SK3twostepsfromhell je napisao/la:Ima li prenos na nekom nasem TV kanalu ?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: Odg: FC Barcelona
Re: FC Barcelona
Uh, neznam sta reci kad su bila 4 gola na poluvremenu u Clasicu
..
Iniesta anjbolji po meni, siluje Carvajala. AJMOOOOOOO
Iniesta anjbolji po meni, siluje Carvajala. AJMOOOOOOO
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PatrickBateman
- Kontakt:
aj nek neko sopcast okaci link
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakvi su to carobnjaci
Bas sada ovaj spanski komentator govori ; Neymar, debo participar, inmediatamente después de la primera mitad ...
A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Desimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
Bas sada ovaj spanski komentator govori ; Neymar, debo participar, inmediatamente después de la primera mitad ...
A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Desimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 mar 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Titova-Juga
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/140535" onclick="window.open(this.href);return false;PatrickBateman je napisao/la:aj nek neko sopcast okaci link
Pepe zvani sick u vugla
Prije će se za rakove i tumore naći adekvatna bolest već za ovu njegovu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Imamo 2:2, ali neracunajuci akcije za golove, prelosi smo...
Oba gola zbog 170 cm visokog jazavca Mascherana koji nema visine....kod oba gola je bio kratak jer nema cenata da dokući loptu...e to ti je kad ne dovedeš stopera kako Bog zapovjeda sa visinom i skokom.
Real skoto foru = DiMarija probija Alvesa (koji svakako ocajan defanzivac) po lijevoj strani, odmah centaršut i to je haman svaku put gol....jer Masche nema cenata da se skace sa Benzemom.
Zamalo i na kraju ne primiše fol na istu foru.
Real skoto foru = DiMarija probija Alvesa (koji svakako ocajan defanzivac) po lijevoj strani, odmah centaršut i to je haman svaku put gol....jer Masche nema cenata da se skace sa Benzemom.
Zamalo i na kraju ne primiše fol na istu foru.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 mar 2014, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Da je Alexis poceo gledali bi isti scenario kod onih Neymarovih sansi (mozda cak i gori). Jedino bi Pedro bolje odreagovao.
Jedino Pique igra odbranu.
Sve sanse sto je Real imao, bila su ubacivanja, koja su kepecima bila strasan problem.
Btw Di Maria pravio djecu Alvesu.
Jedino Pique igra odbranu.
Sve sanse sto je Real imao, bila su ubacivanja, koja su kepecima bila strasan problem.
Btw Di Maria pravio djecu Alvesu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- hule_barca
- Kontakt:
Realno na kraju da bude 2:2. Ostaviti još Neymara, vidjeti kako će se rezultat kretati. Ako budemo vodili, obavezno ubaciti Pedra koji će bolje realizovati kontre, ali daj samo da odbrana dobro odradi. Mascherano 
Mes Que Un Club
De bgt prevedi, ima nas koji ne pratimo spanske serije.Neandertalac je napisao/la:Kakvi su to carobnjaci![]()
A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Decimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Odmah izbaciti Neymara lik je ubjedljivo najlošiji na terenu,nekoliko je lopti izgubio a i smotan je u napadu.Ubaciti Pedra i riješiti utakmicu na kontre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da je Pedro recimo na onoj desnoj strani, nijednom Di Maria ne bi prošao, jer taj isti Pedro, za razliku od Neymara, igra fantastično odbranu, može lik trčat' dva dana bez prestanka. Takav igrač očigledno treba Alvesu na onoj strani.
Definitivno.Saurman je napisao/la:Odmah izbaciti Neymara lik je ubjedljivo najlošiji na terenu,nekoliko je lopti izgubio a i smotan je u napadu.Ubaciti Pedra i riješiti utakmicu na kontre.
Real igra jako visoko,a Pedro bi svojom brzinom i ulaskom u prazan prostor mogao zadavati velike problema odbrani reala.
Ovaj primi loptu,pa je nesta pegla 2 minute i onda ili pogrijesi ili je vrati nazad.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Koji je ovo gol Messija na SB-u
.. Trpaj
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa prvi kaze ; Neymar bi trebao sam da izadje na poluvremenu ...anell je napisao/la:De bgt prevedi, ima nas koji ne pratimo spanske serije.Neandertalac je napisao/la:Kakvi su to carobnjaci![]()
A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Decimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
A ovaj odgovara ; Slazem se , a takvog je misljenja i Desimal@ , jedan od najcjenjenijih mozgova svijeta ...
Ugrubo , tako nesto ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da se mene pita, ja bi Bartru gurno u vatru (:lol:). Ne moze biti gori od indisponiranog Maschea da ga ****, a ima vise centimetara.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Titova-Juga
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Da se mene pita, ja bi Bartru gurno u vatru (:lol:). Ne moze biti gori od indisponiranog Maschea da ga ****, a ima vise centimetara.
Nije sve u cm, ima nešto i u tehnici
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ZahvaljujemNeandertalac je napisao/la: Pa prvi kaze ; Neymar bi trebao sam da izadje na poluvremenu ...
A ovaj odgovara ; Slazem se , a takvog je misljenja i Desimal@ , jedan od najcjenjenijih mozgova svijeta ...
Ugrubo , tako nesto ...
Visca el Barça ! Mes que un club !
i Di Maria i Ronaldo su puno brzi od Alvesa , Mascherano je kritican u skokovima i postavljanju , sreca pa i Realova obrana pliva , i da , Neymar je uzasan , mislim da bi Pedro odigrao puno bolje ,Fabregas se takodjer nije usrecio zasad , mogao bi Alexis umjesto njega ..
Nejmar kao da ima 12 godina, otresaju ga kao slinu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.