![]()
kod Papeta bi Honda igrao lažnu 9-ku
Svi se otimaju za njega, usijao se telefon od ponuda.emir79 je napisao/la:Sta zna Osim sta je dobar selektor, bolje znaju forumasi koji ni na svome brdu nisu sutnuli lopte.
Usijalo ne usijalo, ti bi i dalje na prvenstvima buljio u druge reprezentacije da ti nije Susica. Al sta Bosnjo zna o zahvalnosti.Pivopija je napisao/la:Svi se otimaju za njega, usijao se telefon od ponuda.emir79 je napisao/la:Sta zna Osim sta je dobar selektor, bolje znaju forumasi koji ni na svome brdu nisu sutnuli lopte.
Šta se ima njemu zahvaljivati, pa ne igra Safet igraju igrači. Dok su mu Spahić i Džeko krojili sastav mi smo i igrali kako je on krenuo sastavljati svoje vanzemaljske formacije tako smo se pošli brukati i evo haman već na pola kvalifikacija izgubili šansu za iduće prvenstvo.emir79 je napisao/la:Usijalo ne usijalo, ti bi i dalje na prvenstvima buljio u druge reprezentacije da ti nije Susica. Al sta Bosnjo zna o zahvalnosti.Pivopija je napisao/la:Svi se otimaju za njega, usijao se telefon od ponuda.emir79 je napisao/la:Sta zna Osim sta je dobar selektor, bolje znaju forumasi koji ni na svome brdu nisu sutnuli lopte.
Pljujes po Ivici Osimu djecace, ne samo po Susicu.FaraonTM je napisao/la:
Šta se ima njemu zahvaljivati, pa ne igra Safet igraju igrači. Dok su mu Spahić i Džeko krojili sastav mi smo i igrali kako je on krenuo sastavljati svoje vanzemaljske formacije tako smo se pošli brukati i evo haman već na pola kvalifikacija izgubili šansu za iduće prvenstvo.
Kakve veze Švabo ima sa neznalicom? Ako misliš na to da ga nikad nije javno prozivao nego je uvijek bio uz njega, to ti je samo odraz kulture Osima a i njih dvojica su prijatelji dugo godina tako da ne ide da ga Osim pljuje.emir79 je napisao/la:Pljujes po Ivici Osimu djecace, ne samo po Susicu.FaraonTM je napisao/la:
Šta se ima njemu zahvaljivati, pa ne igra Safet igraju igrači. Dok su mu Spahić i Džeko krojili sastav mi smo i igrali kako je on krenuo sastavljati svoje vanzemaljske formacije tako smo se pošli brukati i evo haman već na pola kvalifikacija izgubili šansu za iduće prvenstvo.
Naravno da igraju igraci, i vidjeli smo protiv Kipra kako igraju. Mene bi bilo sramota vratiti se u City, Romu, Lazio, Stuttgart, Hoffenheim, Stoke i reci da sam porazen kod kuce od 140. reprezentacije svijeta.
Samo neka se reprezentativci drze Spahica, yebace oni znanje i Mesi Bazdarevicu ubrzo, sve dok ovaj ne ubaci svog mentora na selektorsku poziciju i spletkarice.
Evo ga, klasicni Bosnjo koji nema svoje razmisljanje, i koji se zadovoljava mrvicama, zato i jesmo u svemu 50 godina iza drugih. Nije ni cudo sto ne mozemo naprijed kad ovakvi imaju pravo glasa.emir79 je napisao/la:Usijalo ne usijalo, ti bi i dalje na prvenstvima buljio u druge reprezentacije da ti nije Susica. Al sta Bosnjo zna o zahvalnosti.Pivopija je napisao/la:Svi se otimaju za njega, usijao se telefon od ponuda.emir79 je napisao/la:Sta zna Osim sta je dobar selektor, bolje znaju forumasi koji ni na svome brdu nisu sutnuli lopte.
Do Safeta Susica smo uzivali u igrama nase reprezentacije po evropskim i svijetskim prvenstvima, redovno stizali do 1/4, 1/2 finala. Blago nama.Pivopija je napisao/la:
Evo ga, klasicni Bosnjo koji nema svoje razmisljanje, i koji se zadovoljava mrvicama, zato i jesmo u svemu 50 godina iza drugih. Nije ni cudo sto ne mozemo naprijed kad ovakvi imaju pravo glasa.
Navedi mi kad smo to ranije imali jaci ili isti igracki kadar i kad smo to ranije imali laksu ili jednaku grupu od prosle.emir79 je napisao/la:Do Safeta Susica smo uzivali u igrama nase reprezentacije po evropskim i svijetskim prvenstvima, redovno stizali do 1/4, 1/2 finala. Blago nama.Pivopija je napisao/la:
Evo ga, klasicni Bosnjo koji nema svoje razmisljanje, i koji se zadovoljava mrvicama, zato i jesmo u svemu 50 godina iza drugih. Nije ni cudo sto ne mozemo naprijed kad ovakvi imaju pravo glasa.
Pa upravo sa Safetom i jesmo napravili taj iskorak i nakon 15 godina otisli na SP, ni manje ni vise nego u Brazil.
Kazete samo do igraca? Pa imali smo ih i prije, sto ne odosmo?
Zglajzali smo onog trenutka kada je poceo jedan igrac da tura nos gdje mu nije mjesto. Do njegovog dolaska u reprezentaciju mi nikada nismo imali klanove u reprezentaciji.
@Faraon, Mesa moze raditi svoj posao koliko hoce, on ne moze da se bori protiv igraca.
I prvo sto bih mu preporucio, da ne poziva vise Spahica.
Koliko imamo jak kadar govori njihovo stanje u klubovima , a i poraz protiv Kipra.Pivopija je napisao/la:
Navedi mi kad smo to ranije imali jaci ili isti igracki kadar i kad smo to ranije imali laksu ili jednaku grupu od prosle.
Ovo ti samo pobrojao bivse igrace, koji su to oni ciklus igrali zajedno? Daj navedi ko je to igrao kvalifikacije za Euro 2000, kad smo igrali s Cesima, MIsimovic? Papac? Spahic? Hasagic? Bajramovic? Berberovic?emir79 je napisao/la:Koliko imamo jak kadar govori njihovo stanje u klubovima , a i poraz protiv Kipra.Pivopija je napisao/la:
Navedi mi kad smo to ranije imali jaci ili isti igracki kadar i kad smo to ranije imali laksu ili jednaku grupu od prosle.
Piplica,Tolja, Hasagic, Baljic,Bolic,Salihamidzic,Hibic, Konjic, Barbarez,Mujcin, Varesanovic, Topic, Hujdurovic, Akrapovic, Papac, Bajramovic, Beslija, Berberovic,Misimovic,Spahic. Dosta bolji kadar ,a o imenima klubova da i ne govorim.
Ne mogu se sjetiti godine, grupa sa Cesima za EP nista teza od ove za SP, kao i grupa za EP 2004 u Portugalu.
Sa igracima koji su oblacili dresove najjacih klubova na svijetu, o kojima danasnji reprezentativci mogu sanjati.
Igrali po Njemackoj, Spaniji, Engleskoj, Austriji kao i sad imali statuse mozda bolje nego ovi danas.
Ma neka idu i Susic, i Svabo, neka povedu i Amara ...svi u Japan, samo dalje od reprezentacije i neka nam vise ne pomazu. Dosta demagogijePivopija je napisao/la:Pape bi umjesto Honde pozvao Hyundai, a Kagawu bi zamijenio sa Kawasaki.Chinaglia je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Možda Pape nađe Hondi pravu poziciju pošto Pippo ne zna![]()
kod Papeta bi Honda igrao lažnu 9-ku
Ma ja to od pocetka govorim, neznalica, neinteligentan covjek,a vi navalili legenda, odveo nas na SP, najbolji trener...vi ste sukrivci za raspad reprezentacije , ali bolje da ste to shvatili ikada, nego nikadaSabinho je napisao/la:Kakav coban.
preporuka Safeta Susica Japanu nije potvrdjena kao prvoemir79 je napisao/la:Sta zna Osim sta je dobar selektor, bolje znaju forumasi koji ni na svome brdu nisu sutnuli lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.